Pokoltornác
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Társoldalak, bannercserék
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura

» Kérdések, problémák
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura

» 6.66-os kísérlet
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth

» Városi Park
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback

» Nicole Drake búvóhelye
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake

» Nicole Drake
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake

» Régi könyvesbolt
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:18 pm by Isabella Turnblack

» Várfal
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 11:21 pm by Isabella Turnblack

» Lucie Eliza Black
Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:48 pm by Lucie Eliza Black

Facebook

Csevegés- ahogy tetszik

+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters

30 / 43 oldal Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43  Next

Go down

Csevegés- ahogy tetszik - Page 30 Empty Re: Csevegés- ahogy tetszik

Témanyitás by Heather D. Brown Vas. Május 03, 2009 11:47 am

Párdonn, de mindig tudtam, hogy hülyék a németek:
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Férfi Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Erica Fadde Vas. Május 03, 2009 8:45 pm

Sziasztok!
Most szerda estig eltűnök, mindenhova ment még egy-egy reag, Paradoxon Ura neked 2 adottság pm-ben, a többi jövőhéten. Mindenkinek szép hetet addig is, és aki megy érettségizni, annak sok sikert!
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

nő Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."

Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő

Registration date : 2009. Feb. 06.

Témanyitás by Loki Redback Vas. Május 03, 2009 9:19 pm

Nah még egy szám. Tudom, hogy egyedi az ízlésem, de már órák óta ezt a számot hallgatom, és nem bírom abbahagyni!

Jah és várunk vissza Erica Very Happy
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Vas. Május 03, 2009 9:30 pm

Loki Redback írta:Nah még egy szám. Tudom, hogy egyedi az ízlésem, de már órák óta ezt a számot hallgatom, és nem bírom abbahagyni!

Ave

Te ezt ízlésnek nevezed ??? Nem fordultál még agyturkászhoz a pszichés ficamoddal ??? Spiteful
Beavatott
Beavatott

Férfi Hozzászólások száma : 211
Üzenőláda : NEMTUCC MEGÖLNI VAZZ Laughing
Karakterlap : Kenma Kinjou Shibuk
További karakterek : A Paradoxon Ura (Mesélő Mindenható)

http://darkage.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Témanyitás by Loki Redback Vas. Május 03, 2009 9:35 pm

Próbáltam, de a szemét kidobott a zenémmel együtt... Sniff Laughing
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Hétf. Május 04, 2009 11:55 am

Ave

Hótipegőke gondoltam szólok, hogy nagyon de nagyon nem érkezett meg a emlegetett 6.5 oldalas anyag a mail címre.

Cím: newemorekaliban@gmail.com
Beavatott
Beavatott

Témanyitás by A Paradoxon Ura Hétf. Május 04, 2009 2:42 pm

Üdv

A minap a Chatboxban
Selena & Helena Black felvetette, hogy fejlődnek-e a karakterek és milyen fórmában.
Íme a hivatalos állásfoglalás az oldal vezetősége részéről tömören és remélhetőleg közérthetően:

Tapasztalat

A mesék során a karakterek tanulnak hibáikból és gyarapodnak – akárcsak a való életben. A változás még a örök életre ítélt halhatatlanok számára is elkerülhetetlen. évek és évszázadok szállnak feledésbe, és a vámpírok Diszciplínákat tökéletesítenek, a Mágusok Szféráikat gyarapítják, a Vérfarkasok újabb Rítusokat ismernek meg, nyelveket tanulnak vagy felejtenek el, csiszolják a Dzsihadban és Árnyékháborúkban használt képességeiket.
Semmilyen játékrendszer nem képes teljesen visszaadni a karakterek fejlődését. Az öregedés – és remélhetőleg a bölcsesség gyarapodása – leginkább a növekvő önbizalomban és tisztánlátásban jelentkezik. Ha valaki megtanulja, hogy nyilvános parkolóban okosabb lezárni az autót, azt jelenti, hogy megtanult alkalmazkodni a világhoz. Ez azonban nem jelentkezik pontszámokban. Az érzelmi átalakulás sem vásárolható meg pontokból – ezt ki kell játszani.
A karakterek azonban időnként fejlesztik világi és mágikus képzettségeiket valamint tulajdonságaikat. Ezeket a változásokat a tapasztalati pontok (Tapasztalati Pontok TP) rendszere próbálja visszaadni. A Tapasztalat az idők során csiszolgatott képességekre költhető.
A Mesélő a történetek során tapasztalati pontokkal jutalmazza a karaktereket. A játékosok feljegyezik a Karakterlapjukra mennyi TP-t kaptak, a történetek közötti időszakban pedig ezekből a pontokból növelik Jellemzőiket és Képességeiket – vagy ezekből kezdenek, tanulnak újat.
A Mesélő dönti el, hogy fejleszthető e egy Jellemző, emellett Ő felügyeli, mire költik el a játékosok ezeket a pontokat. A karakterek esetenként olyan Jellemzőkre akarnak osztani, amelyeknek semmi köze a történet során szerzett tapasztalathoz – a Mesélő ilyenkor vétójoggal élhet VITA NINCSEN.

Új Jellemzők

Ha a karakter a történet során használta a kérdéses Jellemzőt, nyugodtan oszthat rá TP-t. Az új Jellemzők esetében ez azonban egy kicsit bonyolultabb. Senki sem képes a semmiből megtanulni egy nyelvet vagy elsajátítani a harc fortélyait (a Misztikus Képességeket ne is említsük). Éppen ezért egy új Képesség vagy Misztikus Tulajdonság megtanulásához szükségeltetik némi előképzés, tanulás, és csak ezzel együtt lehet szó a TP-k elköltéséről.
Az ezoterikus vagy ritka tudás ne adj Isten a Misztikus Képességek megszerzése különösen érdekfeszítő történeteket eredményezhet.

Tapasztalati Pont táblázat

Új Képesség: 3 pont
Új Misztikus Képesség: 10 pont
Tulajdonság: aktuális érték * 4 pont
Képesség: aktuális érték * 2 pont
Misztikus Képesség: aktuális érték *8 pont

A játékban kijátszás esetén !!!
Új Háttér: 5 pont
Háttér: aktuális érték * 3

Figyelem

Tapasztalati pontot csak az oldal Adminisztrátorai de FŐLEG a Mesélői oszthatnak és főképp azoknak a karaktereknek akiknek mesélnek vagy akiknek figyelemmel kísérik a játékát a Szabadjátékokban.
A fejlesztett karakterek NEM ÁTÍRJÁK a meglévő karakterlapjukat hanem ÚJRAKÜLDIK a karakterlapot a fejlesztett értékeikkel ÍGY NYOMON KÖVETHETŐ A FEJLŐDÉSÜK.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Férfi Hozzászólások száma : 552
Üzenőláda : :plan:
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Registration date : 2009. Feb. 23.

Témanyitás by Sonja Hansen Hétf. Május 04, 2009 2:43 pm

[justify][color=#f9e08c]Ha jobbra el jössz visszafelé, és kész lesz a kari, valamelyik helyszínen szívesen várlak boldog

Blanche: Nagyon szívesen, ha elengedik a kezem és megtehetem az első lépéseket.

Ezzel kapcsolatban a kérdésem lenne, hogy (Bár igen, láttam, hogy bekerültem az elfogadott karakterek közé, de ugye, újként nem tudom, hogy működik ez) hogyan is foghatok neki egy játéknak? Mert most készítem a lakás leírását.

Igen, ezzel kapcsolatosan is szeretném kérdezni, hogy lehet-e egy külvárosbeli kis, kertes lakásom? Vagy hol vannak ezek a lakások? Mert mindenkié, ahogyan olvastam más és más. vagy olyan lakást írok, amilyet szeretnék, és ráfogom, hogy itt ott vagy ott van?
Sonja Hansen
Sonja Hansen
Alvó
Alvó

nő Hozzászólások száma : 21
Karakterlap : Sonja Hansen
További karakterek : Anabelle Leroi
Registration date : 2009. Apr. 24.

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Hétf. Május 04, 2009 2:50 pm

Sonja Hansen írta:
Mert most készítem a lakás leírását.

Igen, ezzel kapcsolatosan is szeretném kérdezni, hogy lehet-e egy külvárosbeli kis, kertes lakásom? Vagy hol vannak ezek a lakások? Mert mindenkié, ahogyan olvastam más és más. vagy olyan lakást írok, amilyet szeretnék, és ráfogom, hogy itt ott vagy ott van?

Ave

Anyagi Háttered ésszerű keretein belül a Metropoliszban bárhová elhelyezheted a lakásodat csak megengedhesse magának a karakter. Természetesen ettől függetlenül a Lakás Topicban nyitod meg csak a leírásában feltűnteted hol is található.
Beavatott
Beavatott

Témanyitás by Vasorrú Banya Hétf. Május 04, 2009 4:23 pm

Ha valaki a tényekre szeret támaszkodni akkor íme Mrtigny város hivatalos térképe:

http://maps.google.com/maps?hl=hu&q=martigny+t%C3%A9rk%C3%A9p&lr=lang_hu&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=hu&ei=Erz-SbO6BdaIsAaHn6HZBA&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1

Csak fel kell nagyítani a megfelelő méretre és az utcanevek is tisztán olvashatók.
Így eldönthető ki mit szeret jobban hallgatni a folyó zúgását vagy a vonatkerekek csattogását Rolling Eyes
Vasorrú Banya
Vasorrú Banya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.

Témanyitás by A Paradoxon Ura Hétf. Május 04, 2009 10:42 pm

Üdv

Egyszerűen zseniális Laughing Laughing Laughing