Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
16 / 43 oldal
16 / 43 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Ave
Nos embőcök jó szokásomtól eltérően művelődök JAZZ estén lészek a MÜPa-ban szóval ne várjatok, de csütörtökön szétcsapok köztetek ha rosszak lesztek.
Kellemes és sikerekben gazdag rém éjt néktek.
Nos embőcök jó szokásomtól eltérően művelődök JAZZ estén lészek a MÜPa-ban szóval ne várjatok, de csütörtökön szétcsapok köztetek ha rosszak lesztek.
Kellemes és sikerekben gazdag rém éjt néktek.
Sziasztok, valaki vetne pár pillantást a karakterlapomra, még nem teljesen kész de eddig elfogadható?
Vendég- Vendég
megszeretném kérdezni hogy a törimben miben kéne változtatni?
Matt Tuck- Falkatag
- Hozzászólások száma : 23
Üzenőláda : Te sem vagy gyenge kedves ellenfelem de én erősebb vagyok
A skypen inkább Imre Mátét keressetek és az a lényeg hogy kevermesi legyen
Karakterlap : Matt Tuck
Registration date : 2009. Feb. 21.
Matt Tuck írta:megszeretném kérdezni hogy a törimben miben kéne változtatni?
Matt Tuck írta:Név: Matt Tuck
Faj: Vérfarkas
Koncepció: 1990 júliusában láttam meg a a világot a legmelegebb időben vagyis délben. Aznap este csak félhold volt.ÍMég dolgozok a többin(Ha nem baj).
Természet / Viselkedés: Önfejű és makacs. Nem szereti ha parancsolnak neki, de ha csatában alul van akkor tanácsokat elfogad. Nehezen oldodik bármilyen társaságba kivétel ha azok vadállatok. Van pár ember akik között jól érzi magát.
Tulajdonságok:
Erő: 8
Ügyesség: 5
Gyorsaság: 7
Modor: 4
Intelligencia: 5
Megjelenés: 5
Észlelés: 8
Állóképesség: 5
Akaraterő: 6
Szerencse: 5
Előnyök (6) :
Zúzógép (1 pont)
Vakmerő (3 pont)
Koraérett (3 pont)
Hátrányok (5) :
Beszédhibás (1pont)
Sötét titok (1 pont)
Ízletes vér (3 pont)
1 SzE pontból tehermentesítve a maradék Előny (így helyes az áttekinthetőség kedvéért)
Hátterek:
Anyagi háttér 3
Kettős személyiség 3
Kapcsolatok 2
Csatlósok 2
Háttér információ: Matt családja nem volt se gazdag se szegény. ők a közép osztályba tartoztak. Apja egy műhelyben dolgozott míg anyja szakácsnő volt. Matt is hébe hóba járt dolgozni apró cseprő munkákat elvégzet. Segített a közelben lakó idősöknek bevásárolni. Ezért mindig kapot valamit. Nem nagyon költekeztek csak azt vették meg amire szükség volt. Legjobban húst vettek mert az jóbban fülött a fogukhoz.
Ez alapján a Anyagi Háttered 1. nagyon jó indulattal maximum 2. Lásd Hátterek leírásban.
Származás:Homid.
Alakok:
Harci alak:Thom
Képességek (Opcionális):
Éberség 2. szint
Kézitusa 4. szint
Helyismeret 1. szint
Figyelem 3. szint / - Figyelem (Csak Vadászoknak)/ Szerinted ez csak poénból van oda írva te Faj: Vérfarkas vagy és nem Vadász de ha a rövid szöveget nem is éretted volna meg akkor a Képesség bővebb elolvasásákor kiderült volna a számodra, hogy nem rendelkezhetsz vele. Szóval ezt a Képességet nyugodtan kukázd a listádról.
Irányítás 4. szint
Lopakodás 3. szint
Túlélés 3. szint
Lőfegyverek 4. szint
Vadászat 3. szint
Technológiaismeret 3. szint *
Nyomozás 4. szint
Pénzügy 4. szint *
Számítógép 2. szint *
Még mindig hiányzik a Humán tudományok 1. valamint a Természettudományok 1. amíg azok nincsenek addig a csillagozott képességekkel nem rendelkezhetsz.
Adományok:
Homid származási adomány: Emberszag 1 A tűz ura 1. Farkasszemek 2. Technológia rombolása 2.
Ragabas Hold Ajándék: A futó víz illata 1. Nyitott pecsét 1. A préda illata 2
Ez meg így lehetséges és ebben az esetben is még van 5 pontod a adományokra (kékkel beírom a esetleges lehetőségeket a nyolc pont elköltésére csak példák)
Szabadon elkölthető pontok: 19
Költsd el a maradék szabad pontjaidat különben a játék kezdetén elvesznek és jelöld hova rakod őket az áttekinthetőség kedvéért.
Az előtörténeted kapcsán nem bocsájtkoznék mélyenszántó eszmecserébe azt tudom ajánlani nézd át a elfogadott karakterek előtörténeteit mindenkié máshol sántít de tanulhattok egymástól, hogy megfelelőre csiszolhassátok a jövőben a történeteiteket.
Annyit tudok mondani ami hiányzik a előtörténetből azt egy kalandmesteres játék folyamán a Mesélő a GONOSZ FANTÁZIA gomb benyomása után fogja pótolni nem feltétlenül a legnagyobb örömet okozva neked.
Ejhó csak jelzem hogy tegnap elkezdtem én is a karilapot szerintem a pontrészt ma tuti befejezem a koncepcióval is sietni fogok ahogy időm engedi
Sairus Demton- Ifjú
- Hozzászólások száma : 11
Karakterlap : Sairus Demton
Registration date : 2009. Mar. 02.
Érdeklődnék, hogy a karakterem már életképes?
Mert ha van még hiba akkor javítom. ( valaki lesse meg a karilapom)
Max Long- Ifjú
- Hozzászólások száma : 19
Üzenőláda : Az út az örökkévalóság felé rögös és veszélyes.
Karakterlap : Max Long
Registration date : 2009. Feb. 10.
Max Long írta:Érdeklődnék, hogy a karakterem már életképes?
Üdv első körben
Max Long írta:Név: Max Long
Természet: Túlélő
Viselkedés: Vakmerő
Menedék: Chinatown ( a Jádesárkány Szálloda luxuslakosztálya)
Koncepció: Hivatásos szórakoztató (Hírneves DJ)
Előnyök=
Éles érzékek: 1 pont
Kétkezesség: 1 pont
Összpontosítás: 1 pont
Szellemi Mentor: 3 pont
Hírnév: 1 pont
Macskaügyesség: 1 pont (kor pontok)
Vasakarat: 3 pont (kor pontok)
(Csak 7 pontnyi Előnyöd lehet neked most 11 pontnyi van 4 pontnyi előnyt faragjál le)
Hátrányok=
(tehermentesítve)
Üdv
Nos Vasorr az új NJK előtörténete frenetikus lett tetszik mi lenne ha egyezséget kötnénk Én utálok előtörténetet készíteni Te utálsz statisztikázni te gyártod a történeteket a NJK-nak és én gyártom hozzá a statisztikát valamint fordítva gyártok statisztikát némi személyiségmaggal és te gyártasz hozzá szép előtörténetet.
Valamint szívesen látnám a elképzelésedet Jeannine Laramée grófnő kapcsán merő vázlat szintjén valamint a város Hercegéről vagy Hercegnőjéről legyenek ezek a távlati tervek.
Más
Dominique Chabrol-tól epekedve várom a NJK galériába a BÁBMESTER Lionel Duroy leírását akár statisztikák nélkül csak a történetét. Valamit a Vámpír Elíziumban hamarosan a jövő hét folyamán fogok írni a Atyja eltűnése kapcsán pletykákat.
Mivel jelenleg a vámpírok dominálnak ezért vámpír és vadász NJK készítését kell célba venni természetesen a vadászoknál különböző szervezeteket is kell hozzájuk rittyenteni amihez a jelenleg magánzó vadászok csatlakozhatnak.
Nos Vasorr az új NJK előtörténete frenetikus lett tetszik mi lenne ha egyezséget kötnénk Én utálok előtörténetet készíteni Te utálsz statisztikázni te gyártod a történeteket a NJK-nak és én gyártom hozzá a statisztikát valamint fordítva gyártok statisztikát némi személyiségmaggal és te gyártasz hozzá szép előtörténetet.
Valamint szívesen látnám a elképzelésedet Jeannine Laramée grófnő kapcsán merő vázlat szintjén valamint a város Hercegéről vagy Hercegnőjéről legyenek ezek a távlati tervek.
Más
Dominique Chabrol-tól epekedve várom a NJK galériába a BÁBMESTER Lionel Duroy leírását akár statisztikák nélkül csak a történetét. Valamit a Vámpír Elíziumban hamarosan a jövő hét folyamán fogok írni a Atyja eltűnése kapcsán pletykákat.
Mivel jelenleg a vámpírok dominálnak ezért vámpír és vadász NJK készítését kell célba venni természetesen a vadászoknál különböző szervezeteket is kell hozzájuk rittyenteni amihez a jelenleg magánzó vadászok csatlakozhatnak.
Üdv
Na jó hétvégét mindenkinek vasárnap eset lesz értekezésem nethez jutni megint. Addig is serénykedjetek.
Na jó hétvégét mindenkinek vasárnap eset lesz értekezésem nethez jutni megint. Addig is serénykedjetek.
Apám laptopja lenyúlva, visszatértem!
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Énis énis
Még pár dolog hiányzik gépről, de hétvégén folytatom a weboldalra pakolászást
Még pár dolog hiányzik gépről, de hétvégén folytatom a weboldalra pakolászást
Heather D. Brown- Ifjú
- Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni!
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair
Registration date : 2009. Feb. 06.
Áhh... vissza mindent... Veszek egy tűsarkút és eljárok a vinyón egy szteppet, ha kikerül valaha a gépházból. Aztán béke poraira...
Most apu gépéről vagyok, de innen semmit nem tudok csinálni, csak lézengeni. Remélem mielőbb megoldódik, addig én is a karakteremmel foglalatoskodom, aztán majd lesz valami.... Áááá, de dühítő...
Most apu gépéről vagyok, de innen semmit nem tudok csinálni, csak lézengeni. Remélem mielőbb megoldódik, addig én is a karakteremmel foglalatoskodom, aztán majd lesz valami.... Áááá, de dühítő...
Heather D. Brown- Ifjú
Heather D. Brown írta:Áhh... vissza mindent... Veszek egy tűsarkút és eljárok a vinyón egy szteppet, ha kikerül valaha a gépházból. Aztán béke poraira...
Üdv
*A Paradoxon néha kiszámíthatalan a Paradoxon kegyetlen a Paradoxon legyőzhetetlen a Paradoxon elpusztít.*
Előbb visszatértem nagy bánatotokra és mit látok parasztvakítás.
Mi az, hogy veszel egy tűsarkút Lila Domina hiszen az már van foglalkozásból adódó kellék.
Más
Netboszorkák gyöngye Lila Domina nem lehetne megoldani hogy a fórumon vörösre váltson a felírat a NEW POST-nál amikor új post érkezik egy topicba csak mert kicsit feltűnöbb lenne és áttekínthetőbb.
Nathaniel Damies írta:Név: Nathaniel Damies
Koncepció: Technomágus
Természet, viselkedés: kidolgozás alatt
Tulajdonságok: kidolgozás alatt
Előnyök/Hátrányok:
Józan ész (+1)
Hűvös logika (+1)
Árulkodó érzelmek (+2)
Mélyalvó (-1)
Kortalanság (+2)
Lassú gyógyulás (-3)
Barátságos arc (+1 pont)
Tehetség (+1)
Ösztönös vezető (+1)
Rémálmok (-1)
Régi szerelem (-2) Mesélői engedéllyel.
Hátterek:
Anyagi háttér 3. szint
Befolyás 1. szint
Kapcsolatok 2. szint
Avatár 2. szint
Góc 3. szint
Könyvtár 2. szint
Mentor 2. szint
kidolgozás alatt (elhasználva: 5 szabadon elkölthető pont)
Képességek:
Nyelvismeret 3. szint
kidolgozás alatt (maradt: 7 elosztható pont)
Üdv
Mivel a Varázslókhoz még kevés anyag került fel ezért csak a fentlévő anyagokhoz kapcsolódó hibákat említeném meg.
1. A felvehető Előnyök / Hátrányok 7 pontban vannak limitálva (ez alól egy kivétel van ha csak két Előnyt választasz akkor túllépheted a 7 pontos limitet például 1db 5 pontos Előnyt és mellé egy 4 pontos Előnyt) neked 8 pontnyi Előnyöd van légyszíves faragj le belőle egy pontot hogy csak 7 pontnyi Előnyöd legyen.
2. Nyelvismeret mögé zárojelezd a anyanyelveden kívűl milyen nyelveket beszélsz még.
3. Bár ez még nem került fel a fórumra de mivel a karaktered 1722 születésű ezért szükséged lesz Élet 4 Szférára, hogy ilyen hosszú ideig életben maradj valamint esetleg majd a Idő Szféra sem árt és valószínűleg a Gócod által termelt mágikus energiát a kortalanságodra fenntartására használod fel.
4. A Befolyásodról és a Kapcsolataidról is illene majd pár szót ejteni.
Alternatív lehetőségként átvariálod a Előnyeidet és felveszed a Kortalanság Előnyt.
Mindent meg lehet oldani Már kész is
Heather D. Brown- Ifjú
Heather D. Brown írta:Mindent meg lehet oldani Már kész is
Üdv
Sirály tök jó lett Kira
Heather D. Brown- Ifjú
Halihó emberek és mások^^
Lenne egy fontos kérdésem: szerintetek egy lepkét mennyire lehet betanítani? Nem tudom eldönteni, hogy halott vállalkozás, vagy névre esetleg hallgatnak Fontos lenne, mert ha ilyesmi lehetséges, akkor Ádám Simon vérlepkéi el fogják lepni Martigny metropoliszt és környékét... de ha nem akkor is Csak gondoltam szólok
Lenne egy fontos kérdésem: szerintetek egy lepkét mennyire lehet betanítani? Nem tudom eldönteni, hogy halott vállalkozás, vagy névre esetleg hallgatnak Fontos lenne, mert ha ilyesmi lehetséges, akkor Ádám Simon vérlepkéi el fogják lepni Martigny metropoliszt és környékét... de ha nem akkor is Csak gondoltam szólok
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Ez most ugye nem komoly... A lepke IQ-ja alulról közelíti a nullát! Lehetetlen idomítani!!!
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Csúnya buta lepkék, nem is szeretem őket Na nembaj, akkor Simon pajti mást talált ki, végül is volt rá ideje elég Egyébként meg deeee, komoly, a vérlepkék ideje elérkezett
Erica Fadde- Virrasztó
Fojtó lángok kavarognak,
Mesélő
Erica Fadde írta:Név: Ádám Simon
Született: 1909. június 25.
Természet/Viselkedés: Tébolyult (magyarázatot lásd lentebb, élettörténetben). Hobbi: éjszakai lepkék elfogása és idomítása.
kidolgozás alatt
Előnyök/Hátrányok:
Szerencsés (+3)
Pirospozsgás (+2)
Megtévesztő aura (+1)
Ártalmatlan (+1)
Öngyilkos hajlam (-3)
Ezüstérzékenység (-2)
Tükörkép nélküli (-1)
Mélyalvó (-1)
Plusz misztikus képesség (+5)
Felhasználva: 5 szabadon elkölthető pont, +2 jár a Misztikus képességekhez (maradt: 10+2)
Ismét kihangsúlyoznám 7 pontnyi Előnyt lehet fevenni 2-nél több Előny esetén itt megint 11 pontnyi Előny tobzódik. Sok szeretném 7 pont vagy az allat látni.
Sziasztok^^
Nagy a csend... ébresztő mindenki!
Na gondoltam szólok, Ted neked ment a vadászok tehetségei anyag, és Simont javítottam Vagy ezt már mondtam? Mindegy, ezt nem lehet elégszer mondani
Nagy a csend... ébresztő mindenki!
Na gondoltam szólok, Ted neked ment a vadászok tehetségei anyag, és Simont javítottam Vagy ezt már mondtam? Mindegy, ezt nem lehet elégszer mondani
Erica Fadde- Virrasztó
Fojtó lángok kavarognak,
Mesélő
Megint itt vagyok^^
Miután sikeresen teleszórtam a fórumot, szeretném kérni, hogy egy pártatlan valaki... szóval Ted, ha esetleg ráérsz, kritizáld meg Ádám (azaz Jorma) karlapját
Ja igen, és remélem nem gond, Maxot kinyilvánítottam elfogadottnak
Miután sikeresen teleszórtam a fórumot, szeretném kérni, hogy egy pártatlan valaki... szóval Ted, ha esetleg ráérsz, kritizáld meg Ádám (azaz Jorma) karlapját
Ja igen, és remélem nem gond, Maxot kinyilvánítottam elfogadottnak
Erica Fadde- Virrasztó
Fojtó lángok kavarognak,
Mesélő
16 / 43 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
16 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake