Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
29 / 43 oldal
29 / 43 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
https://pokoltornac.hungarianforum.com/lakasok-f7/erica-fadde-lakasa-t139.htm#1592
Megcsapoltak mindenhonnan, ahonnan csak lehetett, otthon fekszek lábadozva és egy egyetemi hallgató pattog körül mert egyedül semmit nem tudok csinálni, már igazán csak az hiányzik, hogy egy kedves, sápatag, nyájas vérivó meglátogasson Nah igen, azt hiszem hatásosabb folytatás nem is lehetne XD De mondtam, ahogy gondolod/gondoljátok, Banyával esetleg egyeztess a részletekről, ha érdekel a dolog, most viszont mennem kell, majd este jövök és mondjátok az eredményt^^
Addig is szép napot mindenkinek!
Megcsapoltak mindenhonnan, ahonnan csak lehetett, otthon fekszek lábadozva és egy egyetemi hallgató pattog körül mert egyedül semmit nem tudok csinálni, már igazán csak az hiányzik, hogy egy kedves, sápatag, nyájas vérivó meglátogasson Nah igen, azt hiszem hatásosabb folytatás nem is lehetne XD De mondtam, ahogy gondolod/gondoljátok, Banyával esetleg egyeztess a részletekről, ha érdekel a dolog, most viszont mennem kell, majd este jövök és mondjátok az eredményt^^
Addig is szép napot mindenkinek!
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
Ericanak !!!
IGEN Te vagy akedvenc vadászom. Látom felismerted a blúzméretet
Antonnak
Két helyen folyik a játék ahonnan hangulatot meríthetsz..
Ez a Kardvirág Klub nagyjából ott kezdődik a jelentősebb tartalom... majd Erica Fadde lakásán folytatódik
Ha szeretnél játszani akkor jelezd kérlek és alkotok egy külön topicot Neked aztán majd ha úgy hozza a sors akkor összehozlak a most épp "kissé maga alatt lévő" vadászommal
Sonya ellenkezz nyugodtan !!!!
Antonnak
Ez a Kardvirág Klub nagyjából ott kezdődik a jelentősebb tartalom... majd Erica Fadde lakásán folytatódik
Ha szeretnél játszani akkor jelezd kérlek és alkotok egy külön topicot Neked aztán majd ha úgy hozza a sors akkor összehozlak a most épp "kissé maga alatt lévő" vadászommal
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
A Paradoxon Ura írta:Vasorrú Banya írta:
Csak hogy beleszólhassak
Khmmm.... Csak hogy beszólhassak kicsi véres karmocskáidat amin még friss Max Long testnedve legyél szíves ráhelyezni Anton előtörténetére (lassan lejár a egy bolygófordultányi idő), mivel kétlem, hogy minden technikai buktatót észrevettem volna több szem többet lát.
Amúgy egyébként mivel kiérdemelted a Sztár előtörténet szétcincáló címet kénytelen is leszel megtenni.
Hiába no a népszerűség átka.
Az én galaxisomban éjfélkor fordul a bolygó amolyan zsupsssz módra azt letudja ezt is egy időre...
Ma este cincálok
Jó hogy szólsz (APU) !
Hátul nincs szemem ...még !
Ki ragasztotta a hátamra (a púpomra) a " Sztár előtörténet szétcincáló " feliratot ????!!!!
Mellesleg hogy hogy nem vettem észre hiszen egy egész transzparens kellett hogy ez kiférjen !
Vasorrú Banya- Mesélő
Utolsó mondás:Mi az, hogy bepánikol, elkapja a fejem, és a szoba másik felébe hajít?? Mostanra egy megtört, reszketö, mentálisan labilis idegbetegnek kéne lennie!!!
Üdv
Utolsó "mondatok" saját játékokból
JK1: Ne lőj mert akkor elpusztul a világ.
JK2: Nem érdekel. Ha nekem azt mondják löjek akkor lövök.
Utolsó "mondatok" saját játékokból
JK1: Ne lőj mert akkor elpusztul a világ.
JK2: Nem érdekel. Ha nekem azt mondják löjek akkor lövök.
Vasorrú Banya írta:Ericanak !!!
Antonnak
Persze, hogy akarok njátszani, van aki azért regel ide be mert nem akar játszani?
Ha az ember maga alatt van, az még midnig jobb, mint ha valaki alatt. Bár esete válogatja.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Üdv
Nos kis Ördögfiókák a hétvégén szaggatottan leszek főképp csak esténként.
Nos kis Ördögfiókák a hétvégén szaggatottan leszek főképp csak esténként.
Elkészültem a karakterlappal. Igyekeztem minden kérésnek eleget tenni. Kérem szépen a karaktert véleményezni.
Valamint, mivel felvettem, de nem tudom, mi az, elmondaná valaki, mi az a vamp képzettség?
Valamint, mivel felvettem, de nem tudom, mi az, elmondaná valaki, mi az a vamp képzettség?
Sonja Hansen- Alvó
- Hozzászólások száma : 21
Karakterlap : Sonja Hansen
További karakterek : Anabelle Leroi
Registration date : 2009. Apr. 24.
Istenem hány alvatlan hajnalon hallgattam ezt az idegesítő dallamot Nosztalgikus. Csak nem te is tápoló Midgardi kocka vagy ?
Noctis Lucis Caelum- Alvó
- Hozzászólások száma : 40
Üzenőláda :
"S csak rémes árnyak bálja, melyet
A véres ablakokon át
Ma itt disszonáns zene mellett
Az utas kavarogni lát,
A sápadt ajtóból ma rémek
Folyója foly
Örökké, s hova azok érnek,
Van kacagás - de nincs mosoly."
Karakterlap : Noctis Lucis Caelum
Registration date : 2009. Apr. 18.
Csak voltam, csak aztán eltűntem IRL problémák miatt, végül a clown-párom is, és úgy már nem volt jó a dancer-gypsy élet de jó érzés nosztalgiázni.
Vendég- Vendég
No, köszönöm szépen A segítséget is, és ha még csiszolnivaló van rajta, kérlek, jelezzétek.
De most balra el, további szépet.
Sonja Hansen- Alvó
- Hozzászólások száma : 21
Karakterlap : Sonja Hansen
További karakterek : Anabelle Leroi
Registration date : 2009. Apr. 24.
Vasorrú Banya írta:
A parkbéli játszma érdekes de most leállt Gordon késlekedése miatt...
Érdekes? ÉRDEKES?! Inkább azt mondanám, hogy... hát hm... Blanche hátára véletlen nem rakta fel valaki, hogy "Ízletes vér (-3)" ? *A karaktere mögé oson, megnézi, de csak csóválja a fejét.* Három helyen játszok, mindhármón el akarják rabolni/megenni/meginni. Lehet a "Charmer" nem is előny, hanem hátrány.
Sonja Hansen írta:
Ha jobbra el jössz visszafelé, és kész lesz a kari, valamelyik helyszínen szívesen várlak
U.I. nemide: Lemaradtam a Csevegő eleddigi postjairól, úgyhogy elnézést, fogalmam sincs, mi ment itt, és hogy vonatkozott-é valami rám. A Banya föntebb olvasható hsz-éig mentem vissza, és visszább nem akaródzik.
U.I. nemide: Lemaradtam a Csevegő eleddigi postjairól, úgyhogy elnézést, fogalmam sincs, mi ment itt, és hogy vonatkozott-é valami rám. A Banya föntebb olvasható hsz-éig mentem vissza, és visszább nem akaródzik.
Sonja Hansen írta:Valamint, mivel felvettem, de nem tudom, mi az, elmondaná valaki, mi az a vamp képzettség?
Nekem is, nekem is! Mijaza vamp képzettség? O.O
Vendég- Vendég
Blanche, ez van, ha valaki szép, fiatal, és sokat jár olyan helyekre, ahol éhes egyének tartózkodnak. Különbe bennem még csak a lehetőség merült fel, mely nem érett elhatározássá, és megis zavartak minket.
Ha gondot okoz az, hogy három helyen vagy, akkor mért akarsz még egy negyedik játékot is?
A vampot, mint képzettséget még sehol nem találtam. Az angol eredetű szó kalandornőt jelent.
De van itt valami halvány irányadó:
"Marlene Dietrich korában még sokkoló volt egy nő férfi ruhában. Átalakult, de ma is létezik a vamp stílus. A vamp ruhája mindig kifogástalan. Kihívó, de nem közönséges.
A vampokat már messziről fel lehet ismerni, öltözékük mindig kifogástalan, mint ahogy a frizurájuk és a sminkjük is. Azt azonban kevesen tudják, hogy a vamp mint jelenség a 30-as években indult hódító útjára, az első világháború utáni "feminin" korszakot egy sokkal férfiasabb periódus váltotta fel, ennek köszönhető azt, hogy megjelent egy újfajta nőtípus és ezzel egy vadonatúj divatirányzat is. A vampok emancipált nők voltak, pontosan tudták, hogy mit akarnak, és az előre kitűzött célokat rendre el is érték. A világ egyik leghíresebb, és első vampja Marlene Dietrich volt. Nőkre és férfiakra egyaránt hatással volt, a nők mind rá akartak hasonlítani a férfiak, pedig mind őt akarták megkapni. A korai időszakban a vampok előszeretettel hordtak férfi szabásvonalú ruhákat, öltönyök és nyakkendők egyaránt a ruhatáruk szerves részét alkották, manapság a rájuk jellemző divat átalakult, mint ahogy a huszonegyedik század vampjai is csak egy-egy vonásban hasonlítanak a korábbi nagy elődökre.
A vampok titka nem abban van, hogy kihívóak és mindent megmutatnak, amit csak lehet, ők másra esküsznek. Egy igazi nagybetűs NŐ sosem közönséges, csupán csak sejtet "
Ha valaki ennélt öbbet tud, ne tartsa vissza magát!
S ha már szabályoknál tartunk, akkor ott van a mi kis háromszögünk. Két vámpír, egy vadász. Mindenki baromira kíváncsi a másikra. De akárhogy nézegettem tegnap a szabálykönyvet, nem jöttem rá, hogy kinek van esélye bármit is kideríteni a másikról, nem a játékszitúáció, hanem az értékei alapján (ha egyáltalán valakinek van erre valamie esélye közülönk).
Ebben is kérnék némi útmutatót! Köszönöm!
Ha gondot okoz az, hogy három helyen vagy, akkor mért akarsz még egy negyedik játékot is?
A vampot, mint képzettséget még sehol nem találtam. Az angol eredetű szó kalandornőt jelent.
De van itt valami halvány irányadó:
"Marlene Dietrich korában még sokkoló volt egy nő férfi ruhában. Átalakult, de ma is létezik a vamp stílus. A vamp ruhája mindig kifogástalan. Kihívó, de nem közönséges.
A vampokat már messziről fel lehet ismerni, öltözékük mindig kifogástalan, mint ahogy a frizurájuk és a sminkjük is. Azt azonban kevesen tudják, hogy a vamp mint jelenség a 30-as években indult hódító útjára, az első világháború utáni "feminin" korszakot egy sokkal férfiasabb periódus váltotta fel, ennek köszönhető azt, hogy megjelent egy újfajta nőtípus és ezzel egy vadonatúj divatirányzat is. A vampok emancipált nők voltak, pontosan tudták, hogy mit akarnak, és az előre kitűzött célokat rendre el is érték. A világ egyik leghíresebb, és első vampja Marlene Dietrich volt. Nőkre és férfiakra egyaránt hatással volt, a nők mind rá akartak hasonlítani a férfiak, pedig mind őt akarták megkapni. A korai időszakban a vampok előszeretettel hordtak férfi szabásvonalú ruhákat, öltönyök és nyakkendők egyaránt a ruhatáruk szerves részét alkották, manapság a rájuk jellemző divat átalakult, mint ahogy a huszonegyedik század vampjai is csak egy-egy vonásban hasonlítanak a korábbi nagy elődökre.
A vampok titka nem abban van, hogy kihívóak és mindent megmutatnak, amit csak lehet, ők másra esküsznek. Egy igazi nagybetűs NŐ sosem közönséges, csupán csak sejtet "
Ha valaki ennélt öbbet tud, ne tartsa vissza magát!
S ha már szabályoknál tartunk, akkor ott van a mi kis háromszögünk. Két vámpír, egy vadász. Mindenki baromira kíváncsi a másikra. De akárhogy nézegettem tegnap a szabálykönyvet, nem jöttem rá, hogy kinek van esélye bármit is kideríteni a másikról, nem a játékszitúáció, hanem az értékei alapján (ha egyáltalán valakinek van erre valamie esélye közülönk).
Anton Smith- Ancilla
Anton Smith írta:
Mondtam én egy szóval is, hogy gondot okoz? Sőt, szerintem vicces... amíg nem esznek meg
Amúgy szerintem a vamp ez esetben a vámpír rövidítése akart lenni, de vámpírképzettségről se hallottam még. Ó, és köszi a cikket, ez nekem új volt. Mindig tanulok itt is valamit.
Amúgy szerintem a vamp ez esetben a vámpír rövidítése akart lenni, de vámpírképzettségről se hallottam még. Ó, és köszi a cikket, ez nekem új volt. Mindig tanulok itt is valamit.
Anton Smith írta:S ha már szabályoknál tartunk, akkor ott van a mi kis háromszögünk. Két vámpír, egy vadász. Mindenki baromira kíváncsi a másikra. De akárhogy nézegettem tegnap a szabálykönyvet, nem jöttem rá, hogy kinek van esélye bármit is kideríteni a másikról, nem a játékszitúáció, hanem az értékei alapján (ha egyáltalán valakinek van erre valamie esélye közülönk).
Szerény véleményem szerint (szvsz rövidítést nem szeretem használni, mert az úgy hangzik, mint a szevasz, az meg olyan bunkóféle) az azonosításra eképpen vannak lehetőségeink, hogy megállapítsuk a másikról:
- Ártatlanság, adomány, 2. szint: Jelzőfüst. ("Ez a Tehetség lehetővé teszi a Vadászok és társaik számára, hogy beazonosítsák, felismerjék a természetfeletti lényeket.")
- Ítélkezés, adomány, 1. szint: Felismerés. ("Karaktered hiperaktív éberséget tanúsít a természetfeletti lények észlelésének tekintetében, ez pedig lehetővé teszi számára azt, hogy olyan dolgokat is észrevehessen, melyek felett a legtöbb ember figyelme többnyire elsiklik.")
- Második látás, vadász képesség, nem tudom, itt mennyire működik. ("A második látás biztosítja a Vadászok számára azt a képességet, melynek segítségével felismerhetik az önmagukat embernek álcázó, vagy egyszerűen csak az emberek közt bujkáló szörnyetegeket. (...) Egy Meggyőződéspont feláldozása megadhatja a Vadász számára a második látás, valamint a mentális és emócionális befolyásolások elleni védelmet a természetfeletti lényekkel szemben." - idézet a Hunter alapkönyvből.)
- 9-10-es észlelésnél szerintem néhány gyanús dolgot is ki lehet szúrni - túlzott sápadtság, teljes csöndben csak a saját szívverését hallja, etc. Megj. Blanchenál nem véletlen a túlzott nyugalom, egy időben sokat használta a Lecsendesítés-t, és az egyfajta drogként hatott rá, ő emiatt is lehet gyanús. Na nem azért, mert százas, hogy vadász, hanem mert több és kevesebb egyszerre emiatt egy embernél. Hosszabb távon érezhető ez, több beszélgetés után.
- Jelenés, 2. szint, Auralátás. Nem mernék rá megesküdni, de szerintem a vadászok aurája egy csöppet élénkebb a halandókénál... tehát összehasonlítás után, lehet. De mondom, ez tipp. Az biztos, hogy a vérszívóké sápadt, tehát két vámpír könnyen megismerheti egymást ezzel.
- Kereszt. A klasszikus. Néhány vámpírnál beválik.
Peut-être?
- Ártatlanság, adomány, 2. szint: Jelzőfüst. ("Ez a Tehetség lehetővé teszi a Vadászok és társaik számára, hogy beazonosítsák, felismerjék a természetfeletti lényeket.")
- Ítélkezés, adomány, 1. szint: Felismerés. ("Karaktered hiperaktív éberséget tanúsít a természetfeletti lények észlelésének tekintetében, ez pedig lehetővé teszi számára azt, hogy olyan dolgokat is észrevehessen, melyek felett a legtöbb ember figyelme többnyire elsiklik.")
- Második látás, vadász képesség, nem tudom, itt mennyire működik. ("A második látás biztosítja a Vadászok számára azt a képességet, melynek segítségével felismerhetik az önmagukat embernek álcázó, vagy egyszerűen csak az emberek közt bujkáló szörnyetegeket. (...) Egy Meggyőződéspont feláldozása megadhatja a Vadász számára a második látás, valamint a mentális és emócionális befolyásolások elleni védelmet a természetfeletti lényekkel szemben." - idézet a Hunter alapkönyvből.)
- 9-10-es észlelésnél szerintem néhány gyanús dolgot is ki lehet szúrni - túlzott sápadtság, teljes csöndben csak a saját szívverését hallja, etc. Megj. Blanchenál nem véletlen a túlzott nyugalom, egy időben sokat használta a Lecsendesítés-t, és az egyfajta drogként hatott rá, ő emiatt is lehet gyanús. Na nem azért, mert százas, hogy vadász, hanem mert több és kevesebb egyszerre emiatt egy embernél. Hosszabb távon érezhető ez, több beszélgetés után.
- Jelenés, 2. szint, Auralátás. Nem mernék rá megesküdni, de szerintem a vadászok aurája egy csöppet élénkebb a halandókénál... tehát összehasonlítás után, lehet. De mondom, ez tipp. Az biztos, hogy a vérszívóké sápadt, tehát két vámpír könnyen megismerheti egymást ezzel.
Peut-être?
Vendég- Vendég
Csak hogy kotnyelesen mindenbe beleszóljak
Szerintem ha két testvér óvatosan kipuhatolja a másik kilétét előbb utóbb úgyis kiderül. Olvasom a játékokat hogy kell e valahol besegíteni
Amúgy az udvarnál bemutattatik az új jövevény s ekkor sokan megismerik. Ms Chabrol egy hárpia "tanonc" aki jobbára minden ilyen fontos elíziumon ott van. Akár ismerheti is Antont ha már részt vett a hercegi beszélgetésen. Lehet csak játszik és pont ő nem akarja hogy a másik rájöjjön kilétére
A vámpírok sosem őszinték.
Más:
A Vamp képzettségről valahol fentebb A Paradoxon Ura ezt jegyezte meg :
....a Vamp képesség még tényleg nem került fel mert nem vagyunk időmilliomosok /Egyébként Útmutató A Szabbathoz VtM kieg. tartalmazza/)
Tehát ha valakinél kéznék van esetleg a kieg. akkor örömmel vennénk ha feljegyezné valahol.
Szerintem ha két testvér óvatosan kipuhatolja a másik kilétét előbb utóbb úgyis kiderül. Olvasom a játékokat hogy kell e valahol besegíteni
Amúgy az udvarnál bemutattatik az új jövevény s ekkor sokan megismerik. Ms Chabrol egy hárpia "tanonc" aki jobbára minden ilyen fontos elíziumon ott van. Akár ismerheti is Antont ha már részt vett a hercegi beszélgetésen. Lehet csak játszik és pont ő nem akarja hogy a másik rájöjjön kilétére
Más:
....a Vamp képesség még tényleg nem került fel mert nem vagyunk időmilliomosok /Egyébként Útmutató A Szabbathoz VtM kieg. tartalmazza/)
Tehát ha valakinél kéznék van esetleg a kieg. akkor örömmel vennénk ha feljegyezné valahol.
Vasorrú Banya- Mesélő
Vasorrú Banya írta:Csak hogy kotnyelesen mindenbe beleszóljak
Ez megnyugtató, kösz!
Amúgy az udvarnál bemutattatik az új jövevény s ekkor sokan megismerik. Ms Chabrol egy hárpia "tanonc" aki jobbára minden ilyen fontos elíziumon ott van. Akár ismerheti is Antont ha már részt vett a hercegi beszélgetésen.
Igen, ezt én is írtam neki üzenetben.
Lehet csak játszik és pont ő nem akarja hogy a másik rájöjjön kilétére
Más:
Ok. Ha lenne most nálam ilyen könyv, én begépelném, komolyan.
Anton Smith- Ancilla
Vasorrú Banya írta:Csak hogy kotnyelesen mindenbe beleszóljak
Más:
Üdv
Nos beelőztek, de ha még egyszer valaki számon kéri rajtunk a hiányzó anyagokat annak ellenére, hogy külön KIEMELT toipocban TÜRELMET kértünk, annak letépem a karját és azzal verem agyon az illetőt.
A bosszantó a egészben az hogy mint a idézet is mutatja beírtam hogy hol lehet fellelni a részletes leírását és ennek ellenére itt megy a nyüsszögés rajta. (Erica dolgozik a hiányzó képességek részletes leírásán, ha kész lesz vele utána fórmázom be a fórumra)
Remélem érthető voltam.
Ave
Miután jól kipuffugtam magam megyek és rendbeszedem a udvart fűnyírás, virágültetés, gazolás, stb.
A karletépés továbbra is áll !!!!!
Miután jól kipuffugtam magam megyek és rendbeszedem a udvart fűnyírás, virágültetés, gazolás, stb.
A karletépés továbbra is áll !!!!!
A Paradoxon Ura írta:Vasorrú Banya írta:Csak hogy kotnyelesen mindenbe beleszóljak
Más:
Üdv
Nos beelőztek, de ha még egyszer valaki számon kéri rajtunk a hiányzó anyagokat annak ellenére, hogy külön KIEMELT toipocban TÜRELMET kértünk, annak letépem a karját és azzal verem agyon az illetőt.
A bosszantó a egészben az hogy mint a idézet is mutatja beírtam hogy hol lehet fellelni a részletes leírását és ennek ellenére itt megy a nyüsszögés rajta. (Erica dolgozik a hiányzó képességek részletes leírásán, ha kész lesz vele utána fórmázom be a fórumra)
Remélem érthető voltam.
Nem számonkérte, csupán megkérdezte. És ha ne adj isten valaki másnak megvan a kiegészítő, akkor most van esély rá, hogy attól az illetőtől megkapja a szöveget, s nektek majd nem kell begépelni. Ha nem kérdezi meg, akkor ugye ilyesmi nem fog megtörténni.
Anton Smith- Ancilla
Blanche Moreau írta:Anton Smith írta:
Ha gondot okoz az, hogy három helyen vagy, akkor mért akarsz még egy negyedik játékot is?Mondtam én egy szóval is, hogy gondot okoz? Sőt, szerintem vicces... amíg nem esznek meg
Amúgy szerintem a vamp ez esetben a vámpír rövidítése akart lenni, de vámpírképzettségről se hallottam még. Ó, és köszi a cikket, ez nekem új volt. Mindig tanulok itt is valamit.Anton Smith írta:S ha már szabályoknál tartunk, akkor ott van a mi kis háromszögünk. Két vámpír, egy vadász. Mindenki baromira kíváncsi a másikra. De akárhogy nézegettem tegnap a szabálykönyvet, nem jöttem rá, hogy kinek van esélye bármit is kideríteni a másikról, nem a játékszitúáció, hanem az értékei alapján (ha egyáltalán valakinek van erre valamie esélye közülönk).
Ebben is kérnék némi útmutatót! Köszönöm!Szerény véleményem szerint (szvsz rövidítést nem szeretem használni, mert az úgy hangzik, mint a szevasz, az meg olyan bunkóféle) az azonosításra eképpen vannak lehetőségeink, hogy megállapítsuk a másikról:
Peut-être?
Ave
Nos akkor egy kis szabálykodás röviden, de a elkövetkezndőkben a ilyen csevejre van megfelelő topic ahol észrevehetőbb.
Blanche Moreau:
Észlelés 6
Éberség 3, Figyelem 3
Összérték bármelyiket is nézzük 9
Szerencse 5
Anton Smith:
Modor 8
Rászedés 3, vagy esetleg Illemtan 4
Összértéket nézve mondjuk a kedvezőtlenebbet is 11
Szerencse 2
Egy szó mint száz Anton jelenlegi képességeivel sikeresen képes megtéveszteni Blanche-et aki képes lenne felismerni valódi természetét csak jelenleg a TUDÁSA nincsen meg hozzá.
Megjegyezném még ha esetleg éles helyzet alkulna ki akkor is a Szerencsék eltérése miatt is egyenlő lenne a eredmény ami a védekező félnek kedvez.
Anton Smith írta:
Nem számonkérte, csupán megkérdezte. És ha ne adj isten valaki másnak megvan a kiegészítő, akkor most van esély rá, hogy attól az illetőtől megkapja a szöveget, s nektek majd nem kell begépelni. Ha nem kérdezi meg, akkor ugye ilyesmi nem fog megtörténni.
Ave
Nem kéne kötözködni begépelni így is úgy is be kell mert a fórumra fel kell tenni és igenis számonkérés az amikor már a első kérdése után leírtam mi a helyzet sőt Erica is említette, hogy mihelyst ideje van megcsinálja és felkerül a fórumra. Ennek ellnére pár nap múlva visszatér a gumicsontra mintha nem tudná mi a helyzet.
Kenma Kinjou Shibuk (Ted) írta:
Ave
Nem kéne kötözködni begépelni így is úgy is be kell mert a fórumra fel kell tenni és igenis számonkérés az amikor már a első kérdése után leírtam mi a helyzet sőt Erica is említette, hogy mihelyst ideje van megcsinálja és felkerül a fórumra. Ennek ellnére pár nap múlva visszatér a gumicsontra mintha nem tudná mi a helyzet.
De én tényleg nem tudtam, mi a helyzet, írtam is, sajnálom, ha felhúztalak vele
Vendég- Vendég
Blanche Moreau írta:Kenma Kinjou Shibuk (Ted) írta:
Ave
Nem kéne kötözködni begépelni így is úgy is be kell mert a fórumra fel kell tenni és igenis számonkérés az amikor már a első kérdése után leírtam mi a helyzet sőt Erica is említette, hogy mihelyst ideje van megcsinálja és felkerül a fórumra. Ennek ellnére pár nap múlva visszatér a gumicsontra mintha nem tudná mi a helyzet.De én tényleg nem tudtam, mi a helyzet, írtam is, sajnálom, ha felhúztalak vele
Ave
Nem te tértél vissza Sonja is egyből lecsapott rá pedig kerek perec megírtam neki annó hogy mi a helyzet amit Banya és más is beidézett.
De a egyszerűség kedvéért:
Vamp = A testi csábítás művészete Megjelenéssel és Fellépéssel karöltve természetesen a szexuális vágyakra hat és azokat fokozza a célszemélynél ki elveszti ilyenkor a józan itélőképességét.
Na mentem.
Óh hogy az éj derekán kiszáradástól meghasadó mézeskalács tetőcserép hulljon az éhes vándor fejére !!!! Irgum meg burgum !!!
Ekkora feneket keríteni egy apróságnak...
De lám kigyötörtünk egy zanzát a Mesterből
Remélem ezzel elleszünk addig míg a hivatalos forma kiadásra nem kerül a megfelelő helyen...
S most follyon tovább a játék mert begyújtom a kemencét és lapátra ültetem aki szítja a tüzet !!!!
Ekkora feneket keríteni egy apróságnak...
De lám kigyötörtünk egy zanzát a Mesterből
Remélem ezzel elleszünk addig míg a hivatalos forma kiadásra nem kerül a megfelelő helyen...
S most follyon tovább a játék mert begyújtom a kemencét és lapátra ültetem aki szítja a tüzet !!!!
A hozzászólást Vasorrú Banya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 03, 2009 11:49 am-kor.
Vasorrú Banya- Mesélő
29 / 43 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
29 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake