Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
34 / 43 oldal
34 / 43 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Hejjhó!
Pottyantottam két NJK-t, még jön majd kettő. Látom akkor tartalmas vót a hétvége, én magam Tapolcán voltam a Fa-Ló helyiségében, ahol az amerikai One Win Choice zúzott És persze megnéztem a csodálatos Balatont is, bár fürdeni még nem volt alkalmatos.
Ezer örömmel
Pottyantottam két NJK-t, még jön majd kettő. Látom akkor tartalmas vót a hétvége, én magam Tapolcán voltam a Fa-Ló helyiségében, ahol az amerikai One Win Choice zúzott És persze megnéztem a csodálatos Balatont is, bár fürdeni még nem volt alkalmatos.
Blanche Moreau írta:Óó és Noctis! Ha majd elfogadtatom a multimat, olyan, két hét múlva - ha ügyes leszek - lefoglalnálak vele. *Leadta az előrendelést a pincérnek.*
Ezer örömmel
Noctis Lucis Caelum- Alvó
- Hozzászólások száma : 40
Üzenőláda :
"S csak rémes árnyak bálja, melyet
A véres ablakokon át
Ma itt disszonáns zene mellett
Az utas kavarogni lát,
A sápadt ajtóból ma rémek
Folyója foly
Örökké, s hova azok érnek,
Van kacagás - de nincs mosoly."
Karakterlap : Noctis Lucis Caelum
Registration date : 2009. Apr. 18.
Landser-Wotan Lenker der Schlachten
Őrségi Minóra- Ifjú
- Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.
Üdv
Emberek a Elízium területén kis türelmet kérek a játékosoktól.
Más DOMINÓ kérek egy összefoglalást (mivel nem akarok visszaolvasni és keresni) , hogy miben egyezkedtél a rockfenegyerekkel és miféle szívességet akarsz Martinon keresztül Metz Jörgertől a főszervezőtöl kérni ..... (bár már sejtem csak szeretném a levelet látni ..... )
Emberek a Elízium területén kis türelmet kérek a játékosoktól.
Más DOMINÓ kérek egy összefoglalást (mivel nem akarok visszaolvasni és keresni) , hogy miben egyezkedtél a rockfenegyerekkel és miféle szívességet akarsz Martinon keresztül Metz Jörgertől a főszervezőtöl kérni ..... (bár már sejtem csak szeretném a levelet látni ..... )
Igeeen! Késsen! Én is akarok menniiii!
Amúgy holnap nem leszek egész nap, hétvégén sem tudom, hogy hogyan, mert tanulnom kéne, jobban mondva gyakorolni hétfői infóérettségire... Majd kiderül. Nektek jó mulatást!
Amúgy holnap nem leszek egész nap, hétvégén sem tudom, hogy hogyan, mert tanulnom kéne, jobban mondva gyakorolni hétfői infóérettségire... Majd kiderül. Nektek jó mulatást!
Heather D. Brown- Ifjú
- Hozzászólások száma : 171
Üzenőláda : Loki a rabszolgám és nem félek használni!
Karakterlap : Heather D. Brown
További karakterek : Elisabeth Leclair
Registration date : 2009. Feb. 06.
Ahoj!
Valszeg a hétvégén nem leszek elérhető...na nem mintha a játékaim nagyon száguldoznának, kivéve persze a szeméttelepet, azmég haladgat is a maga tempójában! Pedig én már nagyon de úgy játszanék...én a pörgős játékhoz vagyok szokva!
Valszeg a hétvégén nem leszek elérhető...na nem mintha a játékaim nagyon száguldoznának, kivéve persze a szeméttelepet, azmég haladgat is a maga tempójában! Pedig én már nagyon de úgy játszanék...én a pörgős játékhoz vagyok szokva!
Nice Rodriguez- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 101
Üzenőláda : Szilárdan állok, fegyverem az adrenalin!
Karakterlap : Nice Rodriguez
Registration date : 2009. May. 12.
Minora, a komornyik nagyon jól néz ki, csak gyorsan öregszik. Egy 44 éves embernek még kicsit öreg ez a kép szerintem.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Nice Rodriguez írta:Ahoj!
Üdv
Akkor előre szólok TŐLEM pörgős játékra ne számíts ......
Üdv
Bálozók ha a égiek is úgy akarják ma kora délután továbbgördítem a báli eseményeket ha nem akkor kényszerű várakoztatásra vagytok itélve még 1-2 napig
Bálozók ha a égiek is úgy akarják ma kora délután továbbgördítem a báli eseményeket ha nem akkor kényszerű várakoztatásra vagytok itélve még 1-2 napig
A pörgős viszonylagos. A heti egy-kér reag még nálam is elmenne, de Lokira pl. szombat óta várunk. És ugye bejelentette, hogy hétvégén meg nem lesz, úgyhogy tőlem már érik neki egy fenékberúgás. (Vagy kölcsönkérem az ostort!)
Anton Smith- Ancilla
A Paradoxon Ura írta:Üdv
Nem kell semmit továbbgördíteni, hisz a java még oda sem ért.
Anton Smith- Ancilla
Ó, azt elfelejtette mondani, vagy kérdezni nem is tudom, hogy van az a külön játékok topic, ott esetleg lehet e kezdeményezni egy gamét, mesélővel, vagy anélkül, de röviden elmondom mire is gondoltam:
"Egy titokzatos lény, egy sejtelmes árny jelent meg, mely könyörtelenül gyilkol...ami nem is lenne gond, hiszen a különböző fajok jelenlétével együtt jár, ám a kis egyensúly megbomlani látszik, lévén ez az új jelenség egyaránt szedi áldozatait az összes faj közül, áldozatai közt nem csupán egyszerű halandók vannak, kegyetlenül írtja a vérfarkasokat, a vámpírokat és a vadászokat is...eddig nem látott kegyetlenséggel, és precitizással öl, egy igazi predátor. Mindig máshol bukkan fel, kilétéről senki nem tud semmit. Ám minden faj retteg hogy talán ha leszáll az éj, ő lesz a következő. ugyan mi lehet ilyen vérszomjas, és vajon milyen indokból gyilkol?!
Talán ennek a predátornak a megjelenése különös szövetségre sarkallja a fajokat, ám bízhatnak e azok egymásban mikor egymásnak is ősi ellenségeik?! Izgalom, intrika, kegyetlenség, barátság, ellenszenv, halál, élet..."
Valami ilyesmi bevezető lenne...márha lehet indítani, és ha lenne jelentkező, és akár vagy én mesélném le(mint szereplő is lennék) vagy akár egy mesélő, csak egy játéklehetőségre gondoltam ezéltal kötetlenül, függetlenül a városi játéktértől...
"Egy titokzatos lény, egy sejtelmes árny jelent meg, mely könyörtelenül gyilkol...ami nem is lenne gond, hiszen a különböző fajok jelenlétével együtt jár, ám a kis egyensúly megbomlani látszik, lévén ez az új jelenség egyaránt szedi áldozatait az összes faj közül, áldozatai közt nem csupán egyszerű halandók vannak, kegyetlenül írtja a vérfarkasokat, a vámpírokat és a vadászokat is...eddig nem látott kegyetlenséggel, és precitizással öl, egy igazi predátor. Mindig máshol bukkan fel, kilétéről senki nem tud semmit. Ám minden faj retteg hogy talán ha leszáll az éj, ő lesz a következő. ugyan mi lehet ilyen vérszomjas, és vajon milyen indokból gyilkol?!
Talán ennek a predátornak a megjelenése különös szövetségre sarkallja a fajokat, ám bízhatnak e azok egymásban mikor egymásnak is ősi ellenségeik?! Izgalom, intrika, kegyetlenség, barátság, ellenszenv, halál, élet..."
Valami ilyesmi bevezető lenne...márha lehet indítani, és ha lenne jelentkező, és akár vagy én mesélném le(mint szereplő is lennék) vagy akár egy mesélő, csak egy játéklehetőségre gondoltam ezéltal kötetlenül, függetlenül a városi játéktértől...
Nice Rodriguez írta:Ó, azt elfelejtette mondani, vagy kérdezni nem is tudom, hogy van az a külön játékok topic, ott esetleg lehet e kezdeményezni egy gamét, mesélővel, vagy anélkül, de röviden elmondom mire is gondoltam:
Nice, ezt már unom! Mindenhol jön egy ismeretlen lény, ami mindenkit leöl. De ha másnak van kedve, akkor csak nyugodtan ...
Anton Smith- Ancilla
Ó ha ez nem tetszik, van még pár tervezet a tarsolyomban, tele vagyok ötletekkel!
Anton Smith írta:Minora, a komornyik nagyon jól néz ki, csak gyorsan öregszik. Egy 44 éves embernek még kicsit öreg ez a kép szerintem.
Bocs, de szerintem nem..! Nekem van nem is egy ismerősöm aki 40 alatt már őszbe borult és szerintem igen jól áll nekik Itt egy kép a fickóról:
Szerintem még öregítettem is rajta a karimban!
Őrségi Minóra- Ifjú
- Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.
Felőlem. Különben valóban jóképű, és ez a lendületes tálcakezelés ...
Anton Smith- Ancilla
Nice Rodriguez írta:Ó, azt elfelejtette mondani, vagy kérdezni nem is tudom, hogy van az a külön játékok topic, ott esetleg lehet e kezdeményezni egy gamét, mesélővel, vagy anélkül, de röviden elmondom mire is gondoltam:
Üdv
*Örömujjongás, ugrálás* újjab szárnyait bontogató meséléssel fertöződő személy
Akkor a lehetőségek röviden:
- Jelenleg a oldal két aktív mesélője igencsak leterhelt, szóval ezt a kis ötletet magadnak kell lemesélni. Ha a későbbiekben is szándékozol esetleg mesélni akkor nem ártana egy Mesélői regisztráció létrehozása.
- Ötletgazdakén szívesen segítek a lény természetének és származásának megkreálásában.
- Nem kell Privát játékok alá rakni szerintem ha elkezdesz komolyan mesélni nyugodtan zajlódhat a IC Játéktérben szerintem tovább színesítené a eddigi képet...
Sok sikert a Mesélés világában ......
Én is szívesen mesélek bárkinek. De én nem akarok saját ötletet hozni. Ha valakinek van valami célja a karijával, bármi egyéni akció, amit szeretne, ha valaki megszínesítene (megnehezítene ! ), stb. akkor állok rendelkezésére.
Anton Smith- Ancilla
Anton Smith írta:Nice Rodriguez írta:Ó, azt elfelejtette mondani, vagy kérdezni nem is tudom, hogy van az a külön játékok topic, ott esetleg lehet e kezdeményezni egy gamét, mesélővel, vagy anélkül, de röviden elmondom mire is gondoltam:
Nice, ezt már unom! Mindenhol jön egy ismeretlen lény, ami mindenkit leöl. De ha másnak van kedve, akkor csak nyugodtan ...
Üdv
Anton csak a JK-nak lesz ismeretlen a lény , egyébként a legtöbb ellenfél és veszély ismeretlen és homályba boruló a JK-ra nézve amíg le nem csap rájuk ......
Az ismeretlen veszélyeket és éji szörnyetegeket a Mesélő mint régi jó barátot és ivócimborákat, stb. üdvözli és pacsizik velük a Mesélő nagyon jól ismeri őket .....
űAnton Smith írta:Én is szívesen mesélek bárkinek. De én nem akarok saját ötletet hozni. Ha valakinek van valami célja a karijával, bármi egyéni akció, amit szeretne, ha valaki megszínesítene (megnehezítene ! ), stb. akkor állok rendelkezésére.
Jelezd ha valaki jelentkezik nálad, hogy mint Mesélő megkeserítsd a életét a többit majd akkor rendezzük el......
Üdv
Megapincepartyzok és elizíumi Bálozók írtam reagot néktek, viszont nem írtam mindenkinek személyre szólóan róluk sem feledkeztem ám meg de jelenleg ennyi interakció volt lehetséges, később az esetlegesen csatlakozó játékosok még bővíthetik a interakciókat valamint bonyolíthatják a szálakat ....
Megapincepartyzok és elizíumi Bálozók írtam reagot néktek, viszont nem írtam mindenkinek személyre szólóan róluk sem feledkeztem ám meg de jelenleg ennyi interakció volt lehetséges, később az esetlegesen csatlakozó játékosok még bővíthetik a interakciókat valamint bonyolíthatják a szálakat ....
Üdv
No emberek engem most elnyel a éter, mivel péntek van és esedékes a havi egy Skype konferenciahívásos WoD party a vámpírjaimmal és Mágusaimmal karöltve (ha már nem tudunk egy asztalhoz ülni legalább ennyi asztalipotlék játékalkalmunk legyen )
Szóval bárminemű kérdésre, ohajra-sohajra már csak holnap hajnalban vagy a holnap délután fogok reagolni válaszólni.
Jó olvasgatást és jó borzongást (már ha sikerült ilyen hatást kiváltanom amugy kétlem ), ennek ellenére érezzétek jól magatokat no én balra el.....
No emberek engem most elnyel a éter, mivel péntek van és esedékes a havi egy Skype konferenciahívásos WoD party a vámpírjaimmal és Mágusaimmal karöltve (ha már nem tudunk egy asztalhoz ülni legalább ennyi asztalipotlék játékalkalmunk legyen )
Szóval bárminemű kérdésre, ohajra-sohajra már csak holnap hajnalban vagy a holnap délután fogok reagolni válaszólni.
Jó olvasgatást és jó borzongást (már ha sikerült ilyen hatást kiváltanom amugy kétlem ), ennek ellenére érezzétek jól magatokat no én balra el.....
Anton Smith írta:A pörgős viszonylagos. A heti egy-kér reag még nálam is elmenne, de Lokira pl. szombat óta várunk. És ugye bejelentette, hogy hétvégén meg nem lesz, úgyhogy tőlem már érik neki egy fenékberúgás. (Vagy kölcsönkérem az ostort!)
Nem, az ostort nem adom! Afelett én döntök!
Készítettem nektek egy kis összeállítást a Vidámparki kiruccanásról! Nézzétek élvezettel!
A lightos kezdés!
Aztán jött a Hip-Hop fantázianevet viselő játék, ami a Torony nevezetű kisebb változata. Belülsz és le-felcibálnak, röviden ennyi... Ez is még a lightosabb kategória, de a hangszálak bemelegítésére épp jó volt. Videót nem találtam.
Ezután belevágtunk a közepébe, jött a Top Spin!
Amikor fejtetőn álltunk.... Áááááhhh... Ezért aztán a következőket csak a földről néztem, mert igenis inamba szállt a bátorságom!
Flying Circus
T-Rex. Az is olyan csodanagy, csodapörgős, csodafélelmetes, csodamagas csodabigyó. Videót nem találtam, annyi a különlegessége, hogy egy dinó az alapja és két kar van rajta, ami mindenféle hihetetlen módon keveri fel az ember gyomrát....
Miután a vér leszállt a fejemből és lassan elkezdett keringeni a testem többi részében, akkor már tudatosult bennem az is, hogy rendkívüli érzés, ahogy az adrenalin végigdübörög az érfalakon és a halálfélelem csudajó dolog, mert akkor érzed igazán, hogy élsz, de egy napra egy ilyen "trauma" elég. Így következett a hullámvasút. Naná, hogy én itt is rettegtem, de nem a gyorsasággal volt a probléma, nem is azzal, hogy olyan nagyon nagy kanyarok lettek volna benne. Egyszerűen csak rettegtem attól, hogy szétesik az egész. Faszerkezetű pálya, fából készült öreg, nyikorgó kocsik, amiken a biztonságot összesen egy könnyen szakadó lánc jelentette. Természetesen én ültem belülre, nagyon lovagias kocsitársam volt, csak akkor volt probléma, amikor menet közben egyre közelebb nyomult, attól félve, hogy a lánc nem nyújt elég biztonságot. Ennek következménye majdnem az lett, hogy kedves Péter kitaszít a túloldalon. De alapjában véve nem volt nagy durranás.
Aztán irány a Break Dance! Ami azért egy fokkal keményebb volt a jól megszokott Búcsús szutykoknál
Ide többször visszatértünk, meglátogattuk az Elvarázsolt Kastélyt, Lézer Dodgemeztünk, ide mentünk, oda mentünk.... Tehát összesítve nagyon jó volt! Szétrázták az agyunkat, gyomrunkat, mindenünket! Ide mindenképpen vissza kell térnünk! Isteni volt és hulla fáradt vagyok
Aztán jött a Hip-Hop fantázianevet viselő játék, ami a Torony nevezetű kisebb változata. Belülsz és le-felcibálnak, röviden ennyi... Ez is még a lightosabb kategória, de a hangszálak bemelegítésére épp jó volt. Videót nem találtam.
Ezután belevágtunk a közepébe, jött a Top Spin!
Amikor fejtetőn álltunk.... Áááááhhh... Ezért aztán a következőket csak a földről néztem, mert igenis inamba szállt a bátorságom!
Flying Circus
T-Rex. Az is olyan csodanagy, csodapörgős, csodafélelmetes, csodamagas csodabigyó. Videót nem találtam, annyi a különlegessége, hogy egy dinó az alapja és két kar van rajta, ami mindenféle hihetetlen módon keveri fel az ember gyomrát....
Miután a vér leszállt a fejemből és lassan elkezdett keringeni a testem többi részében, akkor már tudatosult bennem az is, hogy rendkívüli érzés, ahogy az adrenalin végigdübörög az érfalakon és a halálfélelem csudajó dolog, mert akkor érzed igazán, hogy élsz, de egy napra egy ilyen "trauma" elég. Így következett a hullámvasút. Naná, hogy én itt is rettegtem, de nem a gyorsasággal volt a probléma, nem is azzal, hogy olyan nagyon nagy kanyarok lettek volna benne. Egyszerűen csak rettegtem attól, hogy szétesik az egész. Faszerkezetű pálya, fából készült öreg, nyikorgó kocsik, amiken a biztonságot összesen egy könnyen szakadó lánc jelentette. Természetesen én ültem belülre, nagyon lovagias kocsitársam volt, csak akkor volt probléma, amikor menet közben egyre közelebb nyomult, attól félve, hogy a lánc nem nyújt elég biztonságot. Ennek következménye majdnem az lett, hogy kedves Péter kitaszít a túloldalon. De alapjában véve nem volt nagy durranás.
Aztán irány a Break Dance! Ami azért egy fokkal keményebb volt a jól megszokott Búcsús szutykoknál
Ide többször visszatértünk, meglátogattuk az Elvarázsolt Kastélyt, Lézer Dodgemeztünk, ide mentünk, oda mentünk.... Tehát összesítve nagyon jó volt! Szétrázták az agyunkat, gyomrunkat, mindenünket! Ide mindenképpen vissza kell térnünk! Isteni volt és hulla fáradt vagyok
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Lila Domina írta:Anton Smith írta:A pörgős viszonylagos. A heti egy-kér reag még nálam is elmenne, de Lokira pl. szombat óta várunk. És ugye bejelentette, hogy hétvégén meg nem lesz, úgyhogy tőlem már érik neki egy fenékberúgás. (Vagy kölcsönkérem az ostort!)Nem, az ostort nem adom! Afelett én döntök!Így következett a hullámvasút. Naná, hogy én itt is rettegtem, de nem a gyorsasággal volt a probléma, nem is azzal, hogy olyan nagyon nagy kanyarok lettek volna benne. Egyszerűen csak rettegtem attól, hogy szétesik az egész. Faszerkezetű pálya, fából készült öreg, nyikorgó kocsik, amiken a biztonságot összesen egy könnyen szakadó lánc jelentette. Természetesen én ültem belülre, nagyon lovagias kocsitársam volt, csak akkor volt probléma, amikor menet közben egyre közelebb nyomult, attól félve, hogy a lánc nem nyújt elég biztonságot. Ennek következménye majdnem az lett, hogy kedves Péter kitaszít a túloldalon.
Üdv
Muhahaha a Ős Gonosz felkacag.
1. Domina akkor verd agyon Te a Pamacsot a OSTORRAL mert a kis szutyok mocsoknak többfelé van tartozása lásd MESÉLŐS mese Atlantisz / Sikátor.
2. Muhahahaha végre nevesítve lett Domina egyik fiukája PÉTER és egyből LOVAGIASNAK titulálta, hajaja rossz idők jönnek rád Pamacs megvan az új szuperrabszolga Te mész le a bányába élőerőnek. Muhahahahahaha
Fiukalistát akarunk
Áááá hülye...
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
34 / 43 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
34 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake
Csüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake
» Régi könyvesbolt