Pokoltornác
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Társoldalak, bannercserék
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura

» Kérdések, problémák
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura

» 6.66-os kísérlet
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth

» Városi Park
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback

» Nicole Drake búvóhelye
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake

» Nicole Drake
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake

» Régi könyvesbolt
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:18 pm by Isabella Turnblack

» Várfal
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 11:21 pm by Isabella Turnblack

» Lucie Eliza Black
Johnny Silverhand lakása Icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:48 pm by Lucie Eliza Black

Facebook

Johnny Silverhand lakása

Go down

Johnny Silverhand lakása Empty Johnny Silverhand lakása

Témanyitás by A Paradoxon Ura Kedd Márc. 31, 2009 5:40 pm

Johnny Silverhand lakása
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Férfi Hozzászólások száma : 552
Üzenőláda : :plan:
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Registration date : 2009. Feb. 23.

http://darkage.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Vissza az elejére Go down

Johnny Silverhand lakása Empty Re: Johnny Silverhand lakása

Témanyitás by A Paradoxon Ura Kedd Márc. 31, 2009 5:45 pm

Közjáték

Johnny Silverhand lakása

„Johnny vörös trikót húz magára, a trikón legújabb bandája, aSzamuráj logo-ja virít. A szövet súrolja a frissen befoltozott sebet, fennakad a kötéseken. Johnny japánul átkozódik. Belebújik a bőrdzsekibe, előhúzza az rövidített automata repeszpuskát a hálószobai rejtekhelyéről, ellenőrzi a tárat, és a fegyver súlyát méregeti. Óvatosan a megkopott hónaljtokba, a dzseki alá csúsztatja. Felveszi az ágyról és vizsgálgatni kezdi a HK MP5K-t majd a szemle után egy sporttáskában landol a tartalék tárakkal egyetmben. Sápadt szemei dühtől csillognak.
- Rendben. – mondja – Hallgatlak.
Thompson a falnak támaszkodik, testtartása Johnny feszültségének pontosan az ellentétét sugallja. Elvigyorodik, belekortyol Silverhand tequilájába.
- Nem téged akartak, hanem a lányt. Agyelszívás. A szokásos eljárás vagy üzlet hívd ahogyan akarod.
Johnny szemei kifejezéstelenek.
- Mit nem mondasz – teszi hozzá röviden.
Felkap egy marékra való lőszert, és hozzálát további tárak megtöltéséhez a HK MP5k-nak. Csak kezének remegése – a húsból valóé – árul el bármilyen érzelmet.
- Akkor engem miért készítettek ki? – kérdi.
- Útban voltál – vigyorog Thompson. Ez már a régi lemez szerint megy. Egymásra mosolyognak, mint két barátságos cápa. Thompson végül abbahagyja a vigyorgást.
- Azért akartak kinyírni, hogy valamelyik banda munkájának lássák. Egy utcai banda megpillantja a híres-neves Mr. Johnny Silverhand-et a aktuális barátnőjével, kedvük szottyan összevagdalni egy kicsit. Téged elintéznek, ők meg elkapják a lányt, aztán köddé válnak. Igazán meggyőző mese lesz, amikor a zsaruk kb. egy héttel később megtalálják a hulládat valamelyik sikátorban. Lesz indokuk… Egy rakás ronda indokuk, de azok csak bedrogozott agresszív bandatagokra, nem pedig profikra vallanak.
- Profik. – Silverhand befejezi a második tár töltését. A maradék töltényeket a dzseki zsebébe söpri. Sosem lehet elég lőszered.
- Ja, profik. – ismétli Thompson – Pénzért aprítottak fel testvér. Több tízezer euró értékű technomágikus hardware volt azokban a srácokban, nem szimpla alvók voltak technokraták álltak mögöttük. Ahhoz a sebességhez, amivel elkaptak, legalább hetven százalékos ideggyorsítás kellet, és a pengék sem látszottak szokásosnak, az öklökön keresztül jött elő. Ilyen cuccok nem teremnek minden utcasarkon sőt mi tudjuk, hogy hivatalosan nem is léteznek.
- Láttad Őket?
Thompson szemei hidegek, a másik bármit kiolvashat belőlük.
- Térj már észhez. – köszörüli a torkát – Ezek a fickók profik. Ha beavatkoztam volna, most mindketten halottak lennénk.
A fakó szemek végigmérik.
- Túl régen éltél a Utcán, Rocker. Azt hiszed, mindenkinek egy jó kis ügynök, meg néhány testőr fedezi a seggét, és áll valahol egy csinos kis kéglije, mint ez itt? Hagytam, hogy kicsináljanak és közben értesítettem a mentőket és a zsarukat, mert tudtam, hogy legalább öt perc, amíg szárazra vérzel. Megvártam amíg elhúznak, és csak utána mentem oda, hogy az érkező hivatalos szervek megtaláljanak időben. Ne izgulj a saját TAJ kártyámat használtam az ellátás során nem a tiedét.
Hosszúra nyúló csend telepszik kettőjük közé. Végül ismét Thompson szólal meg.
- Nézd, Rocker. Itt akarsz keseregni, vagy szeretnéd visszakapni a lányt?
- Halljam a neveket
– szólal meg Johnny. Az ágy szélére ül, ügyel a befoltozott oldalára. A tequilás üvegért nyúl, és meghúzza.
- Jó híreim és rossz híreim vannak – kezdi Thompson. Leteszi a mini kamerát a kezéből, és kettőjük közé az asztalra helyezi. A kamera RLan közvetítő csatornája nincs bekapcsolva – Jó hír az, hogy a megbízó nem tartozik az igazán veszélyes technokrata csoportokhoz, mint például az Eurobusiness Machines.
- Marhára Bíztató
– vág közbe Silverhand, és újra meghúzza az üveget.
- A rossz hír, hogy az Arasaka az.
- Jézus Krisztus – fakad ki Johnny."

Folyt. Köv.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by A Paradoxon Ura Szer. Ápr. 01, 2009 4:29 pm

Közjáték

Johnny Silverhand lakása

- A barátnőd a legforróbb Digitális Háló anyagokkal játszadozott, Rocker. Tudtad hogy a ITS fedőcégénél a Infocompnál dolgozott és amikor leégett a denveri labor eljátszva a halálát megpattant.
- Persze, dolgoznia csak kellet valahol. Alt nem sokat beszélt a melójáról.
- Azt elhiszem. A te Altod az ITS egyik kedvenc fejlesztőmérnöke volt a „elrabolt-eltűnt” Dr. Greta D. Edwards mellet. Ő felügyelte az ITS hálózatok egy részét és a biztonsági rendszereiket is. Egy rakás príma software-t csinált kizárólag nekik.
– hosszú szünet – Tudod, Ő volt a vezetője a Soulkillert fejlesztő csapatnak is. Vagy talán mégsem tudtad? Mintha azt mondtad volna, hogy nem fecsegett túl sokat a munkájáról.
Johnny hátradől a heverőn, az üveg megáll félúton a szája felé. Még a technomágikus körökben alapjában véve Silverhand is hallot a Soulkiller-ről, a Digitális Háló mesebeli szörnyű fekete programjáról, amely kiszívja a lelket és a tudatot az óvatlan Hálóvadász Hacker áldozataiból. Soulkiller. Micsoda baromság. A Soulkiller már ha létezik állítólag 2,000,000 megányi MI szuperrutinból áll, amely gyorsabban képes lenyomozni a behatoló Hacker jeleit, mint ahogy egy utcai banda felszívja a kábszeradagját. Brutális erővel tisztára söpri a Hacker tudatát, és egy befagyasztott személyiségmátrixban modellezi újra a Digitális Háló rendszerén. Azt rebesgetik, hogy talán ebben a valóságban a Soulkiller áll legközelebb a Pokolhoz, és ezekben a időkben az ilyesmi sokat elárul.
„Alt és a csapata csinálta volna?” Johnny lenyeli a hullámokban rátörő érzelmeket, feledni próbálja Alt zöld szemeit, összekócolt haját.
- Nem csoda, hogy nem beszélt a munkájáról. – mondja végül.
- Követtem a lányt és a nyomokat amiket hátrahagyott Rocker. – folytatja Thompson – Azt rebesgetik, hogy a Arasaka a saját Soulkiller verzióján dolgozik. Olyanon ami szabadon közlekedik mind a Digitális Hálón mind a Alvók által ismert és használt Hálón, és elkapja azokat, akiket a Arasakás fiúk nem csípnek.
- Gyilkos fekete program egy biztonsági cégnek?
– Johnny már talpon van és fel-alá járkál. Tudja, hova fognak kilyukadni, és nem tetszik neki a egész.
- Azért nem kell minden hülyeséget elhinni – szól Thompson, és felhajtja az üveg maradékát – A barátnőd volt a hiányzó és elérhető láncszem a régi csapatból. A Soulkiller forrásprogramja a lány fejében van elrejtve. Szóval egy kicsit utána szaglásztam a dolgoknak.
- Milyen rendes tőled.
- Johnny abbahagyja a járkálást. A szobában csend honol. – Mennyi időnk van?
Thompson féloldalasan mosolyog.
- A barátnőd mennyi idő alatt írja újra a Soulkillert? Egy nap? Esetleg kettő? Ne adj Isten egy hét vagy hónap?
- Értem.
– Johnny megpördül, felkapja a Porsche kulcsait valamint a sporttáskát. – Van fegyvered? – kérdi. Válasz helyett Thompson a saját táskájához lép és felpattintja a fedelét.
- FN SCAR-H rohampuska – mondja büszkén – Voltam haditudósító is a Közel Keleti válság során. Szeretem az ólmot a sok-sok ólmot.
Eső folyik végig a sportkocsi motorházán. Irodaházak acél és üvegfala suhan el mellettük mindkét oldalon, ahogy kihajtanak a üzleti negyed forgatagába. A Porsche halkan fütyül a hideg levegőben, hajtóművével egyre mélyebbre gyűri magát az éjszakába.
- Hova megyünk Rocker? – érdeklődik Thompson.
Jhonny összekoccantja a fogait.
- Valakihez, aki lóg nekem eggyel. – válaszolja.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.