Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook
Csevegés- ahogy tetszik
+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
38 / 43 oldal
38 / 43 oldal • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Re: Csevegés- ahogy tetszik
Nem akarok meghalniiiiiiiiii Blanche, azért köszi, ha meghalok, én is beállok a bosszúállók közé Valahogy megoldom
Nathaniel, én megbocsátok neked A türelem reagot terem, ugyebár^^ És arról hogy ki hal meg és ki nem, nem kezdek el újra vitázni
Anton, te már csak tudod igaz? Egy kicsit szinte sajnállak is érte... icipicit
Nathaniel, én megbocsátok neked A türelem reagot terem, ugyebár^^ És arról hogy ki hal meg és ki nem, nem kezdek el újra vitázni
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
Erica Fadde írta: Nem akarok meghalniiiiiiiiii Blanche, azért köszi, ha meghalok, én is beállok a bosszúállók közé Valahogy megoldom
Ó, én legalább túléltem!
Ja, nem, én már 250 éve nem éltem túl.
Sebaj!
Különben meg Blanche csak egy hónapra tudja még felrakni, az nemsokára le is jár, és kész. Ellenben ha téged megölnek, az nem jár le egy hónap múlva.
Anton Smith- Ancilla
- Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.
Áh, ha megölik Ericát akkor jön majd az egyik barátnője, úgyis folyamatosan újabbak és újabbak lépnek fel, aztán majd jól bosszúhadjáratot indít a csúnya vámpiroskák ellen^^ Neeeem, ilyet nem csinálnék. Egyszerűen új karakter, aztán kész, én túlélem, csak a kari nem Nagy különbség...
Erica Fadde- Virrasztó
- Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."
Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő
Registration date : 2009. Feb. 06.
Na piszkoséletűek, mi folyik itt hümm?
Szeretnék én is ölni. Hol lehet jelentkezni?
Szeretnék én is ölni. Hol lehet jelentkezni?
Lila Domina- мιиםєинaτó
- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.
Jó hír igen előre haladgatok a dolgokban Kvintesszencia Tass vagy ép Anyagról szóló rész.
Kezd marha izgi leni, ha jól pörgetem majd a dolgokat és elég az energiám (ne felejtsem el sok sok Tass kell ha már szellem nincs). Akkor elképzeléseim szerint 10 vámpír se ellenfél, persze tudom TED hogy óvatosan a paradoxon hatás miatt (de nefelejtsük el ha kihasználom az Entrópiát hm hm!).határ a csillagos ég.
Kezd marha izgi leni, ha jól pörgetem majd a dolgokat és elég az energiám (ne felejtsem el sok sok Tass kell ha már szellem nincs). Akkor elképzeléseim szerint 10 vámpír se ellenfél, persze tudom TED hogy óvatosan a paradoxon hatás miatt (de nefelejtsük el ha kihasználom az Entrópiát hm hm!).határ a csillagos ég.
Vendég- Vendég
Hm hm
Babu téged senki nem ölhet meg fogd már fel, még egy nő halálát akit szeretek, nem bírnék elviselni, ezért nem is fogom hagyni.
Vendég- Vendég
Nocsak, vámpírgyilkolásra fogtad a fejed? Háddemééér?
Nem ártottak neked, főleg ez a Brad Pitti nem Neki úgy kell meghalnia, hogy széttépik a nők, ezt muszáj...
Nem ártottak neked, főleg ez a Brad Pitti nem Neki úgy kell meghalnia, hogy széttépik a nők, ezt muszáj...
Lila Domina- мιиםєинaτó
Zene a jobb kedvemért...
Lila Domina- мιиםєинaτó
Lila Domina írta:Nocsak, vámpírgyilkolásra fogtad a fejed? Háddemééér?
Brad Pitt-et utálom, ellopta az arcomat. Először arra gondoltam, hogy egyszer letépem róla. De aztán rájöttem, hogy csak meg kell várnom, amíg megöregszik, és akkor megint unikum leszek.
Anton Smith- Ancilla
Üdv!
Csak szólni akartam, hogy kicsit csúszok a reagokkal... (Versenyem lesz, és K.O. vagyok! ) ... legkésőbb vasárnap pótolok! Köszönöm a megértést! Addig is mindenkinek kellemes halál utáni életet!
Minóra
Csak szólni akartam, hogy kicsit csúszok a reagokkal... (Versenyem lesz, és K.O. vagyok! ) ... legkésőbb vasárnap pótolok! Köszönöm a megértést! Addig is mindenkinek kellemes halál utáni életet!
Minóra
Őrségi Minóra- Ifjú
- Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...
Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.
Őrségi Minóra írta:Üdv!
Minóra
Üdv
Segáz megoldjuk a problémát mindenki mgelégedésére.
A hozzászólást A Paradoxon Ura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 28, 2009 12:55 pm-kor.
Genyó, lehet praktikusabb lenne Antonról leszedni a jogokat, és átrakni Morcosra. De ha nagyon bonyolult, akkor elleszek így is.
Anton Smith- Ancilla
Anton Smith írta:Genyó, lehet praktikusabb lenne Antonról leszedni a jogokat, és átrakni Morcosra. De ha nagyon bonyolult, akkor elleszek így is.
Üdv
Morcosnak elméletben ugyan azok a jogai mint Antonnak de minnyá utánanézek......
A Paradoxon Ura írta:Anton Smith írta:Genyó, lehet praktikusabb lenne Antonról leszedni a jogokat, és átrakni Morcosra. De ha nagyon bonyolult, akkor elleszek így is.
Üdv
Morcosnak elméletben ugyan azok a jogai mint Antonnak de minnyá utánanézek......
Most már jó.
Morcos- Mesélő
- Hozzászólások száma : 38
Karakterlap : Nincs feltöltve.
További karakterek : Anton Smith
Martin Sean Bertolli
Registration date : 2009. May. 25.
Technikai üzenet a kedvenc társaságomnak
Munkaköri átrendeződés miatt ezentúl csak este leszek fixen... napközben lesz "reggeli közbeni net" meg aztán "ebédidős net" de ilyenkor csak olvasni lesz alkalmam este reagok a mesémben ha lesz mire )))))))
Hétvégéken igyekszem pótolni a cincálásos kimaradásaimat Senki ne örüljön az újak közül hogy megússza !!!!!
Üdv: A már most elvonási tüneteket produkáló Banya
Munkaköri átrendeződés miatt ezentúl csak este leszek fixen... napközben lesz "reggeli közbeni net" meg aztán "ebédidős net" de ilyenkor csak olvasni lesz alkalmam este reagok a mesémben ha lesz mire )))))))
Hétvégéken igyekszem pótolni a cincálásos kimaradásaimat Senki ne örüljön az újak közül hogy megússza !!!!!
Üdv: A már most elvonási tüneteket produkáló Banya
Vasorrú Banya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 145
Registration date : 2009. Mar. 12.
Szép napot!
Kérdeznék:
Ted engedélyezte, hogy KOr 2-vel induljak, ebből kifolyólag olyan 300 év körüli karaktert tervezek, és ugye kapok 25 elkölthető pontot.
Ebből adhatok-e misztikus képességekre? És ha igen, mekkorára vehetem fel, mert szeretném felvenni a
Jelenlét:
Uralom:
Fantazma:
Árnyjárás:
Képességeket, de max 2-2-2 re tudnám őket. Viszont ha esetleg adhatok a 25 pontból )+SZEP ből) akkor magasabbra is fel lehetne venni?
Köszönöm a válaszokat.
Kérdeznék:
Ted engedélyezte, hogy KOr 2-vel induljak, ebből kifolyólag olyan 300 év körüli karaktert tervezek, és ugye kapok 25 elkölthető pontot.
Ebből adhatok-e misztikus képességekre? És ha igen, mekkorára vehetem fel, mert szeretném felvenni a
Jelenlét:
Uralom:
Fantazma:
Árnyjárás:
Képességeket, de max 2-2-2 re tudnám őket. Viszont ha esetleg adhatok a 25 pontból )+SZEP ből) akkor magasabbra is fel lehetne venni?
Köszönöm a válaszokat.
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
Anabelle Leroi írta:Szép napot!
Kérdeznék:
Jelenlét:
Uralom:
Fantazma:
Árnyjárás:
Köszönöm a válaszokat.
SZEP-ből biztos lehet. De max. 4-es lehet az értéke, és csak 4 különböző lehet.
Morcos- Mesélő
Martin Sean Bertolli
Morcos írta:Anabelle Leroi írta:Szép napot!
Kérdeznék:
Jelenlét:
Uralom:
Fantazma:
Árnyjárás:
Köszönöm a válaszokat.
SZEP-ből biztos lehet. De max. 4-es lehet az értéke, és csak 4 különböző lehet.
Üdv
Kívéve ha felveszed a Plusz Misztikus Képesség (Diszcíplina) Előnyt mert akkor 5 Misztikus képességed lehet (Természetesen nem halmozhatod Különleges Misztikus Képességek-ket azokból csak 1-el rendelkezhetsz) és egyik Misztikus Képességed sem haladhatja meg a 4. szintet.
Fantazma / Árnyjárás Különleges Misztikus Képességek csak az egyikükkel rendelkezhetsz válassz.
*dobpergés és harsonaszó*
Megszültem, tépjetek szét!
Öhm, tudom, hogy van még mit csiszolni, és rengeteget lehetne írni egy 300 éves vámpírról, de próbáltam lényegretörő lenni, tudom, biztosan, hogy sok hiba van benne, de majd megoldjuk közösen. Megnézitek ?
Megszültem, tépjetek szét!
Öhm, tudom, hogy van még mit csiszolni, és rengeteget lehetne írni egy 300 éves vámpírról, de próbáltam lényegretörő lenni, tudom, biztosan, hogy sok hiba van benne, de majd megoldjuk közösen. Megnézitek ?
Anabelle Leroi- Ifjú
- Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.
A Paradoxon Ura írta:Anton Smith írta:Genyó, lehet praktikusabb lenne Antonról leszedni a jogokat, és átrakni Morcosra. De ha nagyon bonyolult, akkor elleszek így is.
Üdv
MOST jó! Ted bácsi meg lesz szíves előbb kérdezni, mielőtt munkálkodik, vagy egyszerűen csak maradjon a kaptafájánál és várjon meg engem
Hey Anabelle, persze hogy megnézünk
Lila Domina- мιиםєинaτó
Lila Domina írta:A Paradoxon Ura írta:Anton Smith írta:Genyó, lehet praktikusabb lenne Antonról leszedni a jogokat, és átrakni Morcosra. De ha nagyon bonyolult, akkor elleszek így is.
Üdv
MOST jó! Ted bácsi meg lesz szíves előbb kérdezni, mielőtt munkálkodik, vagy egyszerűen csak maradjon a kaptafájánál és várjon meg engem
Hey Anabelle, persze hogy megnézünk
Üdv
Nem várlak ez a Dominabetörős időszak (szoktam én is utánatok rendet rakni)
Csak nehogy a fejed törjön be a végén....
Lila Domina- мιиםєинaτó
Lila Domina írta:Csak nehogy a fejed törjön be a végén....
[15:54:28] A Paradoxon Ura : Hej Domina elkapom a pici szexis szegecses nyakörvecskét a nyakicádon és annál fogva ráncigállak meg iciripicirit merő szeretetből
A Paradoxon Ura írta:Lila Domina írta:Csak nehogy a fejed törjön be a végén....
[15:54:28] A Paradoxon Ura : Hej Domina elkapom a pici szexis szegecses nyakörvecskét a nyakicádon és annál fogva ráncigállak meg iciripicirit merő szeretetből
Dominát majd én megvédam. Nem ráncigálni!
Morcos- Mesélő
Martin Sean Bertolli
A Paradoxon Ura írta:Lila Domina írta:Csak nehogy a fejed törjön be a végén....
Hehh... Majd rájössz.... Nyakörvem nem nekem van....
Lila Domina- мιиםєинaτó
38 / 43 oldal • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Pokoltornác :: Archívum :: Chat
38 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|
Vas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura
» Kérdések, problémák
Szomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura
» 6.66-os kísérlet
Hétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth
» Városi Park
Hétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback
» Nicole Drake búvóhelye
Szomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake
» Nicole Drake