Pokoltornác
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (85 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:49 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Társoldalak, bannercserék
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2015 11:01 am by A Paradoxon Ura

» Kérdések, problémák
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 12:25 pm by A Paradoxon Ura

» 6.66-os kísérlet
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 7:25 pm by Azathoth

» Városi Park
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 1:52 pm by Loki Redback

» Nicole Drake búvóhelye
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:32 pm by Nicole Drake

» Nicole Drake
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 11:24 pm by Nicole Drake

» Régi könyvesbolt
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:18 pm by Isabella Turnblack

» Várfal
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 11:21 pm by Isabella Turnblack

» Lucie Eliza Black
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:48 pm by Lucie Eliza Black

Facebook

Csevegés- ahogy tetszik

+25
Big XXX
Őrségi Minóra
Nice Rodriguez
Elisabeth Leclair
Anton Smith
Sonja Hansen
Noctis Lucis Caelum
Satine Desire
Lila Domina
Brajah Tentraue
Loren G. Blackmore
Dominique Chabrol
Angelique Tussaud
Vasorrú Banya
Titanilla Lovassy
Max Long
Sairus Demton
Matt Tuck
A Paradoxon Ura
Gordon Freemann
Jorma Magnus Alatalo
Loki Redback
Heather D. Brown
Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Erica Fadde
29 posters

26 / 43 oldal Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Next

Go down

Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Empty Re: Csevegés- ahogy tetszik

Témanyitás by Satine Desire Kedd Ápr. 14, 2009 3:45 pm

A Paradoxon Ura írta:
Satine Desire írta:
A Paradoxon Ura írta:Üdv

Ahhoz, hogy írni tudjál a fórumba Elfogadott karakterré kell váljál. Nyiss a karaktered nevével egy Új Témát ide https://pokoltornac.hungarianforum.com/karakterlapok-es-eltortenetek-f2/ (ide nem szükséges engedély mint a Chatbe sem) majd készíts előtörténetet és a minták alapján karakterlapot segítséget itt találsz https://pokoltornac.hungarianforum.com/fajleirasok-f5/ ha ezzel kész vagy akkor valamelyik adminisztrátor beemel a Elfogadott Karakterek csoportjába és onnantól képes leszel írni a IC Játéktérbe is nem csak a közösségi terekbe.

Köszönöm:)

Üdv

Igazán nincs mit bővebb segítséget PM-ben tudsz kérni a oldal Adminisztrátoraitól
(Heather, Erica, Ted) vagy még segítségedre lehetnek Vasorrú Banya, Lila Domina.
Tőlem csak gyors frappáns válaszokra számíthatsz Very Happy

Nekem frappáns,gyors válaszra volt szükségem:)
Satine Desire
Satine Desire
Alvó
Alvó

nő Hozzászólások száma : 5
Karakterlap : Nincs feltöltve.
Registration date : 2009. Apr. 14.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Lila Domina Szer. Ápr. 15, 2009 9:35 pm

Hollári-hollári-hollári-hó!
A napokban nagy valószínűséggel én sem fogok sziporkázni, elmerülök az angol nyelv rejtelmeiben, de ígérem nem viszem túlzásba! Smile
Majd néha-néha benézek Smile
Lila Domina
Lila Domina
мιиםєинaτó
мιиםєинaτó

nő Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2009. Feb. 09.

Témanyitás by Gordon Freemann Szer. Ápr. 15, 2009 10:47 pm

Nos nálunk meg OTDK van, és szervező vagyok. Ezért nem tok olyan gyakran lenni. De kitartás, már csak 1 nap van hátra boldog
Gordon Freemann
Gordon Freemann
Virrasztó
Virrasztó

Férfi Hozzászólások száma : 83
Karakterlap : Gordon Freemann
Registration date : 2009. Feb. 21.

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Csüt. Ápr. 16, 2009 9:28 am

Ave

Nem is tudom, hogyan fejezzem ki magam. Örömmel mondhatom, hogy a ténykedésünk valamilyen szinten fertőző a sok látogató közül volt akinek az oldalra felkerült White Wolfos anyagok beleégtek a retinájába még úgy is, hogy eléggé megcsonkítottuk és lebutítottuk a fórum szintjére. Az viszont sajnálattal tölt el, hogy ha már van Vendégkönyvünk ahová regisztráció nélkül is lehet írni miért nem tisztel meg bennünket egy apró postal az a személy ki a Pokoltornác oldalon előszeretettel használja a MÁSOL funkciót és egy másik oldalon a BEILLESZTÉS opciót. Tévedés ne essék nem az bánt, hogy kimásolja és elviszi egy másik fórumra (mert ezek a White Wolf anyagai amiket saját szánk ízére szabtunk), hanem hogy még egy rövid postot sem képes dobni a Vendégkönyvbe ha már van „Hé csumbák tetszenek a kiegészítők amiket felraktatok azt hiszem Én is használni fogom őket.” ennyi bőven elég lett volna. No de mindegy nem értek én ehhez.

Azért álljon itt ékes példaként a oldal címe akinek van kedve kukkantson rá eddig nem volt zárt.
Link: http://endwar.heavenforum.org/forum.htm
Beavatott
Beavatott

Férfi Hozzászólások száma : 211
Üzenőláda : NEMTUCC MEGÖLNI VAZZ Laughing
Karakterlap : Kenma Kinjou Shibuk
További karakterek : A Paradoxon Ura (Mesélő Mindenható)
Registration date : 2009. Feb. 06.

http://darkage.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Témanyitás by Lila Domina Csüt. Ápr. 16, 2009 11:01 am

A másolás mindig bók boldog
De nekem akkor is viszketnek az ujjbegyeim, szeretném az orra alá dörgölni Very Happy ÉS azt hiszem szerzek új társoldalt is Smile
Lila Domina
Lila Domina
мιиםєинaτó
мιиםєинaτó

Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Empty Írogatás!

Témanyitás by Gabriel Pént. Ápr. 17, 2009 3:22 am

Kedves Admintárak!

Megkérnélek benneteket, hogy ha valami üzenni valótok van nekünk, vagy bármely játékosunknak aki hozzátok regel és nem játszik, annak tegyétek meg a megadott mailcímén és ne a fórumon üzengessetek neki. Remélem, hogy mint társoldal megértitek az efféle beírogatás nem tesz jó fényt sem rátok, sem az illetőre. Köszönöm megértéseteket. Gabriel ( Heavenlord Reincarnation adminja)

Gabriel
Vendég

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Ápr. 17, 2009 9:43 am

Gabriel írta:Kedves Admintárak!

Megkérnélek benneteket, hogy ha valami üzenni valótok van nekünk, vagy bármely játékosunknak aki hozzátok regel és nem játszik, annak tegyétek meg a megadott mailcímén és ne a fórumon üzengessetek neki. Remélem, hogy mint társoldal megértitek az efféle beírogatás nem tesz jó fényt sem rátok, sem az illetőre. Köszönöm megértéseteket. Gabriel ( Heavenlord Reincarnation adminja)

Tisztelt Gabriel

1. A üzenet több vonalon is megtörtént és a általad említett eset a végső megmozdulás volt (hátha azt már észreveszi a illető) .....
2. Az, hogy a beírogatás nem vet jó fényt rám röviden és tömören szólva nem érdekel (nem én vagyok aki felelőtlen igéreteket és felajánlásokat tesz és utána zéróra csökkenti a kommunikációját)
3. Az illető meg magára vessen majd legközelebb megtanul mértékkel igérni vagy kommunikálni.
4. Félreértés ne essék de ha Te ennyire elítéled a fórumra beírogatós üzenést (veled ellentétben Én nem ítélem el csak kiváncsi vagyok a logikádra) akkor miért ide írtál és miért nem egy privát mailcímre pl a kontaktéra ?
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Férfi Hozzászólások száma : 552
Üzenőláda : :plan:
További karakterek : Kenma Kinjou Shibuk (Ted)
Registration date : 2009. Feb. 23.

Témanyitás by Max Long Pént. Ápr. 17, 2009 9:58 am

Az endwar.heavenforum.org-on nyilt egy Köszönetnyilvánító topic.
Max Long
Max Long
Ifjú
Ifjú

Férfi Hozzászólások száma : 19
Üzenőláda : Az út az örökkévalóság felé rögös és veszélyes.

Karakterlap : Max Long
Registration date : 2009. Feb. 10.

Témanyitás by A Paradoxon Ura Pént. Ápr. 17, 2009 10:08 am

Max Long írta:Az endwar.heavenforum.org-on nyilt egy Köszönetnyilvánító topic.

Üdv

Köszi Max azt hiszem kijelenthetjük, hogy így már korrektebb a dolog valamint korrekt a ottani Admi gárda.
Természetesen azt hozzátenném, hogy igazándiból nem nekünk hanem a White Wolf cégnek valamint fejlesztőinek és a lelkes magyar WoD rajongókanak kell megköszönni a anyagokat mert sok SK fordítás.

No úgy látszik néha megéri ha kinyítnom a ordas nagy büdös pofámat és kénkövet okádnom a világba.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Vasorrú Banya Pént. Ápr. 17, 2009 12:00 pm

Kedves Gabriel ( Heavenlord Reincarnation adminja) !

Én spec szívesen üzengetnék neked privátban ám csak akkor tehetném ha regisztrálnék a játékodba...s csak ezért nem szívesen tenném. Nem terhelném a tárhelyetek, mert tudom hogy egy regisztrálás elég sok helyet foglal el.
Tehát ... ha már hiányolod hogy nem próbáltuk elérni az illetőt, akkor legalább légyszíves a mi oldalunkra történt írásod alá tedd oda az elérhetőséged...

Én csak ennyit tennék hozzá a dologhoz.

Köszönettel: Vasorrú Banya.
Vasorrú Banya
Vasorrú Banya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 145
Registration date : 2009. Mar. 12.

Témanyitás by Loki Redback Pént. Ápr. 17, 2009 8:26 pm

Domina pls dobj majd meg azzal a japán névfordító programmal! Very Happy
Loki Redback
Loki Redback
Falkatag
Falkatag

Férfi Hozzászólások száma : 123
Karakterlap : Loki Redback
Registration date : 2009. Feb. 08.

Témanyitás by Lila Domina Pént. Ápr. 17, 2009 9:25 pm

Itt van: http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/6486/
Lila Domina
Lila Domina
мιиםєинaτó
мιиםєинaτó

Témanyitás by Gabriel Szomb. Ápr. 18, 2009 3:04 pm

Üdv mindenki aki megszólított!

Emberek! Félreértés ne essék, nem vitázni jöttem, csak nem szeretem amikor egy játékosnak az üzengetése egy fórumon zajlik... a beírásom, pedig csak a 'paradox akárkinek' szólt, aki írogat. Bármilyen üzenetet várok ami nem károgás.

msn: klan2@freemail.hu...

További kellemes játékot és a jövőben kérem mellőzze az illető a hasonló beírásokat a fórumra. Köszönöm az intelligens válaszokat, tényleg jó, hogy nem egyből a magas C-n kezdtétek... További kellemes kalandozást.

Gabriel
Vendég

Témanyitás by A Paradoxon Ura Szomb. Ápr. 18, 2009 3:38 pm

Gabriel írta:Üdv mindenki aki megszólított!

Emberek! Félreértés ne essék, nem vitázni jöttem, csak nem szeretem amikor egy játékosnak az üzengetése egy fórumon zajlik... a beírásom, pedig csak a 'paradox akárkinek' szólt, aki írogat. Bármilyen üzenetet várok ami nem károgás.

msn: klan2@freemail.hu...

További kellemes játékot és a jövőben kérem mellőzze az illető a hasonló beírásokat a fórumra. Köszönöm az intelligens válaszokat, tényleg jó, hogy nem egyből a magas C-n kezdtétek... További kellemes kalandozást.

Tisztelt Gabriel

Akkor még egyszer talán vissza kéne olvassál és akkor nem írnál ilyeneket mert csak idézni tudom magamat:

A Paradoxon Ura írta:

Tisztelt Gabriel

1. A üzenet több vonalon is megtörtént és a általad említett eset a végső megmozdulás volt (hátha azt már észreveszi a illető) .....
2. Az, hogy a beírogatás nem vet jó fényt rám röviden és tömören szólva nem érdekel (nem én vagyok aki felelőtlen igéreteket és felajánlásokat tesz és utána zéróra csökkenti a kommunikációját)
3. Az illető meg magára vessen majd legközelebb megtanul mértékkel igérni vagy kommunikálni.
4. Félreértés ne essék de ha Te ennyire elítéled a fórumra beírogatós üzenést (veled ellentétben Én nem ítélem el csak kiváncsi vagyok a logikádra) akkor miért ide írtál és miért nem egy privát mailcímre pl a kontaktéra ?

Itt kifejtettem szépen és érthetően a hozzáállásomat de valahogy nem voltál rá képes értelmesen válaszolni. És IGEN célom volt a figyelemfelhívás hogy nagyotmondó Háry Samael admitársad nőjön ki végre a felelőtlen ígérgetős korszakából.
A másik nem „'paradox akárkinek'” vagyok hanem A Paradoxon Ura Én sem ’Gab akárki’-ként szólítottalak meg a korrektség ilyen elemi szinten kezdődik (ha nem törölted volna kapásból és csuklóból a postomat akkor tudtad volna a nick nevemet mert ott volt a alján „Tisztelettel A Paradoxon Ura ….”.
Röviden és tömören ennyi direkte megkérünk mindenkit hogy csak azok regisztráljanak akik játszani vagy mesélni szeretnének. Ha pedig valaki nem ér rá az vegye a fáradságot és legalább szóljon mert igen-igen vannak ilyen felhasználóink is de ők legalább szóltak.
Míg Samael „társad” részéről a megkérdezések és megkeresések után vagy ígérgetés jött „majd ekkor majd akkor” a vége felé meg már semmi.
Azt hiszem az ilyen hozzáállás joggal csípheti a szememet és demokratikus keretek között jogom van szóvá is tenni és meg is tettem.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Gabriel Szomb. Ápr. 18, 2009 5:08 pm

Okos enged alapon... no comment és megjegyzés: A Paradoxon Ura egy titulus, nem egy név.. ellentétben a Gabriellel Smile

És igen töröltem a hsz-t, mert semmi közöm a magánnyomorodhoz Smile ez volt az utolsó, hogy felnéztem, mert nem szándékozom a fórumotokat rondítani a vitámmal, így ha szeretném beszélgetni akkor a fenti msn-n megtalálsz.

Elnézést mindenkitől a szóváltásért, de valaki a Paradoxon urának képzeli magát, és elfelejti, hogy csak egy halandó ember, és nem a mindenség ura.

Gabriel
Vendég

Témanyitás by A Paradoxon Ura Szomb. Ápr. 18, 2009 5:24 pm

Gabriel írta:Okos enged alapon... no comment és megjegyzés: A Paradoxon Ura egy titulus, nem egy név.. ellentétben a Gabriellel Smile

És igen töröltem a hsz-t, mert semmi közöm a magánnyomorodhoz Smile ez volt az utolsó, hogy felnéztem, mert nem szándékozom a fórumotokat rondítani a vitámmal, így ha szeretném beszélgetni akkor a fenti msn-n megtalálsz.

Elnézést mindenkitől a szóváltásért, de valaki a Paradoxon urának képzeli magát, és elfelejti, hogy csak egy halandó ember, és nem a mindenség ura.

Üdv

Szeretem amikor észérvek hijján személyeskedésbe csapnak át a emberek és ezzel próbálják elütni a dolgok élét Very Happy
Meg kéne tanulni érvelni és akkor talán nem kéne a én "magánnyomoromra" hivatkozni.

Egyébként Gabriele jobban ismerjük egymást mint gondolnád én tudom Te ki vagy szerinted neked sem lesz nehéz rájönni, hogy Én ki is vagyok Very Happy

A Paradoxon nem egyenlő a Mindenséggel de egyébként minden stimmel Very Happy

Talán igen nem is kéne ide felnézned hanem esetleg a Szigetvilág FRPG fórum játékterén tronoló trójai robotot kéne levakarni a játékotokról mivel a oldal bejelentett TÁMADÓ hellyé vált.
Egyébként meg a menekülés és elzárkozás nagyon is jellemző volt rád a multban is csak akkor nem értem minek is osztod itt a észt (mivel annak idején letiltottál a MSN-ről sőt még a emailokra se válaszoltál szóval....)
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Noctis Lucis Caelum Vas. Ápr. 19, 2009 4:28 am

Üdvözlöm a Vezetőséget!

A karakterlapok topicba immáron én is berittyentettem az előtörténetemet, valamint a tulajdonságaimat. Próbáltam minél figyelmesebben kitölteni a dolgokat, remélem hamarosan kijavítjátok az esetleges hibáimat Smile
Noctis Lucis Caelum
Noctis Lucis Caelum
Alvó
Alvó

nő Hozzászólások száma : 40
Üzenőláda :
"S csak rémes árnyak bálja, melyet
A véres ablakokon át
Ma itt disszonáns zene mellett
Az utas kavarogni lát,
A sápadt ajtóból ma rémek
Folyója foly
Örökké, s hova azok érnek,
Van kacagás - de nincs mosoly."

Karakterlap : Noctis Lucis Caelum
Registration date : 2009. Apr. 18.

Témanyitás by A Paradoxon Ura Hétf. Ápr. 20, 2009 11:10 am

Üdv
Kisseb nagyobb döccenések tűntek fel a természetfeletti lények értelmezése és gyengeségei kapcsán nos akkor nézzük szép sorjában.

Vámpírok:
- Szívbe szúrt karó ledermeszti és mélyálomba taszítja őket (Torpor)
- Napfényt rettegik és félik a legpusztítóbb elem a számukra még a tűznél is veszélyesebb (Szívóssággal nagyon rövid ideig képesek ellenállni a napfény pusztításának szint*1 perc sacc/kb).
- Tűz pusztító elem számukra Szívóssággal védekezhetnek e elem ellen.
- Elektromos áram képes roncsolni a „halott” idegrendszerüket sőt akár megfőzni a agyukat.
- Napközben, napfénymentes helyen a magas Emberséggel rendelkező vámpírok képesek felébredni vagy a magas Jelenés misztikus képességgel rendelkezők de ekkor is kábák és bizonytalanok valamit hamar visszaaludnak általában természetesen vannak kivételek de ők nagyon öreg és speciális vámpírok magyarán NJK-k
- Fenevad a belső sötét vadászlény mely néha elemészti a emberi személyiség maradékát ilyenkor a vámpír bestiális tettekre is képes.
- Őrjöngés ha megsértik a vámpírt és nem tud uralkodni magán akkor kitör belőle a Fenevad és elkezd Őrjöngeni.
- Rötschreck az Őrjöngés egy másik fórmája ez akkor tör a vámpírra amikor a létét fenyegető nála hatalmasabb erőkkel találkozik (Tűz, Napfény, Lángoló épületbe reked, Fényérzékenyként a Holdról rávetül a nap sugara), ilyenkor a Fenevad minden áron megpróbálja elmenekíteni a gazdáját a megfékezésére irányuló próbálkozás felér a öngyilkossággal.
- Emberség a vámpír mennyit őrzött meg emberi moralitásából és mennyire engedett a Fenevad ragadozó ösztöneinek.
- Hit a vámpírok kárhozottak ezért a Hit tiszta megnyilvánulása a napfény pusztító erejével hat rájuk és a Fenevadjukat Rötschreck-be taszítja.

Egyenlőre röviden ennyi a későbbiekben bővebben is kifejtjük ezeket mihelyst időnk engedi valamit a többi faj is górcső alá kerül.
Addig is türelmeteket kérjük valamint elnézéseteket amiért beleböfögünk a nem túl tiszta részekbe.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Erica Fadde Hétf. Ápr. 20, 2009 6:43 pm

Sziasztok! Smile
Először is, bocsánat mindenkitől, hogy eltűntem, és ezzel több játékot feltartottam, de közbejött pár családi ügy, és még géphez sem kerültem, hogy szóljak :S Igyekszem gyorsan pótolni a lemaradásokat.
Másodszor pedig üdv Caelum ^^
Szóval sorry, sorry, sorry, tényleg Sad Megyek is pótolgatni Smile
Erica Fadde
Erica Fadde
Virrasztó
Virrasztó

nő Hozzászólások száma : 213
Üzenőláda : "Ha a rosszak zavarodnak,
Fojtó lángok kavarognak,
Akkor engem hívj áldottnak."

Karakterlap : Erica Fadde
További karakterek : Jorma Magnus Alatalo
Mesélő

Témanyitás by Vendég Kedd Ápr. 21, 2009 5:03 pm

Sziasztok!
Azt hiszem, hogy minden hibámat sikerült kijavítani, és immár teljes a karakterlapom. Smile

Vendég
Vendég

Témanyitás by Lila Domina Kedd Ápr. 21, 2009 8:42 pm

Majd Banya ellenőrzi, eddig is ő foglalkozott Veled, nem kontárkodom bele a munkájába. Smile Mindenesetre a karakterlapod már engedélyezve van, így kezdhetsz játszótárs után nézni Smile
Lila Domina
Lila Domina
мιиםєинaτó
мιиםєинaτó

Témanyitás by A Paradoxon Ura Kedd Ápr. 21, 2009 10:30 pm

Üdv

Noctis Lucis Caelum írta:Köszönöm a fogadtatást!

Nos, nem vagyok még egy nagyon gyakorlott játékos, így nem probléma ha néha megrágják a fülem, szívesen veszem az építő jellegű kritikát, úgyhogy ne kíméljetek Smile

A szókincsem..hát.
Erre nem is figyeltem bevallom őszintén, mert a hétköznapokban is sokszor előveszek ilyen szavakat, de valóban ellentétesen párosítottam néhol.. Ezek alapján akkor megpróbálom más kifejezésekkel helyettesíteni a mondandóm.

A leírt észrevételeket is megfogadom és a hét folyamán pontosabban kidolgozom mint a történetet, mint a pontjaimat. Nem ígérem, hogy ma, vagy holnap elkészülök, mert zsúfolt lesz a hét (érettségiző diák hétköznapi élete Very Happy) de jelzem, amint elkészültem Smile

Köszönöm hogy szántatok időt a karakterem átfutására.

Az igazat megvallva szerintem senki sem mondhatja azt, hogy gyakorlott játékos (jó pap holtig tanul elven Very Happy ) jelenleg az oldalon Very Happy sok szabadjáték és néhány Mesélős játék a titka az egésznek Very Happy Egyébként pedig az előtörténetek és karakteralkotások „szétcincálása” csapatmunka több szem többet lát alapon. Nincsen tökéletesen megalkotott karakter csak nagyon jól Very Happy

Jessica Reeves írta:Sziasztok!
Azt hiszem, hogy minden hibámat sikerült kijavítani, és immár teljes a karakterlapom. Smile

Reméljük mi is valamint reményeink szerint lassan a többi vámpír is aktivizálja magát és ha lesz erőm az IC játéktérben szervezek egy jó kis Elizíumi Bált a Vérszivattyúknak Közjáték gyanánt.
A Paradoxon Ura
A Paradoxon Ura
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Lila Domina Kedd Ápr. 21, 2009 10:38 pm

Akkor összekapom magam én is! Very Happy Ó és nőuralom lesz! Very Happy
Lila Domina
Lila Domina
мιиםєинaτó
мιиםєинaτó

Témanyitás by Vasorrú Banya Szer. Ápr. 22, 2009 10:21 am

A Paradoxon Ura írta:Üdv

Reméljük mi is valamint reményeink szerint lassan a többi vámpír is aktivizálja magát és ha lesz erőm az IC játéktérben szervezek egy jó kis Elizíumi Bált a Vérszivattyúknak Közjáték gyanánt.
[/color]

Nagyon nagyon várjuk Smile)))))
Vasorrú Banya
Vasorrú Banya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 145
Registration date : 2009. Mar. 12.

Témanyitás by Kenma Kinjou Shibuk (Ted) Szer. Ápr. 22, 2009 4:29 pm

Ave

ÉS IIIIGGGEEEEN MEGTALÁLTAM. Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing
Engedelmetekkel bemutatnám a Pokoltornác Adminisztrátori gárdáját.

CSOPORTKÉP
Csevegés- ahogy tetszik - Page 26 Pok_to10

boldog boldog boldog
Beavatott
Beavatott

Férfi Hozzászólások száma : 211
Üzenőláda : NEMTUCC MEGÖLNI VAZZ Laughing
Karakterlap : Kenma Kinjou Shibuk
További karakterek : A Paradoxon Ura (Mesélő Mindenható)

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

26 / 43 oldal Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.