Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
18 / 43 oldal
18 / 43 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
A Nekork jó fejek Mellesleg ha elolvasod a könyvtári jelenetet faddeval rájössz a dolgokra. És nem bántok senkit ok nélkül max. ha piás vagyok vagy ha elment az esze az adott farkasnak vagy vérszopónak persze a barbár természetű huntereket is lekaszabolom, mert igen nem minden halhatatlan gonosz.
Vendég- Vendég
Erica Fadde írta:Ted, lenne egy kérdésem (mostanában sok van, hülyébbnél hülyébb, bocsi értük^^): szóval úgy láttam nem nagyon variáltad meg a vadász Ht leírásokat és tehetségeket.
Ave
Rosszúl látod igencsak megvariáltam őket a rendszerüket legalábbis.
Most olvastam végig. Jah és a korcsok akik összeálltak a vámpírokkal, az előbbi reagodban, ha nem most, de később mindenképp meghalnak, erről gondoskodom!
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Nem tudtam, hogy a vámpírok és vérfarkasok ennyire ölik 1 mást akkor máshogy írom meg de még ne élezd a bicskád nem sokat hagyok neked . De beszállhatsz persze . Ha gondolod .
Vendég- Vendég
Sajnos még nincs elfogadva a karakterlapom...
Loki Redback- Falkatag
Azon pl. én bármikor tudok segíteni, persze ha Tednek már nincs kritikája, és ha minden kész.
Hm... hát akkor nem tudok segíteni Ted Pedig úgy néz ki, jövő héten is még itthon leszek pár napot, és olyan lelkes vagyok XD
Hm... hát akkor nem tudok segíteni Ted Pedig úgy néz ki, jövő héten is még itthon leszek pár napot, és olyan lelkes vagyok XD
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
De kár Hallod ted mellesleg minden uccsó kritikáid kijavítottam. Csűrtem csavartam és fadde elfogadta karakterlapom de még mindig tudok rajta repairozni ha kell:)
Vendég- Vendég
Nathaniel Damies írta:Nem tudtam, hogy a vámpírok és vérfarkasok ennyire ölik 1 mást akkor máshogy írom meg de még ne élezd a bicskád nem sokat hagyok neked .
Ave
A válasz igen egyszerű a Bolhások igencsak természeti és élet beállítottságúak a öreg valamint a elveteműlt ragadozó vámpírok már nagyon távól állnak a emberségtől és a ilyen állapotot a Bolhazsákok automatiusan Féregszagnak érzékelik.
Nathaniel Damies írta:De kár Hallod ted mellesleg minden uccsó kritikáid kijavítottam. Csűrtem csavartam és fadde elfogadta karakterlapom de még mindig tudok rajta repairozni ha kell:)
Ave
Most nem nagyon fogok kritizálni hanem a felgyűlt anyagokat rázom gatyába a kritizálást rábízom Vassorrú Banyára ki Gonosz Tintával megírja nektek ha lesz ideje.
Ted, Az első átalakuláskor Lupus, vagy harci alakot öltök? Vagy esetleg átmenettel, tehát folyamatos átalakulással Scorgá, és abban egy pillanatra sem megállva Lupussá?
Loki Redback- Falkatag
Loki Redback írta:Ted, Az első átalakuláskor Lupus, vagy harci alakot öltök? Vagy esetleg átmenettel, tehát folyamatos átalakulással Scorgá, és abban egy pillanatra sem megállva Lupussá?
Ave
Valószínűleg első alkalommal Lupus alakot veszel fel a Harci alakot a későbbiek folyamán tapasztalod ki.
Köszönöm
Loki Redback- Falkatag
Még egy utolsó kérdés. Homid alakban is kifinomultabb kicsit szaglásom? vagy megmutatkozik valamiképp a viselkedésemen kívül, hogy farkas vér folyik az ereimben?
Loki Redback- Falkatag
Loki Redback írta:Még egy utolsó kérdés. Homid alakban is kifinomultabb kicsit szaglásom? vagy megmutatkozik valamiképp a viselkedésemen kívül, hogy farkas vér folyik az ereimben?
Ave
Jó kérdés ötpontos, a viselkedésed lehet állatiasabb de nem Lupus származású hanem Homid származású vagy tehát emberek között szocializálódtál. Most lehetne itt misztifikálni a dolgot de maradjunk annyiban, hogy emberi alakban csak akkor jobbak a érzékszerveid ha valamilyen adományt használsz egyébként nem. A mágusok bizonyos Szférákkal valamint a Vámpírok Auralátással kiderithetik Alakváltó mivoltodat de ehhez direkt vizsgálódás kell.
Tetszik a stílusod! De sajna fent van a megtévesztő aura előnyöm.
Loki Redback- Falkatag
Ave
Faddinátor tök jó hogy a képességek megvannak de a BOSSZÚ, ÁRTATLANSÁG, MÁRTÍROMSÁG, MEGVÁLTÁS, LÁTÁS hosszú szövegei hiányoznak úgy mint álláspontok, hivatalos és nem hivatalos, filozófia, gúnynevek stb ezek is kénének.
Faddinátor tök jó hogy a képességek megvannak de a BOSSZÚ, ÁRTATLANSÁG, MÁRTÍROMSÁG, MEGVÁLTÁS, LÁTÁS hosszú szövegei hiányoznak úgy mint álláspontok, hivatalos és nem hivatalos, filozófia, gúnynevek stb ezek is kénének.
Nem amúgy békés vok ám cicus Ha nem vagy vérengző fenevad még sörözni is elmehetünk:)
Vendég- Vendég
Kenma Kinjou Shibuk (Ted) írta:Ave
Ave
A fentebbi üzi storno mert kiderült, hogy Faddinátor a ellenség megtévesztése hadműveletet alkalmazta rejtve logiztikázta a anyagokat már kavar a kis piszok vadász.
Nathaniel Damies írta:Nem amúgy békés vok ám cicus Ha nem vagy vérengző fenevad még sörözni is elmehetünk:)
Ave
Sör pufúj keserű ratyi árpakola . A Portói vagy a jó kis Ungarise Aszú vagy egy kis gyümölcs Pálinka (nem szeszes ital még véletlenül sem hanem Pálinka) na az igen megfejelve egy kis Columbiaia vagy Equadori vagy ne adj Isten Havannai szívarral na az igen.
Dejóóó, én végig tudtam ám, hogy ártatlan vagyok Omg, Nathaniel az ellenséggel brahizol? Jézusom Na mindegy, hát te tudod, de Lokiban sose bízz ám
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
Kinek a pap kinek a papné ted Mellesleg való életben Májbeteg vok 1 ezresből berugok
Vendég- Vendég
Pedig oki megbízható! Menjünk csak piálni, de akkor fekete apszint minimum! (bár akkor már ipari szesz is lehetne )
Loki Redback- Falkatag
18 / 43 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
18 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake