Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
30 / 43 oldal
30 / 43 oldal • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Párdonn, de mindig tudtam, hogy hülyék a németek:
Lazítsatok
Lazítsatok
Heather D. Brown- Ifjú
- Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni!
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair
Registration date : 2009. Feb. 06.
Üdv!
Az én hibám, sajnos elég elfoglalt vagyok mostanság, tudom ez nem mentség... ha ma lesz időm, begépelem a hiányzókat, ígérem, holnaptól viszont szerdáig nem leszek itthon osztálykirándulás miatt... egyébként meg, direkt megnéztem, ha alaki veszi a fáradtságot, és beüti google-be, hogy vamp, máris megkapja a választ, na de mindegy, csak gondoltam szólok Szóval elnézést a késlekedésért, ma megpróbálok erre is időt szakítani.
Az én hibám, sajnos elég elfoglalt vagyok mostanság, tudom ez nem mentség... ha ma lesz időm, begépelem a hiányzókat, ígérem, holnaptól viszont szerdáig nem leszek itthon osztálykirándulás miatt... egyébként meg, direkt megnéztem, ha alaki veszi a fáradtságot, és beüti google-be, hogy vamp, máris megkapja a választ, na de mindegy, csak gondoltam szólok Szóval elnézést a késlekedésért, ma megpróbálok erre is időt szakítani.
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Csak erős idegzetűeknek, és azoknak aki meg akarják érteni írásaim gyökereit... XDDD
Loki Redback- Falkatag
- Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.
Sziasztok!
Most szerda estig eltűnök, mindenhova ment még egy-egy reag, Paradoxon Ura neked 2 adottság pm-ben, a többi jövőhéten. Mindenkinek szép hetet addig is, és aki megy érettségizni, annak sok sikert!
Most szerda estig eltűnök, mindenhova ment még egy-egy reag, Paradoxon Ura neked 2 adottság pm-ben, a többi jövőhéten. Mindenkinek szép hetet addig is, és aki megy érettségizni, annak sok sikert!
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Nah még egy szám. Tudom, hogy egyedi az ízlésem, de már órák óta ezt a számot hallgatom, és nem bírom abbahagyni!
Jah és várunk vissza Erica
Jah és várunk vissza Erica
Loki Redback- Falkatag
Loki Redback írta:Nah még egy szám. Tudom, hogy egyedi az ízlésem, de már órák óta ezt a számot hallgatom, és nem bírom abbahagyni!
Ave
Te ezt ízlésnek nevezed ??? Nem fordultál még agyturkászhoz a pszichés ficamoddal ???
Próbáltam, de a szemét kidobott a zenémmel együtt...
Loki Redback- Falkatag
Ave
Hótipegőke gondoltam szólok, hogy nagyon de nagyon nem érkezett meg a emlegetett 6.5 oldalas anyag a mail címre.
Cím: newemorekaliban@gmail.com
Hótipegőke gondoltam szólok, hogy nagyon de nagyon nem érkezett meg a emlegetett 6.5 oldalas anyag a mail címre.
Cím: newemorekaliban@gmail.com
Üdv
A minap a Chatboxban Selena & Helena Black felvetette, hogy fejlődnek-e a karakterek és milyen fórmában.
Íme a hivatalos állásfoglalás az oldal vezetősége részéről tömören és remélhetőleg közérthetően:
A mesék során a karakterek tanulnak hibáikból és gyarapodnak – akárcsak a való életben. A változás még a örök életre ítélt halhatatlanok számára is elkerülhetetlen. évek és évszázadok szállnak feledésbe, és a vámpírok Diszciplínákat tökéletesítenek, a Mágusok Szféráikat gyarapítják, a Vérfarkasok újabb Rítusokat ismernek meg, nyelveket tanulnak vagy felejtenek el, csiszolják a Dzsihadban és Árnyékháborúkban használt képességeiket.
Semmilyen játékrendszer nem képes teljesen visszaadni a karakterek fejlődését. Az öregedés – és remélhetőleg a bölcsesség gyarapodása – leginkább a növekvő önbizalomban és tisztánlátásban jelentkezik. Ha valaki megtanulja, hogy nyilvános parkolóban okosabb lezárni az autót, azt jelenti, hogy megtanult alkalmazkodni a világhoz. Ez azonban nem jelentkezik pontszámokban. Az érzelmi átalakulás sem vásárolható meg pontokból – ezt ki kell játszani.
A karakterek azonban időnként fejlesztik világi és mágikus képzettségeiket valamint tulajdonságaikat. Ezeket a változásokat a tapasztalati pontok (Tapasztalati Pontok TP) rendszere próbálja visszaadni. A Tapasztalat az idők során csiszolgatott képességekre költhető.
A Mesélő a történetek során tapasztalati pontokkal jutalmazza a karaktereket. A játékosok feljegyezik a Karakterlapjukra mennyi TP-t kaptak, a történetek közötti időszakban pedig ezekből a pontokból növelik Jellemzőiket és Képességeiket – vagy ezekből kezdenek, tanulnak újat.
A Mesélő dönti el, hogy fejleszthető e egy Jellemző, emellett Ő felügyeli, mire költik el a játékosok ezeket a pontokat. A karakterek esetenként olyan Jellemzőkre akarnak osztani, amelyeknek semmi köze a történet során szerzett tapasztalathoz – a Mesélő ilyenkor vétójoggal élhet VITA NINCSEN.
Új Jellemzők
Ha a karakter a történet során használta a kérdéses Jellemzőt, nyugodtan oszthat rá TP-t. Az új Jellemzők esetében ez azonban egy kicsit bonyolultabb. Senki sem képes a semmiből megtanulni egy nyelvet vagy elsajátítani a harc fortélyait (a Misztikus Képességeket ne is említsük). Éppen ezért egy új Képesség vagy Misztikus Tulajdonság megtanulásához szükségeltetik némi előképzés, tanulás, és csak ezzel együtt lehet szó a TP-k elköltéséről.
Az ezoterikus vagy ritka tudás ne adj Isten a Misztikus Képességek megszerzése különösen érdekfeszítő történeteket eredményezhet.
A minap a Chatboxban Selena & Helena Black felvetette, hogy fejlődnek-e a karakterek és milyen fórmában.
Íme a hivatalos állásfoglalás az oldal vezetősége részéről tömören és remélhetőleg közérthetően:
Tapasztalat
A mesék során a karakterek tanulnak hibáikból és gyarapodnak – akárcsak a való életben. A változás még a örök életre ítélt halhatatlanok számára is elkerülhetetlen. évek és évszázadok szállnak feledésbe, és a vámpírok Diszciplínákat tökéletesítenek, a Mágusok Szféráikat gyarapítják, a Vérfarkasok újabb Rítusokat ismernek meg, nyelveket tanulnak vagy felejtenek el, csiszolják a Dzsihadban és Árnyékháborúkban használt képességeiket.
Semmilyen játékrendszer nem képes teljesen visszaadni a karakterek fejlődését. Az öregedés – és remélhetőleg a bölcsesség gyarapodása – leginkább a növekvő önbizalomban és tisztánlátásban jelentkezik. Ha valaki megtanulja, hogy nyilvános parkolóban okosabb lezárni az autót, azt jelenti, hogy megtanult alkalmazkodni a világhoz. Ez azonban nem jelentkezik pontszámokban. Az érzelmi átalakulás sem vásárolható meg pontokból – ezt ki kell játszani.
A karakterek azonban időnként fejlesztik világi és mágikus képzettségeiket valamint tulajdonságaikat. Ezeket a változásokat a tapasztalati pontok (Tapasztalati Pontok TP) rendszere próbálja visszaadni. A Tapasztalat az idők során csiszolgatott képességekre költhető.
A Mesélő a történetek során tapasztalati pontokkal jutalmazza a karaktereket. A játékosok feljegyezik a Karakterlapjukra mennyi TP-t kaptak, a történetek közötti időszakban pedig ezekből a pontokból növelik Jellemzőiket és Képességeiket – vagy ezekből kezdenek, tanulnak újat.
A Mesélő dönti el, hogy fejleszthető e egy Jellemző, emellett Ő felügyeli, mire költik el a játékosok ezeket a pontokat. A karakterek esetenként olyan Jellemzőkre akarnak osztani, amelyeknek semmi köze a történet során szerzett tapasztalathoz – a Mesélő ilyenkor vétójoggal élhet VITA NINCSEN.
Új Jellemzők
Ha a karakter a történet során használta a kérdéses Jellemzőt, nyugodtan oszthat rá TP-t. Az új Jellemzők esetében ez azonban egy kicsit bonyolultabb. Senki sem képes a semmiből megtanulni egy nyelvet vagy elsajátítani a harc fortélyait (a Misztikus Képességeket ne is említsük). Éppen ezért egy új Képesség vagy Misztikus Tulajdonság megtanulásához szükségeltetik némi előképzés, tanulás, és csak ezzel együtt lehet szó a TP-k elköltéséről.
Az ezoterikus vagy ritka tudás ne adj Isten a Misztikus Képességek megszerzése különösen érdekfeszítő történeteket eredményezhet.
Tapasztalati Pont táblázat
Új Képesség: 3 pont
Új Misztikus Képesség: 10 pont
Tulajdonság: aktuális érték * 4 pont
Képesség: aktuális érték * 2 pont
Misztikus Képesség: aktuális érték *8 pont
A játékban kijátszás esetén !!!
Új Háttér: 5 pont
Háttér: aktuális érték * 3
Figyelem
Tapasztalati pontot csak az oldal Adminisztrátorai de FŐLEG a Mesélői oszthatnak és főképp azoknak a karaktereknek akiknek mesélnek vagy akiknek figyelemmel kísérik a játékát a Szabadjátékokban.
A fejlesztett karakterek NEM ÁTÍRJÁK a meglévő karakterlapjukat hanem ÚJRAKÜLDIK a karakterlapot a fejlesztett értékeikkel ÍGY NYOMON KÖVETHETŐ A FEJLŐDÉSÜK.
Új Képesség: 3 pont
Új Misztikus Képesség: 10 pont
Tulajdonság: aktuális érték * 4 pont
Képesség: aktuális érték * 2 pont
Misztikus Képesség: aktuális érték *8 pont
A játékban kijátszás esetén !!!
Új Háttér: 5 pont
Háttér: aktuális érték * 3
Figyelem
Tapasztalati pontot csak az oldal Adminisztrátorai de FŐLEG a Mesélői oszthatnak és főképp azoknak a karaktereknek akiknek mesélnek vagy akiknek figyelemmel kísérik a játékát a Szabadjátékokban.
A fejlesztett karakterek NEM ÁTÍRJÁK a meglévő karakterlapjukat hanem ÚJRAKÜLDIK a karakterlapot a fejlesztett értékeikkel ÍGY NYOMON KÖVETHETŐ A FEJLŐDÉSÜK.
[justify][color=#f9e08c]Ha jobbra el jössz visszafelé, és kész lesz a kari, valamelyik helyszínen szívesen várlak
Blanche: Nagyon szívesen, ha elengedik a kezem és megtehetem az első lépéseket.
Ezzel kapcsolatban a kérdésem lenne, hogy (Bár igen, láttam, hogy bekerültem az elfogadott karakterek közé, de ugye, újként nem tudom, hogy működik ez) hogyan is foghatok neki egy játéknak? Mert most készítem a lakás leírását.
Igen, ezzel kapcsolatosan is szeretném kérdezni, hogy lehet-e egy külvárosbeli kis, kertes lakásom? Vagy hol vannak ezek a lakások? Mert mindenkié, ahogyan olvastam más és más. vagy olyan lakást írok, amilyet szeretnék, és ráfogom, hogy itt ott vagy ott van?
Blanche: Nagyon szívesen, ha elengedik a kezem és megtehetem az első lépéseket.
Ezzel kapcsolatban a kérdésem lenne, hogy (Bár igen, láttam, hogy bekerültem az elfogadott karakterek közé, de ugye, újként nem tudom, hogy működik ez) hogyan is foghatok neki egy játéknak? Mert most készítem a lakás leírását.
Igen, ezzel kapcsolatosan is szeretném kérdezni, hogy lehet-e egy külvárosbeli kis, kertes lakásom? Vagy hol vannak ezek a lakások? Mert mindenkié, ahogyan olvastam más és más. vagy olyan lakást írok, amilyet szeretnék, és ráfogom, hogy itt ott vagy ott van?
Sonja Hansen- Alvó
- Hozzászólások száma : 21
Karakterlap : Sonja Hansen
További karakterek : Anabelle Leroi
Registration date : 2009. Apr. 24.
Sonja Hansen írta:
Mert most készítem a lakás leírását.
Ave
Anyagi Háttered ésszerű keretein belül a Metropoliszban bárhová elhelyezheted a lakásodat csak megengedhesse magának a karakter. Természetesen ettől függetlenül a Lakás Topicban nyitod meg csak a leírásában feltűnteted hol is található.
Ha valaki a tényekre szeret támaszkodni akkor íme Mrtigny város hivatalos térképe:
http://maps.google.com/maps?hl=hu&q=martigny+t%C3%A9rk%C3%A9p&lr=lang_hu&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=hu&ei=Erz-SbO6BdaIsAaHn6HZBA&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1
Csak fel kell nagyítani a megfelelő méretre és az utcanevek is tisztán olvashatók.
Így eldönthető ki mit szeret jobban hallgatni a folyó zúgását vagy a vonatkerekek csattogását
http://maps.google.com/maps?hl=hu&q=martigny+t%C3%A9rk%C3%A9p&lr=lang_hu&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=hu&ei=Erz-SbO6BdaIsAaHn6HZBA&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1
Csak fel kell nagyítani a megfelelő méretre és az utcanevek is tisztán olvashatók.
Így eldönthető ki mit szeret jobban hallgatni a folyó zúgását vagy a vonatkerekek csattogását
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
Na Banya, APU ne kíméljetek!
Elisabeth Leclair- Falkatag
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Effy Leclair
További karakterek : Heather D. Brown
Registration date : 2009. Feb. 28.
Ave egy kis szösszenet
Alighanem túlzásba viszed a szerepjátékot, ha... (Humor)
Aserminio de Mueria
... a kockás szütyőd elvesztése többe lenne mint egy havi fizetésed.
... akarnád karakterlapokkal tapétázhatnád ki a szobádat.
... akarnád, egyetlen karaktered különböző változataival is kitapétázhatnád a szobádat.
... több "egyszer, amikor MAGUSt játszottunk" kezdetű történeted van, mint családi anekdotád.
... úgy beszélsz a karaktereidről, mintha élő emberek lennének.
... a karaktereidről beszélsz, váltogatod az egyes szám első és harmadik személyt.
... ebbe egyetlen haverod sem zavarodik bele.
... töltöttél már hosszabb időt egy játékrendszer módosításával, majd amikor végre elkészültél kidobtad az egészet, mert az sem tetszett.
... a pincében házioltárt állítottál Kornya Zsolt tiszteletére.
... a kertben minden tavasszal jelképes Kornya Zsolt - szalmabáb égetést rendezel.
... elvből nem veszel pentagrammás - logós termékeket.
... láttad a MAGUS filmet.
... olyanokkal lógsz akiket utálsz, ám ügyesen játsszák ki a karakterüket.
... veszekedtél már részegen valamin, ami a játékban történt.
... nem vetted meg az új kiadású MAGUSt, mert már így is van három, egymásnak és saját kiegészítőiknek is ellentmondó különböző alapkönyved.
... egynél több fénymásolt szerepjátékkönyved van.
... gondosan őrizgeted az Armageddon 2029 karaktereidet, hátha játszik még valaki ezzel a rendszerrel.
... tudod mi az az Armageddon 2029.
... különböző szabályrendszerek hekkeléséből készül a PhD dolgozatod, bár gimiben csak kettes voltál matekból.
... képes vagy saját súlyoddal megegyező tömegű táplálék elfogyasztására egyetlen játékülésen.
... égnek áll a hajad, amikor a Diablót, az Everquestet, vagy a World of Warcraftot a "szerepjáték" névvel illetik.
... elmélyülten gondolkodsz azon, mi köze a kártyajátékoknak a szerepjátékokhoz, az újrahasznosított festményeken kívül.
... a csipszet, csokis parányt és pogit változatos étrendnek tartod.
... a szerepjátékkönyveid többet nyomnak, mint te vasággyal együtt.
... a Silverlandben hozomra is vehetsz könyvet. Úgyis régen tudják már, hol laksz.
... fejben váltasz Mithrillt Rúpiára, Abasziszi Dénárra, Toroni Tallérra, vagy Perrcára.
... a huszadik századra mint életstílusra gondolsz.
... írtál már Turbo Pascalban karaktergeneráló programot.
... terveztél már saját karakterlapot.
... egyszerre akár három NJKt is eljátszol különösebb nehézségek nélkül.
... játszottál már kráni karaktert, aki NEM feketében járt, és NEM fejvadász kasztba tartozott.
... valaha megpróbáltad már elmagyarázni a szerepjáték lényegét szülőknek / tanároknak.
... sikerült.
... a Rúna megszűnését a színvonalas irodalom halálaként élted meg.
... a Rúna magazinban megjelent felhívás hatására tényleg beléptél a Vállalkozók Pártjába.
... játszottál már valaha Requiemet.
... befejeztél valaha egy Requiem kalandot.
... még mindig ezt a listát olvasod!
... álmodból felébresztve is fújod a kritikus sebzés táblázatokat a Második Törvénykönyvből.
... keverted már össze Védő értékedet a Támadó értékeddel, ám még így sem tudtak megütni, ellenben ha nem tévedtél volna, akkor is alapból túlütötted volna az ellenfeledet.
... értetted az előző mondatot.
... szereted a lakodalmas fantasyt.
... utálod a lakodalmas fantasyt.
... hidegen hagy a lakodalmas fantasy.
... tudod mit értek "lakodalmas fantasy" alatt.
... akkora a VÉd, hogy nem tudnád megütni saját magadat.
... egy ősaquir már nem is akkora kihívás.
... valaha elgondolkodtál már, hogy a barátnődet, vagy a karakterét szereted -e jobban?
... barátaid rendszeresen "Gundar del Lamar" -ként emlegetnek. (Vagy valami hasonlóként.)
... már nem hallgatsz a személyidben szereplő névre.
... többet költesz kockákra, mint kajára.
... néha elfelejted, melyik században is vagyunk.
... számos tanács ellenére játszottál már Shadowrunt archetípusú karakterrel.
... konfliktushelyzetben az első gondolatod: "Legyakom a csatabárdommal!"
... a nem - szerepjátékos "barátaid" egyetlen beszélgetésedbe sem tudnak bekapcsolódni.
... rájöttél, hogy a fölösleges kockák tök jók babzsáktölteléknek.
... rájöttél, hogy az előző kérdés becsapós. Hiszen nincs fölösleges kocka!
... életed legalább felében szerepjátékos voltál már.
... meg tudod különböztetni a törpe férfiakat a törpe nőktől. (Kromószómafestéssel.)
... tudsz egy csomó szerepjátékos viccet, amik valaha humorosnak számítottak. (GyK: Mi a nekromanták sportja? A holtverseny.)
... kosfejes aranykeretbe foglaltad már a Nagy Ződ pentagrammás borítóját, mert
a.) Ez vicces.
b.) Ki akartad borítani a szüleidet.
... ismersz legalább egy női játékost.
... játszottál már valaha nőt.
... vettél valaha számítógépes játékot a Valhalla - bolthálózat bármelyik tagjából.
... egy haverod épp az új lakásáról mesél, neked pedig egyedül azon jár az eszed, hova férhet el egy titkos ajtó.
... ami természetesen Dreonnar laboratóriumába vezet.
... tudod mit jelentenek az alábbi betűszavak: SFÉ, STP, MGT, THACO, ADnD.
... egy gyalogtúra közben a tájat csodálva folyton azon filózol, hova tennéd a géppuskafészkeket.
... töltöttetek már a haverokkal egy estét azzal, hogy a Holló című film összes szereplőjét klánokba soroljátok.
... tényleg hordod a Vampire Live Action dobozhoz adott kis ankh - keresztet.
... a munkahelyeden is.
... néztek már rád furcsán a közértben/postán/bankban, pedig csak a haveroddal beszélgettél.
... egy haver leejti a sörét, mire te azzal reagálsz: "Elrontottad az Ügyesség - próbádat?"
... a fogorvosoddal drága pénzen egyedi - agyaras - protkót csináltattál magadnak.
... amit hétköznap is hordasz.
... valaha kétségbe vontál már egy harci szabályt, a Seregben/Rendőrségnél szerzett tapasztalataid alapján.
... a "Régi szép idők" -ről beszélsz, arra gondolsz, amikor a Rúna címlapján Euróban is feltüntették az árát.
... bedöglene a számítógéped, leginkább amiatt aggódnál, hogy nyomtatod ki a karakterlapjaidat.
... a karakterednek több barátja van, mint neked.
... több Codex kiegészítőd van, mint barátod.
... olvastál valaha Holdtölte magazint.
... tíznél több egymás utáni számot olvastál a Holdtölte magazinból.
... tudod, miért vicces, ha egyforintos ragad egy barbár ágyékkötőjére.
... láttál valaha, akár csak az újságárus néninél is Démon magazint.
... a karaktered életrajzát könnyebben megírod, mint az önéletrajzodat.
... szerinted az első is önéletrajz lenne.
... nem találod az ingeset, de pontosan meg tudod mondani, hol az a két k10, amit a Középfölde Szerepjátékhoz adtak.
... utánanéztél, mibe kerülne egy igazi kastélyt építeni.
... a az ideális nő legfőbb ismérve: Szerepjátékos.
... elgondolkodtál már azon, hogy homokosként hamarabb találnál a fenti követelményrendszernek megfelelő párt.
... minden éjjel más rendszert játszanál, egy év alatt sem nyitnád ki kétszer ugyanazt a könyvet.
... gyakorlatilag nem létezik olyan játék, amelyről ne tudnád fejből, hogy milyen stílusú, melyik cég adta ki, és melyik országban. (Hunter planet valaki?)
... még emlékszel, amikor a külföldi játékok a karakterekre hímnemben hivatkoztak.
... az "Izgis péntek este" azt jelenti, hogy a haverokkal nyolc órán át folyamatosan MAGUSt játszotok.
... csak azért vennél nyaralót a Balcsinál, hogy lemehessetek a haverokkal, és végre zavartalanul játszhassatok egész hétvégén.
... tudod mi az az "Alkony Lánya".
... az önéletrajzod szerint "5. szintű villamosmérnök" vagy.
... a kocsmában bepancsolsz valakinek, felháborít, hogy nem jár érte TP.
... a Rúna magazint "a cikkek" miatt veszed.
... imádod a Valhallát.
... utálod a Valhallát.
... tisztában vagy vele, hogy a Valhalla Páholy, Valhalla Holding, és testvérkéik réges - rég csődbe mentek, Novák Csanád pedig Új - Zélandon dolgozik informatikusként.
... reggel ötig az RPG.hu fórumait böngészed, és minden elképzelhető és elképzelhetetlen témához hozzászólsz.
... megvan a Rúna első száma.
... még mindig vadászod azt a három számot, ami hiányzik a gyűjteményedből.
... első kiadású Nagy Ződed van.
... voltál valaha Rúna Táborban.
... voltál valaha Tiltott Kanton táborban.
... eltöröd a lábad, de nem engeded, hogy elvigyen a mentő, amíg Állóképesség - dobást nem tettél.
... ilyesmikkel viccelsz: "Mentődobás diploma ellen. Sikertelenség esetén 1k6 napnyi IHB buli."
... tudod, hogy eredetileg mit jelentettek az alábbi rövidítések:
(könnyű) ÁNTSZ, SZTE
(közepes) FVM, FBI, STD
(nehéz) TSR, FASA, WoTC, MERP, IKSZ
... írtál már valaha előre beszédet a karaktered nevében, arra az esetre, ha hirtelen az adott helyzetben találnád magadat.
... mindent amit látsz, hallasz, szagolsz, azonnal statisztikákra fordítasz. ("Tök jó mozdulat. Biztos Mf -e van Fegyverhasználat (pallos) -ra.")
... boldogan énekelsz olyan buta kis dalocskákat, mint: Tűzvarázsló, kék szemeddel égess el...
... írtál már olyan előtörténetet a karakterednek, ami hosszabbra sikerült némelyik regénynél is.
... mindezt Paranoia karakternek.
... MAGUSt akarsz mesélni, és öt órán át próbálsz valahogy a szabályok közé illeszteni egy B17 -es repülő erődöt.
... próbáltál már valaha külföldi szerepjátékot vagy kiegészítőt magyarra fordítani.
... be is fejezted a fordítást.
... szerepelnek benne a magyar nyelvtani szabályoknak többé - kevésbé megfelelő mondatok is.
... még mindig olvasod ezt a felsorolást, és bólogatsz.
... fejből tudod, melyik Hatalom Itala milyen ízű.
... kvantumfizikai egyenletekkel kiszámítottad, hogy egy ős - sárkánynak átlagosan 7 köbméternyi kincse van.
... fel tudnád sorolni a Summariumos és az alapkönyvbeli orkok közti 130 alapvető különbséget.
... észrevetted hogy az orkok maximális élettartama két kiadás között 300 évről 40 évre csökkent. (Plusszpontért: Érted, hogyan élhetett Birak Gal Gashad mégis háromszázévig.)
... ragaszkodsz a teljesen értelmetlen becenevedhez, mert a karakteredet is így hívták.
... valaha kiszámoltad már a saját magadról mintázott karakter értékeit.
... képes vagy fegyverként is használni a kockás szütyődet, vagy a Nagy Fehéret.
... az összes családtagodnak kiszámítottad már az "Ép" -it, és az "Fp" -it is.
... biztosan tudod, hogy 20 darab négyoldalú kockából összeragasztható egy húszoldalú, ugyanis már próbáltad.
... napi rendszerességgel órákon át böngészed az RPG.hu fórumait, de valahogy nem marad időd a kötelező olvasmányokra.
... játszottál Túlélők Földjét, és Káosz Galaktikát.
... játszottál Észak Lángjait.
... tudod, mi az a "Metamorphosis Alpha".
... legalább egy szám megvan a Troll magazinból.
... emlékszel még, amikor a Trollbarlang képregény- és szerepjátékszaküzlet volt.
... akkora asztalod van otthon, hogy egy étterem is megirigyelhetné.
... a Rúna táborban ismeretlenek felismernek, és a neveden szólítanak, bár először jársz itt.
... világháborús dokumentumfilmet nézel és egyre azon jár az eszed, mennyit sebezne a karaktereden egy 88 milliméteres löveg.
... hatalmas pénzekért befizeted magad táborokba, ahol az Isten háta mögötti helyeken hálózsákban alszol, csipszen és kólán élsz, rekordmennyiségű pszichopatával találkozol, mindezt a soha vissza nem térő lehetőségért, hogy ismeretlenekkel játszhass.
... majd a haverjaiddal testületileg abba a csapatba léptek be, ahol egy koleszos haverod a KM.
... több szerepjátékkönyv hever a lakásodban, mint a Silverlandben.
... vettél egy angol nyelvű ADnD könyvet is, mert a magyar fordítása olyan vacak, pedig nem is tudsz angolul.
... vettél már francia nyelvű szerepjátékot, hogy lenyűgözd vele a haverokat.
... vettél már bengáli nyelvű szerepjátékot, hogy lenyűgözd vele a haverokat.
... képtelen vagy elmenni a boltban az új Cherubion Fantasy Exkluzív könyv mellett, bár tudod, hogy úgyis vacak.
... a hatoldalú kockáid annyira kopottak, hogy messziről tízoldalúnak néznek ki.
... a szerepjátéktól fellelkesülve elkalandozol azokra a területekre is, amikből a szerepjáték eredetileg származott, hogy még jobban megértsd ezt a vackot. (Szerepjátékosból otaku, szerepjátékosból szektás, Szerepjátékosból gót fiatal, Szerepjátékosból katona, Szerepjátékosból harcművész.)
... még ez után is játszol.
... tisztában vagy vele, kinek a kezében vannak tulajdonképpen a MAGUS kiadásának jogai.
... valaha vettél már játékot, amelynek nem tetszett a stílusa, vagy a világa, csak azért, hogy átdolgozhasd.
... hat különböző játék bevezetőjéből tudod fejből idézni a "Mi is az a szerepjáték?" című fejezetet.
... legalább 10 okot tudsz mondani, amiért Kornya Zsolt Kránja a leghangulatosabb birodalom Yneven.
... legalább 1 okot tudsz mondani, miért nem hódítja meg Krán az egész Délvidéket.
... igazán mély beszélgetések során a Champions előnyeit ecseteled a V&V és a DC Heroes rendszerekkel szemben, figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy minden szuperhős rendszer eredendően vacak.
... eléggé szereted a valamelyik rendszert a fent említettek közül ahhoz, hogy hangosan felkiálts a "vacak" szó olvastán.
... hajlamos vagy a saját nemedtől, fajodtól, vallásodtól, szexuális irányultságodtól gyökeresen különböző karaktereket játszani, csak hogy összezavard játékostársaidat.
... tényleg megvetted az Új Tekercseket amikor nagy nehezen megjelent végre.
... valaha kipróbáltad már egy vérzékeny vérfarkas előnyeit és hátrányait.
... az autód / lakásod réges - rég rászolgált már a "lepukkant" jelzőre, ugyanazokat a cuccokat hordod, mint 18 éves korodban, de a bankban már összejött a pénzed a következő nagyobb rendelésre az Amazontól.
... fejből képes vagy felsorolni a "hivatalos" Start Trek, a FASA féle Start Trek, és a Star Fleet Battles közti különbségeket.
... még mindig felnevetsz amikor valaki azzal viccelődik: "A sarokban ülő barbár asszem nem kér több sört!"
... három tizedesjegyig képes vagy fejben kiszámolni egy Furud esélyeit egy hatodik szintű fejvadász ellen, bár egy Coronellának azért utána kellene nézni a Bestiáriumban.
... sajnálod, hogy nem vagy elég magas szintű ahhoz, hogy megtanulhasd az igazán "király" varázslatokat, amiket Alyr Arkhon használ.
... valaha megtaláltad a Valhalla Páholy hivatalos internetes oldalát.
... legalább négy - öt dolog eszedbe jutott, amivel ki kellene egészíteni ezt a listát
Külön kiemelném a:
"...... égnek áll a hajad, amikor a Diablót, az Everquestet, vagy a World of Warcraftot a "szerepjáték" névvel illetik."
Alighanem túlzásba viszed a szerepjátékot, ha... (Humor)
Aserminio de Mueria
... a kockás szütyőd elvesztése többe lenne mint egy havi fizetésed.
... akarnád karakterlapokkal tapétázhatnád ki a szobádat.
... akarnád, egyetlen karaktered különböző változataival is kitapétázhatnád a szobádat.
... több "egyszer, amikor MAGUSt játszottunk" kezdetű történeted van, mint családi anekdotád.
... úgy beszélsz a karaktereidről, mintha élő emberek lennének.
... a karaktereidről beszélsz, váltogatod az egyes szám első és harmadik személyt.
... ebbe egyetlen haverod sem zavarodik bele.
... töltöttél már hosszabb időt egy játékrendszer módosításával, majd amikor végre elkészültél kidobtad az egészet, mert az sem tetszett.
... a pincében házioltárt állítottál Kornya Zsolt tiszteletére.
... a kertben minden tavasszal jelképes Kornya Zsolt - szalmabáb égetést rendezel.
... elvből nem veszel pentagrammás - logós termékeket.
... láttad a MAGUS filmet.
... olyanokkal lógsz akiket utálsz, ám ügyesen játsszák ki a karakterüket.
... veszekedtél már részegen valamin, ami a játékban történt.
... nem vetted meg az új kiadású MAGUSt, mert már így is van három, egymásnak és saját kiegészítőiknek is ellentmondó különböző alapkönyved.
... egynél több fénymásolt szerepjátékkönyved van.
... gondosan őrizgeted az Armageddon 2029 karaktereidet, hátha játszik még valaki ezzel a rendszerrel.
... tudod mi az az Armageddon 2029.
... különböző szabályrendszerek hekkeléséből készül a PhD dolgozatod, bár gimiben csak kettes voltál matekból.
... képes vagy saját súlyoddal megegyező tömegű táplálék elfogyasztására egyetlen játékülésen.
... égnek áll a hajad, amikor a Diablót, az Everquestet, vagy a World of Warcraftot a "szerepjáték" névvel illetik.
... elmélyülten gondolkodsz azon, mi köze a kártyajátékoknak a szerepjátékokhoz, az újrahasznosított festményeken kívül.
... a csipszet, csokis parányt és pogit változatos étrendnek tartod.
... a szerepjátékkönyveid többet nyomnak, mint te vasággyal együtt.
... a Silverlandben hozomra is vehetsz könyvet. Úgyis régen tudják már, hol laksz.
... fejben váltasz Mithrillt Rúpiára, Abasziszi Dénárra, Toroni Tallérra, vagy Perrcára.
... a huszadik századra mint életstílusra gondolsz.
... írtál már Turbo Pascalban karaktergeneráló programot.
... terveztél már saját karakterlapot.
... egyszerre akár három NJKt is eljátszol különösebb nehézségek nélkül.
... játszottál már kráni karaktert, aki NEM feketében járt, és NEM fejvadász kasztba tartozott.
... valaha megpróbáltad már elmagyarázni a szerepjáték lényegét szülőknek / tanároknak.
... sikerült.
... a Rúna megszűnését a színvonalas irodalom halálaként élted meg.
... a Rúna magazinban megjelent felhívás hatására tényleg beléptél a Vállalkozók Pártjába.
... játszottál már valaha Requiemet.
... befejeztél valaha egy Requiem kalandot.
... még mindig ezt a listát olvasod!
... álmodból felébresztve is fújod a kritikus sebzés táblázatokat a Második Törvénykönyvből.
... keverted már össze Védő értékedet a Támadó értékeddel, ám még így sem tudtak megütni, ellenben ha nem tévedtél volna, akkor is alapból túlütötted volna az ellenfeledet.
... értetted az előző mondatot.
... szereted a lakodalmas fantasyt.
... utálod a lakodalmas fantasyt.
... hidegen hagy a lakodalmas fantasy.
... tudod mit értek "lakodalmas fantasy" alatt.
... akkora a VÉd, hogy nem tudnád megütni saját magadat.
... egy ősaquir már nem is akkora kihívás.
... valaha elgondolkodtál már, hogy a barátnődet, vagy a karakterét szereted -e jobban?
... barátaid rendszeresen "Gundar del Lamar" -ként emlegetnek. (Vagy valami hasonlóként.)
... már nem hallgatsz a személyidben szereplő névre.
... többet költesz kockákra, mint kajára.
... néha elfelejted, melyik században is vagyunk.
... számos tanács ellenére játszottál már Shadowrunt archetípusú karakterrel.
... konfliktushelyzetben az első gondolatod: "Legyakom a csatabárdommal!"
... a nem - szerepjátékos "barátaid" egyetlen beszélgetésedbe sem tudnak bekapcsolódni.
... rájöttél, hogy a fölösleges kockák tök jók babzsáktölteléknek.
... rájöttél, hogy az előző kérdés becsapós. Hiszen nincs fölösleges kocka!
... életed legalább felében szerepjátékos voltál már.
... meg tudod különböztetni a törpe férfiakat a törpe nőktől. (Kromószómafestéssel.)
... tudsz egy csomó szerepjátékos viccet, amik valaha humorosnak számítottak. (GyK: Mi a nekromanták sportja? A holtverseny.)
... kosfejes aranykeretbe foglaltad már a Nagy Ződ pentagrammás borítóját, mert
a.) Ez vicces.
b.) Ki akartad borítani a szüleidet.
... ismersz legalább egy női játékost.
... játszottál már valaha nőt.
... vettél valaha számítógépes játékot a Valhalla - bolthálózat bármelyik tagjából.
... egy haverod épp az új lakásáról mesél, neked pedig egyedül azon jár az eszed, hova férhet el egy titkos ajtó.
... ami természetesen Dreonnar laboratóriumába vezet.
... tudod mit jelentenek az alábbi betűszavak: SFÉ, STP, MGT, THACO, ADnD.
... egy gyalogtúra közben a tájat csodálva folyton azon filózol, hova tennéd a géppuskafészkeket.
... töltöttetek már a haverokkal egy estét azzal, hogy a Holló című film összes szereplőjét klánokba soroljátok.
... tényleg hordod a Vampire Live Action dobozhoz adott kis ankh - keresztet.
... a munkahelyeden is.
... néztek már rád furcsán a közértben/postán/bankban, pedig csak a haveroddal beszélgettél.
... egy haver leejti a sörét, mire te azzal reagálsz: "Elrontottad az Ügyesség - próbádat?"
... a fogorvosoddal drága pénzen egyedi - agyaras - protkót csináltattál magadnak.
... amit hétköznap is hordasz.
... valaha kétségbe vontál már egy harci szabályt, a Seregben/Rendőrségnél szerzett tapasztalataid alapján.
... a "Régi szép idők" -ről beszélsz, arra gondolsz, amikor a Rúna címlapján Euróban is feltüntették az árát.
... bedöglene a számítógéped, leginkább amiatt aggódnál, hogy nyomtatod ki a karakterlapjaidat.
... a karakterednek több barátja van, mint neked.
... több Codex kiegészítőd van, mint barátod.
... olvastál valaha Holdtölte magazint.
... tíznél több egymás utáni számot olvastál a Holdtölte magazinból.
... tudod, miért vicces, ha egyforintos ragad egy barbár ágyékkötőjére.
... láttál valaha, akár csak az újságárus néninél is Démon magazint.
... a karaktered életrajzát könnyebben megírod, mint az önéletrajzodat.
... szerinted az első is önéletrajz lenne.
... nem találod az ingeset, de pontosan meg tudod mondani, hol az a két k10, amit a Középfölde Szerepjátékhoz adtak.
... utánanéztél, mibe kerülne egy igazi kastélyt építeni.
... a az ideális nő legfőbb ismérve: Szerepjátékos.
... elgondolkodtál már azon, hogy homokosként hamarabb találnál a fenti követelményrendszernek megfelelő párt.
... minden éjjel más rendszert játszanál, egy év alatt sem nyitnád ki kétszer ugyanazt a könyvet.
... gyakorlatilag nem létezik olyan játék, amelyről ne tudnád fejből, hogy milyen stílusú, melyik cég adta ki, és melyik országban. (Hunter planet valaki?)
... még emlékszel, amikor a külföldi játékok a karakterekre hímnemben hivatkoztak.
... az "Izgis péntek este" azt jelenti, hogy a haverokkal nyolc órán át folyamatosan MAGUSt játszotok.
... csak azért vennél nyaralót a Balcsinál, hogy lemehessetek a haverokkal, és végre zavartalanul játszhassatok egész hétvégén.
... tudod mi az az "Alkony Lánya".
... az önéletrajzod szerint "5. szintű villamosmérnök" vagy.
... a kocsmában bepancsolsz valakinek, felháborít, hogy nem jár érte TP.
... a Rúna magazint "a cikkek" miatt veszed.
... imádod a Valhallát.
... utálod a Valhallát.
... tisztában vagy vele, hogy a Valhalla Páholy, Valhalla Holding, és testvérkéik réges - rég csődbe mentek, Novák Csanád pedig Új - Zélandon dolgozik informatikusként.
... reggel ötig az RPG.hu fórumait böngészed, és minden elképzelhető és elképzelhetetlen témához hozzászólsz.
... megvan a Rúna első száma.
... még mindig vadászod azt a három számot, ami hiányzik a gyűjteményedből.
... első kiadású Nagy Ződed van.
... voltál valaha Rúna Táborban.
... voltál valaha Tiltott Kanton táborban.
... eltöröd a lábad, de nem engeded, hogy elvigyen a mentő, amíg Állóképesség - dobást nem tettél.
... ilyesmikkel viccelsz: "Mentődobás diploma ellen. Sikertelenség esetén 1k6 napnyi IHB buli."
... tudod, hogy eredetileg mit jelentettek az alábbi rövidítések:
(könnyű) ÁNTSZ, SZTE
(közepes) FVM, FBI, STD
(nehéz) TSR, FASA, WoTC, MERP, IKSZ
... írtál már valaha előre beszédet a karaktered nevében, arra az esetre, ha hirtelen az adott helyzetben találnád magadat.
... mindent amit látsz, hallasz, szagolsz, azonnal statisztikákra fordítasz. ("Tök jó mozdulat. Biztos Mf -e van Fegyverhasználat (pallos) -ra.")
... boldogan énekelsz olyan buta kis dalocskákat, mint: Tűzvarázsló, kék szemeddel égess el...
... írtál már olyan előtörténetet a karakterednek, ami hosszabbra sikerült némelyik regénynél is.
... mindezt Paranoia karakternek.
... MAGUSt akarsz mesélni, és öt órán át próbálsz valahogy a szabályok közé illeszteni egy B17 -es repülő erődöt.
... próbáltál már valaha külföldi szerepjátékot vagy kiegészítőt magyarra fordítani.
... be is fejezted a fordítást.
... szerepelnek benne a magyar nyelvtani szabályoknak többé - kevésbé megfelelő mondatok is.
... még mindig olvasod ezt a felsorolást, és bólogatsz.
... fejből tudod, melyik Hatalom Itala milyen ízű.
... kvantumfizikai egyenletekkel kiszámítottad, hogy egy ős - sárkánynak átlagosan 7 köbméternyi kincse van.
... fel tudnád sorolni a Summariumos és az alapkönyvbeli orkok közti 130 alapvető különbséget.
... észrevetted hogy az orkok maximális élettartama két kiadás között 300 évről 40 évre csökkent. (Plusszpontért: Érted, hogyan élhetett Birak Gal Gashad mégis háromszázévig.)
... ragaszkodsz a teljesen értelmetlen becenevedhez, mert a karakteredet is így hívták.
... valaha kiszámoltad már a saját magadról mintázott karakter értékeit.
... képes vagy fegyverként is használni a kockás szütyődet, vagy a Nagy Fehéret.
... az összes családtagodnak kiszámítottad már az "Ép" -it, és az "Fp" -it is.
... biztosan tudod, hogy 20 darab négyoldalú kockából összeragasztható egy húszoldalú, ugyanis már próbáltad.
... napi rendszerességgel órákon át böngészed az RPG.hu fórumait, de valahogy nem marad időd a kötelező olvasmányokra.
... játszottál Túlélők Földjét, és Káosz Galaktikát.
... játszottál Észak Lángjait.
... tudod, mi az a "Metamorphosis Alpha".
... legalább egy szám megvan a Troll magazinból.
... emlékszel még, amikor a Trollbarlang képregény- és szerepjátékszaküzlet volt.
... akkora asztalod van otthon, hogy egy étterem is megirigyelhetné.
... a Rúna táborban ismeretlenek felismernek, és a neveden szólítanak, bár először jársz itt.
... világháborús dokumentumfilmet nézel és egyre azon jár az eszed, mennyit sebezne a karaktereden egy 88 milliméteres löveg.
... hatalmas pénzekért befizeted magad táborokba, ahol az Isten háta mögötti helyeken hálózsákban alszol, csipszen és kólán élsz, rekordmennyiségű pszichopatával találkozol, mindezt a soha vissza nem térő lehetőségért, hogy ismeretlenekkel játszhass.
... majd a haverjaiddal testületileg abba a csapatba léptek be, ahol egy koleszos haverod a KM.
... több szerepjátékkönyv hever a lakásodban, mint a Silverlandben.
... vettél egy angol nyelvű ADnD könyvet is, mert a magyar fordítása olyan vacak, pedig nem is tudsz angolul.
... vettél már francia nyelvű szerepjátékot, hogy lenyűgözd vele a haverokat.
... vettél már bengáli nyelvű szerepjátékot, hogy lenyűgözd vele a haverokat.
... képtelen vagy elmenni a boltban az új Cherubion Fantasy Exkluzív könyv mellett, bár tudod, hogy úgyis vacak.
... a hatoldalú kockáid annyira kopottak, hogy messziről tízoldalúnak néznek ki.
... a szerepjátéktól fellelkesülve elkalandozol azokra a területekre is, amikből a szerepjáték eredetileg származott, hogy még jobban megértsd ezt a vackot. (Szerepjátékosból otaku, szerepjátékosból szektás, Szerepjátékosból gót fiatal, Szerepjátékosból katona, Szerepjátékosból harcművész.)
... még ez után is játszol.
... tisztában vagy vele, kinek a kezében vannak tulajdonképpen a MAGUS kiadásának jogai.
... valaha vettél már játékot, amelynek nem tetszett a stílusa, vagy a világa, csak azért, hogy átdolgozhasd.
... hat különböző játék bevezetőjéből tudod fejből idézni a "Mi is az a szerepjáték?" című fejezetet.
... legalább 10 okot tudsz mondani, amiért Kornya Zsolt Kránja a leghangulatosabb birodalom Yneven.
... legalább 1 okot tudsz mondani, miért nem hódítja meg Krán az egész Délvidéket.
... igazán mély beszélgetések során a Champions előnyeit ecseteled a V&V és a DC Heroes rendszerekkel szemben, figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy minden szuperhős rendszer eredendően vacak.
... eléggé szereted a valamelyik rendszert a fent említettek közül ahhoz, hogy hangosan felkiálts a "vacak" szó olvastán.
... hajlamos vagy a saját nemedtől, fajodtól, vallásodtól, szexuális irányultságodtól gyökeresen különböző karaktereket játszani, csak hogy összezavard játékostársaidat.
... tényleg megvetted az Új Tekercseket amikor nagy nehezen megjelent végre.
... valaha kipróbáltad már egy vérzékeny vérfarkas előnyeit és hátrányait.
... az autód / lakásod réges - rég rászolgált már a "lepukkant" jelzőre, ugyanazokat a cuccokat hordod, mint 18 éves korodban, de a bankban már összejött a pénzed a következő nagyobb rendelésre az Amazontól.
... fejből képes vagy felsorolni a "hivatalos" Start Trek, a FASA féle Start Trek, és a Star Fleet Battles közti különbségeket.
... még mindig felnevetsz amikor valaki azzal viccelődik: "A sarokban ülő barbár asszem nem kér több sört!"
... három tizedesjegyig képes vagy fejben kiszámolni egy Furud esélyeit egy hatodik szintű fejvadász ellen, bár egy Coronellának azért utána kellene nézni a Bestiáriumban.
... sajnálod, hogy nem vagy elég magas szintű ahhoz, hogy megtanulhasd az igazán "király" varázslatokat, amiket Alyr Arkhon használ.
... valaha megtaláltad a Valhalla Páholy hivatalos internetes oldalát.
... legalább négy - öt dolog eszedbe jutott, amivel ki kellene egészíteni ezt a listát
Külön kiemelném a:
"...... égnek áll a hajad, amikor a Diablót, az Everquestet, vagy a World of Warcraftot a "szerepjáték" névvel illetik."
Megnyugtató, hogy a fentiekből nem mind vonatkozik rám.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
És akkor folytassuk!
(áthozva máshonnan)
Szerepjátékos idill, avagy ki mindenki fordul meg egy virtuális kocsmában?
A Titokzatos
Csakis fekete ruhában és álarcban jelenik meg, még ha kocsmába is készül, s mindig egy sötét sarokba ül. Számtalan fegyver van nála, de ezek felét nem is látod. Némi nehézsége támad, amikor meg akarja inni a rendelt italt, de ez nem tántorítja el attól, hogy legközelebb is fekete kendőt kössön a szája elé.
(Jótanács csaposoknak: ha távozásra akarod bírni, vigyél egy lámpást az asztalához!)
A közlékeny
Leül melléd az asztalhoz, s bemutatkozik, majd fecsegni kezd, tök mindegy érdekel-e téged, vagy sem, s nagyjából a negyedik-ötödik mondatban már azt is közli, hogy ő fejvadász egy titkos küldetésen.
A macsó
Egyszerre szemez a jelenlévő összes női karakterrel, bár ettől minden bizonnyal elég furán áll a szeme.
A mániákus
Rengeteg karaktere van, s mindig a jelenlévők összetétele, és az aktuális cselekmény függvénye, hogy melyikkel érkezik.
A Függő
Nem, ő nem szerepjáték, hanem szexfüggő. Csakis ismerkedni jár fel az oldalakra. Ha egy játékról kiderül, hogy nem fog szeretkezéssel végződni, félbe is hagyja. Ha eljutnak idáig, randit kér a partnertől. (Ilyenkor jönnek a kínos koppanások, amikor a partner user nem azonos nemű a karakterével, bár gyakran ez sem lenne akadály.)
A reménytelen
Leül a gép elé, és kitartóan vagy fél percig összpontosít, ebben elfáradt, s kipiheni, majd gépelésbe kezd, s kiszenvedi magából a következő reagot:
"Be nyit az ajtón. És le veszi a csukjályát. Le üll, kér egy sőrt. Meg isza, fizett és megy."
Ezzel ő mára kiírta magát, majd holnap újra jön.
A Bunkó
Ő nem olvas, csak ír. Képes belépni azon az ajtón, amit már egy kocsmai verekedés hevében eltorlaszoltak, leülni az egyik asztalhoz, majd rendelni a hátba szúrva a földön agonizáló pincértől. Hiába törnek el a hátán névre szóló reagban egy tucat széket, ő megvacsorázik, majd fizet s távozik. Igaz közben a kocsma már porig égett.
(áthozva máshonnan)
Szerepjátékos idill, avagy ki mindenki fordul meg egy virtuális kocsmában?
A Titokzatos
Csakis fekete ruhában és álarcban jelenik meg, még ha kocsmába is készül, s mindig egy sötét sarokba ül. Számtalan fegyver van nála, de ezek felét nem is látod. Némi nehézsége támad, amikor meg akarja inni a rendelt italt, de ez nem tántorítja el attól, hogy legközelebb is fekete kendőt kössön a szája elé.
(Jótanács csaposoknak: ha távozásra akarod bírni, vigyél egy lámpást az asztalához!)
A közlékeny
Leül melléd az asztalhoz, s bemutatkozik, majd fecsegni kezd, tök mindegy érdekel-e téged, vagy sem, s nagyjából a negyedik-ötödik mondatban már azt is közli, hogy ő fejvadász egy titkos küldetésen.
A macsó
Egyszerre szemez a jelenlévő összes női karakterrel, bár ettől minden bizonnyal elég furán áll a szeme.
A mániákus
Rengeteg karaktere van, s mindig a jelenlévők összetétele, és az aktuális cselekmény függvénye, hogy melyikkel érkezik.
A Függő
Nem, ő nem szerepjáték, hanem szexfüggő. Csakis ismerkedni jár fel az oldalakra. Ha egy játékról kiderül, hogy nem fog szeretkezéssel végződni, félbe is hagyja. Ha eljutnak idáig, randit kér a partnertől. (Ilyenkor jönnek a kínos koppanások, amikor a partner user nem azonos nemű a karakterével, bár gyakran ez sem lenne akadály.)
A reménytelen
Leül a gép elé, és kitartóan vagy fél percig összpontosít, ebben elfáradt, s kipiheni, majd gépelésbe kezd, s kiszenvedi magából a következő reagot:
"Be nyit az ajtón. És le veszi a csukjályát. Le üll, kér egy sőrt. Meg isza, fizett és megy."
Ezzel ő mára kiírta magát, majd holnap újra jön.
A Bunkó
Ő nem olvas, csak ír. Képes belépni azon az ajtón, amit már egy kocsmai verekedés hevében eltorlaszoltak, leülni az egyik asztalhoz, majd rendelni a hátba szúrva a földön agonizáló pincértől. Hiába törnek el a hátán névre szóló reagban egy tucat széket, ő megvacsorázik, majd fizet s távozik. Igaz közben a kocsma már porig égett.
Anton Smith- Ancilla
Ave
Tegnap Pamacs Loki a szememre hányta, hogy önmagamhoz képest tul lightos zenei csemegét raktam be. Hát akkor tessék itt van egy kis "szerelmetes" zúúúúúzás.
VEZESD A KEZEM
És egy másik kedvenc
Nálam még ez a emészthető nyállasság küszöb
No és egy kis pusztai Betyáros hangulat jeahhh
Tegnap Pamacs Loki a szememre hányta, hogy önmagamhoz képest tul lightos zenei csemegét raktam be. Hát akkor tessék itt van egy kis "szerelmetes" zúúúúúzás.
VEZESD A KEZEM
És egy másik kedvenc
Nálam még ez a emészthető nyállasság küszöb
No és egy kis pusztai Betyáros hangulat jeahhh
Üdv
No akkor csináljunk egy kis hangulatot a leendő Egyetemi alagsori banzájhoz.
(Hírek a közeljövöben a Kocsmában és a Faxlapokban)
No akkor csináljunk egy kis hangulatot a leendő Egyetemi alagsori banzájhoz.
(Hírek a közeljövöben a Kocsmában és a Faxlapokban)
Ave
Na most aludt el a Törpe Genyókánk szóval ma már nem csinálok semmit, holnap ha kegyesek lesznek hozzám a égiek bepotlom a lemaradásaimat.
Karakter szétcincálás + Egyetemi buli szervezése.
Na most aludt el a Törpe Genyókánk szóval ma már nem csinálok semmit, holnap ha kegyesek lesznek hozzám a égiek bepotlom a lemaradásaimat.
Karakter szétcincálás + Egyetemi buli szervezése.
S lám Ms Fadde leereszkedett közénk a mélységek bugyraiba !
Itt van ismét.
Üdv a körben újra ! Mesélj mi van odakint a fényességes Világban !
Itt van ismét.
Üdv a körben újra ! Mesélj mi van odakint a fényességes Világban !
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
Effy akar menni pinceparti.
Huu micsoda dolgok lesznek ott!
Elisabeth Leclair- Falkatag
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Effy Leclair
További karakterek : Heather D. Brown
Registration date : 2009. Feb. 28.
Elisabeth Leclair írta:Effy akar menni pinceparti.
Hááááát Buláj leszen ottan VAD BULMÁNY
És egy ilyen csini kis vérfarkas-cica pont odavaló. De hogy kijut-e ...
Anton Smith- Ancilla
30 / 43 oldal • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
30 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake