Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
24 / 43 oldal
24 / 43 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Ecsém, komolyan mondom a nyelved kivágásával kezdem majd!
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Mi az, csak a gazdi szapulhat? Csak azt mondom, amit gondolok, a nyelvem kivágása nem lesz elég az elhallgattatásomhoz Egyébként miért is jó, hogy húzzuk egymást? (Vagyis én téged, mert neked ez nem nagyon jön össze...) De ha megfosztasz a nyelvemtől, te sem maradsz egyben
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
Teljesen igazad van. Megy ez neked. Sőt annyira megy, hogy kedvet kaptam a játékhoz is. Javaslom kezd el írni az új karilapot...
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Szia Nath ^^
Na ami ezt a nagy gyilkolási vágyat illeti.... *ránt egyet a pórázon és szorosabbra fűzi.*
Na ami ezt a nagy gyilkolási vágyat illeti.... *ránt egyet a pórázon és szorosabbra fűzi.*
Heather D. Brown- Ifjú
- Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni!
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair
Blanche Moreau írta:Szervusz,
Előtörténetet feltöltöttem, épp a háttereket szövögetem bele És elnézést az eddig nem-létező képesség felvételéhez, de nem tudtam mi alá besorolni.
Üdv
Gondolom az alábbiakra gondolsz:
Blanche Moreau írta:Név: Blanche Moreau
--Képességek--
Hangszer (zongora): 1
Kifejezőkészség: 3 (ő létezik tom)
Szereplés (ének): 3
Szereplés (színészet): 3
Szereplés (tánc): 4
Nos a fentiekhez a Szereplést nem kell felvedd háromszor a megnevezett dolgokhoz általánosságban értesz a javaslatom vedd fel a Szereplés-t 4. és válassz ének, színészet, tánc hármasból egy specializációt és akkor marad innen 5 pontod amit tovább oszthatsz.
A Hangszer helyett pedig a Mesterség is megfelelő Mesterség 1 vagy amennyire növeled a felszabaduló pontokból és mögé (zongorista vagy zongoraművész).
Na ennyi lettem volna röviden egyenlőre.
Reüdv, és köszi a köszöntést
Ez pedig máris kárhoztatva van javításra.
Ez pedig máris kárhoztatva van javításra.
Vendég- Vendég
Üdv emberek
Főleg a Atlantisz lebujban tobzódok kicsit szétcsúsztak a dolgok de sebaj a következő reagban összerántom a dolgokat és Fadde is választ kap mit lát a különleges érzékszervével. De még várok egy vagy két postot Dominique Chabrol-tól és talán még más valaki is bök valamit a lebujban tomboló ingerekre.
Főleg a Atlantisz lebujban tobzódok kicsit szétcsúsztak a dolgok de sebaj a következő reagban összerántom a dolgokat és Fadde is választ kap mit lát a különleges érzékszervével. De még várok egy vagy két postot Dominique Chabrol-tól és talán még más valaki is bök valamit a lebujban tomboló ingerekre.
Addig nézd meg karilapomat jó lesz-e
Aztán lassan megy az előtöri is.
Heather D. Brown- Ifjú
- Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni!
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair
Heather D. Brown írta:Addig nézd meg karilapomat jó lesz-e
Üdv
Okés meg fogom vizualizálni a karakterlapodat
Reggelt,
Ha esetleg termelek valami leírást (mondjuk az utcákra, a Globe-ra), valamelyik mesélőt fáraszthatom vele?
Ó, és még valami. Ha írok, egy kicsit lehet a valóságon görbíteni? Nem sokat, csak amennyit a fantázia és a jóízlés enged.
Ha esetleg termelek valami leírást (mondjuk az utcákra, a Globe-ra), valamelyik mesélőt fáraszthatom vele?
Ó, és még valami. Ha írok, egy kicsit lehet a valóságon görbíteni? Nem sokat, csak amennyit a fantázia és a jóízlés enged.
Vendég- Vendég
Üdv
Emberek igaz, hogy igértem ma éjszaka reagot de az el fog maradni sajna. Holnap potlom a hiányosságot és megírom a összefoglaló reagot a Atlantiszba.
Jó éjszakát mindenkinek.
Emberek igaz, hogy igértem ma éjszaka reagot de az el fog maradni sajna. Holnap potlom a hiányosságot és megírom a összefoglaló reagot a Atlantiszba.
Jó éjszakát mindenkinek.
Üdv
Esetleg akiknek eddig nem lenne tiszta a KÖZJÁTÉK-okat és a FAXLAP-os cikkeket azért gyártottam, hogy a általános meséktől eltérően nagyobb rálátásotok legyen a háttérre és kellő kreativitással (mellesleg a Én tehermentesítésemmel) könnyebben tudjátok hozzászőni magatokat a eseményekhez, természetesen csak ha akarjátok….
Esetleg akiknek eddig nem lenne tiszta a KÖZJÁTÉK-okat és a FAXLAP-os cikkeket azért gyártottam, hogy a általános meséktől eltérően nagyobb rálátásotok legyen a háttérre és kellő kreativitással (mellesleg a Én tehermentesítésemmel) könnyebben tudjátok hozzászőni magatokat a eseményekhez, természetesen csak ha akarjátok….
Hali mindenki^^
Gondoltam feladok hirdetést: Idegbeteg vámpír keres magának kedves játszótársat Akinek lenne kedve dobjon meg egy pm-el, vagy ide írjon pls További szép napot! Ja igen, és halál a vadászokra, köszönöm (Khömm, úgy éreztem ezt le kell írnom egy ilyen negatív szereplővel, persze komolyan már csak ő gondolja, én nem^^ Gondoltam... szólok )
Gondoltam feladok hirdetést: Idegbeteg vámpír keres magának kedves játszótársat Akinek lenne kedve dobjon meg egy pm-el, vagy ide írjon pls További szép napot! Ja igen, és halál a vadászokra, köszönöm (Khömm, úgy éreztem ezt le kell írnom egy ilyen negatív szereplővel, persze komolyan már csak ő gondolja, én nem^^ Gondoltam... szólok )
Jorma Magnus Alatalo- Ifjú
- Hozzászólások száma : 17
Karakterlap : Jorma Magnus Alatalo
Registration date : 2009. Feb. 13.
Jorma Magnus Alatalo írta:Hali mindenki^^
Én szívesen cserélgetek Veled eszmét testvér ! Aztán ha meggyőzöl akkor legyen...halál a vadászokra
Dominique Chabrol- Ifjú
- Hozzászólások száma : 96
Karakterlap : Dominique Chabrol
Registration date : 2009. Mar. 16.
Rendben, mikor és hol? Nyugodtan válassz helyszínt, és ha gondolod írj elsőnek Hiszen hölgyeké az elsőbbség
Jorma Magnus Alatalo- Ifjú
- Hozzászólások száma : 17
Karakterlap : Jorma Magnus Alatalo
Registration date : 2009. Feb. 13.
Aloha! Gondoltam felnézek, és beköszönök... s lassan megrugdosom magam képletesen szólva egy reag kedvéért végre XD
Áhh szia Loren! *gyermeki lelkesedés csendül hangjában, eltúlzott, teátrális öröm, aztán gunyorosabb hangnemre vált*
Előbb is gondolhattad volna! Ha nagyon szeretnéd szíves örömest segítek abban a rugdosásban. A játék közepén eltűnni? C...c...c... Nem szép dolog, mondhatnám, hogy kiszúrás a társaddal. Ezért bünti jár, de Te még azt sem illeted meg. Bár bizonyára nagyon lefoglalt az Elvetemültek Enyelgője
Vártuk mikor leszel hajlandó megtisztelni bennünket legalább egy átlátszó kis hazugsággal. Kár, hogy lemaradtunk róla, általában jó mulatság.
Most viszont azzal a kéréssel fordulnék feléd, hogy döntsd el mit szeretnél és ne vállaljavascript:ShowHideLayernew('optionsitems');d túl magad. Ha játszani szeretnél tedd azt, ha nincs rá időd megértjük és nem fogunk haraggal elválni tőled, de beláthatod, hogy egy ilyen bizonytalan játszótárssal nem szívesen kezdeményez senki, mert ki tudja mikor tűnik el... Amit leszögeznék, nem az inaktivitás dühít, hanem az, hogy szó nélkül tűntél el és esetedben még csak avval sem takarózhatsz, hogy arra sem volt időd, hogy beböfögd ide nekünk, hogy miért nem leszel, mert a drága falkavezér olyan szorgalmasan ontotta a hsz-eket, hogy hirtelen megirigyeltem a szabadideje miatt. Megjegyezném, hogy azért sem haragszunk meg, ha éppen másik oldalon valami olyan nagyobb kaliberű játék (bár ilyen ott nem létezik, amire gondolunk, ha csak nem megcsináljátok az első "mindent bele fiúk, lányok basszuk át az év leghosszabb éjszakáját!" partit, ahol majd a démonok orrba-szájba töcskölik az őrzőket és alakváltókat, a farkas vámpírral hál, a mágusok meg elvegyülnek valahogy a renegátok között...) ami téged jobban leköt, ezért azt mondod, hogy ne haragudjatok, most nem leszek egy hétig. Kommunikáció! Felhívnám rá a figyelmed, hogy nagyon hasznos dolog. Ha gondolomformán be tudsz köszöngetni, akkor erre is lelkendezve rávehetnéd magad!
Ami engem illet a nyersségem nem újdonság számodra. Én továbbra is nagyon jóindulatú akarok lenni, csak a helyes kifejezésmódot nem találtam még meg, ami mindenkinek tetszik, de a durvaság mindig figyelemfelkeltő.
Nos kedves Loren, akkor röviden összefoglalnám: Válassz! Játszol vagy nem? Utóbbi esetben is köszönünk mindent, főleg hogy alkottál nekünk egy NJK-t, ami talán még hasznunkra is lehet és sok sikert kívánunk a további szerepjátékos tevékenységeidhez! Ha pedig maradnál, akkor legyen foganatja a dolognak.
Köszönöm a figyelmet! Maradok tisztelettel Lila Domina, az ügyeletes végrehajtó hatalom
Előbb is gondolhattad volna! Ha nagyon szeretnéd szíves örömest segítek abban a rugdosásban. A játék közepén eltűnni? C...c...c... Nem szép dolog, mondhatnám, hogy kiszúrás a társaddal. Ezért bünti jár, de Te még azt sem illeted meg. Bár bizonyára nagyon lefoglalt az Elvetemültek Enyelgője
Vártuk mikor leszel hajlandó megtisztelni bennünket legalább egy átlátszó kis hazugsággal. Kár, hogy lemaradtunk róla, általában jó mulatság.
Most viszont azzal a kéréssel fordulnék feléd, hogy döntsd el mit szeretnél és ne vállaljavascript:ShowHideLayernew('optionsitems');d túl magad. Ha játszani szeretnél tedd azt, ha nincs rá időd megértjük és nem fogunk haraggal elválni tőled, de beláthatod, hogy egy ilyen bizonytalan játszótárssal nem szívesen kezdeményez senki, mert ki tudja mikor tűnik el... Amit leszögeznék, nem az inaktivitás dühít, hanem az, hogy szó nélkül tűntél el és esetedben még csak avval sem takarózhatsz, hogy arra sem volt időd, hogy beböfögd ide nekünk, hogy miért nem leszel, mert a drága falkavezér olyan szorgalmasan ontotta a hsz-eket, hogy hirtelen megirigyeltem a szabadideje miatt. Megjegyezném, hogy azért sem haragszunk meg, ha éppen másik oldalon valami olyan nagyobb kaliberű játék (bár ilyen ott nem létezik, amire gondolunk, ha csak nem megcsináljátok az első "mindent bele fiúk, lányok basszuk át az év leghosszabb éjszakáját!" partit, ahol majd a démonok orrba-szájba töcskölik az őrzőket és alakváltókat, a farkas vámpírral hál, a mágusok meg elvegyülnek valahogy a renegátok között...) ami téged jobban leköt, ezért azt mondod, hogy ne haragudjatok, most nem leszek egy hétig. Kommunikáció! Felhívnám rá a figyelmed, hogy nagyon hasznos dolog. Ha gondolomformán be tudsz köszöngetni, akkor erre is lelkendezve rávehetnéd magad!
Ami engem illet a nyersségem nem újdonság számodra. Én továbbra is nagyon jóindulatú akarok lenni, csak a helyes kifejezésmódot nem találtam még meg, ami mindenkinek tetszik, de a durvaság mindig figyelemfelkeltő.
Nos kedves Loren, akkor röviden összefoglalnám: Válassz! Játszol vagy nem? Utóbbi esetben is köszönünk mindent, főleg hogy alkottál nekünk egy NJK-t, ami talán még hasznunkra is lehet és sok sikert kívánunk a további szerepjátékos tevékenységeidhez! Ha pedig maradnál, akkor legyen foganatja a dolognak.
Köszönöm a figyelmet! Maradok tisztelettel Lila Domina, az ügyeletes végrehajtó hatalom
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Szia Lila! Nos gondoltam jobb tisztázni a dolgokat. Először is köszi hogy ennyi mindent írtál nekem. Másodszor, meg egy cseppet sem vonz az a fajta játék mód. Sokkal másabb dolgok miatt aktívkodtam ott. Meg aztán, az elején úgy volt, hogy csak egyetlen emberrel fogok játszani. S úgy gondoltam, majd ha kicsit több időm lesz, akkor majd írok. Szóval, a lényeg az, bocs hogy nem szóltam, nem szándékos volt. De kiírom magam ama helyről. S ha akarsz törölj nyugodtan.
Kellemes napot!
Loren
Kellemes napot!
Loren
Khm. Khm. Nem akarok beleszólni de sajnos muszáj, lorent én kértem jöjjön ide közénk mert szerettem volna vele storizny sajna nincs még gépem ezért max faddetól vagy barátomtól tok feljönni :S
De ha valakit okolni akartok az én legyek én kunyiztam ki hogy jöjjön ide, és ahogy én tudom megszerette tornácot.
Szóval a lényeg No problem.
De ha valakit okolni akartok az én legyek én kunyiztam ki hogy jöjjön ide, és ahogy én tudom megszerette tornácot.
Vendég- Vendég
Félreértesz. Teljesen és tökéletesen félreértelmezted az írásom. Úgy tűnik legközelebb tőmondatokban kell fogalmazzak, hogy ne lehessen félreérteni.
Töröl a fene! Mint mondottam/írtam, felhasználjuk a karakteredet, ha úgy döntesz, hogy már nem jut időd ránk KK mellett.
A másik, arra kértelek, hogy válassz, nem arra, hogy kifogásokat keress! Amik megjegyezném, hogy túlságosan mesterkéltek és ebből eredendően nevetségesek is, mindketten tudjuk miért. (Mert pont ezt hoztam elő az előző hsz-ben. Volt időd, csak basztál rá.)
Nem kell szabadkoznod KK miatt, mi igazából csodáljuk őket. Csodáljuk, hogy még nem fulladtak bele a nyálba. Veled sem bántunk diszkriminatívan, csak mert abból a társaságból jöttél.
Tehát ismételten megkérnélek, hogy válassz! Maradnál vagy felhúzod az orrod és menekülsz a kihívás elől, ezzel egyetemben lemondasz a karakteredről, amit későbbiekben NJK-ként fogunk használni. A döntés a tiéd, de ha kérhetem ne halogasd túl sokáig.
Ui.: Nincs nekem ám bajom egy játékossal sem, csak nem vagyok híve a kölcsönösen csontig nyaljuk egymás seggét társadalmaknak...
Töröl a fene! Mint mondottam/írtam, felhasználjuk a karakteredet, ha úgy döntesz, hogy már nem jut időd ránk KK mellett.
A másik, arra kértelek, hogy válassz, nem arra, hogy kifogásokat keress! Amik megjegyezném, hogy túlságosan mesterkéltek és ebből eredendően nevetségesek is, mindketten tudjuk miért. (Mert pont ezt hoztam elő az előző hsz-ben. Volt időd, csak basztál rá.)
Nem kell szabadkoznod KK miatt, mi igazából csodáljuk őket. Csodáljuk, hogy még nem fulladtak bele a nyálba. Veled sem bántunk diszkriminatívan, csak mert abból a társaságból jöttél.
Tehát ismételten megkérnélek, hogy válassz! Maradnál vagy felhúzod az orrod és menekülsz a kihívás elől, ezzel egyetemben lemondasz a karakteredről, amit későbbiekben NJK-ként fogunk használni. A döntés a tiéd, de ha kérhetem ne halogasd túl sokáig.
Ui.: Nincs nekem ám bajom egy játékossal sem, csak nem vagyok híve a kölcsönösen csontig nyaljuk egymás seggét társadalmaknak...
Lila Domina- мιиםєинaτó
Nathaniel Damies írta:Khm. Khm. Nem akarok beleszólni de sajnos muszáj, lorent én kértem jöjjön ide közénk mert szerettem volna vele storizny sajna nincs még gépem ezért max faddetól vagy barátomtól tok feljönni :S
Nincs baj azzal, hogy itt van. Örülünk minden játékosnak, bár néha furán fejezzük ki. Csak ha itt van, akkor legalább csináljon úgy, mint akit érdekel a dolog.
Itt vagy Te a tökéletes példa. A színedet se látjuk egy hétig, de senki nem cseszeget, mert tudjuk, hogy miért nem vagy. Neked sikerült közölni, neki nem. És ezzel van a probléma, hogy meg sem próbálta. Nincs azzal gond, ha azt mondja, hogy ő most rád vár. Akkor rád vár, mi meg nem cseszegetjük.
Itt vagy Te a tökéletes példa. A színedet se látjuk egy hétig, de senki nem cseszeget, mert tudjuk, hogy miért nem vagy. Neked sikerült közölni, neki nem. És ezzel van a probléma, hogy meg sem próbálta. Nincs azzal gond, ha azt mondja, hogy ő most rád vár. Akkor rád vár, mi meg nem cseszegetjük.
Lila Domina- мιиםєинaτó
Nah akkor most kicsit hadd beszéljek én is^^
Tehát... abban egyet értek, hogy Loren nem volt itt jó darabig, a másik oldalon talán (ezt nem tudom) volt, ezt is elismerem bármikor. Ennek a szóvá tétele is rendben van, esetleg úgy, hogy "Máskor ilyet ne csinálj, mert töröljük a reagot", vagy tudom is én. De ez kicsit talán sok volt, még a mese megkezdődése előtt lépett be az Atlantiszba, arról nem ő tehet, hogy utána ott kezdődött a mese.
Szóval csak annyit, hogy talán normálisabb formában is lehetett volna ezt... talán én vagyok túl lágyszívű? Lehet... kövezzetek meg. De nem az a cél az oldalon, hogy a nyál helyét bunkósággal tömjük be. Szerintem.
Tehát... abban egyet értek, hogy Loren nem volt itt jó darabig, a másik oldalon talán (ezt nem tudom) volt, ezt is elismerem bármikor. Ennek a szóvá tétele is rendben van, esetleg úgy, hogy "Máskor ilyet ne csinálj, mert töröljük a reagot", vagy tudom is én. De ez kicsit talán sok volt, még a mese megkezdődése előtt lépett be az Atlantiszba, arról nem ő tehet, hogy utána ott kezdődött a mese.
Szóval csak annyit, hogy talán normálisabb formában is lehetett volna ezt... talán én vagyok túl lágyszívű? Lehet... kövezzetek meg. De nem az a cél az oldalon, hogy a nyál helyét bunkósággal tömjük be. Szerintem.
Erica Fadde- Virrasztó
Fojtó lángok kavarognak,
Mesélő
Kárt tesz benned a szerelem Te lány
Én sajnos ilyen bunkó voltam, vagyok és leszek, ugyanis eléggé hergel, ha hülyének néznek.
Ezt leírtam volna akárki másnak, ugyanilyen stílusban. ÉS ezután is meg fogom tenni.
Tudod mit, visszaszívom az első mondatom, jobb is hogy ilyen vagy, mérsékelsz minket
De akkor is ez a véleményem Loren "akciójáról" és ez nem fog változni. Persze ettől függetlenül szívesen látjuk az oldalon, csak akkor lássuk.
De most eszembe jutott egy bizonyos 17 éves vámpír, aki ugyanígy az inaktivitása miatt került ki és nem az én kezem által... Hess-hess, már megint miket susognak ezek a gonosz szelek.
Lényeg a lényeg, ezúttal nem értek egyet Veled Erica, most kicsit azt gondolom, hogy nem objektíven vizsgálod az ügyet.
Én sajnos ilyen bunkó voltam, vagyok és leszek, ugyanis eléggé hergel, ha hülyének néznek.
Ezt leírtam volna akárki másnak, ugyanilyen stílusban. ÉS ezután is meg fogom tenni.
Tudod mit, visszaszívom az első mondatom, jobb is hogy ilyen vagy, mérsékelsz minket
De akkor is ez a véleményem Loren "akciójáról" és ez nem fog változni. Persze ettől függetlenül szívesen látjuk az oldalon, csak akkor lássuk.
De most eszembe jutott egy bizonyos 17 éves vámpír, aki ugyanígy az inaktivitása miatt került ki és nem az én kezem által... Hess-hess, már megint miket susognak ezek a gonosz szelek.
Lényeg a lényeg, ezúttal nem értek egyet Veled Erica, most kicsit azt gondolom, hogy nem objektíven vizsgálod az ügyet.
Lila Domina- мιиםєинaτó
Az a bizonyos vámpír egy hónapig nem tolta fel azt a rusnya képét, és még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy csevegőre felírjon, hogy összekapja magát, mint Loren. Igen, lehet, hogy nem vagyok objektív... Viszont én is ugyan úgy ezt írnám le, ha másnak írtad volna ilyen stílusban a véleményed. Nem akarok senkit megbántani, nem szeretném, hogy bárki besértődjön bárkire. Csak hát mégis, én örülnék a legjobban, ha tudnálak mérsékelni titeket, legalább egy ici-picit. Nem kell egy ilyen dolog apropóján mindent hozzávágni a másikhoz. Nyugalom, béke, szeretet Na talán az nem, de azt hiszem a lényeg érthető....
Erica Fadde- Virrasztó
Fojtó lángok kavarognak,
Mesélő
24 / 43 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
24 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake