Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
35 / 43 oldal
35 / 43 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Üdv
Nos emberek ez a hétvége is tevékenyen telt szerda-csütörtök este még meglátogattuk a MÜPA-t a 2009 JAZZTAVASZ utolsó két előadására mindkettő a maga nemében frenetikus volt. Szerdán kubai Jazz hangokat halhattunk, csütörtökön pedig egy Big Band fúvós bandát egy sztárvendéggel karöltve.
Pénteken este szombatra virradóra pediglen egy ferenetikus vámpír játékot nyomtunk (a csúnya gonosz kötött, kreativitást háttérbe szorító ős gonosz asztali RPG szabályai szerint ).
Egyszerűen csúcs volt a társaság hozta a jó kis ragadozós paranoid még egymásban sem bízunk meg vérszívó tempót nyomtak. Hajnal felé már nagyon ütős hangulatok és helyzetek alakultak ki.
A játék alatt döbbentem rá hajnalban, hogy a MONSTER amiről Nice írt a BKV ELLENŐR
Szóval rettegjetek a lesből támadó acélfogú darálógép ELLENŐRÖKTŐL kik falkában támadják a gyanútlan JK-kat ….
Nos emberek ez a hétvége is tevékenyen telt szerda-csütörtök este még meglátogattuk a MÜPA-t a 2009 JAZZTAVASZ utolsó két előadására mindkettő a maga nemében frenetikus volt. Szerdán kubai Jazz hangokat halhattunk, csütörtökön pedig egy Big Band fúvós bandát egy sztárvendéggel karöltve.
Pénteken este szombatra virradóra pediglen egy ferenetikus vámpír játékot nyomtunk (a csúnya gonosz kötött, kreativitást háttérbe szorító ős gonosz asztali RPG szabályai szerint ).
Egyszerűen csúcs volt a társaság hozta a jó kis ragadozós paranoid még egymásban sem bízunk meg vérszívó tempót nyomtak. Hajnal felé már nagyon ütős hangulatok és helyzetek alakultak ki.
Nice Rodriguez írta:
"Egy titokzatos lény, egy sejtelmes árny jelent meg, mely könyörtelenül gyilkol...ami nem is lenne gond, hiszen a különböző fajok jelenlétével együtt jár, ám a kis egyensúly megbomlani látszik, lévén ez az új jelenség egyaránt szedi áldozatait az összes faj közül, áldozatai közt nem csupán egyszerű halandók vannak, kegyetlenül írtja a vérfarkasokat, a vámpírokat és a vadászokat is...eddig nem látott kegyetlenséggel, és precitizással öl, egy igazi predátor. Mindig máshol bukkan fel, kilétéről senki nem tud semmit. Ám minden faj retteg hogy talán ha leszáll az éj, ő lesz a következő. ugyan mi lehet ilyen vérszomjas, és vajon milyen indokból gyilkol?!”
A játék alatt döbbentem rá hajnalban, hogy a MONSTER amiről Nice írt a BKV ELLENŐR
Szóval rettegjetek a lesből támadó acélfogú darálógép ELLENŐRÖKTŐL kik falkában támadják a gyanútlan JK-kat ….
Ave
Emberek holnap ha lesz időm ismét tovább gördítem a eseményeket a elíziumban már akinél lehet ...
Emberek holnap ha lesz időm ismét tovább gördítem a eseményeket a elíziumban már akinél lehet ...
Ááá hello Nath!
Heather D. Brown- Ifjú
- Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni!
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair
Registration date : 2009. Feb. 06.
Nathaniel Damies írta:Na végre van idéglenesen gép net is meglett szóval itt vagyok
Ave
Igazán örvendetes hír, akkor most már a munka és a SZERELEMHAJÓN való szolgálatod mellet a kevéske szabadidődben végre befejezheted és kiegészítheted a hiányos karakteredet valamint talán játszani is lesz időd egy kevéske
Üdv a POKOLBAN Mágus
Hajjaj lessz időm valamennyi a szerelem hajó meg jó dolog kérdezzétek meg ericát.
Vendég- Vendég
Hali emberek^^
Neked is szia Nathaniel Hát, itt vagyok^^ A szerelemhajót meg nem bántani Ted, mindenkinek lehet véleménye, de bátran meg is tarthatja ha olyan mint a tied Ne értsd félre, bölcs vagy és tapasztalt, de olyan pesszimista is mellé, hogy csak na
Na szóval ott tartottam, hogy neeeeeeeeeeeeee nem akarok tanulni Már csak két hét, bibííí Én is szeretlek Na szép napot mindenkinek, még később talán leszek... a reagok késlekedéséért mindenkitől elnézést.
Neked is szia Nathaniel Hát, itt vagyok^^ A szerelemhajót meg nem bántani Ted, mindenkinek lehet véleménye, de bátran meg is tarthatja ha olyan mint a tied Ne értsd félre, bölcs vagy és tapasztalt, de olyan pesszimista is mellé, hogy csak na
Na szóval ott tartottam, hogy neeeeeeeeeeeeee nem akarok tanulni Már csak két hét, bibííí Én is szeretlek Na szép napot mindenkinek, még később talán leszek... a reagok késlekedéséért mindenkitől elnézést.
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
Erica Fadde írta:Hali emberek^^
Üdv
Tévedés nem vagyok pesszimista csak reálisan látom a dolgokat boldog ember vagyok bárki bármit hisz és mond és mellete imádlak húzni benneteket mert ugrotok rá mint a kis foxik a lábtörlőre
Nath igen vagyok és a monstre reagomon dolgozok a elizíumba estére talán kész is leszek vele
Jó munkát Ted megvan a belvárosi könyves boltom. És szeretünk ilyenek amilyen vagy.
Vendég- Vendég
Eladói kisegítő munkakörbe keresek egy embert a könyves boltomba.
Nem rossz fizetés túlóra lehetőség fizetett albérlet a belvárosban
Nem tudtam betenni a hirdetések közé akit érdekel az állást megnézheti a boltomat a belvároson belül.
Nem rossz fizetés túlóra lehetőség fizetett albérlet a belvárosban
Nem tudtam betenni a hirdetések közé akit érdekel az állást megnézheti a boltomat a belvároson belül.
Vendég- Vendég
Ez a hirdetés nem nekem van. Egyrészt anyagilag nem vagyok rászolrulva, másrészt meg amúgy sem tudnék nyitvatartási időben ott lenni. De itt a karik angy többségének már van munkája, ahogy néztem.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Mindenki milyen jól él behalok de sebaj majd csak lesz egy csóró.
Vendég- Vendég
Nathaniel Damies írta:Mindenki milyen jól él behalok de sebaj majd csak lesz egy csóró.
*Szétoszt még egy kis pénzt a "Nép" között.*
- Na, kinyírtam egy mágust!
Anton Smith- Ancilla
Brajah, basszus, mi lenne ha REAGOT írnál abba a szerencsétlen topcba? Mert ez:
"+Jóízűt aludtam.
Kényelmes ágyban aludt.
+Vendégszoba de mégis mintha otthon érezném magam,nagyon komfortos. Lehet hogy még nem keltek fel...
Bekapcsolja a tv-t. Hosszas keresgélés után megtalálja a távirányítót is:)
+ Nézzük...
Mindenféle csatornát megtalált,de azt nem amit szívesen nézett volna.
+Lemegyek megnézem őket."
NEM REAG.
"+Jóízűt aludtam.
Kényelmes ágyban aludt.
+Vendégszoba de mégis mintha otthon érezném magam,nagyon komfortos. Lehet hogy még nem keltek fel...
Bekapcsolja a tv-t. Hosszas keresgélés után megtalálja a távirányítót is:)
+ Nézzük...
Mindenféle csatornát megtalált,de azt nem amit szívesen nézett volna.
+Lemegyek megnézem őket."
NEM REAG.
Anton Smith- Ancilla
Sajnos Brajah ilyen milyen mágust öltél te meg? Erről én is tudni szeretnék.
Vendég- Vendég
Azért irtam ilyen rövidkét mert takaritok közbe és ha nem takartitok letépi a fejem a háromfejü sárkány ... de utána rendesen megirom igérem
Nathaniel Damies írta:Hoppá itt vannak a nagyok mindenki meneküljööööööööööön.
Hehe :DD Mégis milyen nagyok ?
Megvan az újabb bosszantási ötletem...
Olyan színűre keverem a tintám mint Nath -é !!!
Nath mi lenne ha felhigítanád kissé.
Tetszett a könyvesboltos indítás de kifolyt szép sorban mindkét szemem. Csak kijelöléssel vagy élvezhető !!!
Köszike !
Olyan színűre keverem a tintám mint Nath -é !!!
Nath mi lenne ha felhigítanád kissé.
Tetszett a könyvesboltos indítás de kifolyt szép sorban mindkét szemem. Csak kijelöléssel vagy élvezhető !!!
Köszike !
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
Ön nagyon megtisztel Uram ! Elismerésem a stílushoz mit képvisel ám lenne egy javaslatom:
Tegye magát egyedivé a szín neve "Dodgerblue" s gondolom nincs híjával a tudásnak hogyan használja, ha mégis akkor szívesen súgok
Ez csodásan menne a szeme színéhez és az egyéniségéhez is...persze ez csak egy ajánlat.
Tegye magát egyedivé a szín neve "Dodgerblue" s gondolom nincs híjával a tudásnak hogyan használja, ha mégis akkor szívesen súgok
Ez csodásan menne a szeme színéhez és az egyéniségéhez is...persze ez csak egy ajánlat.
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.
35 / 43 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
35 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake