Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés - ahogy tetszik II.
+17
Noctis Lucis Caelum
Jeffery Chesbrown
Erica Fadde
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Martin Sean Bertolli
Vasorrú Banya
Nice Rodriguez
Brajah Tentraue
Elisabeth Leclair
Orellana Shankar
Morcos
Őrségi Minóra
Anabelle Leroi
Alev Beckett
Anton Smith
Lila Domina
A Paradoxon Ura
21 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
13 / 18 oldal
13 / 18 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Csevegés - ahogy tetszik II.
Ó mán, micsoda brilliáns ötlet...síratóasszony nyetes kiadásban...olyanra én is igényt tartanék, ha lesz rendelni lehet?!?!
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Nice Rodriguez írta:Ó mán, micsoda brilliáns ötlet...síratóasszony nyetes kiadásban...olyanra én is igényt tartanék, ha lesz rendelni lehet?!?!
Én inkább valami gyógyító sámánt rendelnék! Olyat is lehet?
Na meg egy takarítóbrigádot... Esetleg egy mágussal kéne beszélnem, aki "csiribi-csiribá" és rendet teremt a káoszelméletet is meghazudtoló szobámban... (Azért mentségemre, épp ablakcsere van nálunk. )
WILLIAM CONTROL "Deathclub" remix from New UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS
*egy kis kedvcsináló, hogy ne legyen öngyilkos kedvetek *
Őrségi Minóra- Ifjú
- Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.
Üdv
A következő versikét költötte nekem(nekünk NDA-soknak) az egyik játékosunk, ami akár a jelmondat(unk)om is lehetne.
A következő versikét költötte nekem(nekünk NDA-soknak) az egyik játékosunk, ami akár a jelmondat(unk)om is lehetne.
Ha lekedben a sors vihart kavar
köszönd ha arcodon csattan a szar
Ha szembe köp de igazat mond
Légy hálás érte s ne vágd hókon !
-C.M.-
köszönd ha arcodon csattan a szar
Ha szembe köp de igazat mond
Légy hálás érte s ne vágd hókon !
-C.M.-
Sép napot!
Bocsánat a kimaradásért, megint pörög az életem. Ma megpróbálok írni mindenkinek, addig szóljon ébresztőnek és kárpótlásként..
Bocsánat a kimaradásért, megint pörög az életem. Ma megpróbálok írni mindenkinek, addig szóljon ébresztőnek és kárpótlásként..
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Üdv
Mindenki figyelmébe ajánlom a következőket.
Kisfilm (1.33 min)
HOME
Házi mini „atomkazán”
”ATOMKAZÁNOCSKA”
Zeitgeits Project
ZEITGEITS
ÉPÜLETEK
Mindenki figyelmébe ajánlom a következőket.
Kisfilm (1.33 min)
HOME
Házi mini „atomkazán”
”ATOMKAZÁNOCSKA”
Zeitgeits Project
ZEITGEITS
ÉPÜLETEK
Anton, engedelmeddel megvárnám a mesélőnk reagját. Hiszen azt hiszem, eléggé jók a képeségeink ahhoz, hogy, HA valami történik, mivel figyeljük, észrevehessük, és amíg Ő nem ír, ha nem baj, nem válaszolok? Jó így?
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Nekem megfelel.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Corvinus Egyetem Főépület
Jelenlegi résztvevők:
- Noctis Lucis Caelum
- Blanche Moreau
- Dominique Chabrol
- Anton Smith
- Jessica Reeves
- Őrségi Minóra
- Anabelle Leroi
Üdv Minden Bálozónak
Nos most érkezett el az a pillanat amikor a idősíkok kicsit kezdenek szétzilálódni a legelöl Anton Smith / Jessica Reeves / Anabelle Leroi csapat halad mögöttük Dominique Chabrol / Őrségi Minóra kis társasága kullog és „efektíve” legjobban a pincében tartózkodó Noctis Lucis Caelum / Blanche Moreau páros van a legjobban lemaradva szóval lehet dönteni szeretnétek ha szétválnának a dolgok vagy bevárjátok egymást vagy csak az emeleten tartózkodók várják be egymást ?
Döntsetek addig még talán írok egy átvezető postot az érintetteknek, talán…..
Jelenlegi résztvevők:
- Noctis Lucis Caelum
- Blanche Moreau
- Dominique Chabrol
- Anton Smith
- Jessica Reeves
- Őrségi Minóra
- Anabelle Leroi
Anabelle Leroi írta:Anton, engedelmeddel megvárnám a mesélőnk reagját. Hiszen azt hiszem, eléggé jók a képeségeink ahhoz, hogy, HA valami történik, mivel figyeljük, észrevehessük, és amíg Ő nem ír, ha nem baj, nem válaszolok? Jó így?
Anton Smith írta:Nekem megfelel.
Üdv Minden Bálozónak
Nos most érkezett el az a pillanat amikor a idősíkok kicsit kezdenek szétzilálódni a legelöl Anton Smith / Jessica Reeves / Anabelle Leroi csapat halad mögöttük Dominique Chabrol / Őrségi Minóra kis társasága kullog és „efektíve” legjobban a pincében tartózkodó Noctis Lucis Caelum / Blanche Moreau páros van a legjobban lemaradva szóval lehet dönteni szeretnétek ha szétválnának a dolgok vagy bevárjátok egymást vagy csak az emeleten tartózkodók várják be egymást ?
Döntsetek addig még talán írok egy átvezető postot az érintetteknek, talán…..
A herceg érkezéséhez képest annyira nem vagyunk szétcsúszva, azt hiszem az emeleten legalábbis.
Itt jegyezmén meg, hogy a jövő héten csütörtökön én elutazom cirka egy hétre. Majd beírom pontosan a szabadságokba.
Itt jegyezmén meg, hogy a jövő héten csütörtökön én elutazom cirka egy hétre. Majd beírom pontosan a szabadságokba.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Anton Smith írta:A herceg érkezéséhez képest annyira nem vagyunk szétcsúszva, azt hiszem az emeleten legalábbis.
Üdv
A lényeg az, hogy szét vagytok csúszva nem tudom mit nem lehet ezen érteni, teljesen mindegy, hogy mennyire de szét vagytok csúszva.
Ti már az erkélyen szinte befejeztétek a beszélgetést lent az előttetek megkezdett beszélgetések pedig még nincsennek befejezve pedig Ők akkor kezdték amikor ti elindultatok fölfelé a lépcsőn ki az erkélyre.....
Nem kívánom azt, hogy az esetleges figyelmetlenségek miatt visszajavításokat kelljen kérnem a postokban mert azok is csak feleslegesen viszik az időt és ledermesztik még jobban a cselekmény és a jövendő folyását....
Üdv
Az Elizíumi bál kapcsán kiírtam egy szavazást ide: https://pokoltornac.hungarianforum.com/vendegkonyv-chatforum-f1/milyen-szisztema-szerint-menjen-tovabb-az-eliziumi-bal-t252.htm
Az Elizíumi bál kapcsán kiírtam egy szavazást ide: https://pokoltornac.hungarianforum.com/vendegkonyv-chatforum-f1/milyen-szisztema-szerint-menjen-tovabb-az-eliziumi-bal-t252.htm
Üdv
Jó hétvégét mindenkinek engem nemsokára elnyel a WoD világa VtM-el és MtA-val karöltve.
Kis Salubri, Brujah, Lasombra Antitribun és Technomágusunk epekedve várják a borzongást.....
Komoly cselekménnyel talán vasárnap térek majd vissza addig max csak fel fel lesek.
Jó hétvégét mindenkinek engem nemsokára elnyel a WoD világa VtM-el és MtA-val karöltve.
Kis Salubri, Brujah, Lasombra Antitribun és Technomágusunk epekedve várják a borzongást.....
Komoly cselekménnyel talán vasárnap térek majd vissza addig max csak fel fel lesek.
Őrségi Minóra írta:Nice Rodriguez írta:Ó mán, micsoda brilliáns ötlet...síratóasszony nyetes kiadásban...olyanra én is igényt tartanék, ha lesz rendelni lehet?!?!
Én inkább valami gyógyító sámánt rendelnék! Olyat is lehet?
Na meg egy takarítóbrigádot... Esetleg egy mágussal kéne beszélnem, aki "csiribi-csiribá" és rendet teremt a káoszelméletet is meghazudtoló szobámban... (Azért mentségemre, épp ablakcsere van nálunk. )
WILLIAM CONTROL "Deathclub" remix from New UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS
*egy kis kedvcsináló, hogy ne legyen öngyilkos kedvetek *
Na akkor kérném Faddét hogy nyilatkozzon a szobám összképéről
Tudom nem szóltam, de az msnes felszólításra most megteszem... Most pár nap pihenőt veszek ki. Igyekszem mielőbb pótolni a hiányosságot, addig is ne haragudjatok Morsoc és Alev
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Üdv
Minóra egyetlen drága édes szorgalmas kis mézes puffancsom. Mond nem akarsz az Elizíumba egy kis reagot lebegtetni Dominónak ?????
Minóra egyetlen drága édes szorgalmas kis mézes puffancsom. Mond nem akarsz az Elizíumba egy kis reagot lebegtetni Dominónak ?????
A Paradoxon Ura írta:Üdv
Már lebegek is... Csak még utána kéne járnom hol is tartunk időbe, fel kéne zárkózni...
Őrségi Minóra- Ifjú
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Őrségi Minóra írta:A Paradoxon Ura írta:Üdv
Már lebegek is... Csak még utána kéne járnom hol is tartunk időbe, fel kéne zárkózni...
Megszültem... remélem jó lett
Őrségi Minóra- Ifjú
Hahoj!
Tudom kicsit elmaradtam a reagokkal de szombaton nyelvvizsgázom,s nem tudom mikor tudok majd írni, de igyekszem a héten valamikor, csak pontosan nem tudom megmondani h mikorra lesz rejjag, ezért elnézést mindenkitől, de mihelyst tudom pótlom!
Tudom kicsit elmaradtam a reagokkal de szombaton nyelvvizsgázom,s nem tudom mikor tudok majd írni, de igyekszem a héten valamikor, csak pontosan nem tudom megmondani h mikorra lesz rejjag, ezért elnézést mindenkitől, de mihelyst tudom pótlom!
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Na,akkor tekintve, hogy erre a hétre mindenki bemondta az unalmas,t akivel játékban vagyok, akkor viszlát jövő csütörtökön.
Morcos- Mesélő
- Hozzászólások száma : 38
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Anton Smith
Martin Sean Bertolli
Registration date : 2009. May. 25.
Sziasztok!
Elnézést hosszas hallgatásomért, pénteken meghalt a router itthon, és máig nem volt netem...Szóval bocs a kimaradásért, és hogy nem tudtam szólni róla!
Szép napot mindenkinek!
Elnézést hosszas hallgatásomért, pénteken meghalt a router itthon, és máig nem volt netem...Szóval bocs a kimaradásért, és hogy nem tudtam szólni róla!
Szép napot mindenkinek!
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
13 / 18 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
13 / 18 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake
Csüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake
» Régi könyvesbolt