Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés - ahogy tetszik II.
+17
Noctis Lucis Caelum
Jeffery Chesbrown
Erica Fadde
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Martin Sean Bertolli
Vasorrú Banya
Nice Rodriguez
Brajah Tentraue
Elisabeth Leclair
Orellana Shankar
Morcos
Őrségi Minóra
Anabelle Leroi
Alev Beckett
Anton Smith
Lila Domina
A Paradoxon Ura
21 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
11 / 18 oldal
11 / 18 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Csevegés - ahogy tetszik II.
Noctis Lucis Caelum írta:Jézusom mit ideraktatok ennyi idő alatt... Mágusúr, ne add fel, ne menj el, NE HAGYD MAGAD! Én bízok benne, hogy idővel belejössz, és nagy csiribú-csiribá cowboy lehetsz! Veheted játékra invitálásnak is, én a 33 keményen összeszerkesztett hozzászólásommal viszem itt az aktivitási pálmát, kis porhanyós halandó fenekemmel.
*valami bíztatásfélét írt*
Mostmár 34 És elárulhatom neked hogy nem attól lesz valaki,valaki hogy mennyi a hozzászólása Nath. és a mágusok nevében köszönöm a bíztatást
Amúgy nem akar beugrani hozzám a Dormir szállóba?
Valaki elmagyarázná hogy mi az az elízum ? Mert nem igazán értem... Elolvastam a deszkripcióját. De még mindig homályos Előre is köszi
egyfajta kulturköntösbe csavart vámpírfészek, ahol a vimpik találkoznak, összegyűlnek, de semleges terület, azaz ott nem szipolyozhatnak meg senkit! Vagyis ahogy én értelmeztem!
Őőőő és egyébként, még én sem játszottam ám még mágussal...
Őőőő és egyébként, még én sem játszottam ám még mágussal...
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Nézzéteknézzéteknézzétek mit alkottam! Működik az anchor használata! A tulajdonságokat is tudom szuperlinkelni, sőt, meg is tettem már Ha valahol elbaltáztam, dobjatok fejbe PM-mel.
Holnap megcsinálom nektek az összes előny-hátrányt, bár ma még belekezdek, de holnap korán kelek. Júúj, Ted hogy fog őőőrülni ha visszajön
Holnap megcsinálom nektek az összes előny-hátrányt, bár ma még belekezdek, de holnap korán kelek. Júúj, Ted hogy fog őőőrülni ha visszajön
Vendég- Vendég
Brajah Tentraue írta:Valaki elmagyarázná hogy mi az az elízum ? Mert nem igazán értem... Elolvastam a deszkripcióját. De még mindig homályos Előre is köszi
Szívesen segítek... mint szakavatatlan de rajongó vámpír ...
Ha leírod mit értettél meg belőle akkor javítjuk kiegészítjük a gondolataidat
A hivatalos definíció:
"Olyan hely ahol az öregek időről időre törvényileg szabályozott körülmények közt összegyűlhetnek, találkozhatnak."
Ha a chatet elíziummá neveztük volna ki akkor minden gorombáskodót szelíd erőszakkal kivezettek volna az elíziumi őrök.
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
öhm...még valami, holnap jön hozzám a kicsi párom, úgyhogy hétvégén megint nem leszek, leghamarabb vasárnap este vagy hétfőn jövök, és írok reagokat megint ahová és akiknek kell! Elnézést, de a párom szereti ha övé minden figyelmem...
Addig ahoj, és legyetek...öööö...áh, reagoljatok sokatsokat!
Addig ahoj, és legyetek...öööö...áh, reagoljatok sokatsokat!
Vasorrú Banya írta:Brajah Tentraue írta:Valaki elmagyarázná hogy mi az az elízum ? Mert nem igazán értem... Elolvastam a deszkripcióját. De még mindig homályos Előre is köszi
A hivatalos definíció:
"Olyan hely ahol az öregek időről időre törvényileg szabályozott körülmények közt összegyűlhetnek, találkozhatnak."
Ha a chatet elíziummá neveztük volna ki akkor minden gorombáskodót szelíd erőszakkal kivezettek volna az elíziumi őrök.
Köszönöm a rövid tartalmas definíciót, bár ennyi tán a bemutató szövegből is kiderült... Azért keverek-kavarok ilyen nagy port ennek mert ez az egyetlen hely Martignyben amit nemértek
Nembaj végülis holtáig tanul az ember nem ?
Annyit megértettem hogy valami vámpír tanács, de pl oda be mehet más személy ? Nemtudom Lehet hogy csak én vagyok buta és nem tudtam kibogozni Ted gubancos deszkripcióját
Brajah Tentraue írta:Vasorrú Banya írta:Brajah Tentraue írta:Valaki elmagyarázná hogy mi az az elízum ? Mert nem igazán értem... Elolvastam a deszkripcióját. De még mindig homályos Előre is köszi
A hivatalos definíció:
Köszönöm a rövid tartalmas definíciót, bár ennyi tán a bemutató szövegből is kiderült... Azért keverek-kavarok ilyen nagy port ennek mert ez az egyetlen hely Martignyben amit nemértek
Annyit megértettem hogy valami vámpír tanács, de pl oda be mehet más személy ? Nemtudom Lehet hogy csak én vagyok buta és nem tudtam kibogozni Ted gubancos deszkripcióját
1. Az egyik elizium pl. szinház, a másik könyvtár. A nyilvánosság így ismeri, hogy az. Feltehetőleg működnek is ebben a funkciójukban, tehát elég furcsa lenne, hogy ha az épületbe nem mehetne be csak vámpír.
2. AZ, hogy ezek az épületek egy-egy eliziumnak is helyet adnak, az NEM PUBLIKUS információ, mitn ahogy a vámpírok léte sem az. Tehát egy átlag martigní polgár nem tud róla, hogy egy elizium területén kölcsönzi a könyvét.
3. Te ugyen tudsz a vámpírok létezéséről, de ez még nem vonja maga után, hogy azt is tudod, hol működnek a város területén eliziumok, mivel ezt az információt a vámpírok vadászok, vérfarkasok és mágusok előptt főleg! nem szellőztetik.
Tehát elképzelhető, hogy bemész egy olyan épületbe. ami egy elizium. Nem fogsz róla tudni alapban,s úgy használod, mint más rendes polgár. Elképzelhető, hogy van olyan képességed, amivel megtudod ezt, mint ahogy az is elképzelhető, hogy mágusi mivoltod felfedezésre kerül.
De a karid jelen állapotodban nem fogja azt mondani egyik pillanatban, hogy "na, menjünk el egy eliziumba" csak mert te mint user ot akarsz játszani.
Ott van a pinceparti. Bemehetsz. De hogy közben odafenn vámpírbál folyik, arról aligha fogsz tudni.
Morcos- Mesélő
- Hozzászólások száma : 38
További karakterek : Anton Smith
Martin Sean Bertolli
Registration date : 2009. May. 25.
Morcos írta:Brajah Tentraue írta:Vasorrú Banya írta:Brajah Tentraue írta:Valaki elmagyarázná hogy mi az az elízum ? Mert nem igazán értem... Elolvastam a deszkripcióját. De még mindig homályos Előre is köszi
A hivatalos definíció:
1. Az egyik elizium pl. szinház, a másik könyvtár. A nyilvánosság így ismeri, hogy az. Feltehetőleg működnek is ebben a funkciójukban, tehát elég furcsa lenne, hogy ha az épületbe nem mehetne be csak vámpír.
2. AZ, hogy ezek az épületek egy-egy eliziumnak is helyet adnak, az NEM PUBLIKUS információ, mitn ahogy a vámpírok léte sem az. Tehát egy átlag martigní polgár nem tud róla, hogy egy elizium területén kölcsönzi a könyvét.
3. Te ugyen tudsz a vámpírok létezéséről, de ez még nem vonja maga után, hogy azt is tudod, hol működnek a város területén eliziumok, mivel ezt az információt a vámpírok vadászok, vérfarkasok és mágusok előptt főleg! nem szellőztetik.
Tehát elképzelhető, hogy bemész egy olyan épületbe. ami egy elizium. Nem fogsz róla tudni alapban,s úgy használod, mint más rendes polgár. Elképzelhető, hogy van olyan képességed, amivel megtudod ezt, mint ahogy az is elképzelhető, hogy mágusi mivoltod felfedezésre kerül.
De a karid jelen állapotodban nem fogja azt mondani egyik pillanatban, hogy "na, menjünk el egy eliziumba" csak mert te mint user ot akarsz játszani.
Ott van a pinceparti. Bemehetsz. De hogy közben odafenn vámpírbál folyik, arról aligha fogsz tudni.
Oh már értem Köszi Anton Akkor majd vigyázok
Jövőképek, avagy minden tálalás kérdése:
A kis béka elmegy a jósnőhöz. A jósnő azt mondja:
- Nem sokára találkozni fogsz egy nagyon szép lánnyal, aki mindent tudni akar majd rólad.
- Valóban? És ugye egy partin fogunk találkozni? - kérdezi a béka.
- Nem, hanem a biológiaórán.
A kis béka elmegy a jósnőhöz. A jósnő azt mondja:
- Nem sokára találkozni fogsz egy nagyon szép lánnyal, aki mindent tudni akar majd rólad.
- Valóban? És ugye egy partin fogunk találkozni? - kérdezi a béka.
- Nem, hanem a biológiaórán.
Morcos- Mesélő
Martin Sean Bertolli
Reagom elkészült minden Könyvesboltban lévő személy számára. Remélem, elégedett minden egyes tag. Amennyiben nem, szóljatok, és javítok.
Vendég- Vendég
Remélem A pradimágia helyes és megfelel. Ha kell még javítok rajta mindenképp.
Vendég- Vendég
Csodás, öngyilkosságra buzdító meseszép időjárással és keddvel fűszerezett napot nektek is
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Ezt pedig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a mi Lila DOminánknak:
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Tanulságos video, szép képek a filmből Köszi, ja és nem utlsó sorban jó a zene alattaAnabelle Leroi írta:Csodás, öngyilkosságra buzdító meseszép időjárással és keddvel fűszerezett napot nektek is
Szupi imádtam és imádom a filmet jó videó neked is viszont hasonló napot.
Vendég- Vendég
Bocsánat, egy pár nap szabit kérek, mindenkitől, elnézést, de ledöntött a lábamról a betegség, és amúgy sem írok jókat mostanában, még rosszabbakat nem szeretnék.
Alev Beckett- Falkatag
- Hozzászólások száma : 65
Karakterlap : Alev Beckett
További karakterek : Blanche Moreau
Registration date : 2009. May. 29.
Ahoj!
Szép napot! Megtértem, szétnézek és írok reagot ahová lógok!
Szép napot! Megtértem, szétnézek és írok reagot ahová lógok!
Jó látni, hogy néhányan azért meg merik törni a kampánycsendet.
Morcos- Mesélő
Martin Sean Bertolli
Kampánycsendet? ööööö...lemaradtam volna valamiről?....
Nem, dehogy... nem maradtál le semmiről csak ez a hétvége sajátosan hallgatagnak bizonyult. Épp csak lézengőkként voltunk jelen. A legmagasabb egyszerre megjelenő létszám a hármas számot is alig érte el.
Vasorrú Banya- Mesélő
Vasorrú Banya írta:Nem, dehogy... nem maradtál le semmiről csak ez a hétvége sajátosan hallgatagnak bizonyult. Épp csak lézengőkként voltunk jelen. A legmagasabb egyszerre megjelenő létszám a hármas számot is alig érte el.
Nemcsoda....hisz Ted nincs itt.....
Megsúgom...de csak neked Már itt van.
Vasorrú Banya- Mesélő
Anabelle Leroi írta:Ezt pedig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a mi Lila DOminánknak:
Óóóó hát ezt mivel érdemeltem ki? Amúgy nekem is sokáig ez volt a kedvenc filmem, itt szerettem meg Brad Pittet, mint színészt, ez volt az egyetlen Tom Cruise film, amit végig bírtam nézni. Claudia eszméletlen kis kurva volt, nagyon bírtam
A zene meg csak ivöneszensz.
A zene meg csak ivöneszensz.
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Itt vagyok, itt vagyok, ki is emlegetett? Domina, drága, mikor is csinálod meg a saját vámpírkádat?
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
11 / 18 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
11 / 18 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake