Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés - ahogy tetszik II.
+17
Noctis Lucis Caelum
Jeffery Chesbrown
Erica Fadde
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Martin Sean Bertolli
Vasorrú Banya
Nice Rodriguez
Brajah Tentraue
Elisabeth Leclair
Orellana Shankar
Morcos
Őrségi Minóra
Anabelle Leroi
Alev Beckett
Anton Smith
Lila Domina
A Paradoxon Ura
21 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
15 / 18 oldal
15 / 18 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Csevegés - ahogy tetszik II.
Kötözködik a halál, pontosabban inkább Te, de most már legalább azt is tudom, hogy miért.
Annak, hogy MSNen letiltottalak egyetlen borzasztóan logikus oka van: az gyerekeim már tudnak olvasni, s ami ott időnként az ablakokban megjelent, az nem nekik való. De nyugodtan sértődjél meg ettől, ha neked jólesik.
Annak, hogy MSNen letiltottalak egyetlen borzasztóan logikus oka van: az gyerekeim már tudnak olvasni, s ami ott időnként az ablakokban megjelent, az nem nekik való. De nyugodtan sértődjél meg ettől, ha neked jólesik.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Nahát... egyet értek Ted-del *jegyzi fel kis noteszébe
Igen, bár biztosan én is baromságot írtam, de ezért is mondtam, hogy nem vagyok tapasztalt, leginkább az itteni Diszcipl leírásból próbáltam cselekedni...
Anton, lehet egy őszinte kérdésem? mert az, hogy a gyerkőcök már tudnak olvasni, megvallom, meglepett: szabad megtudni becses korod?
Igen, bár biztosan én is baromságot írtam, de ezért is mondtam, hogy nem vagyok tapasztalt, leginkább az itteni Diszcipl leírásból próbáltam cselekedni...
Anton, lehet egy őszinte kérdésem? mert az, hogy a gyerkőcök már tudnak olvasni, megvallom, meglepett: szabad megtudni becses korod?
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Annabelle: nem, nem szabad.
"Mivel a szerepjáték társas elfoglaltság, igen fontos a tolerancia, hogy el tudjuk fogadni a másikat, és képesek legyünk a saját érdekünkben és a küldetés sikeréért együttműködni vele.
A másik fontos szabály szerintem, az, hogy különítsük el a játékost a karaktertől magunkban. Van egyrészről a szabályrendszer, melyet a játékos jól ismer, de a karaktere soha nem olvasta azt, és nem is tud a létezéséről. Míg a világ a karakter otthona, melyet jól ismer, és a játékos csak olvashatott róla. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a karakter nem megy el medvére vadászni csak azért, mert az elejtéséért 10, 20, 100 stb. Xp/Tp kaphat a Mesélőtől, de elmehet azért, hogy megvefogakból készült nyakláncot hordhasson. Ugyanakkor nem megy be a szomszédos ork faluba, ha ott meglincselik a fajtáját a nyílt utcán csak azért, mert a játékos éppen nem olvasta azt az oldalt a szabálykönyvben, vagy a világleírásban, mert a karakter ettől még tudja, hogy az egy veszélyes hely. A játékos ezt onnan fogja tudni, hogy a Mesélő közli vele. Ugyanúgy megmondja azt is kissé gyakorlatlan, ám varázslót játszó társának, hogy az a varázslat nem egészen úgy működik, ahogy értelmezte, következésképp, a jelen helyzetben nem felel meg.
A Mesélő ugyanakkor a játékosok szeme, füle, és minden más érzékszerve. Amikor egy játékos karaktere egy terembe lép be, és gazdája felteszi a kérdést : mit látok?, akkor a Mesélő nem a terem freskóit kezdi leírni először, főleg, ha éppen egy palotaőr ront a partitagra."
Erről ennyit, lehet vele nem egyetérteni, ez az én véleményem. Mivel nem én mesélek, egyértelmű, hogy nem ez fog érvényesülni. Csak még megjegyezném, hogy itt még hatványozottan problémás a helyzet, mert sokaknak nem áll rendelkezésére a szabálykönyv sem.
"Mivel a szerepjáték társas elfoglaltság, igen fontos a tolerancia, hogy el tudjuk fogadni a másikat, és képesek legyünk a saját érdekünkben és a küldetés sikeréért együttműködni vele.
A másik fontos szabály szerintem, az, hogy különítsük el a játékost a karaktertől magunkban. Van egyrészről a szabályrendszer, melyet a játékos jól ismer, de a karaktere soha nem olvasta azt, és nem is tud a létezéséről. Míg a világ a karakter otthona, melyet jól ismer, és a játékos csak olvashatott róla. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a karakter nem megy el medvére vadászni csak azért, mert az elejtéséért 10, 20, 100 stb. Xp/Tp kaphat a Mesélőtől, de elmehet azért, hogy megvefogakból készült nyakláncot hordhasson. Ugyanakkor nem megy be a szomszédos ork faluba, ha ott meglincselik a fajtáját a nyílt utcán csak azért, mert a játékos éppen nem olvasta azt az oldalt a szabálykönyvben, vagy a világleírásban, mert a karakter ettől még tudja, hogy az egy veszélyes hely. A játékos ezt onnan fogja tudni, hogy a Mesélő közli vele. Ugyanúgy megmondja azt is kissé gyakorlatlan, ám varázslót játszó társának, hogy az a varázslat nem egészen úgy működik, ahogy értelmezte, következésképp, a jelen helyzetben nem felel meg.
A Mesélő ugyanakkor a játékosok szeme, füle, és minden más érzékszerve. Amikor egy játékos karaktere egy terembe lép be, és gazdája felteszi a kérdést : mit látok?, akkor a Mesélő nem a terem freskóit kezdi leírni először, főleg, ha éppen egy palotaőr ront a partitagra."
Erről ennyit, lehet vele nem egyetérteni, ez az én véleményem. Mivel nem én mesélek, egyértelmű, hogy nem ez fog érvényesülni. Csak még megjegyezném, hogy itt még hatványozottan problémás a helyzet, mert sokaknak nem áll rendelkezésére a szabálykönyv sem.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
A Paradoxon Ura írta:Anabelle Leroi írta:Jónapokat!
Kérem, nézzék el nekem, ha olyat írtam-tette, ami butaság. Igyekeztem a lehető legjobban megoldani a szituációt, de, mivel asztali szerpejátékot ezidáig 2x volt lehetőségem . játszani, már ami a Vampire the mAsquerade-t illeti. Szóval, remélem, túl nagy butaságtot nem csináltamAnton Smith írta:
Már gyakorlott vagy hozzám képest, ami a vampire asztali játékát illeti.
Nem tudom, működni fog-e, de nincs nagyon más lehetőségünk.
Jégcsákány Mindenkibe
Nos kis vérszivattyúk úgy döntöttem, hogy az első „komolyabb” csetepaté előtt nem kezdek el rendszerkedni és magyarázni valamint sok ezer szavas ismertetőket írni, hanem majd játék közben mindenki rá érez az ízére és a belső logikájára a rendszer csírának.
Ti leírjátok mit akartok tenni Én pedig majd leírom mi valósul meg belőle, hogyan és miképpen valamit mi történik a továbbiakban.
Itt ragadnám meg az alkalmat hogy kiemeljem AZ ITTENI RENDSZERSZERŰSÉGNEK CSAK ÉRÍNTŐLEGESEN VAN KÖZE A WIHTE WOLF CÉG RENDSZERÉHEZ AMI SOKKAL ÁRNYALTABB ÉS FURMÁNYOSABB AZ ITTENINÉL.
Üdv! Szörnyen röstellem, de én sem vagyok járatos az ilyen aprólékosan kidolgozott játékokban és nem ismerem a fent említetteket sem. De utána néznék ha valaki ad kiinduló pontot...
Öhm, és még valami. Lehet csak én vagyok figyelmetlen (vagy csak még nem dolgoztátok ki) de ezekről mit lehet tudni? "A Thornsi Egyezmény Öregjeinek ölebje... Adolfo Monaldo Bíboros... a Milánói Törvénykönyv... a Káiniták Ex Terra-mának szellemében..."-az Elíziumból.
Csak azért kérdezem, hogy képbe legyek. Kösz!
Őrségi Minóra- Ifjú
- Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.
Anton Smith írta:Kötözködik a halál, pontosabban inkább Te, de most már legalább azt is tudom, hogy miért.
Üdv
Anton nagyon okos ez marhára gyenge érv föleg úgy, hogy cirka egy év után tudtad kibökni ha lenne benned tartás és gerinc akkor közölted volna a tényeket akkor amikor letíltasz vagy törölsz de ehhez is ..... vagy, vagy ne adj isten emailban megírod de azt sem.
Egyébként a helyedben nem próbálnám meg magamat erkölcsileg felmagasztalni mivel nem én voltam az aki egy játékosát 4-5 hónapig hitegett mesével aztán semmi a végén meg egy semmitmondó levéllel lepattintottad.
Szóval ha szólsz halkan és meggondoltan tedd mert vannak dolgok amikben egyet értünk de vannak dolgaid amiket marhára nehezen viselek és nem csak én megsúgom.
Ha bevágod a durcit az sem érdekel mert tudom, hogy az igazság fájdalmas dolog.
Anton Smith írta:
Hajajaj
Szeretem amikor ilyen hű de "okos" vagy a szabálykönyvből marhára nem fognak közelebb jutni a megoldásokhoz és a szabályokhoz mivel itt nem a WW szabályai érvényesűlnek csak hasonlóság van, a WW-és szabályok kiélésére ott van az NDA ez itt egy próbálkozás, hogy kötetlenbb játék mellet esetleg akik kedvet kapnak hozzá késöbb máshol és másokkal kipróbálják a WW-é valamelyik játékát.....
Őrségi Minóra írta:
Üdv! Szörnyen röstellem, de én sem vagyok járatos az ilyen aprólékosan kidolgozott játékokban és nem ismerem a fent említetteket sem. De utána néznék ha valaki ad kiinduló pontot...
Öhm, és még valami. Lehet csak én vagyok figyelmetlen (vagy csak még nem dolgoztátok ki) de ezekről mit lehet tudni? "A Thornsi Egyezmény Öregjeinek ölebje... Adolfo Monaldo Bíboros... a Milánói Törvénykönyv... a Káiniták Ex Terra-mának szellemében..."-az Elíziumból.
Üdv
Tény és való nem hallottál róluk amikről halhattál az összekészítem és valamikor megküldöm néked ha már így rákérdeztél......
Gyerekek...gyerekek...nem lehetne elcsendesíteni már végre ezeket a kisebb-nagyobb belső viszálykodásokat és helyette inkább....játszani?!
De én nem ugatok, maradok az írásnál...*visszavonul*
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Nice Rodriguez írta:Gyerekek...gyerekek...nem lehetne elcsendesíteni már végre ezeket a kisebb-nagyobb belső viszálykodásokat és helyette inkább....játszani?!
Üdv
A játék folyik mivel az egy más dimenzió KARAKTER nem egyenlő az USER-rel.
Csak nem a partvonalról kéne megkritizálni, hogy hogyan mesélek hanem MEG KÉNE MUTATNI, hogy hogyan is lehet JOBBAN CSINÁLNI mert tanulékony vagyok ám ha hiszitek ha nem pl VASORRÚ BANYÁTÓL és AFRON el SHORED-től is sok elemet lestem el és némelyiket alkalmazom is a magam módján persze a kiforrásához idő kell.
A Paradoxon Ura írta:Őrségi Minóra írta:
Üdv
Tény és való nem hallottál róluk amikről halhattál az összekészítem és valamikor megküldöm néked ha már így rákérdeztél......
Kösz, ha megírod!
Írtam az elíziumba egy rövidke reagot...
Ha valamit nem jól írtam, akkor szóljatok és javítom...
Őrségi Minóra- Ifjú
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Őrségi Minóra írta:
Kösz, ha megírod!
Minóra a regisztrációs mail címedre mentek az anyagok mellékletként csatolva.....
Sziasztok!
A következő levelet kaptam:
Szia!
Afron vagyok a darkage.hu adminisztrátora.
Jelenleg érdeklődöm a pontos adataitok felől, amit a bannerek között rólatok tartunk számon.
Arra kérlek, hogy látogasd meg a
http://darkage.hu/e107_plugins/links_page/links.php?cat.1
oldalt és nézd meg a saját bannereteket.
Ezután, kérlek, jelezd, hogy minden rendben van - e. Ha nincs minden rendben, akkor kijavítjuk.
Ha erre a levélre nem érkezik válasz, akkor azt jelenti, hogy már nem vagytok aktívak és a banneretek törölve lesz.
Köszönettel: Afron el Shored, darkage.hu
Sender email address: administrator@darkage.hu
Ha másnak is ment az üzenet akkor bocs a zaklatásért, de fontosnak ítéltem a mondandóját. Az említett oldalon nem vagyok regisztrálva, és nem engedte, hogy pm-et küldjek, vagy írjak a Vendégkönyvbe (utóbbi gondolom az én bénaságom miatt volt). Tehát ha valaki regisztrálva van ott, legyen olyan drága és írjon egy gyors szösszenetet. További szép napot!
Szia!
Jelenleg érdeklődöm a pontos adataitok felől, amit a bannerek között rólatok tartunk számon.
Ezután, kérlek, jelezd, hogy minden rendben van - e. Ha nincs minden rendben, akkor kijavítjuk.
Ha erre a levélre nem érkezik válasz, akkor azt jelenti, hogy már nem vagytok aktívak és a banneretek törölve lesz.
Ha másnak is ment az üzenet akkor bocs a zaklatásért, de fontosnak ítéltem a mondandóját. Az említett oldalon nem vagyok regisztrálva, és nem engedte, hogy pm-et küldjek, vagy írjak a Vendégkönyvbe (utóbbi gondolom az én bénaságom miatt volt). Tehát ha valaki regisztrálva van ott, legyen olyan drága és írjon egy gyors szösszenetet. További szép napot!
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
Erica Fadde írta:Sziasztok!
Szia!
Ügy lerendezve (még a délelőtt folyamán)
NDA Vendégkönyv:
"Vendégkönyv a látogatók számára (Folyamatos ROBOTTÁMADÁSOK miatt lezárva ELNÉZÉST Sorry)"
Másik Hír:
"csütörtök 04 június 2009
Robottámadás
Sziasztok!
Sajnos, változtatni kellett néhány beállításon. Ezek a beállítások az egyes fórum-témák írási jogosultságát érintették. Mostantól fogva nem lehet hozzászólni semmilyen témához, csak akkor, ha bejelentkeztek és rendelkeztek az adott témához szóló jogosultsággal.
Az elmúlt egy-két hétben napi szinten több támadást kapott a darkage.hu , amit mi nagyon nem szeretünk. Ezért kellett meghozni ezt a döntést, attól függetlenül, hogy az alapelveink között szerepel egy olyan rész is, ami megenged néhány topikba való beírást, akkor is, ha nem vagyunk regisztrált tagok. Ilyen téma a Dühöngő vagy a Vendégszoba. A nyilvános, mindenki által használható részeket érte a folyamatos támadás, ezért ezeket az oldalakat elzártam a külvilág elől.
Megértéseteket köszönöm: Főadmin"
Ó én meg írtam email-t... Mindegy
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Üdv
Jelzem az Elizíumba a reagom törzse készen van mindenki számára aki eddig reagolt, amint megérkeznek a hiányzó reagok az emelethez azonnal komplettre gyártom és megküldöm az oldalnak.
Jelzem az Elizíumba a reagom törzse készen van mindenki számára aki eddig reagolt, amint megérkeznek a hiányzó reagok az emelethez azonnal komplettre gyártom és megküldöm az oldalnak.
A Paradoxon Ura írta:Üdv
Köszönöm! Megkaptam az olvasmányt az e-mailomra...
Őrségi Minóra- Ifjú
Hali Emböcök
Az aktívabb és tudásszomjasabb játékosok között szétszórtam egy tonna letöltőlinkes csatolmányt PM-ben az élelmesebbje aki kapja marja alapon a magáévá is teszi a cucclimuclikat.....
Az aktívabb és tudásszomjasabb játékosok között szétszórtam egy tonna letöltőlinkes csatolmányt PM-ben az élelmesebbje aki kapja marja alapon a magáévá is teszi a cucclimuclikat.....
SZép estét...
Egyszern adnd-ztünk. Miután végigverekedtük magunkat egy regiment orkon, vagy 5 varázslón, 3 trollon (itt kezdett gyanús lenni, hogy a KM ártani szeretne nekünk), majd alig élve a varázsló utolsó varázslatát elhasználva egy nekromanta torkába egy ékkövet teremtett, majd amikor éppen gyógyulni készültünk jelent meg egy aranysárkány. A véletlen szerencse folytán félszerzet tolvajunk a kiskanalával megfullasztotta (mert mivel valahogyan sosem képes "jót dobni" az illető, bízott abban, hogy a teljes sikert elvéti), majd a KM dühösen csapta össze a könyvet, és közölte, ez csak a bébisárkány volt...
Az elíziumban olyan dejavu fogott el ami eszembe juttatta az esetet
Egyszern adnd-ztünk. Miután végigverekedtük magunkat egy regiment orkon, vagy 5 varázslón, 3 trollon (itt kezdett gyanús lenni, hogy a KM ártani szeretne nekünk), majd alig élve a varázsló utolsó varázslatát elhasználva egy nekromanta torkába egy ékkövet teremtett, majd amikor éppen gyógyulni készültünk jelent meg egy aranysárkány. A véletlen szerencse folytán félszerzet tolvajunk a kiskanalával megfullasztotta (mert mivel valahogyan sosem képes "jót dobni" az illető, bízott abban, hogy a teljes sikert elvéti), majd a KM dühösen csapta össze a könyvet, és közölte, ez csak a bébisárkány volt...
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Anabelle Leroi írta:SZép estét...
Jégcsákány
Hát nem tom ha jégre akarom tenni a Karaktereket akkor nem szenvedtetem őket hanem közlöm, hogy végük van slusz. Elvégre Mesélőként nem nagy kaland szívatni a Karaktereket mondhatni semmi kihívás nincsen benne....
Ha egy kifejlett sárkány megfullad egy kiskanáltól akkor az tényleg bébisárkány volt vagy gyíksárkány szóval igaza lehetett a Mesélőnek....
Ne bántsuk a Sárkányokat!
Mert egy Sárkányvédővel gyűlik meg a bajotok! Na azért ám!
Egyébként nekem tetszik ahogy az Elíziumban peregnek az események... De azért remélem nem hagyjuk ott a vámpírfogunkat!
Mert egy Sárkányvédővel gyűlik meg a bajotok! Na azért ám!
Egyébként nekem tetszik ahogy az Elíziumban peregnek az események... De azért remélem nem hagyjuk ott a vámpírfogunkat!
Őrségi Minóra- Ifjú
Alhana - a sárkány őrei
"Nem is oly messze, mint hinnéd
Ott ahol csak a két fa áll
Nincsenek ott istenek
Csak elmúlt hősök emléke vár
Vonz téged az ősi végzet
Sápadt lelkek jajszava vár
Nincs béke nincs háború csak
A sárkány
Kit tán rég elfeledtek már
Földbe fagyva fekszik csendben
Az alkalomra vár, a létre
Nem boldog, és nem is szenved
Jelét írta már az égre
Mélyen alszik, mélyen pihen
Rög temette, vak föld zárja
Ha nem kelted fel az alvó sárkányt
Őt is csak feledés várja
Szólítsd meg a sárkány őrét
Ébreszd föl őt mély álmából
A súlyos sár és föld alatt
Nem tud a szép alkonyáról
Találkoztál őrzőivel
Létük célját megértetted
Azóta ég benned a jel
Fagyott szíved újra érzed
Földbe fagyva fekszik csendben
Az alkalomra vár, a létre
Nem boldog és nem is szenved
Jelét írta már az égre."
Tudom, hogy nem vámpíros, de szerintem jó és nekem tetszik Rem, nektek is fog
Őrségi Minóra- Ifjú
Őrségi Minóra írta:
Jégcsákány
Hát jaham nem egy édibédi rózsaszín szappanoperába csöppentetek. A politikai erővonalakat és hatalmi játszadozásokat meg szűrjétek ki a KÁOSZ-ból ha tudjátok.
Rendhagyó bál lészen (vagy már vagyon is) sokáig fogják emlegetni a túlélők.
Őrségi Minóra írta:
Tudom, hogy nem vámpíros, de szerintem jó és nekem tetszik Rem, nektek is fog
Üdv
Ha már Fantasy akkor egy Ős "Klasszikus" a Summoning bandától a Lord Of The Rings-hez.
Zárójelben jegyezném meg csak a gonoszak által uralt területekhez készítettek zenéket vagy a nagy meghatározó csatákhoz.
*életjel*
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
15 / 18 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
15 / 18 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake