Pokoltornác
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Társoldalak, bannercserék
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura

» Kérdések, problémák
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura

» 6.66-os kísérlet
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth

» Városi Park
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback

» Nicole Drake búvóhelye
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake

» Nicole Drake
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake

» Régi könyvesbolt
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:18 pm by Isabella Turnblack

» Várfal
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 11:21 pm by Isabella Turnblack

» Lucie Eliza Black
Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:48 pm by Lucie Eliza Black

Facebook

Csevegés- ahogy tetszik

+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters

8 / 43 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Next

Go down

Csevegés- ahogy tetszik - Page 8 Empty Re: Csevegés- ahogy tetszik

Témanyitás by Matt Tuck Szer. Feb. 25, 2009 1:11 am

Üdv nos végre kész a törim majd nézzétek meg és ha probléma van írjátok már meg légyszi
Matt Tuck
Matt Tuck
Falkatag
Falkatag

Férfi Hozzászólások száma : 23
Üzenőláda : Te sem vagy gyenge kedves ellenfelem de én erősebb vagyok
A skypen inkább Imre Mátét keressetek és az a lényeg hogy kevermesi legyen
Karakterlap : Matt Tuck
Registration date : 2009. Feb. 21.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Szer. Feb. 25, 2009 11:11 am

Üdv Matt

Akkor szépen sorjában csak azokra térnék ki ami nekem szemet szúrtak.

Matt Tuck írta:
Előnyök/Hátrányok:
Zúzógép (1 pont)
Vakmerő (3 pont)
Koraérett (3 pont)
Beszédhibás (1pont)
Sötét titok (1 pont)
Ízletes vér (3 pont)
Nos 7 pont előnyöd és 5 pont hátrányod van 2 pont hibádzik vagy felveszel még 2 pont értékben hátrányt vagy beáldozol ide 2 szabadon elkölthető pontot és akkor már csak 13 marad.

Képességek (Opcionális): egyenlőre nem nagyon térnék ki mert még szinte semmi sincsen fenn belőle de a kardforgatáshoz közelharc képesség kell.

Matt Tuck írta:Hitelvek: Bosszú 4. szint (Elsődleges), Ítélkezés 4. szint (Másodlagos)

Hitelvei a Vadászoknak vannak a Vérfarkasoknak Adományaik légy szíves olvasd át még egyszer a fajleírást itt: https://pokoltornac.hungarianforum.com/fajleirasok-f5/a-verfarkasok-es-megalkotasuk-t99.htm valamint válaszd ki a Harci Alakodat a három lehetséges közül.

De a leglényegesebb elmarad dolgokat bemásolom ide (ennek ellenére olvasd át újra figyelmesen a fajleírást légy szíves):

Különböző alakok:

- Homid alak: emberforma humanoid megjelenés a tulajdonságok megegyeznek a karakterlapon lévő első értékkel.
- Farkas alak : Gyorsasághoz +4 pontot kap míg Észleléshez szintén +4 pontot míg a Modor Tulajdonsága 0 zuhan ha csak nem állatokkal kell kommunikálnia.
- Harci alak: A harci alakjuknak három formája van a karakteralkotás elején meg kell határozd hogy karaktered melyikre képes.

1. Thom: A Thomok a vérfarkas harci alakok legnagyobb termetű ragadozói. Magasságuk elérheti a 2,5 métert is, súlyuk 140-200 kg között mozog. Jellegzetes a sörény és az oroszlánra emlékeztető fej. Testüket barna vagy fekete árnyalatú szőrzet fedi. ERŐ: +8, ÜGYESSÉG: +4, GYORSASÁG: +4, ÉSZLELÉS: +4, ÁLLÓKÉPESSÉG: +8, INTELLIGENCIA: -4.

2. Reep: Reepek erős felépítésűek, mozgékonyabbak a Thomoknál. Magasságuk elérheti a 220cm-t is, testsúlyuk 150-180 kg körül mozog. Fejük a tigrisére jellemző, szőrzetük általában fekete csíkos, alapszíne narancssárga vagy fehér. Intelligensebbek a Thomoknál, vérmérsékletük sem olyan heves. Ruganyosabbak, gyorsabbak, de testi erejük nem közelíti meg a Thomokét. ERŐ: +4, ÜGYESSÉG: +4, GYORSASÁG: +6, ÉSZLELÉS: +4, ÁLLÓKÉPESSÉG: +6.

3. Scorg: A Scorg a legkisebb, de leggyorsabb harci alak. Testmagasságuk 180-200cm , súlyuk 120-140 kg között mozog. Villámgyors reflexek, hatalmas ugrások jellemzik őket. Szinte sohasem növesztenek sörényt, testüket egyszínű, sötét árnyalatú szőr borítja. Párduc pofájukban 3 cm hosszúságú szemfogak ülnek. ERŐ: +2, ÜGYESSÉG: +8, GYORSASÁG: +8, ÉSZLELÉS: +4, ÁLLÓKÉPESSÉG: +4

Származás: A játékos karakter Homid és Metis származással rendelkezhet.

- A Homid: A származás magában foglalja az emberi faj képességeit és tudását, nem csak, mint eszközkészítőkként és kultúrlényekként, hanem a természet meghódítóiként is. Az emberiségnek a természettel vívott kettős harca nagy hatalmat adott nekik a környezetük felett, de egyfajta homályos hiányérzetet is hagyott a lelkükben. Ilyenek a természettel való ősi kapcsolat megszakításának az utóhatásai. Az emberek idegenekké váltak a szellemek világában.

- A Metis: A metisek a Garou társadalom kitaszítottjai. Azonban a homid és lupus Garouktól eltérően közvetlenül a vérfarkas társadalomba születtek és nevelkedtek, ahol állandóan emlékeztették őket fogyatékosságaikra. A metisekkel való kegyetlen bánásmód általában mélyen elfojtott belső dühöt teremt, de szintén ez vezeti őket a szellemvilággal való szorosabb kapcsolathoz is, talán mintegy menekülési lehetőséghez az életük szörnyűségei elől.
Megjegyzés: A metiseknél mindig van valami testi torzulás homid alakjukban (Testi Hátrányok)

Szellem és Származási Adományok: A Származási Adományodon kívül válassz magadnak egy Égisz Adományt és ha akarod válassz még Rítust és Fétist (Homidnak Homid Származási Adománya van alapból míg a Metiseknek Metis Származási Adománya van alapból). A Adományokra alapból 8 pontot oszthatsz el a legmagasabb max 4. szintű lehet. Az Adományok leírását részletesen lásd. később.
Megjegyzés: Amennyiben egy Adománynak egy szinten több alkalmazása is van úgy mindegyiket külön-külön meg kell vedd, például 4 pontot raksz a Homid Származási Adományra akkor rendelkezel 1 elsőszintű, 1 másodszintű, 1 harmadszintű és 1 negyedszintű adománnyal ha ennél többre vágysz akkor plusz pontokat kell beleölj. Ha például mind a 8 pontodat rárakod a előbb említett adományra akkor 3 elsőszintű (azaz a összessel), 3 másodszintű (azaz a összessel), 1 harmadszintű és 1 negyedszintű adománnyal rendelkezel majd. A karakterlapon fel kell tüntesd a megszerzett Adományokat.

Rítusok: A karakterek alapból ismerik a Mindennapi rítusokat, Évszak rítusokat és a Hírnév rítusait a többi rítus annyi pontba kerül amennyi a neve mögött szerepel.
Megjegyzés: A rítusok végrehajtásához Rítus Képzettség szükségeltetik a komolyabbakhoz minimum olyan szintű ahány pontba került a Rítus.

Fétisek: Minden fétis 1 pontba kerül de a MESÉLŐvel egyeztetni kell róla induló karakter max. 4 fétissel rendelkezhet.

Matt Tuck írta:Hátterek:
Anyagi háttér 3
Kettős személyiség 3
Kapcsolatok 2
Csatlósok 2
Nos illene pár szót ejteni a Anyagi hátteredről miből táplálkozik mivel foglakozik esetleg a karaktered.
Kettős személyiség ezt viszont igenis ki kell dolgozd és fel kell építs egy másik személyiséget.
Csatlósok nos 3. Anyagi háttérrel nem nagyon engedhetsz meg magadnak csatlósokat ez a háttér inkább Anyagi háttér 4.-5.-nél jelenik meg a Haver 2. háttér jobban illene a koncepciódba.

Akkor jöjjön a feketeleves.
Matt Tuck írta:Nem sokáig tudtam a családommal lenni mert egy vérfarkas lemészárolta őket.
A vérfarkasok nem mészárolnak embereket oktalanul, vagy magával akart vinni, hogy a Féreg szolgájává neveljen vagy téged is meg akart ölni de akkor hogyan menekültél meg vagy el?

Matt Tuck írta:Mikor elindultunk az útra tudtam hogy nem egy ellenfelünk lesz. Ahogy odaértünk egy vérfarkas koloniát láttunk. Engem nem érdekelt hogy menyien vannak ott és kivont karddal rohantam.
-Matt Tuck vagyok Jack Tuck fia.
-Öljétek meg.
Szerencsémre a barátaim előjöttem és segítetek nekem. Majd egy hatalmas farkasember ugrot elém aki kiütöte a kardot a kezemből, de én puszta kézzel támadtam rá. Nem sikerült megsebesítenem de láttam hogy a támadásaim erősek voltak mert hátrálni kezdett. Majd én is átváltoztam , de a bundám szürke volt. Majd a támadóm hátat fordított nekem és menekülni akart. Én egy ugrással mögötte voltam és átszúrtam a mellkasát. Ez ha nem volt elég neki akkor a következő támadásom már végzet vele. A kardomat fel vettem és a farkas fejét levágtam. Majd a vezérhez léptem.
Nos hősiesség jobbra barátok segítsége balra a Pokoltornácon egy vérfarkas kolónia főleg ha a Féreg szolgái úgy tépett volna benneteket ízekre mint foxi a lábtörlőt esélyetek sem lett volna ez a sötétség világa itt a hősök elbuknak rövid és csúfos véggel.

Matt Tuck írta: A vezér nem szólt csak egy kardot vett elő. Nekem rontott de én kivédtem a támadást. de a vezér egy csapást vitt be nekem. A kardom a következő támadásnál kirepült a kezemből és így a támadó nyakát kaptam el. Majd a kezét szorítotam. A kardot elengedte és oldalba vágot. én felórdítotam és végig karmoltam a mellkasát. Majd a meglepődése közepedte egy újabb támadást vittem be. Most egy újabb karmolást vittem be, de most a nyakára. Majd ami időm volt addig körbe néztem és láttam hogy a barátaim nem sokára meghalnak. ezért fogtam és a vezér torkát elharaptam. A vezér holtan esett össze. Minden szem rám szegődött.
Ez pedig a teljes lehetetlenség a Pokoltornác világán egy induló karakternek esélye sincsen egy falkavezér ellen (hogy ilyen tetteket hajts végre ahhoz játszanod kell valamint fejlesztened a karakteredet és akkor kérésedre idővel egy mesélő lemeséli neked a vérbosszút) a vezér csak melléd ütött volna és ott nyomban szörnyethalt volna a karaktered. Nézd meg példának a Vámpír lovagot és képességeit itt: https://pokoltornac.hungarianforum.com/vazlatok-f24/ted-vazlatai-t107.htm#319 és Alex Conrad / Conrad Alexander Gottfried – nél egy öreg tapasztalt vérfarkas vezér sokkal erősebb és kegyetlenebb harcos.

Röviden ennyi lett volna a észrevételem idővel biztos kialakulnak még egyéb gondolataim a karakter kapcsán.
Beavatott
Beavatott

Férfi Hozzászólások száma : 211
Üzenőláda : NEMTUCC MEGÖLNI VAZZ Laughing
Karakterlap : Kenma Kinjou Shibuk
További karakterek : A Paradoxon Ura (Mesélő Mindenható)
Registration date : 2009. Feb. 06.

http://darkage.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Témanyitás by Heather D. Brown Szer. Feb. 25, 2009 5:20 pm

Ted legközelebb privát üzenetben, mert úgy biztosan észreveszi és el tudja olvasni. Ami pedig a példát illeti. A userek nem látják a Vázlatok fórumrészt, azt csak az adminok illetve a Segítők csoportba tartozók.
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

nő Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni! Very Happy
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Szer. Feb. 25, 2009 5:22 pm

Heather D. Brown írta:
Ted legközelebb privát üzenetben, mert úgy biztosan észreveszi és el tudja olvasni. Ami pedig a példát illeti. A userek nem látják a Vázlatok fórumrészt, azt csak az adminok illetve a Segítők csoportba tartozók.

Üdv

Privátban is ment.

A vázlatokat meg nem tudtam hogy nem látják a Userek kár akkor viszont kérek egy NJK Galéria Fórumot. boldog
Beavatott
Beavatott

Témanyitás by Heather D. Brown Szer. Feb. 25, 2009 6:04 pm

Ha meg ment privátban akkor minek posztolod két helyre is Very Happy POSTHUNTEEEER Very Happy Te piszok Very Happy
Amúgy nesze ott a fórumrészed Smile
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Szer. Feb. 25, 2009 6:09 pm

Heather D. Brown írta:
Ha meg ment privátban akkor minek posztolod két helyre is Very Happy POSTHUNTEEEER Very Happy Te piszok Very Happy
Amúgy nesze ott a fórumrészed Smile

Üdv

Köcce a fórumrészt boldog

A biztos ami biztos alapon postolom be a megfelelő topicokba meg a jónép okkulására. Mert a okos emberek mások hibáiból okkulnak boldog
Beavatott
Beavatott

Témanyitás by Heather D. Brown Szer. Feb. 25, 2009 6:33 pm

És ezt is kimagyarázza, hát mindjárt átrágom a torkod Very Happy
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by A Paradoxon Ura Csüt. Feb. 26, 2009 4:33 pm

Mesélő írta:
3.) Karaktermulti
Fórumunkon engedélyezett a több karakter regisztrációja, bizonyos feltételek mellett. A már regisztrált karakter(ek)nek el kell érniük a 100 hozzászólást és legalább 2 hónapnak kell eltelnie a két regisztráció közt. Magyarán szólva, aktív játékosoknak engedélyezett, mert nem szeretnék elhalmozni a fórumot nullás (inaktív / hozzászólás nélküli) karakterekkel.
A fentiekben foglaltak alól csak egyetlen kivétel létezik. Ha a karaktered még a századik hozzászólás és/vagy a két hónap letelte előtt elhalálozik. Ebben az esetben az azonnali újra regisztráció megengedett.
A karaktermultik számának felső határa nincs, de csak annyit vállalj amennyit folyamatosan játékban tudsz tartani!

Üdvözlet.

*Statikus kisülések keretében bukkan fel a Penumbrából.*

A fenti szabály átgondolására és megváltoztatására kérem az oldal adminisztrátorait. A változás lényege az lenne, hogy egy játékos összesen 3 karakterrel rendelkezhessen az oldalon valamint ha igényli plusz egy Kalandmesteri regisztrációval (ha esetleg komoly mesélési szándékai lennének), valamint az első karaktere regisztrálása után ha aktívan játszik akkor 50 hozzászólás után és időlimit nélkül regisztrálhasson magának másik karaktert. A harmadik karakterét viszont csak akkor regisztrálhassa ha első két karakterével aktív valamint fejenként minimum 150 – 150 reaggal rendelkezik.
Valamint az elhagyott és inaktív karaktereket egy Privát üzenet küldése után az adminisztráció rövid időn belül átnyilvánítja NJK-nak és onnantól bármely Kalandmester szabadon használhatja és irányíthatja azokat, ha e pályafutásuk során elhaláloznának a Temetőbe kerülnek a többi elhalt JK és NJK mellé.
Oppszlá ebből fakadóan a NJK Galéria alá nem ártana egy Temető szekciót létrehozni a Nekromanták nagy örömére. Very Happy

Köszönöm a figyelmet.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Férfi Hozzászólások száma : 552
Üzenőláda : :plan:
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Registration date : 2009. Feb. 23.

Témanyitás by Heather D. Brown Csüt. Feb. 26, 2009 4:56 pm

Temető kész. Afraid
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Gordon Freemann Csüt. Feb. 26, 2009 6:44 pm

Ez igazán örömteli Deadly funny
Gordon Freemann
Gordon Freemann
Virrasztó
Virrasztó

Férfi Hozzászólások száma : 83
Karakterlap : Gordon Freemann

Témanyitás by Heather D. Brown Csüt. Feb. 26, 2009 6:47 pm

Pont így gondolom én is Very Happy
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Pént. Feb. 27, 2009 4:48 pm

Üdv

Isten Ökle alias Ted A Krónikás csak késő este lesz ma kimarad a csúcsidőből, szóval lehet rosszalkodni de éjjel utólag is szétcsapok köztetek ha nagyon elszalad veletek a ló. Daemon
Beavatott
Beavatott

Témanyitás by Heather D. Brown Pént. Feb. 27, 2009 5:46 pm

Naaagyon félünk Smile
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Erica Fadde Pént. Feb. 27, 2009 9:03 pm

Ted, ha leszel küldtem neked sok szépet pm-ben^^ Név szerint Előny/Hátrány dolgokat Very Happy Ez még csak a legeleje, de gondoltam nem egyszerre küldöm majd át Smile Ugye én már nem kapok dádát? boldog
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

nő Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."

Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő

Témanyitás by Heather D. Brown Pént. Feb. 27, 2009 9:07 pm

Ugyan, Te amúgy sem kaptál volna. Te vagy a kiskedvence Laughing
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Erica Fadde Pént. Feb. 27, 2009 9:11 pm

Asszem ennek most inkább örülök XD Inkább vagyok a kiskedvenc, minthogy kihúzzam nála a gyufát Very Happy Egyébként is békés ember vagyok, adom mindenhol a jókislányt boldog
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

Fojtó lángok kavarognak,

Mesélő

Témanyitás by Heather D. Brown Pént. Feb. 27, 2009 9:15 pm

Hát én meg nem vagyok jókislány. Smile Szeretek kötözködni Spiteful Főleg Teddel Rolling Eyes
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Erica Fadde Pént. Feb. 27, 2009 9:17 pm

Very Happy Én csak akkor, ha különösen rossz napom van, vagy ha valaki nagyon provokál (lásd Loki esete^^), de halál unalom lenne az élet, ha mindenki olyan békés lenne, mint én Laughing
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

Fojtó lángok kavarognak,

Mesélő

Témanyitás by Heather D. Brown Pént. Feb. 27, 2009 9:23 pm

Nem baj, ez pont így jó Very Happy
Te mérsékeled a mi durvaságunkat Laughing
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Erica Fadde Pént. Feb. 27, 2009 9:26 pm

Laughing Csekély sikerrel, de nem is baj, ez tényleg pont így jó Very Happy Nah mára asszem megyek, még ezer meg 1 dolgom van XD Lehet majd később még felnézek, addig is sziasztok Smile A hétvégén nem tudom mikor leszek... de nem fog megállni nélkülem az élet, szóval nyugodt szívvel hagylak itt titeket Very Happy
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

Fojtó lángok kavarognak,

Mesélő

Témanyitás by Heather D. Brown Pént. Feb. 27, 2009 9:33 pm

Rendben! Jó munkát! Smile
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Matt Tuck Szomb. Feb. 28, 2009 12:36 am

nos kész lenne a javítás remélem megfelelő
Matt Tuck
Matt Tuck
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by Heather D. Brown Szomb. Feb. 28, 2009 12:40 am

Holnap leellenőrizzük Smile Addig is légy türelemmel! Smile
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Matt Tuck Szomb. Feb. 28, 2009 1:01 am

persze hogy jó. Addig az én oldalamon teszek helyre egy gyereket
Matt Tuck
Matt Tuck
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by Heather D. Brown Szomb. Feb. 28, 2009 11:02 am

Van saját oldalad? Benne lennél egy bannercserében?
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 43 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.