Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés - ahogy tetszik II.
+17
Noctis Lucis Caelum
Jeffery Chesbrown
Erica Fadde
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Martin Sean Bertolli
Vasorrú Banya
Nice Rodriguez
Brajah Tentraue
Elisabeth Leclair
Orellana Shankar
Morcos
Őrségi Minóra
Anabelle Leroi
Alev Beckett
Anton Smith
Lila Domina
A Paradoxon Ura
21 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
16 / 18 oldal
16 / 18 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Csevegés - ahogy tetszik II.
Lokim, kisszivem! Menjél városi parkba reagolni!
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Szép napot!
Alev-vel mi történt? Tud valaki, valamit róla?
Alev-vel mi történt? Tud valaki, valamit róla?
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Jégcsákány
Pécs és környékén lassan realizálodik egy asztali Vampire The Masquerade (Vámpírok Bálja) játék. Az NDA-s Ophelia Sawille és Thot részvételével, szívesen vennének még 1-2 fő játékost amennyiben valaki a környéken lakik és lenne kedve hozzá.
Részleteket PM-ben.
Pécs és környékén lassan realizálodik egy asztali Vampire The Masquerade (Vámpírok Bálja) játék. Az NDA-s Ophelia Sawille és Thot részvételével, szívesen vennének még 1-2 fő játékost amennyiben valaki a környéken lakik és lenne kedve hozzá.
Részleteket PM-ben.
Lydia Blackstone
IV. Ősi Farkas írta:Haláldémonok
Mivel a démonok, mint Játékos Karakter, nem valami kijátszható faj, így közös Admini megegyezés után töröljük a csoportot.
Ezentúl a Kárhozottak Karneválja fórumán továbbra csak NJK-ként lesznek számon tartva.
A leírásukat megtalálhatjátok a nekik szánt témában, továbbá az alábbi linkre kattintva:
http://darklight.forumotion.com/new-york-maszkablja-f3/halldmonok-t152.htm
Muhahahaha ez aranyos egyszerűen nem tudok elsiklani e apró szösszenet felett természetesen elismerem, hogy teljes egészében csak az tudja ezt értelmezni aki ismeri a Kárhozottak Karneválja oldal metodikáját, „felépítését” és eljárási rendjét.
Hát nem tudom ha a Démonok nem lennének kijátszhatóak és nem rejtőznének bennük lehetőségek akkor nem készültek volna el a:
- Demon: The Fallen játék
- Wraith: The Oblivion játék
- Promethean: The Created játék
hogy csak a legismertebbeket említsem a szerepjátékok közül.
Lehet, hogy nekünk is át kéne minősíteni NJK-vá a Mágusokat mert effektíve a kutya sem játszik velük (Nem hinném) .
Kíváncsi vagyok mikor kerülnek szanálásra a K.K.-án a Hollók kik kicsit élőholtak, bosszúálló szellemek/lidércek és egy kicsit múmiák.
Sajnos, a KK-n a játékosok 80-90%-a farkas... így előbb utóbb egyik fajnak sincs jövője...
Anabelle Leroi- Ifjú
A KKval nem ez a probléma. A játék dimenziói meghaladják a vezetőség elmebeli képességeit. A krónikus gerinchiányról nem is beszélve.
Martin Sean Bertolli- Falkatag
- Hozzászólások száma : 51
Karakterlap : Martin Sean Bertolli
Registration date : 2009. May. 25.
Anabelle Leroi írta:Sajnos, a KK-n a játékosok 80-90%-a farkas... így előbb utóbb egyik fajnak sincs jövője...
Nos a fajok közül a három alapító mindig is meg fog maradni kedveltségtől és játszottságtól függetlenül ezek pedig a Vámpírok, Vérfarkasok és az Őrzők az már más kérdés, hogy időszakosan melyek is a kedveltebbek voltak idők amikor az Őrző multi karakterektől volt reag dömping aztán volt példa a Vámpírok többségére is nos, hogy most éppen a Vérfarkasosdi a divat hát ez van…..
Számomra igazándiból az a megmosolyogtató, hogy a szürke hétköznapok „shoppingolos” tündi-bündi életét próbálják meg megjeleníteni természetfeletti lényekkel. Szerintem ennél a Personal Horror műfaj többről szól, bár nagyon nehéz jó megjeleníteni és érzékeltetni.
A Gazdagok és Szépekbe oltott Szívtipró Gimi (valamint társai) életstílus eljátszásához és megjelenítéséhez nincsen szükség természetfeletti lényekre és (MŰ) Dark Goth Punk világképre….
Martin Sean Bertolli írta:A KK-val nem ez a probléma. A játék dimenziói meghaladják a vezetőség elmebeli képességeit.
Hát erről a KK-ás Adminisztrátori gárdának valószínűleg egészen más a véleménye. Szerintük ők tökéletesen átlátják a „játékuk” dimenzióit csak állandóan vannak amolyan (mint Én) csúnya gonosz kötözködős userek kik nem képesek felfogni a frenetikus „újításaikat” (itt jegyezném meg pont ezek a frenetikus ötletek teszik játszhatatlanná és nevetségessé a játékukat, lásd Maszkabál nélküliség)
Természetesen a Végső Érv „Ha nem tetszik nem kell itt játszani.” és ebben igazuk is van Én már csak kacagni járok vissza jobb mint a Garfield (na ez túl erős volt Garfieldet senki sem überelheti) a fő humor topic annó a Moderátor Chat volt na ott röpködtek mókás dolgok a nagytakarításig.
A KK-á más világ más dimenzió csak arra nem jöttem rá minek nekik ehhez természetfeletti lények jelenléte, mert a misztikumtól, borzongástól, titkoktól és talányoktól valamint a personal horror és DGP hangulattól nagyon messze vannak és nem is törekednek rá, hogy közelítsenek hozzá…..
Adios.
Martin, Minóra, hamarost nektek is megy reag, csak Banyus üldöz a seprűjével, ha elbújok, akkor is megtalál mindenhol...
még kicsit heverem a vesegyulladásom, de nemsoká nektek is pöccintek valami finomat, kárpótolva ezzel mindent!
még kicsit heverem a vesegyulladásom, de nemsoká nektek is pöccintek valami finomat, kárpótolva ezzel mindent!
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Nice Rodriguez írta:Martin, Minóra, hamarost nektek is megy reag, csak Banyus üldöz a seprűjével, ha elbújok, akkor is megtalál mindenhol...
Jégcsákány
No azért nem kell ennyire eltúlozni a dolgokat szó nem volt itt cirokseprűs üldözésről, csak valami hóbort kapcsán belekezdtél egy szálba egy teljesen új helyszínen és Banya nem értette a dolgokat és nálam érdeklődött, hogy mi is van nem akarsz tovább játszani vagy mi.
Mivel halvány lila gőzöm sem volt, hogy pontosan miről van szó ezért egyenesbe kapcsoltalak vele, hogy személyesen érdeklődje meg, hogy mi is a helyzet pontosan.
Az utcákra Banya kezdet el írni, Nice csak oda válaszolt neki.
Martin Sean Bertolli írta:Az utcákra Banya kezdet el írni, Nice csak oda válaszolt neki.
Jégcsákány
Szó nem volt az Utcákról...
Hanem Nice valami teljesen új helyszínen kezdett új szálba Banya valami Városi Ügyészséget emlegetett emlékeim szerint....
Jégcsákány
https://pokoltornac.hungarianforum.com/belvaros-f9/martigny-ugyeszi-hivatal-birosag-es-leveltar-t258.htm#3424
Tessék itt is van ez jóval a Utcák Forgataga reag után született miközben ott lebegett a játék.....
Ergó oda nem válaszolt ott állt a játék miközben belekezdett ebbe a szálba és ezt nem értette Banya. A GYENGÉBBEK kedvéért....
https://pokoltornac.hungarianforum.com/belvaros-f9/martigny-ugyeszi-hivatal-birosag-es-leveltar-t258.htm#3424
Tessék itt is van ez jóval a Utcák Forgataga reag után született miközben ott lebegett a játék.....
Ergó oda nem válaszolt ott állt a játék miközben belekezdett ebbe a szálba és ezt nem értette Banya. A GYENGÉBBEK kedvéért....
Nice Rodriguez írta:Martin, Minóra, hamarost nektek is megy reag, csak Banyus üldöz a seprűjével, ha elbújok, akkor is megtalál mindenhol...
A vita és az elvarratlan szálak lezárása képpen...
Valóban türelmes mesélő vagyok vagy épp játékos...
Ám vannak játékosok akik érzésem szerint kisajátítanak másokat az által, hogy szinte azonnal reagolnak a másik írására, és való igaz hogy toppon tudják tartani az érdeklődést csak érzésem szerint ez roppant önös érdek....
Minél többet kapni és csak épp hogy adni macska egér játék formájában...aztán ha a kedv elszáll akkor otthagyják a másikat felajzva értetlenül....
Nice remek játékos és ő is ráharapott a lehetőségre...a játék pörgött mindenhol és megértem hogy egy Usert nem lehet szerte szaggatni, de az egyensúly szükséges, mert bizony ha a másik akit elhanyagolnak csendben is van azért reménykedik.
S hogy senki se keresse az ingméretet ezeket a sorokat most Martin Sean Bertollinak ajánlanám figyelmébe......
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
Részben igen, részben nem. Pro és kontra lehetne el és mellett beszélni, mi jó és mi nem a KK-n. Volt pár jó alapgondolat. Az "alapító gárdát" "ismerve" tudom, nem lett volna az olyan rossz, de jöttek olyan emberek, akiknek mindegy, hol vannak. Ők akik kedves barátságos vámpírt játszanak, Ők akik TK-n beülnek sörözni a kevinbe, pasizni, csajozni. Ők, akik ahogyan itt is mondják, rózsaszín ködfelhőben élnek, és lényegtelen, hogy egy XXXII-század beli Sci Fi, vagy egy Cyberpunk, vagy Fantasy világot játszanak... Játszanak? Blah....
Részemről vért izzadtam, hogy a vámpírok maradjanak azok, amik. Szenvedtem, hogy plédát mutassak, hogyan KELL játszani egy vámpírt. SZépítgettem a leírást, csiszolgattam, olyan keretek között, hogy igyekezzek a rózsaszín ködfelhőt megtartani (jegyzem meg, több kevesebb sikerrel) De nem megy. MInden igyekezetem ellenére, a KK egy világ, ahol mindenki megtehet bármit, olyan irreális és irtózatos baromságokon át, hogy terroristáról leszerelnek egy pokolgépet egy bicskával, egészen odáig, hogy egy VÁMPÍR EGY FARKASBA SZERELMES ÉS EGY MÁSIK VÁMPÍRRAL SZEMBEN EGY HALANDÓT VÉD.
Én, mint ahogyan már mondtam, amellett, hogy nem tudok ott, így olyan felelősségteljes pozíciót vállalni, mint egy csoport vcezetése, nem tudom a vámpírokat olyan irányba terelni, ahova menni kell, mondtam le a csoport moderátorságról, mindazok mellett, hogy gustustalan és etikátlan dolognak találtam mindazt, amit tettek-tesznek...
De hát, ahogyan mondják. Nem kell ott játszani
Na de holnap írok, vagy ha ne, hát szombaton. Libbentem gyerkőcöt altatni (hátha most nem sír hajnal 3 ig, mert nem akar)
további szépet...
Részemről vért izzadtam, hogy a vámpírok maradjanak azok, amik. Szenvedtem, hogy plédát mutassak, hogyan KELL játszani egy vámpírt. SZépítgettem a leírást, csiszolgattam, olyan keretek között, hogy igyekezzek a rózsaszín ködfelhőt megtartani (jegyzem meg, több kevesebb sikerrel) De nem megy. MInden igyekezetem ellenére, a KK egy világ, ahol mindenki megtehet bármit, olyan irreális és irtózatos baromságokon át, hogy terroristáról leszerelnek egy pokolgépet egy bicskával, egészen odáig, hogy egy VÁMPÍR EGY FARKASBA SZERELMES ÉS EGY MÁSIK VÁMPÍRRAL SZEMBEN EGY HALANDÓT VÉD.
Én, mint ahogyan már mondtam, amellett, hogy nem tudok ott, így olyan felelősségteljes pozíciót vállalni, mint egy csoport vcezetése, nem tudom a vámpírokat olyan irányba terelni, ahova menni kell, mondtam le a csoport moderátorságról, mindazok mellett, hogy gustustalan és etikátlan dolognak találtam mindazt, amit tettek-tesznek...
De hát, ahogyan mondják. Nem kell ott játszani
Na de holnap írok, vagy ha ne, hát szombaton. Libbentem gyerkőcöt altatni (hátha most nem sír hajnal 3 ig, mert nem akar)
további szépet...
Anabelle Leroi- Ifjú
Anabelle Leroi írta:Részben igen, részben nem. Pro és kontra lehetne el és mellett beszélni, mi jó és mi nem a KK-n. Volt pár jó alapgondolat. Az "alapító gárdát" "ismerve" tudom, nem lett volna az olyan rossz, de jöttek olyan emberek, akiknek mindegy, hol vannak.
Nof nézzük húsbavágóan a tényeket bár ez nem fog változtatni semmin sem most sem máskor szóval ez már csak merő filozofálgatás.
A KK-án az összes jó ötlet valamint alap gondolat kimerült a White Wolf Vámpírok Bálja játék magjának az átemelésében a többi már csak barmolás volt lásd Vérfarkasok és Őrzők e két kaszt / faj az ottani létezésében teljesen értelmetlen és koncepciótlan csak úgy vannak a levegőben, hogyanok és miértek nélkül.
A másik az alapítók már a kezdetek kezdetén óriási nyálcsatákba és szerelmeskedésekbe kezdtek egymással szóval megalapozták az alap „hangulatot” a másik véglet a zombi hordák ellen való szuperhősködés volt mert ….
Nem hinném, hogy egy dark goth punk világban létjogosultsága lenne egy NYÍLVÁNOS emberiséget védő szervezetnek. Az Őrzőket kitaláló Max is a Heroic Fantasy korszakát éli még (élte még akkor) csak akkor nem ezzel a műfajjal kéne próbálkoznia hanem maradni kéne a jól bevált Fantasynál.
A Vérfarkasok szegények pedig kellő gyökerek nélkül léteznek a levegőben amolyan de baró vérfarkasnak lenni hangulatban.
Szóval a KK-án már a kezdetekkor volt véres a torka az egésznek és ezt nem lehet az érkező játékosokra fogni. Kellő kidolgozatlansága miatt az egész KK-á adta a táptalajt ahhoz, hogy oda jusson ahol most van egy szép megmosolyogtató rózsaszín ködbe burkolózó vattacukor mocsár….
Röviden ennyi....
Ahoj...
Vasorrú Banya írta:Nice Rodriguez írta:Martin, Minóra, hamarost nektek is megy reag, csak Banyus üldöz a seprűjével, ha elbújok, akkor is megtalál mindenhol...
A vita és az elvarratlan szálak lezárása képpen...
Valóban türelmes mesélő vagyok vagy épp játékos...
Ám vannak játékosok akik érzésem szerint kisajátítanak másokat az által, hogy szinte azonnal reagolnak a másik írására, és való igaz hogy toppon tudják tartani az érdeklődést csak érzésem szerint ez roppant önös érdek....
Minél többet kapni és csak épp hogy adni macska egér játék formájában...aztán ha a kedv elszáll akkor otthagyják a másikat felajzva értetlenül....
Nice remek játékos és ő is ráharapott a lehetőségre...a játék pörgött mindenhol és megértem hogy egy Usert nem lehet szerte szaggatni, de az egyensúly szükséges, mert bizony ha a másik akit elhanyagolnak csendben is van azért reménykedik.
S hogy senki se keresse az ingméretet ezeket a sorokat most Martin Sean Bertollinak ajánlanám figyelmébe......
Pontosan tisztában vagyok vele, hogy rém gondoltál. Akkor most válaszolnék, bár nem hiszem, hogy ez bármin is változtatna.
1.
Nice elég érett személyiség ahhoz, hogy tudja, kinek akar éppen reagolni, hadd döntse már el ő ezt! Arra még nem panaszkodott itt, hogy én kihajtanám a belét.
2.
Ezt külön kiemelném:
Addig, amíg neked meséltem, Banya egy egyszemélyes mesét, e-mailben, hosszú hónapokig persze nem volt gond, hogy annyira gyorsan reagoltam. Neked most megváltozott a munakrended és nem éred el a netet közben. Savanyú a szőlő? S mért baj az, hogy napközban, ha Nice éppen ráér, akkor ír nekem, miközben te amúgy is csak este érsz rá? Mért kéne neki napközben szünetelnie, azért, mert te nem rész rá? Melyik az önző álláspont?
Most az a baj, hogy egyszer esetleg nem írt neked este? Mint írta, most például beteg volt, s nekem sem írt. Mi több, most neked írt már kettőt, s nekem még nem. Akkor most szedjem szét én is Nice-t, és csesztessem reagért, mint te?
3.
Először, amikor beregeltem Antont, szinte lecsaptál rám. Aztán egyszercsak a játék közepén fogtál, s kirúgtál gyakorlatilag, s azóta már belenyúltál a Balnche-al kezdett játékba is, méghozzá úgy, hogy az az áéttermi játék ne legyen folytatható. Szérbarmoltad a játékomat. Jó lenne elgondolkodni, hogy ki az, aki itt etikátlan.
4.
Rengeteg játékot játszottam, s én nem szoktam őket félbehagyni. Ennek ellenére a játékok 90%-a nem elsz befejezve, s nem csak az enyémek. Egyébként előző decemberben te ugyanígy abbahagytad a nekem való mesélést. S tudom, hogy nem csak velem voltál így. Egy mese és egy másik parti ment szét a Sanctumon azért, mert megharagudtál az egyik userre, s bojkottáltad minden módon. AKkor még azt hittem neked van igazad, de azóta, ahogy jobban megismerlek, ebben nem vagyok teljesen biztos.
Ja, és elnézést Nice, ez nem rólad szól! Te csak egy eszköz vagy Banya kezében, sajnálom, hogy belekeveredtél!
Jégcsákány
Nos Martin / Anton a jövőben jó lenne ha felhagynál a demagóg csúsztatós köpönyegforgatós érveléssel mert azt nem nevezném érvelésnek másrészt hánynom kell tőle.
Mindjárt meg is mutatom mire gondolok.
Itt megpróbálsz hülyének feltüntetni a kevésbé tájékozottak körében ennek hatására pontosítok:
És ezek után meg jössz egy ilyen dumával:
Nem gondolod hogy önmagad érvelését szúrtad tökön egy laza mozdulattal.
Először megpróbálod elsinkófálni a dolgot mintha mi lennénk a hülyék aztán meg ezt írod kiemelném:
Teljesen más:
Talán nem kéne ilyen kategorikus kijelentéseket tenni mert egyáltalán nem biztos, hogy igaz Blanche egyetlen szóval sem panaszkodott Banya megjelenésére az éteremben sőt az Ő nyitott regaja miatt kellet valakinek megszemélyesíteni egy NJK-t (Csak nem gondoltad, hogy majd pont Te leszel az mit résztvevő érintett JK-á aki irányítani fogja az NJK-t).
Egyébként pedig ha ennyire nem bírod a Mesélőket meg a mesélők által közvetített fordulatokat és általad nem céltudatosan irányítható cselekményeket akkor miért nem maradtál egy olyan oldalon ahol nincsenek egyáltalán mesélők és az userek egymás között mesélve alakítják a történeteket?
Számomra nagyon az világlik ki, hogy a mesélő mihelyst nem a kedvedre tesz és megnyirbálja a játék valósága feletti előre jól kigondolt cselekményfolyamodat azonnal terhessé válik számodra.
Valamint megjegyezném, hogy Banya első „belépése” ellen az étteremben semmi kifogásotok nem volt most meg már szétbarmolásról beszélsz meg a JÁTÉKODRÓL, talán a játékotokról Blanchel az ilyen JÁTÉKOM kijelentés igencsak önző személyiségről árulkodik…..
Szóval talán nem ártana egy kis önvizsgálatot tartani és elgondolkozni dolgokon….. És hogy ki kinek az eszköze és ki tekint eszközként a többi userre a jó szórakozás érdekében.
Egyébként meg MI AKTÍV MESÉLŐK kérünk tőled engedélyt apró ponttá zsugorodni és csak az engedélyeddel és útmutatásod alapján mesélni a Pokoltornác Fórumon…..
Banya
Erről azért a Te verziódat is meghallgatnám sőt valószínűleg a Sanctumon is körbe fogok érdeklődni, mert Én ilyen alapos háttérmunkát végző kis féreg vagyok….
Nos Martin / Anton a jövőben jó lenne ha felhagynál a demagóg csúsztatós köpönyegforgatós érveléssel mert azt nem nevezném érvelésnek másrészt hánynom kell tőle.
Mindjárt meg is mutatom mire gondolok.
A Paradoxon Ura írta:Nice Rodriguez írta:Martin, Minóra, hamarost nektek is megy reag, csak Banyus üldöz a seprűjével, ha elbújok, akkor is megtalál mindenhol...
Jégcsákány
No azért nem kell ennyire eltúlozni a dolgokat szó nem volt itt cirokseprűs üldözésről, csak valami hóbort kapcsán belekezdtél egy szálba egy teljesen új helyszínen és Banya nem értette a dolgokat és nálam érdeklődött, hogy mi is van nem akarsz tovább játszani vagy mi.
Mivel halvány lila gőzöm sem volt, hogy pontosan miről van szó ezért egyenesbe kapcsoltalak vele, hogy személyesen érdeklődje meg, hogy mi is a helyzet pontosan.
Martin Sean Bertolli írta:Az utcákra Banya kezdet el írni, Nice csak oda válaszolt neki.
Itt megpróbálsz hülyének feltüntetni a kevésbé tájékozottak körében ennek hatására pontosítok:
A Paradoxon Ura írta:Martin Sean Bertolli írta:Az utcákra Banya kezdet el írni, Nice csak oda válaszolt neki.
Jégcsákány
Szó nem volt az Utcákról...
Hanem Nice valami teljesen új helyszínen kezdett új szálba Banya valami Városi Ügyészséget emlegetett emlékeim szerint....
A Paradoxon Ura írta:Jégcsákány
És ezek után meg jössz egy ilyen dumával:
Martin Sean Bertolli írta:
1.
Nice elég érett személyiség ahhoz, hogy tudja, kinek akar éppen reagolni, hadd döntse már el ő ezt! Arra még nem panaszkodott itt, hogy én kihajtanám a belét.
2.
Ezt külön kiemelném:
Addig, amíg neked meséltem, Banya egy egyszemélyes mesét, e-mailben, hosszú hónapokig persze nem volt gond, hogy annyira gyorsan reagoltam. Neked most megváltozott a munakrended és nem éred el a netet közben. Savanyú a szőlő? S mért baj az, hogy napközban, ha Nice éppen ráér, akkor ír nekem, miközben te amúgy is csak este érsz rá? Mért kéne neki napközben szünetelnie, azért, mert te nem rész rá? Melyik az önző álláspont?
Most az a baj, hogy egyszer esetleg nem írt neked este? Mint írta, most például beteg volt, s nekem sem írt. Mi több, most neked írt már kettőt, s nekem még nem. Akkor most szedjem szét én is Nice-t, és csesztessem reagért, mint te?
Nem gondolod hogy önmagad érvelését szúrtad tökön egy laza mozdulattal.
Először megpróbálod elsinkófálni a dolgot mintha mi lennénk a hülyék aztán meg ezt írod kiemelném:
Már bocsánat ha Nicenak nap közben van ideje reagolni akkor miért csak neked regaolt amikor az „Utcás mese” már közel két hete állt a tietek meg egy vadonatúj szál volt. Szerintem meg az a nagyfokú önzés amikor természetesnek veszed, hogy a régi „meséket” hanyagolni kell az új izgalmáért, talán pont az ilyen hozzáállás miatt nem túl népszerű (szinte semennyire) a fórumon való Mesélői szerepkőr.Martin Sean Bertolli írta:
Neked most megváltozott a munakrended és nem éred el a netet közben. Savanyú a szőlő? S mért baj az, hogy napközban, ha Nice éppen ráér, akkor ír nekem, miközben te amúgy is csak este érsz rá? Mért kéne neki napközben szünetelnie, azért, mert te nem rész rá?
Teljesen más:
3.
Először, amikor beregeltem Antont, szinte lecsaptál rám. Aztán egyszercsak a játék közepén fogtál, s kirúgtál gyakorlatilag, s azóta már belenyúltál a Balnche-al kezdett játékba is, méghozzá úgy, hogy az az áéttermi játék ne legyen folytatható. Szérbarmoltad a játékomat. Jó lenne elgondolkodni, hogy ki az, aki itt etikátlan.
Talán nem kéne ilyen kategorikus kijelentéseket tenni mert egyáltalán nem biztos, hogy igaz Blanche egyetlen szóval sem panaszkodott Banya megjelenésére az éteremben sőt az Ő nyitott regaja miatt kellet valakinek megszemélyesíteni egy NJK-t (Csak nem gondoltad, hogy majd pont Te leszel az mit résztvevő érintett JK-á aki irányítani fogja az NJK-t).
Blanche Moreau írta:- Ez az egész... az egész szerelmesdi... csak egy trükk..? - rebegem, ahogy elutasít. Mert ő nem szerelmes. Csak én. Én végig az voltam, de nála elmúlt máris. Sok furcsaságot csináltam eddig, de hát láthatta, hogy új vadászként élek, ő nem élte át azt, amit én, egy rémálmot, egy szemfelnyitást egy amúgy is zárkózott embernek... nem akarom bajba keverni, ezért elutasítom a segítségét, és ezzel elvesztem. - Nem értem. Jajj, de nem értem. Segítsen valaki. Tanítson meg valaki élni... - leguggolok, vészesen remegő tagokkal, alkarjaimat a térdeimre fektetem, és belétemetve az arcomat, végül csak elsírom magam. Most már mehetsz, már megtörtél, sikerült eldobnod magadtól. Örülsz? Örülj. Kaptál egy egyéjszakás vacsorát, sikerült összetörnöd egy újabb ember lelkét. Ez tehát egy vámpír... ez...? Nem tudom gyűlölni. Most nem. Csak reszketek. A sírásom halk, még ez is visszafogott, ez már hatalmas önmegnyilvánulás, de ezt sem eresztem szabadjára.
Noël... Noël, hol vagy..? Noël, engem meggyilkoltak.
Egyébként pedig ha ennyire nem bírod a Mesélőket meg a mesélők által közvetített fordulatokat és általad nem céltudatosan irányítható cselekményeket akkor miért nem maradtál egy olyan oldalon ahol nincsenek egyáltalán mesélők és az userek egymás között mesélve alakítják a történeteket?
Számomra nagyon az világlik ki, hogy a mesélő mihelyst nem a kedvedre tesz és megnyirbálja a játék valósága feletti előre jól kigondolt cselekményfolyamodat azonnal terhessé válik számodra.
Valamint megjegyezném, hogy Banya első „belépése” ellen az étteremben semmi kifogásotok nem volt most meg már szétbarmolásról beszélsz meg a JÁTÉKODRÓL, talán a játékotokról Blanchel az ilyen JÁTÉKOM kijelentés igencsak önző személyiségről árulkodik…..
Szóval talán nem ártana egy kis önvizsgálatot tartani és elgondolkozni dolgokon….. És hogy ki kinek az eszköze és ki tekint eszközként a többi userre a jó szórakozás érdekében.
Egyébként meg MI AKTÍV MESÉLŐK kérünk tőled engedélyt apró ponttá zsugorodni és csak az engedélyeddel és útmutatásod alapján mesélni a Pokoltornác Fórumon…..
Banya
4.
Egy mese és egy másik parti ment szét a Sanctumon azért, mert megharagudtál az egyik userre, s bojkottáltad minden módon. AKkor még azt hittem neked van igazad, de azóta, ahogy jobban megismerlek, ebben nem vagyok teljesen biztos.
Erről azért a Te verziódat is meghallgatnám sőt valószínűleg a Sanctumon is körbe fogok érdeklődni, mert Én ilyen alapos háttérmunkát végző kis féreg vagyok….
Hogy Nice mért nem írt Banyának, azt majd ő megírja. Remélem nem akartok oda kilyukadni, hogy én álltam mögötte csőre töltött piszollal, hogy reaoglásra biztassam. De ha nekiálltok cseszegetni őt is csupán azért, hogy engem piszkáljatok, amit már hetek óta folyamatosan tesztek, akkor azzal csak neki is elveszitek a kedvét a játéktól.
Hogy ki forgatja ki kinek a szavait, azt inkább nem feszegetném.
Amúgy a tények kedvéért:
A Winterthur étteremben foylamatos napi többszöri reagos játék ment június 10-ig, amikor Nice minden nap reagolt Banyának. Aztán Banya 15-én írt újra, akkor 5 hagyott ki öt napot.
Ezalatt játszott velem Nice a kávézóban, amjd én alutaztam ugye 17-én, tehát aligha én vagyok a hibás abban, hogy nem írt Banyának.
Ami pedig az ügyészi hivatalt illeti, az nem egy új kalandszál, csupán a kávézóban megkezdett játék folytatása.
Ami az utcákra való utalást illeti, nem véletlenül jkérdeztem vissza. Azt akartam, hogy Nice pontosan lása, hogy igenis velem van bajotok, és ezért piszkáljátok őt is. Kétségtelen, hogy jobban siekrült, mitn gondoltam, mert az, hogy ennyit tudtok fröcsögni utálatból és féltékenységből, az emg sem fordult a fejemben.
Banya azért haragszik rám, emrt nem mesélek neki privát, te meg Genyó azért, mert a trágár szád miatt letiltottalak az MSNről. Ezek személyeskedések, amik miatt a saját oldalatokon cseszitek szét a játékot azzal, hogy piszkálódni kedztek. De ha nektek ez fotnosabb, mitn a játék, akkor jó egészséget hozzá!
Én enm szándékszom ebben tovább részt venni. Ha reag jön, írok rá, de tovább ezt a részt kiahgyom az éeltemből, annyit puffogtok, amennyiit jólesik!
Hogy ki forgatja ki kinek a szavait, azt inkább nem feszegetném.
Amúgy a tények kedvéért:
A Winterthur étteremben foylamatos napi többszöri reagos játék ment június 10-ig, amikor Nice minden nap reagolt Banyának. Aztán Banya 15-én írt újra, akkor 5 hagyott ki öt napot.
Ezalatt játszott velem Nice a kávézóban, amjd én alutaztam ugye 17-én, tehát aligha én vagyok a hibás abban, hogy nem írt Banyának.
Ami pedig az ügyészi hivatalt illeti, az nem egy új kalandszál, csupán a kávézóban megkezdett játék folytatása.
Ami az utcákra való utalást illeti, nem véletlenül jkérdeztem vissza. Azt akartam, hogy Nice pontosan lása, hogy igenis velem van bajotok, és ezért piszkáljátok őt is. Kétségtelen, hogy jobban siekrült, mitn gondoltam, mert az, hogy ennyit tudtok fröcsögni utálatból és féltékenységből, az emg sem fordult a fejemben.
Banya azért haragszik rám, emrt nem mesélek neki privát, te meg Genyó azért, mert a trágár szád miatt letiltottalak az MSNről. Ezek személyeskedések, amik miatt a saját oldalatokon cseszitek szét a játékot azzal, hogy piszkálódni kedztek. De ha nektek ez fotnosabb, mitn a játék, akkor jó egészséget hozzá!
Én enm szándékszom ebben tovább részt venni. Ha reag jön, írok rá, de tovább ezt a részt kiahgyom az éeltemből, annyit puffogtok, amennyiit jólesik!
Na érzékeny búcsú...
Szorítsatok, hogy legyen meló, aztán jól megszedem magam és jövök haza
Addig meg próbáljátok meg nem kinyírni egymást, ha lehet!
Majd valamikor érkezem, sziasztok!
Szorítsatok, hogy legyen meló, aztán jól megszedem magam és jövök haza
Addig meg próbáljátok meg nem kinyírni egymást, ha lehet!
Majd valamikor érkezem, sziasztok!
Elisabeth Leclair- Falkatag
Karakterlap : Effy Leclair
További karakterek : Heather D. Brown
Registration date : 2009. Feb. 28.
Hali!
Remélem most mindent jól írtam...
Ha nem, akkor ÁÁÁ!!!
Pedig próbálkoztam ám...
Jó éjt!
Remélem most mindent jól írtam...
Ha nem, akkor ÁÁÁ!!!
Pedig próbálkoztam ám...
Jó éjt!
Őrségi Minóra- Ifjú
- Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.
Pontosan tisztában vagyok vele, hogy rém gondoltál. Akkor most válaszolnék, bár nem hiszem, hogy ez bármin is változtatna.
1.
2.
Ezt külön kiemelném:
3.
4.
Rengeteg játékot játszottam, s én nem szoktam őket félbehagyni. Ennek ellenére a játékok 90%-a nem elsz befejezve, s nem csak az enyémek. Egyébként előző decemberben te ugyanígy abbahagytad a nekem való mesélést. S tudom, hogy nem csak velem voltál így. Egy mese és egy másik parti ment szét a Sanctumon azért, mert megharagudtál az egyik userre, s bojkottáltad minden módon. AKkor még azt hittem neked van igazad, de azóta, ahogy jobban megismerlek, ebben nem vagyok teljesen biztos.
Ja, és elnézést Nice, ez nem rólad szól! Te csak egy eszköz vagy Banya kezében, sajnálom, hogy belekeveredtél!
Na most már álljon le a szarkeverés de sürgősen !!!!!
Az élet nem RÓLAD szól és nem a nyűgjeidről, a kis sértődéseidről a magányos játékodról az EGÓDRÓL !!!!
Eddig voltam türelmes és nem tovább ! Akkor most sorba szedem a dolgokat, és ha nem gondolod át a mondataidat, amivel ellenem próbálod uszítani majd az összes játékost akkor nagyon morcos leszek.
Akkor mesélek jó ? Mint hogy mesélőnek szegődtem ide.
Volt egy játék, ami remekül felépíttetett részemről, ám az emberi karaktered nem hitte el (vagy mögötte a User nem bízott magában) hogy egy vadász, lehet tökéletes ellenfél egy testvér számára. Élvezted a játékot amíg nem kerültél nehezebb helyzetbe ahova fantázia és megoldás kellett volna. Egy idő után meguntam hogy úgy hajlítsam a szálat hogy ÉN mentselek meg. A vadászod érzékeny és nyafka volt...
Ez volt az én mesém feléd.
Amit Te meséltél felém, csak ott volt élvezetes ahol fölibém kerekedhettél, és nem viselted el ha az én karakterem lendült neki, és folyton folyvást megbántódtál a karidon keresztül. Sokat lenyeltem emiatt, mert szeretek játszani...aztán egyszer csak elfogyott az "alapkönyved" története és a játék megállt, mert folytatást kellett volna kitalálnod.
Ha gonosz lennék fognám és bemásolgatnám időrendben az összes levelem és a válaszaid, amelyek mind arról szóltak hogy ezért vagy azért legyek türelmes még egy kicsit !!!
Ez a még egy kicsit cirka négy hónapig tartott. Élvezed ha uralkodhatsz másokon ?
Valamint elmondtad akkoriban hogy nem szereted a vámpírokat erre most jössz egy testvérrel...meglepő próbálkozás de cseppet sem "életszerű" a karaktered. Eddig minden játékos karit lekezeltél és visszautasítottad a közeledésüket.
Fájt látnom mit tettél Jessel, hogyan dobtad el TE az általam megszeretett Blanchet !!!!
Az éttermi jelenet nem rajtam múlt nem én barmoltam szét TE tetted tönkre a durva kegyetlen elutasítással ...legalább háromszor megpróbált Blanche Téged ott tartani és hidd el ha nem lököd el nem rángatom őt ki onnan hisz csak egy levelet kapott. Még reméltem is hogy beszállsz a játékba és segítesz neki, de te ki akartad őt sajátítani és inkább besértődtél. Könyörgött, még át is ölelt de te felszegted a fejed és otthagytad. A jelenet szép lett volna más körülmények közt, de ez OTT ocsmány volt erősen.
Kicsit unalmas már amit művelsz. Mérgezed a légkört és nem találod a helyed sehol.
Jah és hogy az NDA s jelzésedre IS reagáljak.
Lehet hogy megharagudtam ott valakire...de...azért nézz tükörbe és kérdezd meg magadtól miért nem tudtunk játszani Jasonnal az NDA -n ? Miért állt a játék, miért nem találtad a helyed ott sem, a karakter bőrébe bújva. Mindenki türelmes volt Veled, mindenki segített.
Te voltál az aki nem voltál hajlandó visszaolvasni a SAJÁT reagjaidat miután szálat tévesztettél.
Ahova beteszed a lábad megromlik a légkör, leáll az élet és terjed a düh. A mondataid, a fellengzősséged beteggé teszi a fantáziadús lendületet.....
Tisztelem az igyekezeted és a műveltséged, csak az emberi kapcsolataid nem működnek...Ezt jól bizonyítja hogy mindenkivel bajod van.
És mondjuk roppant mód szeretném ha Nice t nem kevernéd a kettőnk dolgába, mert ez nagyon ronda dolog.
Ha nekem bajom van vele, vagy neki velem , hidd el mi ezt le tudjuk rendezni.
De lepődj meg nyugodtan...remekül elvagyunk !!!!
Nem kell senkit megvédened, mindenki nagy lány és nagy fiú már ezen a terepen.
A záró mondatom:
Nagyon szépen kérlek törődj a saját dolgoddal !
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
Csak egy apróság:
Szóval csak azért játszottál az e-mail mesémven, amit csak neked meséltem, hogy nekem örömet sezrezz, mivel olyan piszokul szörnyű volt? És azért nyektettél utána még négy hónapig, hogy folytassam, mert közben egyáltalán nem élvezted?
Ó, hát ha így van, akkor nem tudom, mért vagy annyira dühös rám az abbahagyűásáért, hogy megpróbálsz most is belémkötni.
Ennél jobb érvet találj ki, hogy Genyón kívül más is eliggye!
De ezt a játékot is Genyó fórumán kezdtük meg. Azért mentünk át e-,ailbe, mert nekem gyakrabban reagoltál, mint genyó partijába, és ezért Gwenyó neked írt egy baromira trágár levelet, amiért te nekem panaszkodtál utána. Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy képes vagy te ezért most másnak ekkora patáliát csapni.
AMit most itt más szemére vettek, azokat a hibákat bőven elkövettétek már ti is.
Szóval csak azért játszottál az e-mail mesémven, amit csak neked meséltem, hogy nekem örömet sezrezz, mivel olyan piszokul szörnyű volt? És azért nyektettél utána még négy hónapig, hogy folytassam, mert közben egyáltalán nem élvezted?
Ó, hát ha így van, akkor nem tudom, mért vagy annyira dühös rám az abbahagyűásáért, hogy megpróbálsz most is belémkötni.
Ennél jobb érvet találj ki, hogy Genyón kívül más is eliggye!
De ezt a játékot is Genyó fórumán kezdtük meg. Azért mentünk át e-,ailbe, mert nekem gyakrabban reagoltál, mint genyó partijába, és ezért Gwenyó neked írt egy baromira trágár levelet, amiért te nekem panaszkodtál utána. Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy képes vagy te ezért most másnak ekkora patáliát csapni.
AMit most itt más szemére vettek, azokat a hibákat bőven elkövettétek már ti is.
SZép napot!
Emberkék, ne már... pont itt, legalább nemár... Ez az oldalt mindíg is amolyan "családias" összetartás jellemezte. A rosszban együtt voltatok, a jóban pedig, ha baj nincs, csináltok? Nem hiszem, hogy ne lenne olyan probléma, amit pont ti, pont egymással ne tudnátok megoldani, ujjal mutogatás, anyázás és harga, gyűlölet nélkül? *szomorúan sóhajt*
Nem akar valaki valahol játszani velem? Alev úgy látszik, eltűnt, én pedig szívesen írnék máshová is...
Emberkék, ne már... pont itt, legalább nemár... Ez az oldalt mindíg is amolyan "családias" összetartás jellemezte. A rosszban együtt voltatok, a jóban pedig, ha baj nincs, csináltok? Nem hiszem, hogy ne lenne olyan probléma, amit pont ti, pont egymással ne tudnátok megoldani, ujjal mutogatás, anyázás és harga, gyűlölet nélkül? *szomorúan sóhajt*
Nem akar valaki valahol játszani velem? Alev úgy látszik, eltűnt, én pedig szívesen írnék máshová is...
Anabelle Leroi- Ifjú
16 / 18 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
16 / 18 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake