Pokoltornác
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Társoldalak, bannercserék
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura

» Kérdések, problémák
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura

» 6.66-os kísérlet
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth

» Városi Park
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback

» Nicole Drake búvóhelye
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake

» Nicole Drake
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake

» Régi könyvesbolt
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:18 pm by Isabella Turnblack

» Várfal
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 11:21 pm by Isabella Turnblack

» Lucie Eliza Black
Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:48 pm by Lucie Eliza Black

Facebook

Csevegés- ahogy tetszik

+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters

20 / 43 oldal Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Next

Go down

Csevegés- ahogy tetszik - Page 20 Empty Re: Csevegés- ahogy tetszik

Témanyitás by Erica Fadde Hétf. Márc. 30, 2009 1:06 pm

Az adományaink szükségszerűek, különben nem tudnánk felvenni a harcot a többiekkel boldog És hogy lehet legjobban kiismerni az ellenfelet? Ha azzá válsz, ami ő maga Very Happy Legalább te támogathatnál minket, ha már az összes vámpír és vérfarkas ellenünk van, a mágusok meg bizonytalanok... Egyébként is, nekem ez a dolgom, úgyhogy hadd piszkáljam őket na Very Happy A tűsarkút még elő se vettem Very Happy
Tednek mentek az anyagok (2 részletben, mert túl hosszú volt...), és írok a parkba Smile
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

nő Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."

Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő

Registration date : 2009. Feb. 06.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Hétf. Márc. 30, 2009 1:16 pm

Erica Fadde írta:
Tednek mentek az anyagok (2 részletben, mert túl hosszú volt...), és írok a parkba Smile

Ave

Láttam és dolgozom a ügyön Very Happy
Beavatott
Beavatott

Férfi Hozzászólások száma : 211
Üzenőláda : NEMTUCC MEGÖLNI VAZZ Laughing
Karakterlap : Kenma Kinjou Shibuk
További karakterek : A Paradoxon Ura (Mesélő Mindenható)

http://darkage.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Témanyitás by Dominique Chabrol Hétf. Márc. 30, 2009 2:13 pm

Erica Fadde írta:...... És hogy lehet legjobban kiismerni az ellenfelet? Ha azzá válsz, ami ő maga Very Happy .... ha már az összes vámpír és vérfarkas ellenünk van, a mágusok meg bizonytalanok... Egyébként is, nekem ez a dolgom, úgyhogy hadd piszkáljam őket na Very Happy A tűsarkút még elő se vettem Very Happy

Azzá válni... ám legyen boldog

" Egy "csók" és más semmi
Ha vágyad csak ennyi
S csendben léteznél tovább....

Miért gondolod hogy ellened lennénk ? Én szívesen segítek Neked...nektek...ha van mit adj cserébe. S jelen esetben nem cserealap a létem megtartása. Sok mindent adhatok amit te mint ember el nem érhetsz de kívánatos lenne Wink

Piszkálni lehet de csak módjával igen Amúgy meg miért gondolod, hogy MINDEN vámpír egy húron pendül ? Lehet úgy fogsz elmenni mellettem hogy még köszönsz is boldog

Amúgy a róka tyúkot eszik s tojást is csen ha teheti...akkor minden rókát ki kell írtani ? Az nem számít hogy esetleg a mező pockait is ritkítja, s ezáltal megmarad a termény jórésze amit aztán a tyúkok elé szórhat a gazda?
Dominique Chabrol
Dominique Chabrol
Ifjú
Ifjú

Hozzászólások száma : 96
Karakterlap : Dominique Chabrol
Registration date : 2009. Mar. 16.

Témanyitás by Loki Redback Hétf. Márc. 30, 2009 2:39 pm

Höh. Pont azok beszélnek természetes egyensúlyról, akik maguk mint élőholtak, minden szabályát áthágják?! Kívül estek Gaia tökéletes egységén, így sosem lehettek szerves részei az egésznek. A testetek anyagának, már rég féregeledelnek kéne lennie... Very Happy
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Férfi Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.

Témanyitás by Erica Fadde Hétf. Márc. 30, 2009 2:42 pm

A féreg, ami utána termékenyebbé teszi a talajt, amin a rozs megterem Smile
De egyet kell, hogy értsek egy bizonyos fokig Dominique-kel... Max jóarc vámpír, ő maradhat Very Happy Csak a többiek mennek a levesbe boldog Loki... most szépen fogalmaztál Very Happy Ja és elfogadott vagy Wink
A piszkos ajánlatoknak és zsarolásoknak meg nem engedek Very Happy
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

Fojtó lángok kavarognak,

Mesélő

Témanyitás by Loki Redback Hétf. Márc. 30, 2009 2:45 pm

Anyám ma a kedvencemet csinálja ebédre, csak ezért vacakolok a fogalmazással. Very Happy Max-el sem személyes a problémám, csupán a természet rendjének tekintem, hogy mi egymás ellenségei vagyunk. Twisted Evil És köszönöm!! Very Happy
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by Dominique Chabrol Hétf. Márc. 30, 2009 3:11 pm

Erica Fadde írta:A féreg, ami utána termékenyebbé teszi a talajt, amin a rozs megterem Smile
De egyet kell, hogy értsek egy bizonyos fokig Dominique-kel... Max jóarc vámpír, ő maradhat Very Happy Csak a többiek mennek a levesbe boldog Loki... most szépen fogalmaztál Very Happy Ja és elfogadott vagy Wink
A piszkos ajánlatoknak és zsarolásoknak meg nem engedek Very Happy

S a féreg, mely jöttében-mentében elrág oly gyökeret is, mely tulajdonképpen egy haszonnövény táplálását biztosítani hivatott... vagyis nem minden moccanata nevezhető pozitívnak. S igen, valóban féregeledelnek kéne lennünk, már évszázadok óta, ám lehet hogy egy gazdaság pont általunk virágzik ugyanennyi ideje. vagy vészelt át nehezebb időszakokat, mert egy tapasztalt kombinatív elme vette kézbe a szálakat. S bár talán csak unaloműzésképp tettük ezt azért sok más lény is hasznosíthatta a maga számára a virágzást.
S az dobja belénk az első karót, aki mint ember ha hatalomhoz pénzhez vagy az ezeket megszerezhetővé tevő információhoz jut nem válink szentté és a keze nem elsősorban maga felé hajlik...

Loki..és Gaia... Nos a természet úgy egységes ha egyensúlyban van a jó és a rossz. El lehetne filozofálgatni azon hogy a jó mennyire jó s hol a határ a rossz felé közeledvén. De nincs árnyék fény nélkül, s a világosság sem létezik sötétség nélkül. Gaia már elpusztított volna bennünket ha nem látná a jó oldalunkat is igen

S szerény ismereteim birtokában is kijelentem bátran, hogy az sem természetes hogy az emberi külső mögött ott lapul a farkas. Fogakkal karmokkal gyilkos indulatokkal. S ez még csak hagyján lenne de elő is bújik s olyankor bizony nem tudja visszafogni a "vadját" vagy épp csak olyannyira mint mi a bennünk élő gonoszt.

S ismét Erica hoz szólvást.
Ki mondta hogy köztünk nincsenek olyanok akik valóban betartják a szavuk, és megvédik az embert mint törékeny lényt. Én sem tartom a vadászt fanatikus gyilkológépnek, szeretném remélni, hogy gondolkodik és mérlegel mielőtt esztelen fegyvert rántana. A zsarolásban nincs semmi élvezet. De elérni azt hogy a másik fél is elégedett legyen sokkal nagyobb kihívást (unaloműzést) jelent.
Dominique Chabrol
Dominique Chabrol
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Jorma Magnus Alatalo Hétf. Márc. 30, 2009 3:14 pm

Üdv emberek Smile Elkészült a kissé labilis vámpír^^ Na, Jaytől senki ne várja, hogy úgy szégyenben hagyja vámpírságát és mesterét, hogy lepaktál holmi vadászokkal Very Happy
Jorma Magnus Alatalo
Jorma Magnus Alatalo
Ifjú
Ifjú

Hozzászólások száma : 17
Karakterlap : Jorma Magnus Alatalo
Registration date : 2009. Feb. 13.

Témanyitás by Erica Fadde Hétf. Márc. 30, 2009 3:20 pm

Hm... Nicky, én értem amit mondasz, és van is benne némi igazság, azt meg kell hagyni.
Azt is elismerem, hogy vannak (lehetnek) tisztességes vámpírok... egyrészt ezért hagyom életben Max-ot, mint kivételes példányt, másrészt viszont ez túlzottan engem nem érdekel^^ Vámpír-vámpír... egy csonti is lehet tisztességes/békés vagy éppen vad, mégis mindkettő horogra van ítélve Smile (csak hogy az elborult példáknál maradjunk) De szerintem úgysem tudjuk itt meggyőzni egymást, majd esetleg játékban megtárgyaljuk, ki-kit öl/nem öl meg Wink
Jorma, téged pedig senki nem kérdezett, úgyhogy akár csöndben is maradhatsz, kösziii boldog Hűű, most egyszerre vagyok posthunter, és skizofrén XD Hová jutok így... Shocked
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

Fojtó lángok kavarognak,

Mesélő

Témanyitás by Loki Redback Hétf. Márc. 30, 2009 3:40 pm

[ Imádok vitázni tényleg értelmes emberekkel, neten ritka lehetőség, szóval nem hagynám ki. Előre is elnézést. Very Happy ]

Én a természetben nem vélek felfedezni jót és rosszat. Préda van, és ragadozó. Sok a kegyetlenség, és hasonlók. Nekem nem is ez a problémám a vámpírokkal. Lehet akármilyen "jó" (mármint az emberekhez mérve) akkor sem része az egésznek.

Azzal, hogy Gaia elpusztított volna titeket vitatkoznék. Mint magasabb entitást, csökevényes elménk képtelen bírálni, hiszen meg sem értheti.

Abban, hogy mi sem vagyunk teljesen "természetesek" egyetértek veled. Egyfajta korrekciónak látom magunkat. Akár csak a vadászokat. (így a legtöbbükkel bajom sem lehetne, de az önvédelem más lapra tartozik, hisz a vadászból is lehet préda... Twisted Evil ) S ha elvégeztük a feladatunkat, mi is pusztulásra leszünk ítélve. Ez így van rendjén.

A többit javaslom folytassuk IC(ha van kedved), ne posthuntoljunk. Very Happy
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by Dominique Chabrol Hétf. Márc. 30, 2009 4:16 pm

Loki Redback írta:[ Imádok vitázni tényleg értelmes emberekkel, neten ritka lehetőség, szóval nem hagynám ki. Előre is elnézést. Very Happy ]

Míg a vita nem lépi túl a társasági etikett határait és a tét a másik rokonszanvének elnyerése addig szívesen folytatom Wink Főként ha a társ fogékony és a beszélgetés élvezetet nyújt. Ám egyetértek szívesen folytatom majd élesben is igen

Loki Redback írta:[ Én a természetben nem vélek felfedezni jót és rosszat. Préda van, és ragadozó. Sok a kegyetlenség, és hasonlók. Nekem nem is ez a problémám a vámpírokkal. Lehet akármilyen "jó" (mármint az emberekhez mérve) akkor sem része az egésznek. Azzal, hogy Gaia elpusztított volna titeket vitatkoznék. Mint magasabb entitást, csökevényes elménk képtelen bírálni, hiszen meg sem értheti. ]

Szeretem mikor valaki ennyire azonosul azzal akivel játszani fog, már vármo hogy találkozzunk. igen
Érzem az erdőt mögötted szinte, de becsalni nem fogsz, bármennyire is felkeltetted a kíváncsiságomat Smile Míg ott van köztünk a poros országútból többsávos autósztádává kiteljesedett "határsáv", mely elválasztja egymástól a város zaját nyüzsgését, az erdő csendjétől s nyugalmától boldog
Ha jól tudom minden természetfeletti lénynek megadatott hogy az emberi lét határait feszegetve hosszabb élettel rendelkezhet. Jogos a mutogatás a testvérekre hiszen mi mások vérén élősködve tudjuk meghosszabbítani a létet... ezzel nem tudok és nem is akarok vitázni. Ám mégis...hiszen nem bírom ki Smile A táplálék az ami életet ad, embernek állatnak, s minden teremtménynek. A vér az ami minden táplálék felett áll hiszen benne már oldott formában ott van minden amire szükség lehet... ez már önmagában varázslatos Smile S hogy a sötét hatalmak "áldása" szerint ezt másképp hasznosítjuk....hát nos ez van Wink

Loki Redback írta:[ Abban, hogy mi sem vagyunk teljesen "természetesek" egyetértek veled. Egyfajta korrekciónak látom magunkat. Akár csak a vadászokat. (így a legtöbbükkel bajom sem lehetne, de az önvédelem más lapra tartozik, hisz a vadászból is lehet préda... Twisted Evil ) S ha elvégeztük a feladatunkat, mi is pusztulásra leszünk ítélve. Ez így van rendjén. ]

A farkasokról annyit tudok - szólj ha téves - hogy Gaia természet őrzői is egyben hiszen a féreg bárhol felütheti a fejét... vagyis nem a testvéreka legfőbb rossz az emberiség is igyekszik kitenni magáért Rolling Eyes

Loki Redback írta:[ A többit javaslom folytassuk IC(ha van kedved), ne posthuntoljunk. Very Happy

Alig várom Laughing A posthunterkedés nem szokásom, de élveztem a beszélgetést a két "ellenféllel" boldog Köszönöm
Dominique Chabrol
Dominique Chabrol
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Loki Redback Hétf. Márc. 30, 2009 4:40 pm

Én köszönöm Smile

Martigny-Belváros-Sétálóutcák megfelel? És lehet, hogy sokat kérek, de ha jó kezdenél? Very Happy
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by Dominique Chabrol Hétf. Márc. 30, 2009 5:39 pm

Loki Redback írta:Én köszönöm Smile

Martigny-Belváros-Sétálóutcák megfelel? És lehet, hogy sokat kérek, de ha jó kezdenél? Very Happy

Lehet rosszul jársz ha én kezdek, mert én mesélős láttatós típus vagyok Smile
Ott van olvass s értékelj ide hogy hogyan szeretnéd Smile
Dominique Chabrol
Dominique Chabrol
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Loki Redback Hétf. Márc. 30, 2009 6:07 pm

Én meg inkább játékos típus. Aki már rég megszokta, hogy a km-nek mindig igaza van. Very Happy Hamarosan válaszolok, csak anyámnak kell segítenem palacsintát készíteni, férfi létemre... Neutral
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by Vendég Hétf. Márc. 30, 2009 8:14 pm

Végetek van vámpírok és vérfarkasok Smile Én fadde és ifjú tanoncom már a nyomotokban vagyunk. Amúgy ha nem öltök ok nélkül csak akkor fenyeget veszély Smile

Vendég
Vendég

Témanyitás by Erica Fadde Hétf. Márc. 30, 2009 8:21 pm

És persze Gordonról se feledkezzünk meg, aki legalább annyira megszállott, mint én^^ Egyébként Dominique, ne félj, ha véletlenül valahol össze fog találkozni Erica és Jorma, akkor sajnos az egyik mindenképp meghal Smile És Ericát túlzottan szeretem Wink
Egyébként meg Tednek annyiban igaza van, hogy nem éppen etikus leöldösni egymás karakterét, úgyhogy nagy a szám, de ölni keveset fogok (összes saját kari kivétel) boldog
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

Fojtó lángok kavarognak,

Mesélő

Témanyitás by Vendég Hétf. Márc. 30, 2009 8:26 pm

Mért remélem lesz valami mészárlás Smile Én is kiakarom venni a részem, és bátran állok a halál elé ha kell.

Vendég
Vendég

Témanyitás by A Paradoxon Ura Hétf. Márc. 30, 2009 8:31 pm

Nathaniel Damies írta:Mért remélem lesz valami mészárlás Smile Én is kiakarom venni a részem, és bátran állok a halál elé ha kell.

Üdv

Igérem a "Halál" elé állhatsz csak aztán nehogy megbánd a döntésedet a végén.
*Komotosan feltőlti Paradoxonvetőjének energiatelepeit* Daemon
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Férfi Hozzászólások száma : 552
Üzenőláda : :plan:
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Registration date : 2009. Feb. 23.

Témanyitás by Vendég Hétf. Márc. 30, 2009 8:35 pm

Üdv

Igérem a "Halál" elé állhatsz csak aztán nehogy megbánd a döntésedet a végén.
*Komotosan feltőlti Paradoxonvetőjének energiatelepeit* Daemon

Ühüm, izgi de 1-et kérek ha halált akarsz nekem, legalább valami komoly ütközet során következzék be ^^
Mondjuk maga a herceg öljön meg Smile .

Vendég
Vendég

Témanyitás by A Paradoxon Ura Hétf. Márc. 30, 2009 8:41 pm

Nathaniel Damies írta:
Mondjuk maga a herceg öljön meg Smile .

Üdv

Álmodik a nyomor szerinted a Herci foglakozik hozzátok hasonlókkal? Majd valamelyik ölebe elvégzi a (nem túl) "fárasztó" munkát személyetek kapcsán. boldog
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Vendég Hétf. Márc. 30, 2009 8:45 pm

Hm ha Fadde-pont velem van esetleg Brajah is esélye sincs "ölebnek". Smile
Mellesleg vágyok valami igazán izgi gyilokra, akik játszanak már valami sokoldalú harci story vagy valami Smile
Üdv Loki Látom megjöttél.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Loki Redback Hétf. Márc. 30, 2009 8:48 pm

Ha gondolod, én és a katanám, feldobhatjuk valamelyik napod. Very Happy Neked is üdv. Smile
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Témanyitás by A Paradoxon Ura Hétf. Márc. 30, 2009 8:49 pm

Nathaniel Damies írta:
Mellesleg vágyok valami igazán izgi gyilokra, akik játszanak már valami sokoldalú harci story vagy valami Smile

Türelem Tornaterem lesz kaland is de a Vadászok felől nyüsszögés jött a Adományaik kapcsán. boldog
Nem akarok Vad Dominákat fegyelmezni mert ohajuk sóhajuk nem teljesült kevesebb energia megcsinálni a nyüsszögésük tárgyát mint megnevelni és betörni őket. boldog
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Dominique Chabrol Hétf. Márc. 30, 2009 9:06 pm

Erica Fadde írta:És persze Gordonról se feledkezzünk meg, aki legalább annyira megszállott, mint én^^ Egyébként Dominique, ne félj, ha véletlenül valahol össze fog találkozni Erica és Jorma, akkor sajnos az egyik mindenképp meghal Smile És Ericát túlzottan szeretem Wink
Egyébként meg Tednek annyiban igaza van, hogy nem éppen etikus leöldösni egymás karakterét, úgyhogy nagy a szám, de ölni keveset fogok (összes saját kari kivétel) boldog

Azt hiszem percekig légvétel nélkül sóbálványoznék ha önnön kezeddel végezné ki egyik feled a másikat Blink
Valszeg Jorma segítségére sietnék érted ! ellened ! igen
Amúgy megkérnélek hogy a könnyebbség kedvéért szólíts nyugodtan Nickynek Smile egyszerűbb leírni mint a fellengzős távolságtartó Dominique -t Smile

Loki !!!!

Te miért nem mesélsz ? Roppant élvezetes volt a leírás Smile)) Méééééééééég !!!!!
Razz
Dominique Chabrol
Dominique Chabrol
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Vendég Hétf. Márc. 30, 2009 9:11 pm

Loki ennyi rajongot Smile neked se lessz sok nyugtod hehe:)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

20 / 43 oldal Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.