Pokoltornác
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Társoldalak, bannercserék
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura

» Kérdések, problémák
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura

» 6.66-os kísérlet
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth

» Városi Park
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback

» Nicole Drake búvóhelye
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake

» Nicole Drake
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake

» Régi könyvesbolt
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:18 pm by Isabella Turnblack

» Várfal
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 11:21 pm by Isabella Turnblack

» Lucie Eliza Black
Az Elízium - Page 3 Icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:48 pm by Lucie Eliza Black

Facebook

Az Elízium

+3
Anton Smith
Dominique Chabrol
A Paradoxon Ura
7 posters

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Az Elízium - Page 3 Empty Re: Az Elízium

Témanyitás by Vasorrú Banya Hétf. Jún. 01, 2009 10:34 pm

Jessica Reeves

Primus bocsánatkérően mosolyodik el.
- Ön... nos bocsánatát kérem Ms Reeves.. rögtön lerohantam az üzlettel, de azt gondoltam ha meg merem említeni azt a tényt hogy már régóta figyelem önt s alig vártam a percet hogy elrabolhassam Norobu san mellől ami nem lett volna túl illendő...nos ha ezzel kezdtem volna, félek nem vett volna komolyan. - lép a korláthoz és tekintetét az éj sötétjébe mélyeszti.
Egyetlen hosszú percig így áll aztán halkan mélyről jövőn belekezd smire befejezi a lány tekintetébe mélyeszti a sajátját.

Szeretnék még egyszer megszületni,
minden fájó kíntól mentesülni,
Szeretnék még egyszer tisztán látni,
hallani, érezni és vágyni.
Megszületni azért
hogy szeretve szeressenek,
Megszületni újra,
hogy a sok fájdalmat, kínt elfeledjem.
Tisztán látni egy arcot,
mely szeretve mosolyog rám,
Hallani egy hangot mely lágyan súgja...
mindig vártam rád.
Érezni egy kezet, érintést,
egy forró ölelést,
Vágyni valakire,
kit elérni oly nagyon nehéz.
Ne legyek egy fájó emlék
mikor gondol rám,
Ne legyek egy akadály
a feledés rögös útján.

Szeretnék még egyszer megszületni,
minden fájdalmad enyhíteni,
Szeretnék még egyszer
életre kelni és remélni,
Szeretném még egyszer
újra finom kezed érinteni.
Szeretnélek megölelni,
csókolni soha nem elengedni,
Fogni a kezed és szerelmesen vezetni.
Szeretnék még egyszer
könnyes szemedbe nézni,
Arcod könnyes arcomhoz érinteni,
És egyetlen könnycseppben végleg elveszni.

Majd zavartan fordul el újra. Majdhogy nem az illetlenségig hátat fordít s zavartan kortyol bele az italába.
- Bocsásson meg talán elragadtattam magam - s óvatosan fordul vissza - de ön a hibás egyedül. Oly tökéletes hogy halnia kéne a gondolatnak is mely magában hibát keresne...- mosolyodik el és mivel már üres a kehely így beharapva felső ajkát csak zavartan hátralép a párkányra téve a kelyhet.
- Igazán nem akartam megbántani. - mondja s látszik valóban bánja iménti anyagias gondolatait. teret ad a lánynak hog ydönthessen vele marad vagy vagy bűntetésül magára hagyná, de ott remeg a levegőben s a könyörgő tekintetben is hogy "Ne !..Ne tegye ezt vele !! "
Vasorrú Banya
Vasorrú Banya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 145
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Mar. 12.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Vendég Hétf. Jún. 01, 2009 11:10 pm

Elég enyhe kifejezés az, hogy a férfi szavai meglepik. Igaz ami igaz, megszokhatta már, hogy ilyesfajta hatással van másokra, na de ha valaki az üzlettel kezdi, utána pedig bókolni igyekszik, hát az mindenképpen furcsa. Nem is kicsit. Vagy azt jelenti, hogy félre akarja vezetni, és csupán azért kedveskedik neki, hogy meggyőzze a hivatalos dolgokat illetően, vagy pedig azért teszi, mert úgy is gondolja. Neeem...ez nem túl valószínű, így hamarosan el is veti ezt az ötletet.
-Szóval arra várt, hogy magamra maradjak? Furcsa... majd pedig lerohan egy ajánlattal. Hm..-Hümmög elgondolkozó fejet vágva. Aztán figyeli, amint Primus tekintete elkalandozik a sötétség felé. Közben belekortyol az italba, melynek finom íze jó érzéssel tölti el, kényeztetve az ízlelőbimbóit.
Néhány pillanattal később azonban meghallja a férfi lágy hangját, és állja a pillantását. Na jó az igazat megvallva kicsit elérzékenyül a hallottaktól, de ennek nem sok jelét adja.
-Igen talán kicsit... de semmi gond.-Mondja egyszerűen, aztán felvonja a szemöldökét.-Igazán kedves, de hogy rám fogni? Még ha csak jó szándékból is. Egyébként nem igazán bántott meg, csupán...nem szeretem annyira, ha egyből belecsapunk a közepébe. Nem szeretem a körítést, de hogy üzlettel jön egyből, az azért kicsit még nekem is sok, pedig gyakorlatias vagyok... legalábbis félig meddig.
Ettől függetlenül még mindig a korlátnak dőlve áll, a férfi szemébe nézve, miközben ismét a szájához emeli a kristálypoharat, melyen megcsillan az ablakokon kiszűrődő fény. A zene halkan kiárad, de alig hallatszik. Egyszerűen csak kellemes hangulatot biztosít a csodálatos éjjel mellé, melyet most idekint élveznek az erkélyen.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vasorrú Banya Hétf. Jún. 01, 2009 11:33 pm

Jessica Reeves

A lány maradt, tehát az esély még megvan.
Primus halványan elmosolyodik.
- Hibáztam belátom, de mentségemre legyen, hogy a szépség sokszor hideg és számító külsőt takar. S bár a létem rövidnek mondható a jövőt hozzámérve de tapasztaltam már ezt azt. S lehet valóban az irodájában kellett volna felkeresnem mikor fehér..vagy almazöld ? .. mert kegyedhez az illene inkább... köpenyben van. - hátratett kézzel hajtja le a fejét.
- Nem kezdhetnénk előlről Ms Revees ? - kérdezi kisfiús mosollyal felemelve a fejét. Kezet nyújt.
- Primus Aelius szolgálatára.. nem bánná ha az estély egy részében kísérőnek szegődnék Ön mellé ? - kérdezi komoly hangszínnel s csak a szeme csillog játékosan.
Ha Jess kezet nyújt akkor finoman megcsókolja azt. Majd a lány poharára néz és elegánsan kicsenve ujjai közül leteszi a párkányra a sajátja mellé. Meghajol.
- Szabad ? - kérdezi s a lány elé lép, finoman illedelmesen átölelve a kezére fog lágyan és táncba vinné a kihallatszó lágy zene ütemére.
Vasorrú Banya
Vasorrú Banya
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Vendég Kedd Jún. 02, 2009 12:06 am

Enyhén mosolyogva viszonozza a férfi gesztusát, majd érdeklődő tekintettel hallgatja a mentegetőzését. Még talán kicsit mulattatja is, de uralkodik magán, és továbbra is hűvösen méregeti.
-És miből gondolja, hogy én nem vagyok hideg, és számító? Egyébként lehet, hogy valóban jobban tette volna...-Mondja, majd halvány mosoly költözik az arcára.-Fehér....fehérben szoktam lenni.-Közli egyszerűen, majd a kérdést hallva bólint egyet.
-Jessica Reeves. Nagyon örvendek kedves Primus.-Nyújtja ő is a kezét, aztán bólint egyet.-Rendben van, nyugodtan csatlakozhat hozzám.
Aztán csak hagyja, hogy kivegye kezéből a poharat, és táncolni hívja.
-Persze, nyugodtan.-Mondja, majd a zene ütemére lassan mozogni kezdenek. Igazából még mindig nem túl szimpatikus neki a férfi, de elmosolyodik, és próbál úgy tenni, mint aki jól érzi magát. Aztán előbb utóbb valóban kezd egyre oldottabbá válni, ahogy telik az idő.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vasorrú Banya Kedd Jún. 02, 2009 12:41 am

Jessia Reeves

A férfi jól táncol, sőt igencsak határozottan vezeti a lépéseket, vigyázva forgat, és néha bizony eldönthetetlen kérdés, hogy a lány lába érintette e a talajt az iménti fordulatnál, vagy a hév és a játékosság ragadta magával, és inkább szédülten repült egy keveset....
A férfi szavak nélkül kommunikál. Előzékeny és figyelmes. Ám mikor a zene véget ér ő tovább fordul a hölgyével, és a következő dallam szinte a talpuk alá simul.
Csak a második zeneszám után engedi ki karjaiból Jessicát, és finoman hátralépve maghajol kissé.
- Nos remélhetem csak hogy a táncrendje még nem telített, és akad számomra még ideje az este folyamán My Lady - mosolyodik el udvariasan.
- Kíván még egy frissítőt ? S ha igen idekint vagy inkább odabent ? - Láthatóan készségesen áll Jessica szolgálatára, de nem viszi túlzásba a játékot. Pusztán igazodik egy estély hangulatához.
- Szívesen segítek ismerkedni , bár az ön külseje nem hiszem hogy ne vonzaná Önhöz a legkiválóbb testvéreket, csak hogy kezet csókolhassanak legalább - bókol kedvesen.
Készen áll hogy a karját nyújtva visszakísérje a lányt a terembe, ha ő arra vágyik.
Vasorrú Banya
Vasorrú Banya
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Dominique Chabrol Kedd Jún. 02, 2009 1:33 am

Úgy fordul meg hogy szeme sarkából meglássa az őt figyelő tekintet tulajdonosát, de ne legyen feltűnő a keresésé ténye.
Megvárja hogy Minóra a kellő távolságba érjen. Úgy áll meg az udvarmester előtt hogy háttal legyen a karzaton álló fixírozónak s minden elhangzó szavánál figyeli Agathe rezdülését.
- Jóestét Ms Giguère ! - kissé meghajol és térdet rogyaszt tisztelete jeléül - Igazán kellemes az estély és a vendégsereg a szokottnál is előkelőbb. - bókol kedvesen majd a tárgyra tér, mert tudja Agathe sietne tovább.
- Szívességet kérnék - kezdi s tudja ha kimondja nem ez úgy is az hát inkább kimondta - Nos bizonyára fontos, az udvart és a várost érintő ügyben érkezett a Gróf úr az Elíziumba de az ön közbenjárására talán tudna szakítani néhány percet a drága idejéből Dominique Chabrolra, Chantal Lussier gyermekére. - ez utóbbi nevet kissé tán élesebben megnyomva ejti ki. - Az ügy magántermészetű s semminemű politikai vagy udvartartási háttérrel nem bír. - teszi hozzá majd kérdőn néz az udvarmesterre.
Dominique Chabrol
Dominique Chabrol
Ifjú
Ifjú

Hozzászólások száma : 96
Karakterlap : Dominique Chabrol
Registration date : 2009. Mar. 16.

Témanyitás by Anabelle Leroi Csüt. Jún. 04, 2009 9:49 am

*Remek. Sehol egy régi barát, egy ismerős. De miért is lenne? Hiszen nem olyan régi vendége még a városnak, bár, van akiket ismer, látásból, s akikkel talán beszélt is már, de ezért senki sem fogja a kegyeit keresni. Körbenéz, szemmle láthatóan vannak még, akik hozzá hasonlóan nem akar, vagy nem mer szocializálódni, vagyis, pontosabban egyetlen fiatalember, aki mégis egyedül van. Ahogyan figyeli egy pillanatig, látja, hogy hozzá hasonlóan talán társaságot keres, de hozzá hasonlóan szintén nem akar csatlakozni senkihez. Majd a telefonjával kezd babrálni. Hát, legyen. Ne unja halálra magát, a herceg még mindig váratja őket, aminek egészen biztosan oka van, melyet talán senki sem tud még. Elindul a jóképű úriember felé, s amint odaér, fejhajtással köszön neki, megpróbálva barátságos arcát felvenni, s a lehető legjobban szocializálódni. Kellemes, dallamos hangján, mely szinte elvarázsol másokat – legalábbis sokan mondták már neki, hogy kellemes hangja van – szólítja meg az idegent, s mivel ezen az eseményen nem tudni, melyikük fajtabéli, hát marad kevésbé közvetlen, mint amilyen szokott lenni. Lépteit hűs szellő kíséri, de biztosan csak egy ablak maradt valahol nyitva. Mindenesetre pár vértestvér különös pillantásokat vet, ahogyan elhalad mellette.
- Bonsoir Monsieur *s miközben egyik kezével a borospoharat fogja, másikkal a poharat tartó kezét fogja meg.
- Nos, túl hosszúra nyúlik a várakozás, nem gondolja? Mondja, netalántán nem tudja az okát, mire fel ez a nagy titkolózás? *s hatalmas, zöld szemeivel ártatlanul pislog a bájos férfira, s bár Ő nem ismeri az idegent, nincs kizárva, hogy az már hallott az „őrült nőről”, ahogyan páran emlegetik.
Anabelle Leroi
Anabelle Leroi
Ifjú
Ifjú

nő Hozzászólások száma : 74
Karakterlap : Anabelle Leroi
További karakterek : Sonja Hansen
Registration date : 2009. May. 26.

Témanyitás by Vendég Csüt. Jún. 04, 2009 2:06 pm

Már kezdi magát egészen kellemesen érezni, pedig nem is gondolta volna, mikor kisétált ide a férfival, és elkezdtek beszélgetni. Hát még vannak meglepetések, számára is. Legalábbis nagyon úgy tűnik. Mikor véget ér a zene, furcsállja igaz, de nem áll meg ő sem. A tánc tovább folytatódik, és nem sokkal később újabb zene kezdődik, melynek ütemére úgy táncolnak tovább, ahogyan azt illik. Mikor ennek is vége szakad, és meghajol előtte, mosollyal nyugtázza az udvarias, kiváló neveltetésről árulkodó gesztust.
-Azt hiszem, hogy megoldható.-Mondja kedvesen, de még mindig kissé tartózkodóan. Aztán a kérdést hallva egy pillanatig elgondolkozik, mert nem tudja eldönteni, hogy kíván e még inni, vagy sem.
-Lehet, hogy kérnék, de csak kicsit később. Viszont nem bánnám, ha most már bemennénk a terembe.-Néz körül kicsit, nem tudja, hogy miért is akar tulajdonképpen bemenni, csak valami fura érzés keríti hatalmába idekint.
Belekarol a férfiba, és elindul vele az ajtó felé. Közben oldalra sandít rá, aztán válaszol a megjegyzésére, amit az imént tett.
-Igazán kedves.-Jutalmazza meg egy sugárzó mosollyal.-De nem hinném, hogy ilyen kelendő lennék. Amint láthatta bizonyára, ide is egyedül érkeztem.-Jegyzi meg, miközben lassú, fenséges léptekkel haladnak az ablakon kiáradó fény irányába.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Anton Smith Csüt. Jún. 04, 2009 3:06 pm

Éppen elteszem a mobilt, amikor észreveszem, hogy egy hölgy felém tart. Udvariasan bevárom, s egy biccentéssel fogadom.
- Jó estét! Nem vagyok járatos a helyi szokásokban, így nem tudom, mennyire késő ez vagy sem. – vonom meg a vállam.
Ezek szerint mások úgy vélik, a hercegnek már itt kéne lennie. Kétségtelenül van ott fenn valami kavarc. De hát, hogy mi, s milyen hatással lesz ránk, azt még nem tudjuk. Addig itt kell eltölteni valahogy az időt.
- Aimé La Forge, szolgálatára. – biccentek még egyet, hisz nincs, aki bemutasson minket egymásnak.
Az ismeretlenre bízom, hogy kezet nyújt-e vagy sem.
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Férfi Hozzászólások száma : 248
Karakterlap : Anton Smith
További karakterek : Martin Sean Bertolli
Nadine Kgositsile (függőben, későbbre halasztva, vagy sehogy)
Registration date : 2009. Apr. 27.

Témanyitás by Anabelle Leroi Csüt. Jún. 04, 2009 3:54 pm

- Monsieur La Forge *ismételgeti az idegen, vagyis, immáron a bemutatkozó férfi nevét. Mintha hallott volna már róla, de ki tudja. Mindenesetre az az ártatlanság, az a szinte angyali arc, szőke tincsek. Kiköpött Brad Pitt, s nemhiába tetszik Ő sok nőnek. Elmosolyodik a bemutatkozás után. Ő pedig jó kislány, miért ne mutatkozna be. Szemmel láthatóan a férfi, bár kissé távolságtartó, mégsem olyan rideg, mint azok nagy része, akik itt vannak.
- Anabelle Leroi *engedi el alkarját, s mutatkozik be Aime-nak, ha az fogadja. Érintése jéghideg, szinte fagyos, s bár, általában habadó hölgyek keze is elég hűvös, talán árulkodó is lehet. De miért félne, itt, az Elíziumban. S talán egy újabb ismerősre tehet szert. Megtanulta az évek folyamán, a kapcsolat hatalom, hiszen ki tudja, mikor lehet bárkire szüksége.
- Hát kedves Aimé, voltam pár rendezvényen már, s higgye el, az életben *tart egy kis szünetet, miközben kortyol a borból.
- Mindennek oka van, s máskor, a vendéglátó hamarabb megjelenik, mint most. De talán jól is van ez így. Az éjszaka hosszú, mi pedig ráérünk nemdebár? *teszi fel a kérdést, de mielőtt választ kapna, már folytatja is. Hiszen, egy jóképű fiatalember egyedül, egy bálon….
- És mondja kedves La Forge, egyedül érkezett a bálra?
Anabelle Leroi
Anabelle Leroi
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Anton Smith Csüt. Jún. 04, 2009 4:12 pm

Udvariasan kézcsókkal köszöntöm Anabelle-t, de persze csak anélkül, hogy valóban érinteném a kezét.
- Örülök, hogy megismerhetem, Anabelle!
Megint felpillantok a karzatra, ahogy azt ecseteli, hogy a késés jelenleg rendhagyó.
- Nem, Ms. Chabrol-lal érkeztem, de őt bokros teendői (~ mind a fel alá rohangászás látszólagos cél nélkül) elszólították, mondhatni lerakott az ajtóban, és már huss … - csak intek egyet mosolyogva. – Ha tiszteletlen lennék, azt mondanám lepasszolt Norobu-szannak, de igazán szerencsés vagyok, hogy megismerhettem őt. A cégéről már volt szerencsém sok jót hallani.
Körbepillantok, merre lehet most Dominique, de éppen nem látom. A csoportok egy része teljesen átszerveződött, mióta megtettem ismerkedő körömet.
- Szóval úgy véli, hogy valami váratlan történt, ami távol tartja a társaságtól a herceget? – térek vissza a felvetett témára. – Az is lehet, hogy a távolról érkezett illusztris vendégek hírei késztették valami cselekvésre. – kockáztatok meg egy óvatos hipotézist. Nem mondom, hogy jó, vagy rossz, csak feltételezem, hogy hercegünk most is a város ügyeivel foglalkozik, lemondva a szórakozásról.
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by A Paradoxon Ura Csüt. Jún. 04, 2009 7:36 pm

Corvinus Egyetem Főépület

Jelenlegi résztvevők:

- Noctis Lucis Caelum
- Blanche Moreau
- Dominique Chabrol
- Anton Smith
- Jessica Reeves
- Őrségi Minóra
- Anabelle Leroi

Az Elízium - Page 3 F0vgk3Az Elízium - Page 3 2dc70w6Az Elízium - Page 3 F0vgk3

Noctis Lucis Caelum / Blanche Moreau

Egy vagány rikító hajú alak közelít a boxotok felé, Mathias látószögén kívül. Aztán óvatosan a vállára akarja tenni a kezét, ám mielőtt a tenyere megérkezne Mathias ujja hegyével eltartja a tenyeret a vállától pár centiméterrel, lehet hogy a szemed tükröződésében vagy máshonnan figyelt fel az érkező kézre.
- Fiatal barátom nem mondta önnek senki, hogy egy ilyen mulatóhelyen nem jó ráijeszteni vagy meglepni a vendégeket mert kellemetlen baleset is érheti?
Mondandója közben kifordul a férfi felé és végigméri. Aztán széles mosoly fut végig az arcán.
- Helló Kölyök látom még mindig szereted a kockázatot. Am ahogy jobban szemrevételezlek feltörtél mint a buzgár, hogyan sikerült bedolgoznod magad a bandáddal egy ilyen nagyvolomenű rendezvényre? Esetleg le is ülsz vagy csak itt fogsz ácsorogni ?

Dominique Chabrol

Az udvarmester apró fejbiccentéssel üdvözöl majd végighallgatja mondandódat. Arcizma sem rezdül még a válasz adás közben sem, úgy tűnik kijutott neki a jóból a mai éjszaka folyamán.
- Tisztelt Dominique mint az azért maga is tudja társadalmunkban nem léteznek olyan fogalmak mint politikamentes magánügy, ha tetszik ha nem a magánügyek is a vértestvér politika részét képezik ha tetszik ha nem s főképpen azok.
Ám legyen meglátjuk mit tehetek az ön kérése érdekében Gróf Lovassy-nál, az eredménnyel majd magáért küldetek az éjszaka folyamán.

Emelet könyvtár, nagyterem mindenkinek

Nem sokkal éjfél előtt az ajtónálló bejelenti a Herceget
- Samal Gyermeke, Troile Gyermeke, Ilyes Gyermeke Uwe Ackermann Martigny Hercege.
A herceg bevonul Jelenléte bénítolag hat mindenkire az elmúlt évszázadok alatt misztikus kisugárzását tökéletesre csiszolta és fejlesztette a gyengék még gyengébbnek tűnnek az erősek meghunyászkodnak. A hercegnek szót sem kell szólni elég megjelennie kisugárzása mindent elborít, az újszülöttek szinte térdig hajolnak de még az idősebb vértestvérek is fejet hajtanak. Egyedül Lovassy Gróf, Lady Zara Slatikova, Lady Trinitry Fitz – Ismay és Kabata Norubu áll töretlenül a misztikus hatalom örvénylésében s miután mindenki kifejezte hódolatát csak utána bókolnak Ackermann Hercegnek a legvisszafogottabban az „Öreg” Szörnyeteg Ő csak egy apró biccentést ereszt meg a karzatról a Hercegnek.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Férfi Hozzászólások száma : 552
Üzenőláda : :plan:
További karakterek : Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Registration date : 2009. Feb. 23.

http://darkage.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Témanyitás by Vendég Csüt. Jún. 04, 2009 8:02 pm

Csak biccentek egy halvány mosollyal, helyes is, ha van közös témánk. Nem szólalok meg aztán, csak körbekémlelek a hely forgatagában. Nem túl feltűnően, épp annyira, amennyire nem illetlenség. Hisz nem unom a társaságomat, csak még nem ismerjük egymást eléggé (még? milyen szavakkal élek, önmagam előtt bukok le ezzel), hogy közös témáink legyenek, és a beszélgetés ne bicsakljon meg félúton. Tekintetemet aztán a közeledő fiúra szegezem. Különös, bár nem olyan különös, mint a többi goth. Csak a kék haj, ami furcsa. De... amúgy, nem rossz. Nem a tökéletes nagy Ő, csak valami van benne, ami megfog. A hülye ízlésem fog egyszer sírba vinni. Amit pedig véghezvisz, az kicsit meglep, elég bátor, de nem buktatom le semmiféle jelzéssel; főleg, mert Mathias már előre tudta. Ügyes trükk, már ha trükközött. Vagy a tarkóján is van szeme..?
Látom, ismerik egymást, így hát csak csendben ülök, és mosolytalan arccal nézem mindkettőjüket. Ó, tudom már honnan ismerős. Ez Caelum! Helyi zenész, aki ráadásul az előbb is játszott. Nem egy körben forgunk, ez látszik. Egy icipicit bánt, hogy az emberek már ennyire nem járnak színházba, vagy én vagyok felejthető alak, pedig én tényleg, mindent megteszek, hogy jó játékot mutassak, és esetleg belopjam magamat az emberek emlékezetébe és szívébe... becsusszanok a box sarkába, had foglalhasson helyet az esetleges barátjával szemben. Én úgyis csak itt ücsörgök, nézelődök, aztán később talán majd partizok, nem tudom. Be nem mutatkozok, nem akarok kellemetlenkedni. Áthúzom magam elé az immáron üres narancsleves poharat, kesztyűs mutatóujjammal pici köröket rajzolok rá, s közben összeszorult gyomorral gondolok arra, hogy majd találkozok Antonnal, nem is olyan soká. Igyekszem ezt gyorsan kiverni a fejemből. Csak nyugalom. Minden rendben fog menni.
Vagy nem.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Őrségi Minóra Pént. Jún. 05, 2009 2:56 pm

-Hálás vagyok a figyelméért Ms Giguère és roppantul lekötelezne, ha szólna pár szót az érdekemben a Hercegnél.- mondja komoly arccal az udvarmesternek, bár sejtette, hogy előbb még biztos utána néznek a múltjának, hisz ő maga is így cselekedne!
-Nem is tartom fel tovább, hisz sejtem mennyi még a teendője egy ilyen csodás bálon… Köszönöm, hogy meghallgatott.- hajol meg, majd egy apró mosollyal az arcán elköszön.
Lassú, kecses léptekkel suhan el a másik nő mellet, -aki szintén az udvarmesterrel óhajt beszélni- egy apró biccentéssel köszönti az idegen nőt.
Nem messze, a vastag vörös függönyökkel keretezett ablak előtt egy csipketerítős asztal mellett áll meg, ahonnan leemelt egy vérrel töltött kristálypoharat.
Sötét szemei fürkészően járták körbe a termet és a Vértestvérek kavargó és igen színpompás tömegét figyelte.
Mennyivel másabb egy ilyen elegáns és hagyományokkal keretezett bál, mint egy féktelen party, amit az eddigi országokban járva tapasztalt. Bár, ha jól belegondol, mind a kettőnek megvan a maga előnye és hátránya is… Minóra örült, hogy itt lehetett ezen a pompás rendezvényen, csak kissé elveszettnek érezte magát a sok, még idegen Vértestvér között. Sosem volt az a magányos típus, még vámpírrá válása után sem, de valahogy a kezdeményezés sosem volt az erőssége. Így most is csendben várt, -mint a pók a hálója szélén- mert a türelem az, ami egy halhatatlan legfőbb erénye.
Nem sokkal később, az ajtónálló botjának ütemes dobbanására kapta fel a tekintetét.
-Samal Gyermeke, Troile Gyermeke, Ilyes Gyermeke Uwe Ackermann Martigny Hercege.- hangzott fel harsányan az inas hangja. Az ajtóban egy elegáns és igen jóképű férfi jelent meg, kinek aranyszín aurája hatalmas erőt sugallt.
Minóra tiszteletteljese leszegte a fejét, és üdvözlő térdbókkal köszöntötte a bál díszvendégét. Ackermann Herceg egy apró biccentéssel köszöntötte az egybegyűlteket, majd az „öregek” felé vette az irányt.
A lány óvatosan, -szemkontaktust kerülve- követte végig tekintetével Martigny legfőbb urát és próbált meg következtetéseket levonni a férfi tekintetéből, gesztusaiból és még a mozgásából is. Megfigyeléséből egy ismerős hang zökkentette ki.
-Beau soir madame!- szólat meg mellette egy kellemes férfihang. Minóra széles mosollyal fordult régi francia „barátjához”.
-Gérard Bussičres…- nézett meglepett szemekkel a frakkot viselő körszakállas, 30 év körüli férfira.
-Minóra, maga gyönyörűbb, mint emlékeimben!- mondta nyájasan a férfi.
-Köszönöm… Te sem panaszkodhatsz!- mérte végig a jóvágású fiatalembert.
Őrségi Minóra
Őrségi Minóra
Ifjú
Ifjú

nő Hozzászólások száma : 98
Üzenőláda : A halhatatlanság remek ötletnek tűnik, míg rá nem jössz, hogy magadra maradtál...

Karakterlap : Őrségi Minóra
További karakterek : -
Registration date : 2009. May. 13.

Témanyitás by Dominique Chabrol Pént. Jún. 05, 2009 4:26 pm

- Ms Giguère ! - kis mosollyal és elegáns fejbiccentéssel bókol felé, ezzel nyugtázza hogy tökéletesen igazat ad neki - A személyes dolgok néha valóban messzebbre mutatnak mint a közvetlen környezetünk. S igencsak hálás lennék ha tolmácsolná a Gróf úrnak miszerint nem csak egy udvarias tisztelet-tevésről lenne szó részemről. - próbálja jelezni hogy valóban fontos és lehet kicsit hosszadalmasabb lesz a beszélgetés, mint ahogy ők azt gondolják.

Majd hátralép és meghajol az udvarmester felé megköszönve az idejét.
Agathe távozik sietősen. Egy darabig figyeli merre indul el a számára most legfontosabb testvér, aztán szép lassan megfordul és az emeleti korlát mellett uralkodói tartásban álló Lovassyra néz fel szép lassan. Majd mikor tekintetük találkozik, arcán kis udvarias mosoly jelenik meg és a lehetőségei határáig fenntartja a szemkontaktust majd behódoló mozdulattal bókol. Még mindig ott él benne a dac a kihívás talán most esztelen bátorsága, de nem fog meghátrálni....
A bók után már nem néz fel. Megpróbálja elütni az idejét addig a pillanatig míg az udvarmester üzenete meg nem érkezik.

Valóra váltja elhatározását miszerint többet fog forgolódni az udvarban. Látta hogy a zöldruhás hölgy szót váltott azudvarmesterrel s immáron azt is tudja hogy új a városban hisz bemutatkozni kíván a hercegnél.
Hirtelen támadhatott a kívánság, hiszen a protokoll szerint valóban az udvarmmester jár el ez ügyben, de nem a lehetőség előtt néhány órával történik a felkérés. Vagy nagyon sürgős a hölgy hercegi bemutatkozása, vagy csak tapasztalatlan a helyi szokásokat illetően.
Így nincs tul sok ideje az informátoroknak tájékoztatni őfenségét. Elmosolyodik és mint nő a nőhöz, kis beszélgetés céljából közelíti meg az ifjú hölgyet.
Bár már társasága is akadt ez cseppet sem zavarja.
- Üdvözlöm az udvarban Ms.... - kedves mosollyal pótolja a hiányzó nevet .
- Mosieur Bussičres ... - nyújt kezet a férfinak - látom meglelte a bál egyik gyöngyszemét - bókol Minóra felé udvariasa, miközben a nő felé fordítja a tekintetét.
- Nem zavarom kellemes társalgásukat... talán később ha az este és a kedve úgy hozza szívesen elcsevegnék egy pohár frissítő mellett. - jelzi Minórának hogy valóban szívesen beszélgetne vele.

Ekkor jelentik be a herceget.
S belép a terembe Uwe Ackermann...
Lenyűgözve figyeli a bevonulást. Elkötelezett híve a hercegnek. Tiszteli és fenntartás nélkül fogadja minden tettét szavát. Valami egészen mélyről gyökerező érzés támad fel benne mindig ha meglátja a város vezetőjét. Büszke arra hogy az udvar tagja lehet, mégha kissé távolabbról is, s minden igyekezetével beljebb akar kerülni.
A vendégek mélyen bókolnak mikor a herceg feltűnik. Dominiquet is átjárja a hercegi erő... ám egy egyetlen percig ellenáll, s csak aztán bókol mélyen udvariasan alázattal az előtt a férfi előtt akit tisztel... s igen szeret... s nem pedig féli hatalmát...
Dominique Chabrol
Dominique Chabrol
Ifjú
Ifjú

Hozzászólások száma : 96
Karakterlap : Dominique Chabrol
Registration date : 2009. Mar. 16.

Témanyitás by Noctis Lucis Caelum Pént. Jún. 05, 2009 7:17 pm

Mathias reflexe kifogástalan, még mielőtt szörnyű tettemet végrehajtanám, akcióm a visszájára sül és még én lepődök meg. Nem vagyok csalódott, hogy nem sikerült a tervem, arckifejezését látva nekem is feljebb kúszik a szám széle, ami arcom oldalain két kis gödörben teljesedik ki. Gyengéden hónom alá kapom fejét, amit ölelésnek szántam, és mivel a szöszke helyet csinált nekem, lehuppanok mellé, Mathiasszal szemben.
- Hidd el én is csak kapkodom a fejem, őrület az egész...
/Törlöm meg homlokomat, miközben csacsogni kezdek.
- Tudod barátom, tegnap éjfél tájékán sétáltam egy hugyszagú aluljáróban, ahová aláereszkedett egy bennfentes angyal és azt ajánlotta, beszervez egy buliba. Sok pénz, sok goth, nagy közönség. Nem, ne nézz már így, nem szedek semmi olyat, ilyenek történnek Martignyban!
/Röhögök. Még mesének is vicces, de ha egyszer így volt...
- Már igencsak ránk fért, a belünket is kidolgozzuk. Úgy néz ki, nemsokára a Hellraiserbe is szervezünk valamit, mert Jörg Metzgernek tervei akadtak velünk. Órákig tudnék mesélni, de te hogyan keveredsz ide? Nem tűnsz vadabb teremtésnek, mint amilyen újkorodban voltál!
/Jegyzem meg csipkelődve, ahogyan barátok közt egymást ugratni szokás aztán oldalra lesek. A szöszi behúzódott, és csöndben csak figyel. Belemelegedtem a magyarázásba, valószínűleg fel sem tűnt hogy mennyire figyelmen kívül hagytam.
-A barátnőd, te liliomtipró?
/Biccentek barátságosan felé, aztán ismét Mathias arcába nézek, hogy felfedezzem, milyen nyomokat hagyott vonásain az idő, míg nem találkoztunk. Rövid haj, elegáns ruházat, ápolt külső, megnyerő stílus. Talán egyszer én is így fogok festeni, ha majd benő a fejem lágya.
Noctis Lucis Caelum
Noctis Lucis Caelum
Alvó
Alvó

nő Hozzászólások száma : 40
Üzenőláda :
"S csak rémes árnyak bálja, melyet
A véres ablakokon át
Ma itt disszonáns zene mellett
Az utas kavarogni lát,
A sápadt ajtóból ma rémek
Folyója foly
Örökké, s hova azok érnek,
Van kacagás - de nincs mosoly."

Karakterlap : Noctis Lucis Caelum
Registration date : 2009. Apr. 18.

Témanyitás by Vasorrú Banya Pént. Jún. 05, 2009 9:42 pm

Jessica Reeves

Primus mosolyogva nyújtja a karját és visszavezeti Jessicát a terembe, a testvérek közé. Sok szempár fordul feléjük, de láthatóan és érezhetően, a férfi most csak nővel törődik. Szinte felfalja a tekintetével és ha a nő rajtakapja a szépség habzsolása közben, akkor zavartan lesüti a tekintetét, s csak bocsánatkérő mosollyal néz újra a másik szemébe.
- Nos ha csak egy perccel is korábban ismerem, mint ahogy az estély elkezdődött, máris nem érkezett volna egyedül. S ha megengedi akkor szívesen szegődöm védelmezőjéül az est hátralévő részében... és a jövőt tekintve. - mondja ki köntörfalazás nélkül a gondolatait.

Mikor úgy érzi Jessica megállna, mert minden rezdülésére éberen figyel, úgy áll meg előtte hogy érezhető legyen a környezet számára, nem kívánják hogy bárki is csatlakozzon kettősükhöz. Mégsem tolakodó, készen áll hogy teljesítse hölgye minden kívánságát....
Könnyed mozdulattal fordul Jessica felé.
- Tudom hogy tán korai és zavaró lehet a kérésem, de nem kísérne el egy operaelőadásra ? Most én kérném fel Önt kísérőnek... - mosolyodik el játékosan.
- Kaptam két jegyet a premierre..Giovanni Battista Pergolesi: La serva padrona, vagyis az Úrhatnám szolgáló... egy kedves kis olasz vígopera...egy agglegény gazda, és a szolgáló lánya közti kapcsolatról szól... s képzelje csak ott a szolga irányítja a gazdát...lehet benne némi tanulság a számunkra... - nevet fel halkan, s reménykedve pillant Jessicára.
Érezhető hogy számára fontos lenne hogy a partnere igent mondjon, bár igyekszik leplezni de valamiért nagyon szeretné hogy teljesüljön a kívánsága.

Bejelentik a herceget, és Primus is együtt bókol őfenségének, bár nem hagyja el a hölgy társaságát és érződik, hogy nem is szándékozik ezt megtenni egy jó darabig...hacsak nem történik valami rendkívüli....
Vasorrú Banya
Vasorrú Banya
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Anabelle Leroi Szomb. Jún. 06, 2009 9:49 am

*A kézcsók meglepi, s hacsak a férfi bőre is nem éppoly jéghideg, mint a vámpírnőé, érezheti azt a fagyos, szinte érezhető kisugárzást, ami a bőréből árad. Azt a jéghideget, ami az egész, holt testéből fakad.
- Herceget? *emelkedik fel a szépen ívelt szemöldök. Az, ahogyan a férfi beszél. A mozdulatok, a szavak, egyértelmű, hogy fajtabelivel van dolga, így, a hirtelen jött közvetlenség és a túlzott nyitottság valamiféle hidegebb, és persze, ridegebb viselkedéssé válik. Nem feltűnően, de hát, mostmár bizalmatlan. Miért? Hiszen nem kellene félnie, tartania fajtársától? De miben különb nála? Nála, akinek, bár már így is jelentős van, más célja sincs, mint uralni és uralkodni, akin csak tud. Miben lenne másabb? Hacsak nem fiatal még, s nem fásult be az évek, évszázadok alatt annyira, mint Anabelle. Bár, ki tudja, talán mégis másabb, talán emberibb a többi vámpírnál, akivel eddig találkozott, s ha már, miért ne próbálná ki, talán maradhat olyan közvetlen, mint ezelőtt? S miközben lelkében, már ami maradt benne, ezek a kételyek dúlnak, s szinte csak hevesen bólogat azokra a szavakra, amit nem is hall talán, de próbál úgy tenni, remélhetőleg hihetően, mint akit érdekel, sőt, már válaszolna is, amikor valami történik. Megjelenik a herceg. Már a bemutatás oly tiszteletet parancsoló, s hiába a dacos kislány, a féktelen hárpia, a szenvedélyes nő szerep, s ki tudja, mennyi, s mekkora bizarr erő, s vágy, jobb lábát előre teszi, majd kisebb terpeszben előrefelé állva lendíti bal kezét előre, jobbat pedig hátra, s amilyen mélyen csak tud, hajol meg a herceg előtt, s marad így, ameddig a protokoll megkívánja, addig nem is szól újdonsült beszélgetőtársához, majd csak aztán, amint a szemkontaktus természetesen Ő is kerülve, de persze, lopva azt várva, hogy a nagyúr megtiszteli figyelmével, s ha ez megtörténik egy újabb fejhajtással nem köszöntheti őt.
- Nos *szólal meg, amint végre fel bír állni a hódolattól, és megbír szólalni, de még mindig félve pillantgatva a hercegre fordul Antonhoz. Mit neki most „ez” itt. Hiszen olyan erőt és tiszteletet sugárzó vámpír, mint Ackermann, elfeledteti az emberrel, vagyis, vámpírral, kivel van dolga, így, immáron a távolságtartásról teljesen megfeledkezve fordul vissza az idegenhez, s egy apró sóhaj után egy félszeg mosolyt is megenged magának, miközben szinte teljesen elvész a férfi szemeiben. Nemhiába, a herceg kisugárzása szinte megrészegítette.
- Monsieur, úgy látom, Ackermann úr megérkezett *s bár titkon persze, éppúgy vágyik arra a hatalomra, amit a herceg hivatott képviselni, mint Anton, mégis, szavaiból valamiféle tisztelet sugárzik.
- Szóval úgy véli, hogy hercegünknek *itt egy apró mosolyt ereszt el, szinte felfedve ezzel, ha az idegen nem jött volna még rá, hogy kivel is van dolga
- A város vezetése és a politika csupán kötelesség, s nem oly szenvedéllyel és hévvel teszi azt, hogy az akár már szórakoztatja is? Ön szerint nem élhetünk úgy, hogy igyekezzünk élvezni azt, amit kaptunk, minden egyes percét és pillanatát? Hiszen miről is szólna másról az élet? *az élet szót kissé cinikusan ejti ki. Persze, hogy úgy ejti, hiszen jól tudja, valahol mélyen, lelkében, hogy ez már minden, csak nem élet, még ha próbálja annak is felfogni.
Anabelle Leroi
Anabelle Leroi
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Anton Smith Szomb. Jún. 06, 2009 10:01 am

Anabelle kicsit megfeszül, amiből én arra következtetek, hogy talán mégsem várta el, s nem is óhajtotta a kézcsókot. A kezem természetesen hideg, hisz itt ugyan mit is színlelnék. Nem hiszem, hogy beavatatlan halandót felengedtek volna ide, vagy ha igen, akkor az ugyanezen állapotában távozna.
A herceg bejelentésére először felegyenesedem, kihúzom magam, s az érkező felé tekintek. Nem óhajtok dacolni vele, ez csupán természetes reakció részemről, hogy lássam is azt, akit köszönteni fogok. Hogy vágynék a hatalmára? Én ugyan nem! Nekem teljesen megfelel a pénz hatalma, mely sokkal kevésbé lázadozó alattvaló, s nem beszél vissza.
Könnyű szívvel, őszintén adom meg a kellő tiszteletet, s mivel magam nem szeretnék államügyekkel bajlódni, kifejezetten hálát érzek azért, hogy van valaki, aki ezt megteszi helyettem, s gyülevész, acsarkodó horda helyett hercegi udvart kovácsol belőlünk. Hogy a herceg esetleg élvezi is? Mint mondhatjuk: lelke rajta.
- Még csak egyszer volt alkalmam találkozni a herceggel,s ennyiből igazán nem tudom eldönteni, hogy élvezetnek, vagy nyűgnek tekinti az uralkodást. De amennyiben az előbbi, akkor igazán nem irigylem tőle az élvezetet, ha meg az utóbbi, akkor sok erős és kitartást kívánok neki a munkájához. – fordulok vissza Annabelle-hez mosolyogva.
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by Anabelle Leroi Szomb. Jún. 06, 2009 10:49 am

*A lepel lehull. Az álarc a földre esik, Anton nem titkolózik. Nem is titkolózott, hát Ő miért tenné? Legyen, nyílt lapok. Már amennyire nem hazug, ámító áspiskígyó –ahogyan a kis Amélie szokta volt nevezni- tud nyílt lapokkal játszani.
- Kedvesem, mi szórakoztatna minket az örök lét alatt? Pénz? Ugyan *legyint, miközben, ha éppen arra járnak, s ha már a herceg saját készleteiből kínálgat, egy pohár „frissítőt” kap fel.
- Kapcsolatok? Vagyon? Semmiség *vág kissé komor és fásult arcot
- Tudja, van egy történet Nagy Sándorról. Egyszer Nagy Sándor, aki 33 éves korára már a világ ura volt. Nem volt földrész szinte, ahol ne ejtették volna ki félve, rettegéssel a nevét. Nem volt vagyon, melyet ne szerzett volna meg. Szinte már annyi, hogy elkölteni sem tudta mire. Mindent elért, amit csak lehetett, és mivel jósokat is tartott, egyszer megkérte az asztrológusát, mondja el neki. *kortyol a „frissítőből”, majd elégedetten hümment. Igen, valóban kitűnő ital. Aprócska mosoly is jelenik meg arcán.
- Nos, megkérdet az asztrológusát, hogy mondja el, mit jósolnak a csillagok. Mikor hal meg? Az asztrológus azt mondta. „Nagyúr! Akkor halsz meg, amikor az ég aranyból lesz, a föld, amin fekszel pedig vasból”. *újabb szünet, ismét a hercegre pillant, de szemmel láthatóan az nem vesz róla tudomást. Milyen kár. Újabb korty után folytatja
- Nagy Sándor boldogan gondolta, hogy micsoda bolondság ez, hiszen az ég sosem lesz aranyból, a föld pedig vasból? Nincs ilyen hely a világon. Aztán, egy nap beteg lett. A csatamezőn esett össze, s rögtön a páncéljára fektették és a pajzsát, ami aranyozott drapériával volt befedve belül, rakták a feje fölé, ne tűzze a nap. Ekkor rájött, itt a vég, nincs tovább. Láza volt, hiába voltak körülötte gyógyítók nem tudtak vele mit kezdeni. Kérte, hogy segítsenek, de egyik gyógyító sem tudott rajta, mind azt mondta neki, hogy vége van, és hamarosan meghal. Nincs tovább. *a másik kezébe fogta a poharát, s arcán továbbra is mosollyal folytatta.
-- „Ha már meghalok, vigyetek anyámhoz!” Kérte a szolgáit. „De nagyuram, nincs időd!” Tárta szét a karját a szolga. „Csak fertályórád, talán ennyi sem.” Ekkor értette meg, hogy amit eddig hajszolt, amit eddig hajtott, mindhiába. Még egy utolsó kívánsága volt, hogy ha viszik a ravatalra, akkor az egyik keze legyen kint a koporsójából. Amikor a szolgák megkérdezték, hogy miért, azt válaszolta. „Hogy lássa mindenki, hogy üres kézzel jöttem a világra, és üres kézzel megyek el innen. „*egy kis szünet, majd halkan felkacag.
- Nos, igen, talán. Igaza van kedvesem. Nyűg lehet. Bár, idővel a pénz átértékelődik az ember szemében ugyebár. Ha már annyi van, hogy elkölteni nem tudjuk, mire való? Mi lesz, ha már nem boldogít? Mi lesz Monsieur, ha már nincs mire költeni? Adakozzunk? Jótékonykodjunk? Ugyan már. Ne inkább más élvezetek után nézzünk, s próbáljuk az időt úgy tölteni, ahogyan az nekünk jó? *Szemmel láthatóan szenvedélyesen beszél. És minden egyes szava, amit csak mond, őszinte. Látszik a hatalom utáni vágya, az uralkodás, s más, bizarr élvezetek iránti vonzalma. De kit érdekel? Bár, talán szavai mások figyelmét is felkeltik, bár, akik hallottak róla, csak talán egy legyintéssel tudják le az egészet. Újabb korty, hiszen majd szomjan hal a nagy beszédbe. Nem mond mást, kíváncsi a férfi hogyan nézi ezután a monológ után, milyen szemmel tekint rá?
Anabelle Leroi
Anabelle Leroi
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Anton Smith Szomb. Jún. 06, 2009 11:10 am

Micsoda szónoklat.
- A történet igazán lebilincselő. De szerényen megjegyezném, hogy Nagy Sándor hatalmas úr volt, s ez sem segített rajta, s a hatalmát sem tudta magával vinni. Hogy kinek mi nyújt élvezetet? Ahogy a mondás is tartja: kinek a pap, kinek a papné. A pénz önmagában valóban nem élvezet. De megvehetünk rajta sok mindent: szórakozást, viszonylagos biztonságot. – én is kérek egy frissítőt, most már megjött az étvágyam.
Azt, hogy engem leginkább a tudomány foglalkoztat, s szórakozásképp tudományos eszmecseréket szoktam folytatni, vagy tanulok, Vértestvér társaságban inkább meg sem említem. Eme élvezeteknek közülünk kevesen hódolnak, s kevesen toleránsak annyira, hogy elfogadják ezt a fajta másságot. Pedig ha nem lennének közöttünk olyanok, akik ezzel is foglalkoznak, néha bajban lenne bizony a társadalmunk. Nem mindent lehet szolgákra bízni.
- Tehát Önnek a hatalom megszerzése nyújt élvezetet. Nos, kedves Annabelle, ebben az esetben meséljen nekem egy kicsit a sikereiről!
Juj, de undok kérdés. Ha nincsenek neki, akkor azért, ha meg vannak, akkor azért. De minden bizonnyal szórakoztatni fogja a kis szócsata a hölgyet, ahogy engem is.
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by Anabelle Leroi Szomb. Jún. 06, 2009 11:49 am

~Micsoda? *emelkedik fel a szemöldök újra. Először harag, mely a pimaszság miatt, majd fura, megmagyarázhatatlan arckifejezés, mely inkább mosolyhoz hasonlít, ül ki a bájos, aprócska pofira. Ha a férfi ismerné úgy, mint Pierre, vagy Amélie, vagy akár a kis David, már rémülten keresne elfoglaltságot, csak hogy ne kelljen a „bolond nőszemély” badarságait hallgatni. Hogy ne kelljen azon féktelen téboly és furcsa, néha követhetetlen gondolkodásmód miatti szálakat bogarászni, amik elhagyják a kis hölgy elméjét és telt ajkait. Ó ha Anton tudná, mibe kezdett. Hogy mennyire is imádja az intrikát. Mennyre is szereti, ha szavakkal tör meg valakit, s ébreszti rá, hogy igaza csak neki lehet, s minden, amit gondolt, amit érzett, és látott eddig, úgy van, ahogyan és amint azt a vámpírnő gondolja. Ó ha Anton tudta volna, nem kezdett volna bele talán. Hacsak nem olyan mint Ő, amit az eddig tapasztaltak alapján kétell. Ha másért nem is, nem nő, aki ráadásul olyan hisztérikus, mint a kis Leroi királykisasszony. De ez mind-mind kiderül most.
- Oh, kedvesem, ki az a bolond, aki henceg azzal, amit elért? Aki csak hangoztatja, mennyi mindene van, milyen hatalmas és sebezhetetlen, igazából azt bizonygatja, mennyire nincs semmije, mennyire gyenge. Vagy Ön szerint most dicsekednem kellene kedvesem? *kortyol újra. A friss, „hűsítő” kitűnő „évjárat” szinte itatja magát, szinte megrészegít, legyen annak származása bárhonnan is.
- Nem tűnnék szánalmas, magamutogató, üres és agyatlan bábnak, ha ecsetelni kezdeném mindazt, amit az évek, évtizedek alatt sikerült megszereznem? Azt a vagyont, hatalmat és kapcsolatrendszert? *s mégis megteszi, hiába mond mást, de hát ez az intrika, semmi más.
- De nem lennék több egy bohócnál, akin csak azért nevetnek, mert bohóc? Ha nem szórakoztatnék? S szórakoztató a sikerekről beszélni? Ha meg akar ismerni kedvesem, hát érje el, hogy beszéljek magamról, de annál többel, mintsem hencegjek, mit értem el. Mondja *teszi le a kiürült kelyhet egy újra arra sétáló szolga tálcájára.
- Ha Önt kérdezném a sikereiről, akarna, tudna Ön hencegni velük? Nekiállna valami alfahímként a mellét verni, hogy mely hatalmas és mérhetetlen kincset harácsolt össze az évek alatt? Vagy arról mesélne, hogy Ön mily tudás birtokosa? Hogy nincs, aki vetekedhetne Önnel? *tart egy kis szünetet
- S bár a hencegés férfiúi jellemvonás, Önt többnek nézem, mint valami vélt hímsoviniszta maszlaggal akarná egy magamfajta bájos hölgy érdeklődését felkelteni. Remélem, jól érzem kedvesem? *s nem zárja le a mondatot, s nem érdeklik most már a tradíciók sem, nyíltan pillant a férfi szemeibe. Hiszen beszél, s persze, annyira mégsem őrült, hogy bármi ostobasággal próbálkozna. Itt, mindenki szeme láttára, egy elíziumban?
Anabelle Leroi
Anabelle Leroi
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Anton Smith Szomb. Jún. 06, 2009 12:06 pm

Finoman, és visszafogottan, mégis lelkesen bólogatok, mutatva egyetértésemet.
„De nem lennék több egy bohócnál, akin csak azért nevetnek, mert bohóc?”
- De. - szúrom közben mintegy megválaszolva a kérdést, s ugye mért is lenne ez szó szerint szemtelenség, hisz helyeseltem. Ugyanakkor beismerése annak, hogy ugratni akartam, s nem szégyellem, mért is tenném, amikor látszik, hogy lázba, jött, hogy feltüzeltem, hogy szívesen veszi a játékot.
Amikor alfahímeket emleget, halkan röviden felnevetek.
- Nos, ha körbenéz … - kicsit halkabbra, bizalmasabbra veszem a hangsúlyt, s egy egészen kicsit közelebb hajolok, csak mintegy érzékeltetve ezzel is, hogy a játék részeként kvázi „bizalmas” mondandót közölnék - … akkor talál nálam sokkal alkalmasabbakat is az effajta alfahím szerepre. Bár ez a megnevezés az éjszaka más teremtményeinél sokkal divatosabb.
Visszaegyenesedem, s úgy folytatom.
- Hogy kedvem lenne-e hencegni, vagy sem, az lényegtelen, eddigi tevékenységem jó része bizalmas jellegű, nem lenne ajánlott erről szót ejtenem.
Úgy feleltem a kérdésre, hogy elvetettem a hencegés lehetőségét, s mégis megtettem egy homályos utalással. Maga a tény, hogy ilyenfajta munkáim voltak, nem titok, némi utánjárással kideríthető, hisz valahogy az újabb és újabb megbízók is mindig megtaláltak. Hogy hogyan, az legyen az ő dolguk.
- Nincs kedve kisétálni a teraszra? – teszem fel hirtelen a kérdést, mintegy megtörve mindkettőnk gondolatmenetét.
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by Anabelle Leroi Szomb. Jún. 06, 2009 3:44 pm

*Remek. Ezek szerint egy állásponton vannak. Ami azt is jelenti, látván a hirtelen és reflexszerű helyeslést, hogy ezen szópárbajt ő nyerte meg. Vagyis, az eszmecserében perpillanat az Ő véleménye múlta felül a másikét. Milyen jó, hogy nem rendeznek ebből valamiféle sportot. Mert egészen biztosan indulna, ha lenne belőle olimpia. Sőt, a ha a cinizmus és az intrika versenyág lenne, talán sok érmet is nyerhetne benne. Elmosolyodik, elégedett, nyugodt mosoly ül ki tekintetén, s sóhajt. Nem történik semmi jelentős a hajbókoláson kívül, s bár, talán neki is megkellene tennie, mégis, kecsegtető az idegen ajánlata. Úgyis hallja, ha valami történik.
- Igaza van kedvesem, a titkok azért vannak, hogy ne legyünk nyílt könyvek mások számára. No meg azért, hogy eléggé szórakoztató legyen, ahogyan a külvilág igyekszik felfedni azokat *rakja aprócska kezeit ajkai elé, s nevet fel újra, kedves, csilingelő, gyermeki kacajával. Páran felfigyelhetnek rá, de a beszélgetésben és trécselésben talán nem olyan feltűnő. De ha az is, kit érdekel. Bár, eléggé fura tekintve azt, hogy semmi komolyat nem mondott Aime ahhoz, hogy nevessen. De ez Anabelle. Igen, Ő ilyen szeszélyes, és ilyen bolond.
- Jólvan, menjünk *s menet közben, mielőtt belekarolna Aime-be még két pohár frissítőt „lop” le egy arra járó szolga ezüst tálcájáról, s illik, nem illik, a vámpírba karolva, ha minden igaz, kettesben hagyják el a forgatagot. Helyes, úgysem akart sokáig itt jópofizni. Bár, már nagyon kíváncsi az est „fénypontjára” amit még úgy érez, hátra van, legalábbis ami eddigi életét és tapasztalatait illeti. Bár, megszokta, itt sok dolog nem úgy megy, ahogyan ő ezt elképzeli, vagy képzelni véli. Egyik kezével a férfiba karolva, másikban a poharat fogva indul el Anton mellett, hagyja, had vezessék. Mint egy hölgyet a kísérője ugyebár?
- Nos, Mon Chérie. Ezek szerint őhencegőségem többre tartja, mint a sok kékvérű, elit és előkelő uraságot és hölgyeket? Mert ez igazán megtisztelő. Jól esik egy magamfajta ártatlan és kedves hölgynek, hogy egy gáláns úr megtiszteli figyelmével *na tessék, most pedig egy valódi, bálozó hölgy, akit éppen csábítani készülnek. Legalábbis ezt véli hinni? Ugyan, dehogyis! Csak kíváncsi, ezt hogyan reagálja le. Hiszen, ha éppen két egyszerű halandó lennének, még udvarlásnak fogná fel a dolgot.
Anabelle Leroi
Anabelle Leroi
Ifjú
Ifjú

Témanyitás by Anton Smith Szomb. Jún. 06, 2009 5:19 pm

Elindulunk kifelé, az erkélyre. Nem annyira azért, mert bizalmas kettesben akarnék maradni Annabelle-el, hanem mert szeretnék kicsit gyönyörködni a csillagokban, és a kilátásban. Ettől függetlenül, ha a hölgy udvarlásra és bókokra vágyik, tőlem megkaphatja.
- Annabelle, Ön gyönyörű, s biztos vagyok benne, hogy a jelenlévő összes férfi figyelmét magára vonta, hosszabb-rövidebb ideig, csak titkolják, s engem irigyelnek, amiért kísérőjéül választott.
A teraszra érve egészen a korlátig vezetem, s ott fordulok újra szembe vele.
- Igen, jól sejtettem. – bólintok. – A haján megcsillanó csillagfény még jobban kiemeli saját ragyogását.
Ó, megy ez nekem, annak idején, még életemben is ilyen szólamokkal puhítottam a hölgyek szívét.
Anton Smith
Anton Smith
Ancilla
Ancilla

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.