Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés - ahogy tetszik II.
+17
Noctis Lucis Caelum
Jeffery Chesbrown
Erica Fadde
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Martin Sean Bertolli
Vasorrú Banya
Nice Rodriguez
Brajah Tentraue
Elisabeth Leclair
Orellana Shankar
Morcos
Őrségi Minóra
Anabelle Leroi
Alev Beckett
Anton Smith
Lila Domina
A Paradoxon Ura
21 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
14 / 18 oldal
14 / 18 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Csevegés - ahogy tetszik II.
WÁÁÁ!!!
A Paradoxon Ura, ez nagyon jó!!! Nekem nagyon bejön! Tök arik!
A Paradoxon Ura, ez nagyon jó!!! Nekem nagyon bejön! Tök arik!
Őrségi Minóra- Ifjú
- Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.
Hali
Akkor jöjjön egy kicsi Szerepjáték Akadémia (Asztali trendhez igazítva)
Muhahahaha (gonosz kacaj) , egy kis Kalandmester (finom) megvezetés…. , megnyugtatlak a Ördögi Kalandmester tudatni fogja időben a megfelelő érzékeléssel rendelkezőknek, ha „komoly” baj közelít. De tetszik jeeee.
Nos azt kell mondjam Minóra Atyádnak nagyon is igaza volt. Korosságod ellenére is ifjú „Hétvégi Anarch” a gondolkodásmódod bizonyos tekintetben ez nem rossz de adódhatnak belőle kellemetlenségeid. Például így mindig is marionett bábu maradsz a bábmesterek kezében. A puhatolózás viszont nem rossz tulajdonság.
Akkor jöjjön egy kicsi Szerepjáték Akadémia (Asztali trendhez igazítva)
Őrségi Minóra írta:
Miközben a nő válaszát várja és rátérhetne a kérdése okára, valami furcsa hullámzást érzékel. Barna szemeiben a sötét íriszek kitágulnak, és teste megmerevedik. Figyel! Odakintről az erkélyek felől az éjszakai hűvös szél valami feszültséget hoz az egyetem bálterme felé, ami mint egy ármánykodó lidérc surran be a rések között és az arra fogékonyak fülébe vészjóslóan kezd suttogni….
Muhahahaha (gonosz kacaj) , egy kis Kalandmester (finom) megvezetés…. , megnyugtatlak a Ördögi Kalandmester tudatni fogja időben a megfelelő érzékeléssel rendelkezőknek, ha „komoly” baj közelít. De tetszik jeeee.
Őrségi Minóra írta:
Remélte nem tévedt ingoványos terepre, de az egyik rossz tulajdonsága az volt, hogy amit gondolt ki is mondta.
„Egy vámpírnak nem előny, ha kimondja, amit gondol!”- korholta gyakran az Atyja. Minóra is tudta, hogy az éjszaka gyermekei közt az ármánykodók és megtévesztők jutnak valamire is, de őt ez hidegen hagyta és mindig azt mondta vagy tette amit épp jónak vélt….
Nos azt kell mondjam Minóra Atyádnak nagyon is igaza volt. Korosságod ellenére is ifjú „Hétvégi Anarch” a gondolkodásmódod bizonyos tekintetben ez nem rossz de adódhatnak belőle kellemetlenségeid. Például így mindig is marionett bábu maradsz a bábmesterek kezében. A puhatolózás viszont nem rossz tulajdonság.
A Paradoxon Ura írta:Hali
Akkor jöjjön egy kicsi Szerepjáték Akadémia (Asztali trendhez igazítva)Őrségi Minóra írta:
Miközben a nő válaszát várja és rátérhetne a kérdése okára, valami furcsa hullámzást érzékel. Barna szemeiben a sötét íriszek kitágulnak, és teste megmerevedik. Figyel! Odakintről az erkélyek felől az éjszakai hűvös szél valami feszültséget hoz az egyetem bálterme felé, ami mint egy ármánykodó lidérc surran be a rések között és az arra fogékonyak fülébe vészjóslóan kezd suttogni….
Muhahahaha (gonosz kacaj) , egy kis Kalandmester (finom) megvezetés…. , megnyugtatlak a Ördögi Kalandmester tudatni fogja időben a megfelelő érzékeléssel rendelkezőknek, ha „komoly” baj közelít. De tetszik jeeee.Őrségi Minóra írta:
Remélte nem tévedt ingoványos terepre, de az egyik rossz tulajdonsága az volt, hogy amit gondolt ki is mondta.
„Egy vámpírnak nem előny, ha kimondja, amit gondol!”- korholta gyakran az Atyja. Minóra is tudta, hogy az éjszaka gyermekei közt az ármánykodók és megtévesztők jutnak valamire is, de őt ez hidegen hagyta és mindig azt mondta vagy tette amit épp jónak vélt….
Látom adom a munkát..? Bocsi... És kösz az észrevételt, próbálom kiküszöbölni a hibáim!
Javítottam is az Elíziumban a befejezésen. Remélem ez már jobb lett..?!
Őrségi Minóra- Ifjú
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Hajhó!
Elnézést a lemaradásért a Elíziumban, tegnap voltam szóbelizni, előtte gőzzel tanulgattam. Ma estétől viszont teljesen átadom magam a reagírásnak. Az araszolgató játékomat pedig akkor félredobom, hogy beérjük a történéseket, amíg Anton úr távol van.
Elnézést a lemaradásért a Elíziumban, tegnap voltam szóbelizni, előtte gőzzel tanulgattam. Ma estétől viszont teljesen átadom magam a reagírásnak. Az araszolgató játékomat pedig akkor félredobom, hogy beérjük a történéseket, amíg Anton úr távol van.
Noctis Lucis Caelum- Alvó
- Hozzászólások száma : 40
Üzenőláda :
"S csak rémes árnyak bálja, melyet
A véres ablakokon át
Ma itt disszonáns zene mellett
Az utas kavarogni lát,
A sápadt ajtóból ma rémek
Folyója foly
Örökké, s hova azok érnek,
Van kacagás - de nincs mosoly."
Karakterlap : Noctis Lucis Caelum
Registration date : 2009. Apr. 18.
Kommentár nélkül...
14sec - magyar kiberpunk rövidfilm (Hírek)
Rorimack
...meg japán, meg ír, és a címmel ellentétben egy bő negyed óra.
A 14sec ugyan angol és japán, ám a hangulat még így is átjön Damage és tettestársai munkájából.
Jackek a fejbe, katonai vírus, lepusztult gyártelep - ezt meg kell nézni!
(A film készítéséről Damage blogján olvashatunk részletesebben.)
Beszámoló: http://www.planetdam age.com/2009/06/15/14sec-too-short-to-live-too-long-to-suffer/
A film: http://vimeo.com/5079658
Link: http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5516
14sec - magyar kiberpunk rövidfilm (Hírek)
Rorimack
...meg japán, meg ír, és a címmel ellentétben egy bő negyed óra.
A 14sec ugyan angol és japán, ám a hangulat még így is átjön Damage és tettestársai munkájából.
Jackek a fejbe, katonai vírus, lepusztult gyártelep - ezt meg kell nézni!
(A film készítéséről Damage blogján olvashatunk részletesebben.)
Beszámoló: http://www.planetdam age.com/2009/06/15/14sec-too-short-to-live-too-long-to-suffer/
A film: http://vimeo.com/5079658
Link: http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5516
Na, nagyjából most fogunk indulni. Egy hét a Mátrában, sok-sok túrával.
Látom mindenki gőzerővel reagol, hogy behozza a lemaradásait.
Csá!
Látom mindenki gőzerővel reagol, hogy behozza a lemaradásait.
Csá!
Morcos- Mesélő
- Hozzászólások száma : 38
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Anton Smith
Martin Sean Bertolli
Registration date : 2009. May. 25.
Wuff!!!
Nah visszatértem! *Végigropogtatja régen használt izületeit, majd magasba emeli az orrát, és beleszimatol az éppen csak fújdogáló szellőbe.* -Na ki vállalkozik a megtisztelő "első áldozat" szerepre?
Nah visszatértem! *Végigropogtatja régen használt izületeit, majd magasba emeli az orrát, és beleszimatol az éppen csak fújdogáló szellőbe.* -Na ki vállalkozik a megtisztelő "első áldozat" szerepre?
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Ismét egy gyöngyszem a Technokrácia gyümölcseiből és hogy esetleg hogyan intéztetik a piszkos munkát külsősökkel......
Jégcsákány Durván mindenkibe
A következő postom az Elizíumban résztvevő játékosokhoz szól.
Az elkövetkezőkben szeretném ha mindenki venné a fáradságot és 5-7 naponta legalább 1 postot elengedne (különben a többieket tartja fel). Ha valaki huzamosabb ideig kimarad az legyen szíves jelezze mint azt Anton is tette, így a játékostársak és a kalandmester is tudja mire számíthat.
Amennyiben az elkövetkezendőkben valaki anélkül, hogy jelezné huzamosabb időre eltűnik annak véget ér az Elíziumi kalandszál nem hinném, hogy heti 1 post nem megoldható de ha mégsem legalább jelezze az illető, ennyit talán ha a kalandmester nem is de a játékostársak megérdemelnek asszem.
A továbbiakban az elvárás heti egy post jómagam péntek-vasárnap intervallumban fogok válaszolni a beérkező cselekményekre.
A mostani türelmi idő vasárnap délig szól utána beindítom a szálakat megint és akik több mint egy hete (indokolatlanul) inaktívok azok szálait elvágom mert nem hinném, hogy a többi játékosnak élvezetet okoz a több hetes várakozás….
Az elkövetkezőkben szeretném ha mindenki venné a fáradságot és 5-7 naponta legalább 1 postot elengedne (különben a többieket tartja fel). Ha valaki huzamosabb ideig kimarad az legyen szíves jelezze mint azt Anton is tette, így a játékostársak és a kalandmester is tudja mire számíthat.
Amennyiben az elkövetkezendőkben valaki anélkül, hogy jelezné huzamosabb időre eltűnik annak véget ér az Elíziumi kalandszál nem hinném, hogy heti 1 post nem megoldható de ha mégsem legalább jelezze az illető, ennyit talán ha a kalandmester nem is de a játékostársak megérdemelnek asszem.
A továbbiakban az elvárás heti egy post jómagam péntek-vasárnap intervallumban fogok válaszolni a beérkező cselekményekre.
A mostani türelmi idő vasárnap délig szól utána beindítom a szálakat megint és akik több mint egy hete (indokolatlanul) inaktívok azok szálait elvágom mert nem hinném, hogy a többi játékosnak élvezetet okoz a több hetes várakozás….
A Paradoxon Ura írta:Jégcsákány Durván mindenkibe
Én még mindíg mesélői reagra várok, mivel (és eddig senki nem cáfolt meg benne) még mindíg abban a (tév)hitben élek, hogy valami fontos fog történni. Vagy írjak? mert akkor írok (de max vasárnap, mivel hétvégére és mára melónk kívül családi kiruccanást tervezek)
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Anabelle Leroi írta:
Én még mindíg mesélői reagra várok, mivel (és eddig senki nem cáfolt meg benne) még mindíg abban a (tév)hitben élek, hogy valami fontos fog történni. Vagy írjak? mert akkor írok (de max vasárnap, mivel hétvégére és mára melónk kívül családi kiruccanást tervezek)
Üdv
Direkt nem neveztem nevén, hogy kikre várun mivel már kifejtettem, hogy kik kullognak leghátul erre szó nélkül felszívódtak nem te és nem Anton voltak azok (szóval a pincében tobzodó játékos karakterektől várom a postjaikat, mivel az emeleten már a maga döcögős módján beindult a reagolgatás... ) .
Ha most vasárnap bedühödök és rövidre zárom a pincét akkor a emeleti játékosoknak megint egy teljes hetük van a reagolásra, a jövő hét végéig ( persze Anton bevárjuk ha kell mivel ő scak csütörtök pénteken ér vissza ) .
Miért megy át a kráni csirke az úton?
A kráni csirke nem megy át az úton hanem brutálisan elpusztítja azt! Egyik fejéből tűzet okád, a másikből villámokat köp. Ha ezt megunta, sikít ezzel 8k10 fp-t sebződik mindenki, 4fp/ép sebzéssel. Persze két fejjel sikít... Asztrálisan és mentálisan teljesen sérthetetlen, inteligenciája emberi. Ha elveszíti fp-inek a felét, akkor azonnal toj egy tojást, amiből kikel mégegy kráni csirke. A kránielfek úgy szaporítják, hogy időnként rálőnek íjjal -by xinaf
A kráni csirke nem megy át az úton hanem brutálisan elpusztítja azt! Egyik fejéből tűzet okád, a másikből villámokat köp. Ha ezt megunta, sikít ezzel 8k10 fp-t sebződik mindenki, 4fp/ép sebzéssel. Persze két fejjel sikít... Asztrálisan és mentálisan teljesen sérthetetlen, inteligenciája emberi. Ha elveszíti fp-inek a felét, akkor azonnal toj egy tojást, amiből kikel mégegy kráni csirke. A kránielfek úgy szaporítják, hogy időnként rálőnek íjjal -by xinaf
Banyus, szerintem valamikor holnap délután vagy estefelé írok neked!
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Ez nagyon kész! Mivan Ted mégis mókusoztok még néha? :D
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Loki Redback írta: Ez nagyon kész! Mivan Ted mégis mókusoztok még néha? :D
Jégcsákány beléd
Nem még véletlenül sem MÓKUSozunk (azt meghagyjuk a szellemileg roggyantaknak) hanem beleolvasgattam az egyik fórum KRÁN topicjába és erre leltem mi olyannyira jellemző a Zöd Penészre .....
Hazajöttünk. 8 fokban csak telelni lehetne, nyaralni nem. :S
Morcos- Mesélő
- Hozzászólások száma : 38
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Anton Smith
Martin Sean Bertolli
Registration date : 2009. May. 25.
Én meg közben túl vagyok az érettségin! Reag még ma!
Loki Neked is, ha írsz
Loki Neked is, ha írsz
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Üdv
Elizíumosok ma este legkésőbb holnap írok nektek egy nagyobb lélegzetvételű reagot (már akiknek lehet .... )
Elizíumosok ma este legkésőbb holnap írok nektek egy nagyobb lélegzetvételű reagot (már akiknek lehet .... )
A Paradoxon Ura írta:Üdv
Oh, látom felpörögtek az események!
Sajna most csak egy pillanatra volt időm felnézni, de d.u-n megpróbálom behozni lemaradásaimat! Addig is szebb napot!
Őrségi Minóra- Ifjú
Jónapokat!
Kérem, nézzék el nekem, ha olyat írtam-tette, ami butaság. Igyekeztem a lehető legjobban megoldani a szituációt, de, mivel asztali szerpejátékot ezidáig 2x volt lehetőségem . játszani, már ami a Vampire the mAsquerade-t illeti. Szóval, remélem, túl nagy butaságtot nem csináltam
Kérem, nézzék el nekem, ha olyat írtam-tette, ami butaság. Igyekeztem a lehető legjobban megoldani a szituációt, de, mivel asztali szerpejátékot ezidáig 2x volt lehetőségem . játszani, már ami a Vampire the mAsquerade-t illeti. Szóval, remélem, túl nagy butaságtot nem csináltam
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Anabelle Leroi írta:Jónapokat!
Már gyakorlott vagy hozzám képest, ami a vampire asztali játékát illeti.
Nem tudom, működni fog-e, de nincs nagyon más lehetőségünk.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Ahoj!
MArtin, írtam egy átfedő reagot!
Banyus, még ma szerintem írok neked is, sorry, hogy a hét elején nem sikerált, de kicsit megint elhavazódtam és csúsznak a dolgaim egy kicsit, de rajta vagyok a dolgon!
MArtin, írtam egy átfedő reagot!
Banyus, még ma szerintem írok neked is, sorry, hogy a hét elején nem sikerált, de kicsit megint elhavazódtam és csúsznak a dolgaim egy kicsit, de rajta vagyok a dolgon!
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Anabelle Leroi írta:Jónapokat!
Anton Smith írta:
Már gyakorlott vagy hozzám képest, ami a vampire asztali játékát illeti.
Nem tudom, működni fog-e, de nincs nagyon más lehetőségünk.
Jégcsákány Mindenkibe
Nos kis vérszivattyúk úgy döntöttem, hogy az első „komolyabb” csetepaté előtt nem kezdek el rendszerkedni és magyarázni valamint sok ezer szavas ismertetőket írni, hanem majd játék közben mindenki rá érez az ízére és a belső logikájára a rendszer csírának.
Ti leírjátok mit akartok tenni Én pedig majd leírom mi valósul meg belőle, hogyan és miképpen valamit mi történik a továbbiakban.
Itt ragadnám meg az alkalmat hogy kiemeljem AZ ITTENI RENDSZERSZERŰSÉGNEK CSAK ÉRÍNTŐLEGESEN VAN KÖZE A WIHTE WOLF CÉG RENDSZERÉHEZ AMI SOKKAL ÁRNYALTABB ÉS FURMÁNYOSABB AZ ITTENINÉL.
Jégcsákány Mindenkibe
Nos kis vérszivattyúk úgy döntöttem, hogy az első „komolyabb” csetepaté előtt nem kezdek el rendszerkedni és magyarázni valamint sok ezer szavas ismertetőket írni, hanem majd játék közben mindenki rá érez az ízére és a belső logikájára a rendszer csírának.
Ti leírjátok mit akartok tenni Én pedig majd leírom mi valósul meg belőle, hogyan és miképpen valamit mi történik a továbbiakban.
Alapvetően ez csodűálatos, csak nem teljesen élethű. Ugyanis aki nem ismeri a rendszer arányait, és a vámpírképességek működését mint user, az nem igazán tudja megsaccolni, hogy van-e egy-egy cselekvés sikeres kivitelezésére. Így beleírhat a reagjába olyan dolgokat is, amiket, ha ismerné a lehetőségeit meg se próbálna.
Alapvetően ez csodűálatos, csak nem teljesen élethű. Ugyanis aki nem ismeri a rendszer arányait, és a vámpírképességek működését mint user, az nem igazán tudja megsaccolni, hogy van-e egy-egy cselekvés sikeres kivitelezésére. Így beleírhat a reagjába olyan dolgokat is, amiket, ha ismerné a lehetőségeit meg se próbálna.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Anton Smith írta:Jégcsákány Mindenkibe
Csákány
Legyen ha kötözködni akarsz ám legyen. Most homályosítalak fel oltári nagy baromságot írtál. A vámpírképességek lehetőségeit azok leírása alapján nagyon jól meg tudod becsülni, hogy mire képesek és mire nem.
A másik pedig ha ennyire élethűségre akarnál törekedni és nem ismered a karaktered határait akkor talán először mint user megkérdezed a kalandmestert, hogy mi is a helyzet több vonalon is van erre lehetőség.
Ui. Persze aki mindenféle szó nélkül vágja el a ONLINE kommunikációs forrásokat (mondhatni sunyi alattomos módon) az utána ne reklamáljon vagy vegye a fáradságot és kezdjen bele PM-es körökbe....
14 / 18 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
14 / 18 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake