Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
31 / 43 oldal
31 / 43 oldal • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Teee pedofil disznó
Meg akkor most farkas vagy macska?
Meg akkor most farkas vagy macska?
Elisabeth Leclair- Falkatag
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Effy Leclair
További karakterek : Heather D. Brown
Registration date : 2009. Feb. 28.
Én? Mér? Nem az erényeidről volt szó!Elisabeth Leclair írta:Teee pedofil disznó
Elisabeth Leclair írta:Meg akkor most farkas vagy macska?
Hát ezt seretném én is tudni!
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Na addig lesd a napot vérszopókám, amíg Effy nem közli veled, hogy miféle-fajta
Elisabeth Leclair- Falkatag
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Effy Leclair
További karakterek : Heather D. Brown
Registration date : 2009. Feb. 28.
Példa a pozitív gondolkodásra:
8 ok, amiért jó atomerőmű mellett lakni
1. Nincs szükség mikrohullámú sütőre, az ételt elég beletenni egy fazékba, és ha az erőmű felől fúj a szél öt perc alatt ropogós.
2. A közeli tavacskánál télen is kellemes strandidő van.
3. Nem terem parlagfű, mert a gyakori tüntetések alkalmával mindet letapossák a környezetvédők.
4. Háború esetén nem kell azon izgulni, hogy vajon minket is bombáznak-e.
5. Olcsó az ingatlan, mégse veszik meg németek.
6. Izgalmasabb a kertészkedés, és hatlábú kutyánkkal szerepelhetünk a Fókuszban.
7.Sose fogy ki a melegvíz.
9. Ha véget ér a tévéműsor, valamit akkor is sugároznak.
8 ok, amiért jó atomerőmű mellett lakni
1. Nincs szükség mikrohullámú sütőre, az ételt elég beletenni egy fazékba, és ha az erőmű felől fúj a szél öt perc alatt ropogós.
2. A közeli tavacskánál télen is kellemes strandidő van.
3. Nem terem parlagfű, mert a gyakori tüntetések alkalmával mindet letapossák a környezetvédők.
4. Háború esetén nem kell azon izgulni, hogy vajon minket is bombáznak-e.
5. Olcsó az ingatlan, mégse veszik meg németek.
6. Izgalmasabb a kertészkedés, és hatlábú kutyánkkal szerepelhetünk a Fókuszban.
7.Sose fogy ki a melegvíz.
9. Ha véget ér a tévéműsor, valamit akkor is sugároznak.
Anton Smith- Ancilla
Üdv
Emberek a hétvégére szabadságolom magamat fel-fel fogok nézni de érdemi munkát ne várjatok tőlem. Persze ez még nem zárja ki, hogy valmi elmebaj kapcsán meg ne rohanjon a fórumbővítési láz.
Emberek a hétvégére szabadságolom magamat fel-fel fogok nézni de érdemi munkát ne várjatok tőlem. Persze ez még nem zárja ki, hogy valmi elmebaj kapcsán meg ne rohanjon a fórumbővítési láz.
Sziasztok!
Visszajöttem^^ Eddig nem volt időm írni, sajnos mostanság elég keveset leszek majd itthon :S De pótlok folyamatosan
Üdv Banya A nagyvilág köszöni, megvan, ez a pár nap jó volt arra, hogy megint rájöjjek mennyire utálom Pestet Tudtátok, hogy vannak kedves emberek is?
Majd jelentkezem, addig is szép és nyugodt napot mindenkinek
Visszajöttem^^ Eddig nem volt időm írni, sajnos mostanság elég keveset leszek majd itthon :S De pótlok folyamatosan
Üdv Banya A nagyvilág köszöni, megvan, ez a pár nap jó volt arra, hogy megint rájöjjek mennyire utálom Pestet Tudtátok, hogy vannak kedves emberek is?
Majd jelentkezem, addig is szép és nyugodt napot mindenkinek
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
Mr.Hell írta:Bocsánatot kérek eddig hogy nem írtam nektek,de dolgom volt.
Nagyon tetszett a rendszer melyet használtok ezn az oldalon.
Majdnem három éve ismerem a WOD világát, így én is egy kis igényes rpg-t akartam a tudatlan fejekbe ültetni.
Szóval megalkottam az endwart. De sajna első próbálkozásaimra csak 4 játékos figyelt fel.
Nekik viszont semmi affinitásuk se volt hozzá ( a Superheró effektus).
Szóval böngésztem az anyaggal kapcsolatos dolgokban így rátaláltam a pokoltornácra.
Ami kelett azt átvettem, de még sok a dolgom.
Az endwar.heavenforum.org oldalra feltettem egy Vendégkönyv& Köszönetnyilvánítás.
Aláírás: Krave Dunken ( Mr. Hell)
Az Endwaar Adminja
Bocsánat Mr. Hell de a Társoldalaktól átraktam ide a hozzászólásod és kreáltam nektek egy idéglenes Bannert ami a oldalatokra mutat.
Link: https://pokoltornac.hungarianforum.com/vendegkonyv-chatforum-f1/tarsoldalak-bannercserek-t106.htm#1809
Hogyan őrjítsd meg a háziasított farkasodat?
1.) Fésüld ki a szőrét!
2.) Mosdasd meg virágillatú habfürdőben!
3.) Szárítsd be a "haját", csinálj valami jó frizurát!
4.) Helyezd rá az elmaradhatatlan babarózsaszín szaténszalagból készített masnit!
5.) Vidd jól látható helyre!
1.) Fésüld ki a szőrét!
2.) Mosdasd meg virágillatú habfürdőben!
3.) Szárítsd be a "haját", csinálj valami jó frizurát!
4.) Helyezd rá az elmaradhatatlan babarózsaszín szaténszalagból készített masnit!
5.) Vidd jól látható helyre!
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Szép napot!
No, lassan kész a lakás. Aztán mindent bele
No, lassan kész a lakás. Aztán mindent bele
Sonja Hansen- Alvó
- Hozzászólások száma : 21
Karakterlap : Sonja Hansen
További karakterek : Anabelle Leroi
Registration date : 2009. Apr. 24.
Üdv
Szépjónapot a összes álomszuszéknak. H SZ M Pamacs neked meg jó Zöd Penész Mesélést (aztán igényesedjél különben a kis beceneved bejut Dante-ék fülébe).
Engem vár a kert *elzuzzzz kertészkedni*, utána pedig egy varázslatos fekete doboz X Box és benne a Ghost Recon Advanced Warfighter (szóval a szabadságolásom alatt jól legyőzöm a gonosz mexikoi lázadokat 2013-ban City Fight RULZ)
Szépjónapot a összes álomszuszéknak. H SZ M Pamacs neked meg jó Zöd Penész Mesélést (aztán igényesedjél különben a kis beceneved bejut Dante-ék fülébe).
Engem vár a kert *elzuzzzz kertészkedni*, utána pedig egy varázslatos fekete doboz X Box és benne a Ghost Recon Advanced Warfighter (szóval a szabadságolásom alatt jól legyőzöm a gonosz mexikoi lázadokat 2013-ban City Fight RULZ)
Elkészült a lakásom. Van kedve valakinek megmondani, h maradhat-e, vagy, ez már az én döntésem ?
Sonja Hansen- Alvó
- Hozzászólások száma : 21
Karakterlap : Sonja Hansen
További karakterek : Anabelle Leroi
Registration date : 2009. Apr. 24.
That's your choice...
Lila Domina- мιиםєинaτó
A Paradoxon Ura írta:utána pedig egy varázslatos fekete doboz X Box és benne a Ghost Recon Advanced Warfighter
Uncsiiii
Amúgy, újra itt amiket eddig alkottatok ide, a Csevegőbe, az fárasztó volt így 10 óra utazgatás után, ide-oda, de megnyugtató, hogy éltek, és még nevetek az ilyen hülyeségeken.
Amúgy valaki tudja, miért tűnt el az aláírásom eleje?
Amúgy, újra itt amiket eddig alkottatok ide, a Csevegőbe, az fárasztó volt így 10 óra utazgatás után, ide-oda, de megnyugtató, hogy éltek, és még nevetek az ilyen hülyeségeken.
Amúgy valaki tudja, miért tűnt el az aláírásom eleje?
Vendég- Vendég
Ma Queen napot tartok
Lila Domina- мιиםєинaτó
Most mindenki a pokolra jutott, vagy mindenki a mennybe ment? Mi ez a punnyadás?
Anton Smith- Ancilla
Anton Smith írta:Most mindenki a pokolra jutott, vagy mindenki a mennybe ment? Mi ez a punnyadás?
Üdv
Milyen punnyadás mi hol merre Én nem érzékeltem ilyet a színfalak mögött zajlik a élet...
Jah kérem, hogy nem szemeteltük tele a Chatet és a Chatboxot hát van ilyen...
Ui. Ha esetleg valakinek van ereje nyugodtan írhatna a Vérkötelékről és vonzatairól....
Ó, a csetboxban volt reagszaporulat szépen, én az IC játékot hiányoltam. De látom, csak be kellett írni.
Genyó, ha be tudod szekkenlni, akkor hamar meglenne, mert berakom szövegfelismerőbe, és kész. (csak minél torzulásmentesebb szken kell).
Genyó, ha be tudod szekkenlni, akkor hamar meglenne, mert berakom szövegfelismerőbe, és kész. (csak minél torzulásmentesebb szken kell).
Anton Smith- Ancilla
Anton Smith írta:
Üdv
A scann az nem fog menni most jó darabig mert se idő se kedv se emergia részemről ha más megcsinálja akkor möglészen.....
Ave
„Hatalmamnál” fogva a mai nappal Blanche Moreau-t és Anton Smith-et az oldal Hivatalos Segítőivé léptetem elő úgy gondolom megdolgoztak a címért (a jogköreik is kibővültek némileg)
Eddigi tevékenységük (egyenlőre) meggyőzött arról, hogy megfontoltan és értelmesen tudnak nyilatkozni az oldalon uralkodó játékvilágról így az érkező új személyek nyugodtan hallgathatnak észrevételeikre, tanácsukra valamint szavukra.
Az oldal jelenlegi összeállítása az alábbiakra változik:
Adminisztrátorok
- Erica Fadde / Mesélő (A humoros megértő)
- Heather D. Brown / Lila Domina (A cinikus, szarkasztikus, démoni bájba burkolva)
- Kenma Kinjou Shibuk (Ted) / A Paradoxon Ura (A kegyetlen, durva, erkölcstelen dög)
Mesélő(k)
- Vasorrú Banya (A Gonosz Tinta büszke tulajdonosa No. One előtörténetszétcincáló)
Segítők
- Blanche Moreau (A félénk megértő /többet tud mint mutat/ TÖBB HATÁROZOTTSÁGOT)
- Anton Smith (A háttérbe húzódó inkább játszós)
- Loki Redback (A végtelenül LUSTA és a HSZM titulus büszke viselője)
A előléptetéseket Erica Fadde is jóváhagyta valószínűleg Lila Dominának sem lesz ellenvetése (AJÁNLOM!!!!)
„Hatalmamnál” fogva a mai nappal Blanche Moreau-t és Anton Smith-et az oldal Hivatalos Segítőivé léptetem elő úgy gondolom megdolgoztak a címért (a jogköreik is kibővültek némileg)
Eddigi tevékenységük (egyenlőre) meggyőzött arról, hogy megfontoltan és értelmesen tudnak nyilatkozni az oldalon uralkodó játékvilágról így az érkező új személyek nyugodtan hallgathatnak észrevételeikre, tanácsukra valamint szavukra.
Az oldal jelenlegi összeállítása az alábbiakra változik:
Adminisztrátorok
- Erica Fadde / Mesélő (A humoros megértő)
- Heather D. Brown / Lila Domina (A cinikus, szarkasztikus, démoni bájba burkolva)
- Kenma Kinjou Shibuk (Ted) / A Paradoxon Ura (A kegyetlen, durva, erkölcstelen dög)
Mesélő(k)
- Vasorrú Banya (A Gonosz Tinta büszke tulajdonosa No. One előtörténetszétcincáló)
Segítők
- Blanche Moreau (A félénk megértő /többet tud mint mutat/ TÖBB HATÁROZOTTSÁGOT)
- Anton Smith (A háttérbe húzódó inkább játszós)
- Loki Redback (A végtelenül LUSTA és a HSZM titulus büszke viselője)
A előléptetéseket Erica Fadde is jóváhagyta valószínűleg Lila Dominának sem lesz ellenvetése (AJÁNLOM!!!!)
A hozzászólást Kenma Kinjou Shibuk (Ted) összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 12, 2009 4:00 pm-kor.
Mondok jobbat: Már épp javasolni akartam
Lila Domina- мιиםєинaτó
Máshol ha ennyire aktív vagyok, már kiutálnak. Itt emg háttérbe húzódó... Majd előre nyomulok én...
Anton Smith- Ancilla
Ahoj!
Talán már hamarosan játszhatom , de elsősorban nem épp ezért írok...
Nos, csak így nagy unalmamban olvasgatva kis buksimból kipattant ez az...nos, van egy egyfajta vámpírtörténelem jelleg...olvasnivaló, történet, ki hogyna éli meg, nos, az jutott eszembe, vadász lévén, hogy esetleg egy egyfajta Vadász Krónika dolgot is ki lehetne eszközölni hasonlóképpenmint az a Kain-os dolog...márha van rá igény, meg olvasó meg keret meg mittom én még micsoda.
Én is szívesen írnék,krónikák, vadásztörténetek, eszközök...miegymás...
nos, ez egyelőre csak felvetés volt...
Nos, csak így nagy unalmamban olvasgatva kis buksimból kipattant ez az...nos, van egy egyfajta vámpírtörténelem jelleg...olvasnivaló, történet, ki hogyna éli meg, nos, az jutott eszembe, vadász lévén, hogy esetleg egy egyfajta Vadász Krónika dolgot is ki lehetne eszközölni hasonlóképpenmint az a Kain-os dolog...márha van rá igény, meg olvasó meg keret meg mittom én még micsoda.
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Nice Rodriguez írta:Ahoj!
Ave
Nos igen szükség van a "alternatív" történelmi vonalakra, hogy a különböző fajok miképpen élik meg és emlékeznek vissza a történelemre.
A vámpírok a mostani nézőpont szerint a Sötét Középkor vége felé húzták el a függönyt és álltak neki rejtözködni az egyház és a inkvizició erősődésével és szervezetté válásával egyidőben. A komolyabb vadász "családok" innentől datálhatók.
A Középkor előtt a vámpírok félisteneknek és isteneknek adták ki magukat a babonás köznép előtt és teljes kultuszokat épitettek maguk köré ....
Szóval lehet firkálni ebben a szellemiségben .....
Nos, ezekből kiindulva akkor ilyen keresztes lovagok titkos társaságok miegymás akkor beleépíthető, mert ha így állunk akkorén szabadjára engedem a fantáziám és a tollam(helyett az ujjaim)...de persze nem mennék el a mese habbal felé, mondjuk esetleges történelmi vonatkoztatásokat belecsempészni ilyenek...
Ó, és még valami, ha elkészülök pm vagy topik?
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Nice Rodriguez írta:
Alternatív Történelem topic Pl a Történelem a Vadászok szemszögéből
Ui: Ide új Topicként: https://pokoltornac.hungarianforum.com/vilag-hatter-kozmologia-f6/
31 / 43 oldal • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
31 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake