Pokoltornác
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Társoldalak, bannercserék
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura

» Kérdések, problémák
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura

» 6.66-os kísérlet
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth

» Városi Park
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback

» Nicole Drake búvóhelye
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake

» Nicole Drake
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake

» Régi könyvesbolt
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:18 pm by Isabella Turnblack

» Várfal
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 11:21 pm by Isabella Turnblack

» Lucie Eliza Black
Matt Tuck (talán jó) Icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:48 pm by Lucie Eliza Black

Facebook

Matt Tuck (talán jó)

Go down

Matt Tuck (talán jó) Empty Matt Tuck (talán jó)

Témanyitás by Matt Tuck Kedd Feb. 24, 2009 12:38 am

Név: Matt Tuck

Faj: Vérfarkas

Koncepció: 1990 júliusában láttam meg a a világot a legmelegebb időben vagyis délben. Aznap este csak félhold volt.ÍMég dolgozok a többin(Ha nem baj).

Természet / Viselkedés: Önfejű és makacs. Nem szereti ha parancsolnak neki, de ha csatában alul van akkor tanácsokat elfogad. Nehezen oldodik bármilyen társaságba kivétel ha azok vadállatok. Van pár ember akik között jól érzi magát.

Kinézet: így: Matt Tuck (talán jó) Gangstertrunks

Tulajdonságok:
Erő: 8
Ügyesség: 5
Gyorsaság: 7
Modor: 4
Intelligencia: 5
Megjelenés: 5
Észlelés: 8
Állóképesség: 5
Akaraterő: 6
Szerencse: 5

Előnyök/Hátrányok:
Zúzógép (1 pont)
Vakmerő (3 pont)
Koraérett (3 pont)
Beszédhibás (1pont)
Sötét titok (1 pont)
Ízletes vér (3 pont)

Hátterek:
Anyagi háttér 3
Kettős személyiség 3
Kapcsolatok 2
Csatlósok 2

Háttér információ: Matt családja nem volt se gazdag se szegény. ők a közép osztákyba tartoztak. Apja egy műhelyben dolgozott míg anyja szakácsnő volt. Matt is hébe hóba járt dolgozni apró cseprő munkákat elvégzet. Segített a közelben lakó idősöknek bevásárolni. Ezért mindig kapot valamit. Nem nagyon költekeztek csak azt vették meg amire szükség volt. Legjobban húst vettek mert az jóbban fülött a fogukhoz.

Kettős személyiség: Matt mindig úgy viselkedet mintha két személy lenne egy testben. Egyszer kedves aranyos ifjú volt, de hirtelen megfordult a személyisége és egy dühöngő vadállat lett. Még kis korában nem nagyon tudta kontrolálni, de ahogy fejlődött úgy tudot a dühén uralkodni.(nem ősi düh)

Kapcsolatok: Mattnek a kapcsolatai nem valami jók voltak de volt pár embere aki információhoz jutatta. Ők a csatlósai voltak vagyis jobban mondva barátai.

Csatlósok: A csatlósait inkább barátainak tekintette. Igaz egy igaz barátját elveszítette egy harcban, de még maradt 2 barátja. Mind kettő lány volt. Egyik Bra trunk huga és másik meg roxan Matt szerelme.

Származás:Homid.

Alakok:
Harci alak:Thom

Képességek (Opcionális):
Éberség 2. szint
Kézitusa 4. szint
Helyismeret 1. szint
Figyelem 3. szint
Irányítás 4. szint
Lopakodás 3. szint
Túlélés 3. szint
Lőfegyverek 4. szint
Vadászat 3. szint
Technológiaismeret 3. szint
Nyomozás 4. szint
Pénzügy 4. szint
Számítógép 2. szint

Adományok: Emberszag 1, A préda illata 2

Szabadon elkölthető pontok: 19

Történet
A nevem Matt Tuck és egy kis városban születtem egy nyári napon. Ekkor még nem tudtam hogy vérfarkas vagyok, de nem tudtam így sem beileszkedni. 10 évesen csak állat barátaim voltak akiket megértetem furcsa módon. A családommal bújkáltunk mert egy falka akart minket megölni mert mi nem álltunk közéjük. A családom minden tagja vérfarkas volt. Egyszer ránk találtak és mi szembe szálltunk velük. Rögtön támadásba lendültem de ekkor még nem tudtam átváltozni. Nem érdekelt mien erősek a támadók addig küzdöttem puszta kézzel ameddig tudtam. Egyszer a tarkómat egy hatalmas ütés érte és én eszméletlen zuhantam a földre. Nikor felébredtem a családtagjaim a földön hevertek vérbe fagyva. Nem vették észre hogy én még élek és ezért megfogadtam hogy a gyilkost megölöm,de ez véget sokat edzettem. Nem volt senki aki tudot volna róllam gondoskodni ezért magam teremtetetem meg a betevő falatott. 15 évesen már úgy néztem ki mint egy 19 éves srác. Az iskolát folytatam és imár gimnáziumban voltam. Itt lett pár barátom akikről nem tudtam hogy ők is az én fajtám. Egyik este elmentünk együtt szórakozni mikor belénk kötött egy banda. Aznap este telihold volt és a düh véget átváltoztam vérfarkassá. A barátaim is átváltoztak. Sajnálatos módon a banda nem ilyedt meg tőllünk és így harcba bonyolodtunk. Tudtunk tiszta fejjel gondolkodni ezért nem nagy csapásokat vittünk be. Akik rám támadtak emberek kis hilyán meghaltak mert én nem tudtam az erőm irányítani. majd mikor véget ért a küzdelem elkezdtem nézni a testem és elszörnyülködtem. Elakartam rohanni de lefogtak a barátaim.
-Matt ne fus.
-De Trunk szörnyek vagyunk.
-Ez egy adotság.
-Milyen adotság?
-Ez egy igen jó adottság.
Majd fogtam és nem viaskodtam a barátaimmal. Inkább elmentünk a házamhoz.
-Matt tudjuk ki volt a gyilkos.
-Mi csoda?
-Hogy ki ölette meg a szüleidet.
-Hol van?
-Előbb megtanulod használni az erőd.
-Rendben.
Elkezdtem a képességeimet a legnagyobb szintre kidolgozni. Mikor 17 éves voltam már elég jó harcosnak gondoltam magam és egy kard készítésbe fogtam bele. A barátaim segítetek sokat nekem így egy év alatt sikerült befejeznem a kardom.
-Barátaim holnap lesz a születésnapom ezért azt kérem vezesetek a gyilkoshoz.
-Rendben.
Mikor elindultunk az útra tudtam hogy nem egy ellenfelünk lesz. Ahogy odaértünk egy vérfarkas koloniát láttunk. Engem nem érdekelt hogy menyien vannak ott és kivont karddal rohantam.
-Matt Tuck vagyok Jack Tuck fia.
Minden szempár rám tekintett de nem láttam a vezért. Hirtelen egy vérfarkas állt előttem és már támadot is. Kis hilyán eltalált engem, de szerencsémre hátra hajultam és a kardommal vágtam amitől a vérfarkas felvonyított. Majd még elszántabban támadot. Nem érdekelt hogy menyien vannak én harcba bocsájtkoztam ellenük. Már körbe fogtak engem, de egy pillanatban a barátaim teremtek ott és volt melletük pár farkas. Így tudtam hogy van már egy halvány csillag amivel sikerülhet győznünk. Ahogy gondolkodtam ezen az ellenfelem támadot és kiütöte a kardom a kezemből. Én így fogtam magam és a felsőm levettem majd átváltoztam vérfarkassá. Így támadtam és elharaptam az ellenfelem nyakát. Ő csak össze zuhant és hörgött. Én egy csapással lekaptam a fejét. Zihálvatámadtam tovább , de megláttam hogy Trunkot kis hilyán megölik. Én odaugrottam és a támadóinak estem. Ők ketten voltak gyorsabbak de nem erősebbek nállam. Szerencsémre sikerült mind ketőt elkapni és eltörtem a nyakukat. Majd Trunknak segítetem felkellni. Majd egy hangra lettem figyelmes.
-Lám lám telennél Jack fia?
Felvettem a normál alakom és a hang felé fordúltam.
-Igen én vagyok.
-Akkor nem végeztünk jó munkát.
-Ki vagy?
-Megmondom mert nem sokáig éltek már. A nevem Bill Sparrow.
-Micsoda?
-Végetek.
Majd egy lépést tett felénk Bill.
-Várj. Küzdjünk meg és a többieknek nem esik baja.
-Matt dehát...
-Maradj ott Trunk és vigyáz a többiekre.
Majd a kardom felvettem.
-Készen állsz?
-Én igen. Akkor most mondj búcsút a világnak.
Majd ahogy támadot én a karddal probáltam távol tartani. Nem sikerült eltalálnom olyan helyen hogy lelassúljon. Bill átváltozott és úgy támadot. Én a karddal védekeztem kisebb nagyobb sikerrel. Bill kiütöte a kardot a kezemből és én hátra estem. Ahogy felakartam kellni Bill leakarta tépni a fejem, de trunk elém ugrot és megprobált megvédeni csak nem sikerült neki. Ahogy Trunk teste a földre zuhant én felordítotam és felálltam. Nem érdekelt hogy mien erős Bill és én is átváltoztam. Majd Billnek rontottam és felkaptam majd eldobtam. Bill felugrot és a mellkasomat célozta meg a körmével de én elkaptam a kezét. A számból úgy ömlöt a nyál mintha csak víz csordúlna ki a számból miután ittam. Majd bill megprobált megharapni, de én ellöktem. Bill újra támadni készült de én gyorsabb voltam és már ott álltam előtte. Ő csak nézet míg én egy támadást mértem a nyakára. Bill Hátra borúlt majd a kardomat felvettem a földről. Majd lesúlytotam Billre aki rángot egy kicsit de nem sokáig. Vissza változtam normális formámba.
-Menjünk.
-Nem mentek sehova míg nem jön a vezér.
Engem nem érdekelt és Trunk testét felvettem.
-Gyertek.
Majd elmentünk tudtam hogy követnek a falkából de mi gyorsabbak voltunk és eltüntünk előlük igaz a szagunkat érezték de egy folyón átkelltünk. Sikerült a követőinket lerázni és trunkot eltemettük.
-Matt most mit tegyünk?
-Roxan az igazat megvalva nem tudom.
Trunk testvére Bra lépet elő.
-Menjünk egy másik helyre.
-Rendben.
Roxan átölelt és könyes szemmel rámnézet.
-Mond miaz?
-Azt hittem hogy te is meghalsz, de nem halltál meg szerelmem.
Majd fogtuk magunkat és elmentünk. Én Roxannal összejöttem és folytatuk életünket számkivetettként.
Matt Tuck
Matt Tuck
Falkatag
Falkatag

Férfi Hozzászólások száma : 23
Üzenőláda : Te sem vagy gyenge kedves ellenfelem de én erősebb vagyok
A skypen inkább Imre Mátét keressetek és az a lényeg hogy kevermesi legyen
Karakterlap : Matt Tuck
Registration date : 2009. Feb. 21.

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.