Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
43 / 43 oldal
43 / 43 oldal • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Van valakinek valami anyaga a rítusokról?
Martin Sean Bertolli- Falkatag
- Hozzászólások száma : 51
Karakterlap : Martin Sean Bertolli
Registration date : 2009. May. 25.
Blanche Moreau írta:Anton Smith írta:Akkor nagyjából passzol, mivel az Aimé pedig "hőn szeretett", vagy valami ilyesmi. Éreztem én, hogy siekrül átferdíteni a nevet franciáról angolra!
Úúúú *.*
Alig várom már, hogy összefussunk az Elíziumban. Azt még inkább, hogy én élve.
Én nem megyek le a diszkóba, úgyhogy neked kell feljönnöd, ami szerintem kész öngyilkosság. Szóval, mint pár napja is, én más helyet javaslok az összefutásra.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Akkor megcsinálom a globus karaktert Kiváncsi leszek De csak a kedvedért...Diszkó? Mi a baj a diszkóval ? Esetleg a diszkógömb ? leszedem majd csinálunk mi világítást Nathaniel meg én
jobbnál-jobb ötletek Brajah.
Rítusokról küldök priviben.
Rítusokról küldök priviben.
Alev Beckett- Falkatag
- Hozzászólások száma : 65
Karakterlap : Alev Beckett
További karakterek : Blanche Moreau
Registration date : 2009. May. 29.
Milyen rítusokra érted ? Mert a vámpírokrol körülbelül vagy 100-200oldalnyi anyagom van a szokásoktól kezdve a hiedelmektől a szekta és fajnevekig minden megvan Másról még nem gyüjtöttemMartin Sean Bertolli írta:Van valakinek valami anyaga a rítusokról?
Ha félreértelmeztelek ne ölj meg plz
A hozzászólást Brajah Tentraue összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 30, 2009 8:15 pm-kor.
Brajah Tentraue írta:Akkor megcsinálom a globus karaktert Kiváncsi leszek De csak a kedvedért...Diszkó? Mi a baj a diszkóval ? Esetleg a diszkógömb ? leszedem majd csinálunk mi világítást Nathaniel meg én
Egy Ancilla nem süllyed le a pórnép színvonalára.
Anton Smith- Ancilla
Ancilla alatt mit értesz ?
A hozzászólást Brajah Tentraue összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 30, 2009 8:20 pm-kor.
Brajah Tentraue írta:Anicilla alatt mit értesz ?Brajah Tentraue írta:Milyen rítusokra érted ? Mert a vámpírokrol körülbelül vagy 100-200oldalnyi anyagom van a szokásoktól kezdve a hiedelmektől a szekta és fajnevekig minden megvan Másról még nem gyüjtöttemMartin Sean Bertolli írta:Van valakinek valami anyaga a rítusokról?
1. Vérfarkas rítusok.
2. Ha sok anyagod van a vámpírokról, akkor el is kéne olvasni, s mindjárt tudnád miről van szó.
Anton Smith- Ancilla
szerintem egyáltalán nem kötődik ez a kifejezés a vámpírokhoz de tetudod ^^ amugy ancilla (latin-magyar szó) jelentése rabszolganő...Csak azért kérdeztem hogy mit értesz alatta.Anton Smith írta:Brajah Tentraue írta:Anicilla alatt mit értesz ?Brajah Tentraue írta:Milyen rítusokra érted ? Mert a vámpírokrol körülbelül vagy 100-200oldalnyi anyagom van a szokásoktól kezdve a hiedelmektől a szekta és fajnevekig minden megvan Másról még nem gyüjtöttemMartin Sean Bertolli írta:Van valakinek valami anyaga a rítusokról?
1. Vérfarkas rítusok.
2. Ha sok anyagod van a vámpírokról, akkor el is kéne olvasni, s mindjárt tudnád miről van szó.
A hozzászólást Brajah Tentraue összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 30, 2009 8:32 pm-kor.
Anton Smith írta:
Én nem megyek le a diszkóba, úgyhogy neked kell feljönnöd, ami szerintem kész öngyilkosság. Szóval, mint pár napja is, én más helyet javaslok az összefutásra.
Szerintem fel fogok jutni... és túlélem
És ha meglátná Antont egy ilyen eseményen egy ilyen környezetben... a szemében felszökne a modora egy kerek tízesre. Ami tudjuk, nála milyen mellékhatásokkal jár O.O
És ha meglátná Antont egy ilyen eseményen egy ilyen környezetben... a szemében felszökne a modora egy kerek tízesre. Ami tudjuk, nála milyen mellékhatásokkal jár O.O
Vendég- Vendég
Brajah Tentraue írta:szerintem egyáltalán nem kötődik ez a kifejezés a vámpírokhoz de tetudod ^^ amugy ancilla jelentése rabszolga...Csak azért kérdeztem hogy mit értesz alatta.
Hjajj ne essünk egymásnak. Az ancilla valóban ezt jelenti, ám a Vampire: The Masquerade rendszerében az ancilla egy, a már újszülöttektől idősebb, vértestvérnek elismert vámpírt (tehát asszem egyes státuszú) vérszopót jelent.
Vendég- Vendég
Blanche Moreau írta:Anton Smith írta:
Én nem megyek le a diszkóba, úgyhogy neked kell feljönnöd, ami szerintem kész öngyilkosság. Szóval, mint pár napja is, én más helyet javaslok az összefutásra.Szerintem fel fogok jutni... és túlélem
Üdv
Azért ÉN erre a TÚL IS ÉLEM dumára nem vennék mérget .....
Uhh najó..most megkaptam.Többet nem hagyadkozom saját kútfejemre...Köszi az infótBlanche Moreau írta:Brajah Tentraue írta:szerintem egyáltalán nem kötődik ez a kifejezés a vámpírokhoz de tetudod ^^ amugy ancilla jelentése rabszolga...Csak azért kérdeztem hogy mit értesz alatta.Hjajj ne essünk egymásnak. Az ancilla valóban ezt jelenti, ám a Vampire: The Masquerade rendszerében az ancilla egy, a már újszülöttektől idősebb, vértestvérnek elismert vámpírt (tehát asszem egyes státuszú) vérszopót jelent.
A Paradoxon Ura írta:Üdv
Azért ÉN erre a TÚL IS ÉLEM dumára nem vennék mérget .....
Áá, Ted, szia, már kezdtél mára hiányozni, azt hittem, fel se jössz *abszolút optimizmus és naivitás*
Vendég- Vendég
Blanche Moreau írta:Brajah Tentraue írta:szerintem egyáltalán nem kötődik ez a kifejezés a vámpírokhoz de tetudod ^^ amugy ancilla jelentése rabszolga...Csak azért kérdeztem hogy mit értesz alatta.Hjajj ne essünk egymásnak. Az ancilla valóban ezt jelenti, ám a Vampire: The Masquerade rendszerében az ancilla egy, a már újszülöttektől idősebb, vértestvérnek elismert vámpírt (tehát asszem egyes státuszú) vérszopót jelent.
Üdv
Nos akkor nem létező TEKINTÉLYEM teljes súlyával lecsapok rátok....
1. Jó dolog a több száz oldal vámpíros anyag és a többi és a többi DE már a PORTÁLBAN is ki van hangsúlyozva, hogy a oldal a WHITE WOLF Cég WORD OF DARKNESS világát és kozmológiáját használja némi KULT-tal nyakon öntve amibe a Vámpírok Bálja. Mage The Ascension és a Werwulfe The Apocalipse játékok adják a fő csapásírányt leegyszerűsítve és lebútítva. Ami ezekhez harmónikusan hozzáigazítható a mítoszokból és a legendákból azok jöhetnek a többi kuka NEM LÉTEZIK.
2. Az Ancilla több mint 100 évet megért tapasztalt vámpír vannak a Újszülöttek a Ifjú Vámpírok az Ancillák a Öregek a Matuzsálemek és a Ősatyák és utána Káin és Gyermekei......
A Paradoxon Ura írta:Blanche Moreau írta:Brajah Tentraue írta:szerintem egyáltalán nem kötődik ez a kifejezés a vámpírokhoz de tetudod ^^ amugy ancilla jelentése rabszolga...Csak azért kérdeztem hogy mit értesz alatta.Hjajj ne essünk egymásnak. Az ancilla valóban ezt jelenti, ám a Vampire: The Masquerade rendszerében az ancilla egy, a már újszülöttektől idősebb, vértestvérnek elismert vámpírt (tehát asszem egyes státuszú) vérszopót jelent.
Üdv
Nos akkor nem létező TEKINTÉLYEM teljes súlyával lecsapok rátok....
1. Jó dolog a több száz oldal vámpíros anyag és a többi és a többi DE már a PORTÁLBAN is ki van hangsúlyozva, hogy a oldal a WHITE WOLF Cég WORD OF DARKNESS világát és kozmológiáját használja némi KULT-tal nyakon öntve amibe a Vámpírok Bálja. Mage The Ascension és a Werwulfe The Apocalipse játékok adják a fő csapásírányt leegyszerűsítve és lebútítva. Ami ezekhez harmónikusan hozzáigazítható a mítoszokból és a legendákból azok jöhetnek a többi kuka NEM LÉTEZIK.
2. Az Ancilla több mint 100 évet megért tapasztalt vámpír vannak a Újszülöttek a Ifjú Vámpírok az Ancillák a Öregek a Matuzsálemek és a Ősatyák és utána Káin és Gyermekei......
Köszönjük az infót *Tekintetében,megbánás vélik kirajzolódni*
Nyiff-nyaff
Nézzetek Apáca Show-t!
Nézzetek Apáca Show-t!
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Anabelle Leroi írta:Kérdeznék:
A vértestvérek megérzik egyműs jelenlétét? Más fajokét? vagy ahhoz jelenés diszc. szükséges? Esetleg más fajok a vámpírokat? HA megérzik, mindez függ kortól, valamitől?
Üdv
Nyiff nyaff nyüff
Nos a kérdésre válaszólva a SZEMÉLYES MESÉLŐI hozzáállásom a következő.
A természetfeletti lények csak tudatos vizsgálódással és kereséssel fedhetik fel egymás jelenlétét nem érzik meg egymást valami hatodik érzékkel.
Természetesen vannak kívételes esetek de ezek speciális helyzetek és alkalmak.
Pl. a vértestvérek fenevadjai egy elizíum területén néha összekapcsolódnak és dominanciaharcba kezdenek de ilyenkor mindkét vámpír tudtában van a másik valódi természetének.
Egyébként ez eléggé helytálló válasz volt
Morcos írta:
Vámpíroknál jelenés, auraérzékelés. Az auraérzékelést át lehet verni, ha felveszi olyan tulajdonságot a delikvens, ami megváltoztatja az auráját. A vadászoknak vannak képességeik a vámpírok s farkasok észlelésére, de alapból ez sem megy. A farkasoknak ott a szaglásuk (ADOMÁNYOK ÁLTAL ERŐSÍTETT SZAGLÁS), többek között, s egyéb képességeik, amiket szintén fel kell venni.
43 / 43 oldal • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
43 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake