Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
14 / 43 oldal
14 / 43 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Kenma Kinjou Shibuk (Ted) írta:Gordon Freemann írta:Nem egészen úgy néz ki a vasorrú banya, mint ahogyan elképzeltem
Üdv
A modern kor megköveteli a álcázást is különben lépten nyomon elintéznék szegény "öreg" boszorkányt holmi tejfölösszájú Vadászok is.
A banya gyönyörű...a banya kedves.. mosolyog, pillázik, csacsog, ígér, ámít...
Aztán jő a pillanat mikor a vadász érzelmileg elkábítva átlépi a mézeskalács házikó küszöbét... tesz még pár tétova lépést, és már csak későn jut el a tudatáig a tény, miszerint fémesen csattant a rács és a lakatban is csikordult a kulcs. A józanodás akkor következik be, midőn a banya élesen, fülbántón felvihog és boldogan megdörzsöli acélos szaglószervét.
- Mostantól engem szolgálsz jó vadász... Ott a mosatlan, a vasalatlan, a portörletlen, a porszívózatlan, a vízköves és a Protó porstopra vágyó tárgyak tömkellege. Légy üdvöz az RTL Klub reklámstódiójában. Addig maradsz amig be nem bizonyítod hogy a Vanish nemcsak a fű, a föld és a paradicsom foltot, de a vasalótól megbarnult anyagot is hófehérre varázsolja, akkor is ha előtte a szivárvány bármely színét tudhatta magáénak !!!!
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
Tyhűűű, a mindenségit! Van itt Domina, Ted, meg Banya is, jó kis mókának nézünk elébe! Üdv köztünk, szeretjük a segítőkész mesehősöket
Egyébként egy kis plusz info a vandálkodó adminnak, aki lilává varázsolta itt az atya úristent is
Egyszerűbb lett volna, ha a Mesélők csoportot állítod be moderátornak, valamint Mesélőt felesleges volt modnak megtenni, mivel alapító admin, így ő itt a Mindenható (Igen, megint eluralkodott rajtam a közlésvágy...)
Na megyek a dolgomra...
Egyébként egy kis plusz info a vandálkodó adminnak, aki lilává varázsolta itt az atya úristent is
Egyszerűbb lett volna, ha a Mesélők csoportot állítod be moderátornak, valamint Mesélőt felesleges volt modnak megtenni, mivel alapító admin, így ő itt a Mindenható (Igen, megint eluralkodott rajtam a közlésvágy...)
Na megyek a dolgomra...
Heather D. Brown- Ifjú
- Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni!
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair
Registration date : 2009. Feb. 06.
Heather D. Brown írta:
Üdv
Na azt a kutya úristanit igen lehet, hogy úgy szebb és stílusosabb lett volna de ímigyen idiótabiztosabb megoldás volt.
De azt is mondhatnám, hogy NEEEEEEE SZÓJJJJJJÁÁÁÁ BEEEEEEE vazzzz....
De beszólok
Heather D. Brown- Ifjú
Húha... Egy igencsak ravasz boszi vagy te Bár, egy ilyen vén banyától nem tudom, hogy igazán mire is számítson az ember
Gordon Freemann- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 83
Karakterlap : Gordon Freemann
Registration date : 2009. Feb. 21.
Üdv
Vasárnapig ne nagyon várjatok akkor is esővel komor felhőkkel valamint feketeruhások hadseregével a hátam mögött.
Menek és elmerülök a természetfeletty lények világában non stop WoD party legalábbis ma este holnap meg pihizés és tropicárium.
Vasárnapig ne nagyon várjatok akkor is esővel komor felhőkkel valamint feketeruhások hadseregével a hátam mögött.
Menek és elmerülök a természetfeletty lények világában non stop WoD party legalábbis ma este holnap meg pihizés és tropicárium.
Üdv köztünk Banya! Jó szórakozást Ted! Asszem ennyi... Jah és Max, javaslom figyelj az egyre sűrűsödő célpontokra, mert trükkösek lehetnek ám!
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Üdv mindenki, az újonnan érkezett Banyának pedig főleg Kicsit el vagyok tűnve, sorry... akinek kell indok az keresse fel Ted-et, aki valósághű magyarázatot tud adni, de én nem fárasztalak vele titeket Ez nem ér, már minden fajnál sokan vannak, kivéve szegény kicsi vadászokat De nembaj, ha lecsökkentjük a többi faj létszámát, orvosolva van a probléma
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
EZ a vadászok sorsa, magányosan, kiszolgáltatottan... És Ted három napig nem lesz, szóval nyugodtan fárassz!
Loki Redback- Falkatag
Iiii Imádom a Tropicariumot! Van egy kedvenc rájám Ted simogasd meg őket helyettem is
Heather D. Brown- Ifjú
Erica. Nem mi vagyunk a legkevesebben, hanem a varázslók. Szal nem búsulj
Na igen, ők az abszolút kisebbség, jeeeee Máris feldobódott a napom Loki, aki kíváncsi, hamar megöregszik Ha engem kérdezel azért vagyok keveset, mert megszaporodtak a dolgaim és örülök ha este beesek az ágyba, ha Tedet, akkor mindennek az a fránya dúló szerelem az oka De ő még velem is el tudja hitetni, hogy így van, szóval inkább ő mesélje el a dolgokat Meg egyébként sem hiszem, hogy sokakat érdekelne a magánéletem...
Erica Fadde- Virrasztó
Fojtó lángok kavarognak,
Mesélő
üdv Banya
Loki ha mész prédára szólj mert megyek akkor én is veled
Loki ha mész prédára szólj mert megyek akkor én is veled
Matt Tuck- Falkatag
- Hozzászólások száma : 23
Üzenőláda : Te sem vagy gyenge kedves ellenfelem de én erősebb vagyok
A skypen inkább Imre Mátét keressetek és az a lényeg hogy kevermesi legyen
Karakterlap : Matt Tuck
Emberek asszem egy időre ki leszek lőve, mert újraraktam a gépet, és nem hajlandó elfogadni a netet...
Loki Redback- Falkatag
Nos üdv.Habár még nem megy a játék szeretnék játékost találni,hogyha majd már játszunk ne akkor keljen keresni.Fajilag mindegy ki.Akit érdekel jelezze PM-be.Üdv Ádám
Jorma Magnus Alatalo- Ifjú
- Hozzászólások száma : 17
Karakterlap : Jorma Magnus Alatalo
Registration date : 2009. Feb. 13.
Üdv Mindenkinek !
Köszönöm a fogadtatást...
Fogalmam sincs a faji arányokról...de én félteném a puhabőrű nyakam a vadászok helyében, a semmi védelem alatt lüktető ütőeret..tőlünk a vámpírok nemes és nemzetes népétől !!!!!
Vigyázz ha a nyúlnál van a puska !!!!
Egyelőre még csak csendben ismerkedem a lét ezen területével, de hamarost előállok a saját lényem bemutatásával és akkor eldönthetitek mennyire is kell rettegni szerény személyemtől
Köszönöm a fogadtatást...
Fogalmam sincs a faji arányokról...de én félteném a puhabőrű nyakam a vadászok helyében, a semmi védelem alatt lüktető ütőeret..tőlünk a vámpírok nemes és nemzetes népétől !!!!!
Vigyázz ha a nyúlnál van a puska !!!!
Egyelőre még csak csendben ismerkedem a lét ezen területével, de hamarost előállok a saját lényem bemutatásával és akkor eldönthetitek mennyire is kell rettegni szerény személyemtől
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
Kedves Ádám Simon. Karakterlappal nem rendelkezel, így még nem is játszhatsz senkivel. Úgyhogy szerintem ne szemeteld a fórumot felesleges játékra hívással. Ha lehet.
Tudom, hogy ez nem az én dolgom, de nem állhattam ki Bocsesz
U.I.: Ja, és Simon. A fórumon ne üvölts, ha megkérhetlek (nagy betű használata)
Áááááh basszus, én akartam lecseszni Simont, Gordon ez nem ér Szóval igen, ahogy azt az előttem szóló is mondotta volt, ez így nem lesz frankó, kedves Simon... amennyiben nem csinálsz magadnak normális karaktert, én fogok neked csinálni egyet, de az még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető majd normálisnak. Döntsd el: ha magaddal játszol, embert csinálj, ha vámpír akarsz lenni, erőltesd meg az agyad (nagy kérés, tudom, de mint látjuk van akinek sikerül). Tehát ha nem akarsz megszállottan minden naplementekor pillangókat üldözni a füves réteken, akkor jobban teszed, ha befogod, olvasol és végre összeraksz valami játszásra alkalmas dolgot!
Ja igen, és ha ez nem sikerül, játszok veled, de olyan debil karaktert mint amilyen most neked van 5 perc alatt ízekre cincálok Csak... gondoltam szólok^^
Banya, ami engem illet a nyakam köszöni jól van, és ebben az állapotában szándékozik maradni, ezért pedig mindent megteszek És persze az arányok kiegyenlítéséért is, mert túl sok a vámpír
Ja igen, és ha ez nem sikerül, játszok veled, de olyan debil karaktert mint amilyen most neked van 5 perc alatt ízekre cincálok Csak... gondoltam szólok^^
Banya, ami engem illet a nyakam köszöni jól van, és ebben az állapotában szándékozik maradni, ezért pedig mindent megteszek És persze az arányok kiegyenlítéséért is, mert túl sok a vámpír
Erica Fadde- Virrasztó
Fojtó lángok kavarognak,
Mesélő
Ádám Simon írta:Nos üdv. Habár még nem megy a játék szeretnék játékost találni,hogyha majd már játszunk ne akkor keljen keresni. Fajilag mindegy ki. Akit érdekel jelezze PM-be. Üdv Ádám
Üdv Ádám
Nos többen rád vetették magukat és azt hiszem jogosan.
Felhívnám a figyelmedet nyomatékosan a fórumszabályzatra amit itt találsz:
https://pokoltornac.hungarianforum.com/hirek-kozlemenyek-forumszabalyzat-regisztracio-utani-teendk-f27/forumszabalyzat-zanzasitva-es-idiota-biztossa-teve-t122.htm
De a leglényegesebb részt kiemelném neked:
A Paradoxon Ura írta:Fórumszabályzat zanzásítva és idióta biztossá téve.
(Változtatás jogát fenn tartjuk)
5. Karakteralkotásnál kövesd a Fajleírásban megadott útmutatásokat a menet közben felmerülő problémákban a Mesélő valamint az Adminisztrátorok is szívesen segítenek.
6. Kész vagy félkész karakterednek a nevével nyissál egy topicot a Karakterek és előtörténetek fórumban itt finomíthatod és csiszolhatod véglegesre a karaktered.
7. A játékot csak kész és elfogadott karakterrel kezdheted meg minden egyéb esetben a IC játéktérbe tett hozzászólásaid törlésre kerülnek előzetes figyelmeztetés nélkül.
Egy szó mint száz amíg nincs normális előtörténettel rendelkező elfogadott karaktered addig előzetes figyelmeztetés nélkül moderálni fogjuk a hozzászólásaidat az IC Játéktérből.
Más
Gordon Freemann írta:Kedves Ádám Simon. Karakterlappal nem rendelkezel, így még nem is játszhatsz senkivel. Úgyhogy szerintem ne szemeteld a fórumot felesleges játékra hívással. Ha lehet.
Azt hiszem Gordon ennyi iróniát minden további nélkül megengedhettél magadnak főleg, hogy alapvetően a fórumszabályzat egy részére hívtad fel a figyelmet, valamint a tied volt az egyik első elfogadott karakter mondhatni példamutató magatartást tanúsítottál.
Legutolsó hírként pedig 15. van ha nem is vagyunk teljesen kész azért az elfogadott karakterek nyugodtan birtokba vehetik a várost és annak területeit.
A rendhagyó és szokatlan mesét pedig Március 28-30. között fogom elindítani (csak elfogadott karakterlappal rendelkező játékosok vehetnek részt majd benne)
A legfontosabb pedig akik eddig nem tettek eleget a fórumszabályzatban foglaltaknak azok ezennel törlésre kerülnek EGYNEVŰEK.
Sajnálom szeretem a rendet és ha kell kegyetlen eszközökkel fenn is fogom tartani igazán nem nagy kérés az, hogy normális karakternévvel regisztráljanak a játékosok nem kívánunk nickneves és inaktív tagokkal megtömött taglistás oldallá válni, egyébként is a Chatfórumba bárki írhat még a Vendégek is.
Csákány Mindenkinek
Kellő türelmi idő után az összes megkért egynevű játékos karakter regisztrációját töröltem.
Még mielőtt bárki elkezdene csapkodni a mesélői karaktereknél nem probléma az egytagú és a feltűnő esetlegesen beszélő név mivel ők nem igazi karakterek hanem a leendő NJK mozgatói, döntőbírók vitás esetekben valamint Kalandmesterek nem Játékos Karakterek ebből a szempontból és ezért nem is árt ha elütnek a Játékos Karakterektől tisztán és láthatóan.
Ha bárkinek hasfájása van a törlések miatt nyugodtan keressen meg és sírjon nekem mert én voltam az aki az ominózus tagokat törölte, lehet újra regisztrálni a szabályzatnak megfelelő normális kéttagú névvel megkezdődött a Pokoltornác éledése itt a szabályok kötelező érvényűek mindenkire MINDENKIRE aki ezt nem tudja elfogadni annak más oldal után kell néznie.
Inkább legyünk kevesen akik hajlandóak elfogadni a szabályokat annak érdekébe, hogy nem menjünk egymás agyára, mint nagyon sokan akik tesznek a fórumszabályzatra mintha az nem is lenne mert minek.
Kellő türelmi idő után az összes megkért egynevű játékos karakter regisztrációját töröltem.
Még mielőtt bárki elkezdene csapkodni a mesélői karaktereknél nem probléma az egytagú és a feltűnő esetlegesen beszélő név mivel ők nem igazi karakterek hanem a leendő NJK mozgatói, döntőbírók vitás esetekben valamint Kalandmesterek nem Játékos Karakterek ebből a szempontból és ezért nem is árt ha elütnek a Játékos Karakterektől tisztán és láthatóan.
Ha bárkinek hasfájása van a törlések miatt nyugodtan keressen meg és sírjon nekem mert én voltam az aki az ominózus tagokat törölte, lehet újra regisztrálni a szabályzatnak megfelelő normális kéttagú névvel megkezdődött a Pokoltornác éledése itt a szabályok kötelező érvényűek mindenkire MINDENKIRE aki ezt nem tudja elfogadni annak más oldal után kell néznie.
Inkább legyünk kevesen akik hajlandóak elfogadni a szabályokat annak érdekébe, hogy nem menjünk egymás agyára, mint nagyon sokan akik tesznek a fórumszabályzatra mintha az nem is lenne mert minek.
Ave
Törekszem, hogy estig minnél több Vámpír Előnyt és Hátrányt felszuszakoljak a Kiegészítök közé már így is felkerült nem kevés.
Törekszem, hogy estig minnél több Vámpír Előnyt és Hátrányt felszuszakoljak a Kiegészítök közé már így is felkerült nem kevés.
Üdv
Módosítottam az előtörim/karakterlapom, ha van valakinek ideje akkor pillantson rá.
Ted, bocs hogy a démonizmus anyagát még nem küldtem.
Egy kis probléma jött közbe.
Módosítottam az előtörim/karakterlapom, ha van valakinek ideje akkor pillantson rá.
Ted, bocs hogy a démonizmus anyagát még nem küldtem.
Egy kis probléma jött közbe.
Max Long- Ifjú
- Hozzászólások száma : 19
Üzenőláda : Az út az örökkévalóság felé rögös és veszélyes.
Karakterlap : Max Long
Registration date : 2009. Feb. 10.
Üdv
Totál nyugalom és döghalál uralkodik Ohh Jeee
Loki állítólag nem tud nethez jutni (De a valóságban még ahhoz is lusta, hogy gépezzen )
Lila Domina is eltűnt a éterben biztos lefoglalják a valós nevelések és a virtuálisra már nincsen ereje
Hát Faddinátor meg a legősibb csapdába esett SZERELEM szerelmes, szerelmes, szerelmes ahogy Matuka mondaná
Totál nyugalom és döghalál uralkodik Ohh Jeee
Loki állítólag nem tud nethez jutni (De a valóságban még ahhoz is lusta, hogy gépezzen )
Lila Domina is eltűnt a éterben biztos lefoglalják a valós nevelések és a virtuálisra már nincsen ereje
Hát Faddinátor meg a legősibb csapdába esett SZERELEM szerelmes, szerelmes, szerelmes ahogy Matuka mondaná
Az msnem ünnepélyes keretek között elhalálozott
Bocs Gordon....
Bocs Gordon....
Heather D. Brown- Ifjú
Semmi gond.
Ilyen ez a Microsoft. Nagy gyakran beáll a kékhalál
Ilyen ez a Microsoft. Nagy gyakran beáll a kékhalál
14 / 43 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
14 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake