Pokoltornác
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Társoldalak, bannercserék
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura

» Kérdések, problémák
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura

» 6.66-os kísérlet
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth

» Városi Park
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback

» Nicole Drake búvóhelye
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake

» Nicole Drake
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake

» Régi könyvesbolt
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:18 pm by Isabella Turnblack

» Várfal
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 11:21 pm by Isabella Turnblack

» Lucie Eliza Black
Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:48 pm by Lucie Eliza Black

Facebook

Csevegés- ahogy tetszik

+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters

34 / 43 oldal Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43  Next

Go down

Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 Empty Re: Csevegés- ahogy tetszik

Témanyitás by Noctis Lucis Caelum Szer. Május 20, 2009 12:18 am

Hejjhó!
Pottyantottam két NJK-t, még jön majd kettő. Látom akkor tartalmas vót a hétvége, én magam Tapolcán voltam a Fa-Ló helyiségében, ahol az amerikai One Win Choice zúzott Very Happy És persze megnéztem a csodálatos Balatont is, bár fürdeni még nem volt alkalmatos. Sad

Blanche Moreau írta:
Óó és Noctis! Ha majd elfogadtatom a multimat, olyan, két hét múlva - ha ügyes leszek boldog - lefoglalnálak vele. *Leadta az előrendelést a pincérnek.*

Ezer örömmel Smile
Noctis Lucis Caelum
Noctis Lucis Caelum
Alvó
Alvó

nő Hozzászólások száma : 40
Üzenőláda :
"S csak rémes árnyak bálja, melyet
A véres ablakokon át
Ma itt disszonáns zene mellett
Az utas kavarogni lát,
A sápadt ajtóból ma rémek
Folyója foly
Örökké, s hova azok érnek,
Van kacagás - de nincs mosoly."

Karakterlap : Noctis Lucis Caelum
Registration date : 2009. Apr. 18.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by A Paradoxon Ura Szer. Május 20, 2009 10:42 am

Őrségi Minóra
Őrségi Minóra
Ifjú
Ifjú

nő Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...

Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.

Témanyitás by A Paradoxon Ura Csüt. Május 21, 2009 5:49 pm

Üdv

Emberek a Elízium területén kis türelmet kérek a játékosoktól.

Más DOMINÓ kérek egy összefoglalást (mivel nem akarok visszaolvasni és keresni) , hogy miben egyezkedtél a rockfenegyerekkel és miféle szívességet akarsz Martinon keresztül Metz Jörgertől a főszervezőtöl kérni Very Happy Very Happy Laughing Laughing ..... (bár már sejtem csak szeretném a levelet látni ..... )
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Férfi Hozzászólások száma : 552
Üzenőláda : :plan:
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Registration date : 2009. Feb. 23.

http://darkage.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Témanyitás by Heather D. Brown Csüt. Május 21, 2009 10:45 pm

Igeeen! Késsen! Én is akarok menniiii! Sad Smile

Amúgy holnap nem leszek egész nap, hétvégén sem tudom, hogy hogyan, mert tanulnom kéne, jobban mondva gyakorolni hétfői infóérettségire... Majd kiderül. Nektek jó mulatást!
Heather D. Brown
Heather D. Brown
Ifjú
Ifjú

nő Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni! Very Happy
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair
Registration date : 2009. Feb. 06.

Témanyitás by Nice Rodriguez Pént. Május 22, 2009 10:29 am

Ahoj!

Valszeg a hétvégén nem leszek elérhető...na nem mintha a játékaim nagyon száguldoznának, kivéve persze a szeméttelepet, azmég haladgat is a maga tempójában! Pedig én már nagyon de úgy játszanék...én a pörgős játékhoz vagyok szokva! Very Happy Very Happy
Nice Rodriguez
Nice Rodriguez
Virrasztó
Virrasztó

nő Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.

Témanyitás by Anton Smith Pént. Május 22, 2009 10:36 am

Minora, a komornyik nagyon jól néz ki, csak gyorsan öregszik. Very Happy Egy 44 éves embernek még kicsit öreg ez a kép szerintem.
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Férfi Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Május 22, 2009 10:36 am

Nice Rodriguez írta:Ahoj!

Valszeg a hétvégén nem leszek elérhető...na nem mintha a játékaim nagyon száguldoznának, kivéve persze a szeméttelepet, azmég haladgat is a maga tempójában! Pedig én már nagyon de úgy játszanék...én a pörgős játékhoz vagyok szokva! Very Happy Very Happy

Üdv

Akkor előre szólok TŐLEM pörgős játékra ne számíts ...... Very Happy Very Happy Very Happy
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Május 22, 2009 10:38 am

Üdv

Bálozók ha a égiek is úgy akarják ma kora délután továbbgördítem a báli eseményeket ha nem akkor kényszerű várakoztatásra vagytok itélve még 1-2 napig Angel
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Anton Smith Pént. Május 22, 2009 10:39 am

A pörgős viszonylagos. A heti egy-kér reag még nálam is elmenne, de Lokira pl. szombat óta várunk. És ugye bejelentette, hogy hétvégén meg nem lesz, úgyhogy tőlem már érik neki egy fenékberúgás. (Vagy kölcsönkérem az ostort!)
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by Anton Smith Pént. Május 22, 2009 10:40 am

A Paradoxon Ura írta:Üdv

Bálozók ha a égiek is úgy akarják ma kora délután továbbgördítem a báli eseményeket ha nem akkor kényszerű várakoztatásra vagytok itélve még 1-2 napig Angel

Nem kell semmit továbbgördíteni, hisz a java még oda sem ért. Smile
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by Nice Rodriguez Pént. Május 22, 2009 10:41 am

Ó, azt elfelejtette mondani, vagy kérdezni nem is tudom, hogy van az a külön játékok topic, ott esetleg lehet e kezdeményezni egy gamét, mesélővel, vagy anélkül, de röviden elmondom mire is gondoltam:

"Egy titokzatos lény, egy sejtelmes árny jelent meg, mely könyörtelenül gyilkol...ami nem is lenne gond, hiszen a különböző fajok jelenlétével együtt jár, ám a kis egyensúly megbomlani látszik, lévén ez az új jelenség egyaránt szedi áldozatait az összes faj közül, áldozatai közt nem csupán egyszerű halandók vannak, kegyetlenül írtja a vérfarkasokat, a vámpírokat és a vadászokat is...eddig nem látott kegyetlenséggel, és precitizással öl, egy igazi predátor. Mindig máshol bukkan fel, kilétéről senki nem tud semmit. Ám minden faj retteg hogy talán ha leszáll az éj, ő lesz a következő. ugyan mi lehet ilyen vérszomjas, és vajon milyen indokból gyilkol?!
Talán ennek a predátornak a megjelenése különös szövetségre sarkallja a fajokat, ám bízhatnak e azok egymásban mikor egymásnak is ősi ellenségeik?! Izgalom, intrika, kegyetlenség, barátság, ellenszenv, halál, élet..."

Valami ilyesmi bevezető lenne...márha lehet indítani, és ha lenne jelentkező, és akár vagy én mesélném le(mint szereplő is lennék) vagy akár egy mesélő, csak egy játéklehetőségre gondoltam ezéltal kötetlenül, függetlenül a városi játéktértől...
Nice Rodriguez
Nice Rodriguez
Virrasztó
Virrasztó

Témanyitás by Anton Smith Pént. Május 22, 2009 10:45 am

Nice Rodriguez írta:Ó, azt elfelejtette mondani, vagy kérdezni nem is tudom, hogy van az a külön játékok topic, ott esetleg lehet e kezdeményezni egy gamét, mesélővel, vagy anélkül, de röviden elmondom mire is gondoltam:

"Egy titokzatos lény, egy sejtelmes árny jelent meg, mely könyörtelenül gyilkol...ami nem is lenne gond, hiszen a különböző fajok jelenlétével együtt jár, ám a kis egyensúly megbomlani látszik, lévén ez az új jelenség egyaránt szedi áldozatait az összes faj közül, áldozatai közt nem csupán egyszerű halandók vannak, kegyetlenül írtja a vérfarkasokat, a vámpírokat és a vadászokat is...eddig nem látott kegyetlenséggel, és precitizással öl, egy igazi predátor. Mindig máshol bukkan fel, kilétéről senki nem tud semmit. Ám minden faj retteg hogy talán ha leszáll az éj, ő lesz a következő. ugyan mi lehet ilyen vérszomjas, és vajon milyen indokból gyilkol?!
Talán ennek a predátornak a megjelenése különös szövetségre sarkallja a fajokat, ám bízhatnak e azok egymásban mikor egymásnak is ősi ellenségeik?! Izgalom, intrika, kegyetlenség, barátság, ellenszenv, halál, élet..."

Valami ilyesmi bevezető lenne...márha lehet indítani, és ha lenne jelentkező, és akár vagy én mesélném le(mint szereplő is lennék) vagy akár egy mesélő, csak egy játéklehetőségre gondoltam ezéltal kötetlenül, függetlenül a városi játéktértől...

Nice, ezt már unom! Mindenhol jön egy ismeretlen lény, ami mindenkit leöl. Very Happy De ha másnak van kedve, akkor csak nyugodtan ...
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by Nice Rodriguez Pént. Május 22, 2009 10:46 am

Ó ha ez nem tetszik, van még pár tervezet a tarsolyomban, tele vagyok ötletekkel! Very Happy
Nice Rodriguez
Nice Rodriguez
Virrasztó
Virrasztó

Témanyitás by Őrségi Minóra Pént. Május 22, 2009 11:03 am

Anton Smith írta:Minora, a komornyik nagyon jól néz ki, csak gyorsan öregszik. Very Happy Egy 44 éves embernek még kicsit öreg ez a kép szerintem.

Bocs, de szerintem nem..! Nekem van nem is egy ismerősöm aki 40 alatt már őszbe borult és szerintem igen jól áll nekik Very Happy Itt egy kép a fickóról: Csevegés- ahogy tetszik - Page 34 14478_1
Szerintem még öregítettem is rajta a karimban! Razz
Őrségi Minóra
Őrségi Minóra
Ifjú
Ifjú

nő Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...

Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.

Témanyitás by Anton Smith Pént. Május 22, 2009 11:05 am

Felőlem. Különben valóban jóképű, és ez a lendületes tálcakezelés ... Very Happy
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Május 22, 2009 11:05 am

Nice Rodriguez írta:Ó, azt elfelejtette mondani, vagy kérdezni nem is tudom, hogy van az a külön játékok topic, ott esetleg lehet e kezdeményezni egy gamét, mesélővel, vagy anélkül, de röviden elmondom mire is gondoltam:

Üdv

*Örömujjongás, ugrálás* újjab szárnyait bontogató meséléssel fertöződő személy Very Happy

Akkor a lehetőségek röviden:

- Jelenleg a oldal két aktív mesélője igencsak leterhelt, szóval ezt a kis ötletet magadnak kell lemesélni. Ha a későbbiekben is szándékozol esetleg mesélni akkor nem ártana egy Mesélői regisztráció létrehozása.
- Ötletgazdakén szívesen segítek a lény természetének és származásának megkreálásában.
- Nem kell Privát játékok alá rakni szerintem ha elkezdesz komolyan mesélni nyugodtan zajlódhat a IC Játéktérben szerintem tovább színesítené a eddigi képet...

Very Happy Very Happy Very Happy

Sok sikert a Mesélés világában ...... Laughing
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Anton Smith Pént. Május 22, 2009 11:07 am

Én is szívesen mesélek bárkinek. De én nem akarok saját ötletet hozni. Ha valakinek van valami célja a karijával, bármi egyéni akció, amit szeretne, ha valaki megszínesítene (megnehezítene ! ), stb. akkor állok rendelkezésére. Smile
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Május 22, 2009 11:10 am

Anton Smith írta:

Nice, ezt már unom! Mindenhol jön egy ismeretlen lény, ami mindenkit leöl. Very Happy De ha másnak van kedve, akkor csak nyugodtan ...

Üdv

Anton csak a JK-nak lesz ismeretlen a lény Very Happy Very Happy Very Happy , egyébként a legtöbb ellenfél és veszély ismeretlen és homályba boruló a JK-ra nézve amíg le nem csap rájuk Laughing Laughing Laughing ......

Az ismeretlen veszélyeket és éji szörnyetegeket a Mesélő mint régi jó barátot és ivócimborákat, stb. üdvözli és pacsizik velük a Mesélő nagyon jól ismeri őket Wink .....
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Május 22, 2009 11:12 am

Anton Smith írta:Én is szívesen mesélek bárkinek. De én nem akarok saját ötletet hozni. Ha valakinek van valami célja a karijával, bármi egyéni akció, amit szeretne, ha valaki megszínesítene (megnehezítene ! ), stb. akkor állok rendelkezésére. Smile
ű

Jelezd ha valaki jelentkezik nálad, hogy mint Mesélő megkeserítsd a életét a többit majd akkor rendezzük el......
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Május 22, 2009 3:45 pm

Üdv

Megapincepartyzok és elizíumi Bálozók írtam reagot néktek, viszont nem írtam mindenkinek személyre szólóan róluk sem feledkeztem ám meg de jelenleg ennyi interakció volt lehetséges, később az esetlegesen csatlakozó játékosok még bővíthetik a interakciókat valamint bonyolíthatják a szálakat Very Happy ....
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Május 22, 2009 7:30 pm

Üdv

No emberek engem most elnyel a éter, mivel péntek van és esedékes a havi egy Skype konferenciahívásos WoD party a vámpírjaimmal és Mágusaimmal karöltve (ha már nem tudunk egy asztalhoz ülni legalább ennyi asztalipotlék játékalkalmunk legyen Spiteful )
Szóval bárminemű kérdésre, ohajra-sohajra már csak holnap hajnalban vagy a holnap délután fogok reagolni válaszólni.
Jó olvasgatást és jó borzongást (már ha sikerült ilyen hatást kiváltanom amugy kétlem Spiteful ), ennek ellenére érezzétek jól magatokat no én balra el..... Very Happy Very Happy Very Happy
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Lila Domina Szomb. Május 23, 2009 12:39 am

Anton Smith írta:A pörgős viszonylagos. A heti egy-kér reag még nálam is elmenne, de Lokira pl. szombat óta várunk. És ugye bejelentette, hogy hétvégén meg nem lesz, úgyhogy tőlem már érik neki egy fenékberúgás. (Vagy kölcsönkérem az ostort!)
Nem, az ostort nem adom! Afelett én döntök!

Készítettem nektek egy kis összeállítást a Vidámparki kiruccanásról! Nézzétek élvezettel! Very Happy

A lightos kezdés!